Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Parolos

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Parolos »

Miles έγραψε: Πώς εννοείς την εξέλιξη ενός 25άρη; Δες τι συζητήσαμε εγώ με τον Joshua. Οι Κάνιας, Σάχοφ, Βαρέλα, Κρέσπο του πόσο ήταν και για πόσο παίξανε; Ξέρεις τιμές transfermarkt ποιοι παίχτες μας έχουν χάσει το 50 και το 90% (!!) της αξίας τους; Βρε μη λέτε υπερβολές για να λέτε.
Ότι μπορεί να βελτιωθεί και ο 25αρης. Ο αιτορ 25 χρονών ήρθε στο βαζελο. Εξέλιξε τα χαρακτηριστικά που μπορούσε. Έτσι απλά ένα όνομα που μου ήρθε τυχαία.

Δεύτερον ποιο τρανσφερμαρκτ??
Πήγαινε να πουλήσεις Ντάγκλας, Ιγκασον, Ζιφκοβιτς στην αγορά να δούμε πόσα θα σου προσφέρουν.

Από τρανσφερμαρκτ οι αξίες δεν έχουν καμία σημασία. Είναι σαν τα στατιστικά στο προ και στο φιφα ξέρω γω.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Miles έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:
Οχι αγορι μου απλα εξισωνω τους ψφοφορους του Καραμανλη με κατι ατομα σαν και σενα.
Το καταλαβες τωρα η να στο ξαναπω.
Η επιχειρηματολογία σου, γενικά, σκίζει! Εύγε!
Εσυ ως τι πεταγεσαι?
Ως συνηγορος του Αιβα η ως κλαιουσα θιγομενη
renegade

Δημοσίευση από renegade »

JohnDag έγραψε:
renegade έγραψε:
JohnDag έγραψε:Δεν αρκεί η αλλαγή προπονητή από μόνη της.

Η ομάδα παραπαίει εδώ και 4 χρόνια. Με 3 διαφορετικούς προπονητές.

Με μια μικρή παρένθεση το τελείωμα της χρονιάς επι Γκαρσια.

Ότι προπονητή και να φέρεις, τον Γκουαρντιόλα να φέρεις, δεν θα αλλάξει τίποτα αν δεν ασχοληθεί και πάλι ενεργά ο Ιβαν με την ομάδα.

Να δούμε ποτέ θα το πάρετε χαμπάρι.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Πας στον π***** παραπαίει ομάδα τέσσερα χρόνια?
23 έχουμε και ούτε 19 πήρες πρωτάθλημα.
Την αμέσως επόμενη χρονιά, ακόμα και με τα όποια λάθη μέχρι την διακοπή λόγω κοβιντ ήσουν πρώτος.
Φτάνει με αυτή την προπαγάνδα σου.
Ναι γίνανε λάθη, λάθη που οφείλονται σε θέματα στρατηγικής και αλλαγής αυτής κάθε χρόνο.
Άσε τον Ιβάν εκεί που είναι... και αφού κάνεις ότι ξέρεις πράγματα θα γνωρίζεις ότι πλέον τον ΠΑΟΚ από δω και πέρα θα τον τρέχουνε ο Νίκος και ο Γιώργος..

Υγ σιγά να μη χρειάζεσαι τον γκουαρντιόλα για να κατεβάσεις ομάδα σε τελικό που γυαλίζει το μάτι της.
Γυαλισμένο μάτι δεν είναι θέμα ποιότητας.
Σήμερα έβλεπες μία ομάδα να παίζει λες και ήτανε τα πρώτα φιλικά μήνα Ιούλιο.
Okay καλός χρυσός ο ραζβάν, όντως καλός προπονητής αλλά αν δεν πιστεύει αυτό που θέλει ο ΠΑΟΚ να κάνει στο καλό και να μας γράφει
Εντωμεταξύ έχεις σχεδόν 2 χρόνια που είσαι ο μεγαλύτερος υπέρμαχος του Λουτσε στο φορουμ.

Αναλύσεις επι αναλύσεων από wyscout, στατιστικά, επιχειρηματολογία υπέρ του φουλ.

Σε τσίμπησε ξαφνικά πριν κανα μήνα μια μύγα τσε τσε, αποφάσισες ότι ο μόνος που φταίει είναι ο προπονητής κι από τότε μην τολμήσει να πει κανας άνθρωπος κάτι διαφορετικό. Από πίσω ο rene να τον κάνει ντα.

