Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023

Δημοσίευση από joshua »

Και τι να κάνουμε ρε Νικο; Να πάμε στη ταράτσα να πεσουμε; Να πάμε να σπάσουμε τα γραφεία; eorptol θα με κάνετε...
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

κρατώντας ένα μικροσκοπικό καλάθι στο ένα χέρι, και τακτικά πυρηνικά στο άλλο, πιστεύω ότι υπάρχει ένας κορμός Κοταρσκι, Ιγκι, Ντουγκλας, Ταησον, Ντελιας, Ναρεη/ζιφκο (ενας απο τους 2) και οι υπόλοιπες θέσεις είναι ανοιχτές.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Πωληση εκπληξη βλεπω κανα Κοταρσκι
paok vs all

Δημοσίευση από paok vs all »

Η αντιμετώπιση του οπαδου, από την ΠΑΕ τα μέσα της τους δορυφόρους της τον προπονητή της, είναι όλα τα τελευταία χρόνια απαράδεκτη.
Έχω το δικαίωμα να βγω εκτός εαυτού τουλάχιστον για σήμερα.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Και 15 μεταγραφές να κάνουν, εμένα με απασχολεί ποιος θα τις κάνει:
Αυτοί που έφεραν τον Εσιτι;
Αυτοί που έφεραν τους Μουργκ και Νινουα;
Αυτός που έφερε τον Κεντζιορα;
Αυτός που έφερε Νασμπεργκ και Φελίπε Σοάρες;
Αυτός που θέλει πίσω Λημνιό;

Ποιος;;

Αποτυχημένη χρόνια και πάλι ραβε-ξηλωνε... Κουράστηκα πια
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Κάποτε είχα γράψει ότι ο δρόμος που διαλέξαμε να διαβούμε ( με αρκετούς νεαρούς) είναι στη σωστή βάση αλλά είναι κακοτραχαλος.
Δυστυχώς με λύπη μου βλέπω ότι το πλάνο για άλλη μια φορά γίνεται αεροπλάνο και ο λουτσέσκου είναι έτοιμος να υποδεχτεί τους 30αριδες .
Συνεχίζω να πιστεύω ότι ότι έγινε τον τελευταίο καιρό δεν ήταν τυχαίο
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να πω και εγώ ότι δεν έχω τον φόβο πως με Λουτσεσκου ο Ντελιας του χρόνου θα σκουπιζει παγκους; Θα πω ψεμματα...
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Το μόνο θετικό στην χθεσινή απώλεια του Κυπέλλου και στην αποτυχημένη φετινή χρονιά είναι ότι δεν γίνεται να κρυφτούν προβλήματα κάτω από το χαλί. Αναγκαστικά ο οργανισμός θα πρέπει να αντιδράσει, το ζητούμενο είναι να έχουν όλοι (διοίκηση, ΤΔ, προπονητής) κατανοήσει τα λάθη τους.
Προς το παρόν η μόνη δήλωση από επίσημα χείλη έρχεται από τον Γιώργο Σαββίδη και την πρόθεση να ενισχυθεί η ομάδα με 6-7 ποδοσφαιριστές. Παράλληλα βλέπουμε σήμερα non paper για μεταγραφικές εξελίξεις άμεσα. Κάτι αναμενόμενο από τη στιγμή που η ομάδα θα ξεκινήσει νωρίς προετοιμασία.
Ο πρώτος στόχος της χρονιάς θα είναι η πρόκριση στους ευρωπαικούς ομίλους.
Επιτακτική ανάγκη για το συγκεκριμένο επίπεδο είναι η απόκτηση φορ, χαφ και εξτρέμ. Η ομάδα φτάνει με αξιώσεις στην αντίπαλη άμυνα αλλά είναι μαλωμένη με το γκολ. Επίσης χρειαζόμαστε ένα ακόμα αξιόπιστο στόπερ και ένα καλύτερο αριστερό μπακ.
Θα έχει τεράστια σημασία το τι θα βρούμε στην αγορά των ελεύθερων παικτών φέτος, καθώς δεν νομίζω να δοθούν εύκολα χρήματα για αγορές παικτών.
Για τη θέση του φορ θα ήθελα να γίνει μια υπέρβαση και να αφήσουμε τον Μπράντον για έναν δεύτερο βασικό φορ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Γιατί ο ντελιας όπως και ο κουλιερακης είναι έτοιμοι για βασικοί σε όλα τα ματς;;

Παιδια φάνηκε η διαφορά και το είδαμε μέσα στην ίδια χρονιά!

Τα παιδιά κουραστηκανε κυρίως πνευματικά και δεν μπόρεσαν να σηκώσουν το βάρος και είναι απόλυτα λογικό.

Εχουν εξαιρετικές προδιαγραφές αλλά το να υπάρχει ένας βασικός και να μοιράζονται λεπτά και χρόνο είναι ότι καλύτερο.

Δηλαδη τυφλοί είμαστε και δεν είδαμε ότι επηρεαστηκαν;;

Βεβαιως του χρόνου με μια ακόμα προετοιμασία θα είναι ακόμα πιο δυνατοί. Αλλά η εμπειρία και οι παραστάσεις, όπως και η ποιότητα του να βάλω το γκολ και να μην αγχωνω όλη την ομάδα λείπει.

Αν δε μας πειράζουν τα 10-15 τσαφ των νεαρών θα πρέπει να αποδεχτούμε το δύσκολο μονοπάτι που σίγουρα πάλι θα είμαστε σε παρόμοιο σημείο με τώρα.