Φταίει και ο Λουτσεσκου. Δεν φταίει μόνο ο Λουτσεσκου.

Και ναι για μένα η μεγαλύτερη ευθύνη ανήκει στην κεφαλή. Τι να κάνουμε τώρα, να πούμε αυτό που θες να ακούσεις για να νιώσεις καλύτερα;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ο λουτσέσκου είναι ένας πολύ καλός προπονητής .
Σήμερα τον κάνω επίθεση για τον ίδιο ακριβώς λόγο που έκανε κάποτε στον Φερέιρα. Όταν είσαι προπονητής στον ΠΑΟΚ το πρώτο σου μέλημα είναι η ομάδα και όχι η προσωπική σου ατζέντα.
Εγωισμοί του τύπου να δείξω ότι όλοι πηγαίνουν στο αντίθετο ρεύμα και εγώ στο σωστό είναι καταστροφική για την ομάδα... και εμένα αυτό με απασχολεί πρωτίστως και κανένας λουτσέσκου.
Ας μας πει γιατί σαμποτάρεσε την εξέλιξη των νεαρών με δημόσιες δηλώσεις για το τι δεν κάνουν σωστά,όταν αυτοί είχαν πάρει τα πάνω τους και μαζί και την ομάδα στις πλάτες τους.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Parolos έγραψε:
Miles έγραψε: Πώς εννοείς την εξέλιξη ενός 25άρη; Δες τι συζητήσαμε εγώ με τον Joshua. Οι Κάνιας, Σάχοφ, Βαρέλα, Κρέσπο του πόσο ήταν και για πόσο παίξανε; Ξέρεις τιμές transfermarkt ποιοι παίχτες μας έχουν χάσει το 50 και το 90% (!!) της αξίας τους; Βρε μη λέτε υπερβολές για να λέτε.
Ότι μπορεί να βελτιωθεί και ο 25αρης. Ο αιτορ 25 χρονών ήρθε στο βαζελο. Εξέλιξε τα χαρακτηριστικά που μπορούσε. Έτσι απλά ένα όνομα που μου ήρθε τυχαία.

Δεύτερον ποιο τρανσφερμαρκτ??
Πήγαινε να πουλήσεις Ντάγκλας, Ιγκασον, Ζιφκοβιτς στην αγορά να δούμε πόσα θα σου προσφέρουν.

Από τρανσφερμαρκτ οι αξίες δεν έχουν καμία σημασία. Είναι σαν τα στατιστικά στο προ και στο φιφα ξέρω γω.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και ο Σάχοφ εξελίχθηκε, άλλος επί Ίβιτς άλλος επί Λουτσέσκου. Δεν νομίζω ότι έχεις διαβάσει τι γράψαμε.
Τον Σφιντέρσκι πότε τον πουλήσαμε;
Άβαταρ μέλους
καφέ δερμάτινο

Δημοσίευση από καφέ δερμάτινο »

Στρατηγέ, μέχρι το πρώτο ματς των play-off στο Χαριλάου, εσύ και η ομάδα ήσασταν σε περίοδο φορμαρίσματος με καλή απόδοση. Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος (άρα και εκ του ασφαλούς) την πορεία από το δεύτερη αγωνιστική των play-off μέχρι και εψές, φάνηκε ότι σε εκείνο το ματς, που συμμετείχες στα εξωαγωνιστικά του β' ημιχρόνου, πατήθηκε ένας διακόπτης στη γκλάβα σου και ξέχασες balance και mentality. Η συμπεριφορά σου στο β' ημίχρονο σ' εκείνο το ματς, θεώρησα ότι αποτέλεσε το ιδανικό ηλεκτροσόκ από τον πάγκο στην ομάδα ώστε να πετύχει "ίσως το δυσκολότερο διπλό" στα play-off, και το ερμήνευσα ως το σάλπισμα της επέλασης που επιφυλούσε η αρμάδα σου για τη συνέχεια, με εσένα μπροστάρη πάνω στ' άλογο. How little I knew...