Η ομάδα θεωρώ ότι χρειάζεται κραμμα ποιοτικών παικτών που θα σηκώσουν το βάρος της καθώς και 5 6 νεαρους.

Ντελιας κουλιερακης ΝΤΑΝΤΑΣ τζιμας σαν 3ος φορ είναι 4.

Μπορείς να έχεις και 1 ακόμα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

joshua έγραψε:Να πω και εγώ ότι δεν έχω τον φόβο πως με Λουτσεσκου ο Ντελιας του χρόνου θα σκουπιζει παγκους; Θα πω ψεμματα...
Μετά από όσο έλεγαν πως η Benfica δίνει 25χαρτιά μαζί με τον Κουλιεράκη πακέτο και δώρο ο Dantas θα συμφωνήσω μαζί σου και εγώ την ίδια άποψη έχω.
Όσο είναι ο Lucesku είπε και λογικά ορθά πράγματα ο renegade που και 6-7 να έρθουν θα είναι πάνω από 30 γιατί τέτοιος θέλει ο Lucesku θα τους λουστούμε και θα περιμένουμε να ωριμάσει ταλέντο ο Χ'στραβος ο Δαρελας ο Γιαξης ο Γροσδης +++ αν τον ανανεώσουν και που ακούγεται τον Lucesku sta 30 θα παίξουν και θα λέμε είναι από τα σπλάχνα της ομάδος.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Επισης ο Λουτσεσκου θα αποφασισει ποτε τι παιχτες θελει ή παλι δεν θα βαζει αυτους που θα του φερουν;

Εφερε η κουλα 10 παιχτες, παιξανε ΟΛΟΙ. Γιατι ο προπονητης ειχε σχεδιο και τους εφερε. Εφερε ο γαυρος 30 παιχτες, δεν ειχε σχεδιο και στο τελος επαιζε ο Φορτουνης.

Αυτο το δικο μας το κολπο που ο Ραζβαν εχει δωσει το ΟΚ για διαφορους που κοστισαν πανακριβα, δεν επαιξαν σχεδον καθολου και ο ΠΑΟΚ τους πληρωνε για καμια 4ετια, πρεπει να τελειωσει.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Το. Πρόβλημα ποιο θα είναι αν. Έρθουν 4-5 30αρηδες;;

Εδω ένας 35χρονος ήταν χθες ο καλύτερος μας παίκτης.

Θέλουμε ποιότητα ή θέλουμε να πάμε στα ψαχτα;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

renegade έγραψε:Κάποτε είχα γράψει ότι ο δρόμος που διαλέξαμε να διαβούμε ( με αρκετούς νεαρούς) είναι στη σωστή βάση αλλά είναι κακοτραχαλος.
Δυστυχώς με λύπη μου βλέπω ότι το πλάνο για άλλη μια φορά γίνεται αεροπλάνο και ο λουτσέσκου είναι έτοιμος να υποδεχτεί τους 30αριδες .
Συνεχίζω να πιστεύω ότι ότι έγινε τον τελευταίο καιρό δεν ήταν τυχαίο

Δηλαδή;
Ο Λουτσέσκου αψήφισε την προοπτική μιας χ θετικής βαθμολογικής κατάταξης που θα του έκανε πιο εύκολο το καλοκαίρι,
Παραμέρισε τις δάφνες ενός πιθανού τίτλου που θα του έδινε σίγουρα και μπόνους, θα του έδινε και ευκολότερο καλοκαίρι, θα του έδινε εκ των πραγμάτων και πιο καλά λεφτά στο μπάτζετ ,
Ρίσκαρε να βλέπει τους επικριτές του να αυξάνονται

Και όλα αυτά για να στρίψει το καράβι προς πιο "σίγουρες" λύσεις που τον βολεύουν;

Ε σόρρυ αλλά ΑΝ αυτά εννοείς, είναι οριακά θεωρία συνωμοσίας

Κατα τα λοιπά βεβαίως συμφωνώ οτι ο δρόμος με τους νεαρούς είναι κακοτράχαλος, αλλά μετά τη φετινή κακή πορεία πέσατε να φάτε τους πάντες. Εκτός αν διάβαζα λάθος στα άλλα τόπικ
Άβαταρ μέλους
VfB-G4

Δημοσίευση από VfB-G4 »

omerta76 έγραψε:Και 15 μεταγραφές να κάνουν, εμένα με απασχολεί ποιος θα τις κάνει:
Αυτοί που έφεραν τον Εσιτι;
Αυτοί που έφεραν τους Μουργκ και Νινουα;
Αυτός που έφερε τον Κεντζιορα;
Αυτός που έφερε Νασμπεργκ και Φελίπε Σοάρες;
Αυτός που θέλει πίσω Λημνιό;

Ποιος;;

Αποτυχημένη χρόνια και πάλι ραβε-ξηλωνε... Κουράστηκα πια
Να μια πολύ εύλογη ερώτηση.

Επίσης ξεχασες και αυτόν που έφερε τον Κάργα και αυτόν που ήλεθε τον Δώνη.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

joshua έγραψε:Και τι να κάνουμε ρε Νικο; Να πάμε στη ταράτσα να πεσουμε; Να πάμε να σπάσουμε τα γραφεία; eorptol θα με κάνετε...
Καλά δεν είπα να είμαστε των άκρων. Αλλά μην μας πιάνει αυτός ο υπερβολικός ενθουσιασμός. Εγώ προσωπικά θα περιμένω να τους δω στο χορτάρι φέτος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”