Αν θέλεις να παραμείνεις, καλό θα ήταν να επιδείξεις περισσότερη ευελιξία και προσαρμοστικότητα. Θεωρώ ότι δεν μπορεί να υπάρξει πιο δυνατό μάθημα από τη συνθήκη να κυνηγάς ένα γκολ απέναντι σε αντίπαλο που αγωνίζεται με έναν παίχτη λιγότερο για 90 λεπτά, που θα σε κάνει να καταλάβεις τη σημασία αυτών των χαρακτηριστικών πιο αποτελεσματικά.

Αν δε θέλεις, καλή καρδιά. Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλους.

:pano:
Miles

Δημοσίευση από Miles »

paokovios1974 έγραψε:
Miles έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:
Οχι αγορι μου απλα εξισωνω τους ψφοφορους του Καραμανλη με κατι ατομα σαν και σενα.
Το καταλαβες τωρα η να στο ξαναπω.
Η επιχειρηματολογία σου, γενικά, σκίζει! Εύγε!
Εσυ ως τι πεταγεσαι?
Είπα μήπως βοηθήσω να καταλάβεις τι γράφεις, αλλά από την κλισέ απάντηση που έδωσες μπααααα.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

papwolf έγραψε:Τελικά με Καντουρί τι γίνεται, μένει ή φεύγει...?
Ώρα είναι τώρα να βγει καμία ρήτρα συμμετοχών και στο συμβόλαιο του Μπίσε.

Έως τώρα μάθαμε τον επαγγελματία προπονητή Ράζβαν Λουτσέσκου, με τα καλά και τα στραβά του. Τώρα ήρθε η ώρα να μάθουμε και τον άνθρωπο Ράζβαν Λουτσέσκου, μακριά από τις αγιογραφίες των πετσομένων ΜΜΕ...
Εντωμεταξυ ο καημενος ο Καντουρι ειναι πλεον για λυπηση. Ο ανθρωπος δε μπορει καν να τρεξει με τοσους τραυματισμους
Miles

Δημοσίευση από Miles »

renegade έγραψε: Ας μας πει γιατί σαμποτάρεσε την εξέλιξη των νεαρών με δημόσιες δηλώσεις για το τι δεν κάνουν σωστά,όταν αυτοί είχαν πάρει τα πάνω τους και μαζί και την ομάδα στις πλάτες τους.
Έχω την εντύπωση ότι, πρώτον, οι δηλώσεις έγιναν όταν είχαν πάρει τα κάτω τους και, δεύτερον, ότι ήταν νορμάλ, "πρέπει να δουλέψουν περισσότερο, είναι λογικό να κάνουν λάθη" κλπ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Οι δηλώσεις για τον κωνσταντελια ξεκίνησαν όταν ακόμα αυτός πετούσε φωτιές.
Κανείς δεν είπε ότι δεν πρέπει να δουλέψουν οι νέοι παίκτες
Δυστυχώς όμως σε κάθε συνέντευξη του Το μόνο που ανέφερε είναι το τι κάνουν και το τι δεν κάνουν νεαροί.
Την ίδια στιγμή οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές βλέπουν κάποιος από τους συμπαίκτες τους να είναι τραγικοι αλλά εκεί να μην υπάρχουν νουθεσίες στο τι πρέπει να κάνουν αλλά μία συνεχής δικαιολόγηση.
Ακόμα και εχθές είχε το θράσος να πει ότι ο μπίσεσβαρ έφερε ισορροπία...που στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε ποτέ.
Η άποψή μου και τον λουτσέσκου όσον αφορά τους νεαρούς είναι σαν να βάζεις καθηγητή Πανεπιστημίου να διδάξει στο δημοτικο.
Μπορεί να δώσει τεράστιο boost στον κάθε Βαρελά αλλά δεν πιστεύω ότι μπορεί να διαχειριστεί το μυαλό των πιτσιρικάδων.

Υγ εγώ είμαι υπεύθυνος για το αποτέλεσμα αλλά δεν έχουμε ποιότητα και προσωπικότητα
Είναι σαν να λέει κάποιος είναι vegan αλλά τρώω κρέας
Είμαι άθεος αλλά πιστεύω στο Θεό
Τέτοια αξία έχει η παραπάνω δήλωση του.
Μπορεί να κοροϊδεύει όσο θέλει τον Κ.Κ , εμένα όμως όχι
paok vs all

Δημοσίευση από paok vs all »

ποιος ειναι ο Κ.Κ. ?
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

joshua έγραψε:Το σκεφτομαι και το ξανασκεφτομαι παντως και δεν μπορω να χωνεψω ποσο κακο κοουτσαρισμα εκανε χτες.Ηταν σχεδον σαν να προκαλουσε να τον διωξουν...Χανεις 1-0,παιζουν με 10 και βαζεις Μπισεσβαρ του 1 γκολ τα τελευταια 3 χρονια να κανει τι? Να δινει πασουλες σε ποιον,οταν παιζεις με ενα φορ που δεν ενιωσαν ποτε οι παικτες της κουλας? Βαζεις και τον Καντουρι αλλη μια μηχανη του γκολ και στο καπακι βγαζεις και τα δτο ακραια μπακ,βαζεις αριστερα τον Κουλιερακη και μενεις απλα με παικτες να αλλαζουν πασες γυρω απο την περιοχη.Μιλαμε ουτε οι ιδιοι οι παικτες της κουλας δεν πιστευαν ποσο ευκολη εκανε τη δουλεια τους...
Δυστυχώς ισχύει 100% αυτό. Ανεξήγητο.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Miles έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:
Εσυ ως τι πεταγεσαι?
Είπα μήπως βοηθήσω να καταλάβεις τι γράφεις, αλλά από την κλισέ απάντηση που έδωσες μπααααα.
Παλι καλα που υπαρχεις
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Δεν θυμάμαι ποτέ τον συγκεκριμένο να κάνει δηλώσεις αρνητικές ονομαστικά για μη νεαρούς, κάποιες θετικές και αυτές με το ζόρι, εδώ δικαιολόγησε τον παραγκωνισμό, κατόπιν εορτής, του Κάργα, ενώ τον έχει τελειώσει.
Ο Λουτσέσκου το σίγουρο είναι ότι δεν θέλει να δίνει θάρρος, με λόγια θαυμαστικά, στους μικρούς. Εμείς απ' έξω, δεν είναι εύκολο να κρίνουμε ποια είδους διαπαιδαγώγηση είναι η κατάλληλη για έναν μικρό, προκειμένου να μην πάρουν τα μυαλά του αέρα. Υπάρχει το μαστίγιο, υπάρχει και το καρότο.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Καταστροφική χρονιά τελικά.
Κατά ανάγκη στην σύνθεση του ροστερ πήραν χρόνο τα δύο παιδιά μας. Οι φίλοι που μας πυροβολουσαν όλη την χρονιά και περίμεναν τον Μάη αλλά μαδησαμε κι αυτοί αποδημησαν...
Ωστόσο πάλι καλά με αυτή την εξέλιξη.
Στα συν και η παρουσία του μικρότερου που έπρεπε να προφυλαχτει, όπως και προφυλαχτηκε σε τόσα παιχνίδια αλλά μπήκε με τον γαυρο και στον χαμένο χρόνο του τελικού για να εξακριβωσουμε πόσο ισχυρό χαρακτήρα έχει στην περίπτωση του καψίματος...
Ολοκληρώνεται η ανεπιτυχή προσπάθεια της εμμονής να παίρνουν χρόνο και παιχνίδια παραπάνω από την ετοιμότητα τους έναντι άλλων ανετοιμων, ο μπισε, ο καντουρι.
Ελπίζω να μας χαιρετισει ο μουργκ μιας που έπιανε και θέση στις αποστολές έναντι άλλων παικτών, νεαρωτερων οι οποίοι θα συνεχίσουν.
Όπως επίσης συνέβη και με τον κεντζιορα. Να προτιμάται αυτός που φεύγει κι όχι οι άλλοι που μένουν.

Εκτός νωρίς από Ευρώπη.
Εκτός νωρίς από τον πρωταθλητισμο, αν και οι αποδημησαντες μας προφητευαν για τρένα μετά τον Οκτώβρη, για μαηδες που θα είμαστε καλά.
Περιμέναμε το κύπελο να σώσουμε κάπως την χρονιά και να λέμε βγάλαμε δύο νέα παιδιά, μεγαλώσαμε τον κοταρσκι, μας κάνει ο ναρεη, συν το κύπελο.
Σύνολο μια χρονιά με θετικά πρόσημα αν όχι επιτυχημένη.

Η Τούμπα άδεια, μισοαδεια. Γκρίνια από μερίδα κόσμου.
Μια άλλη μερίδα να τα χώνει σε αυτούς που δεν πάνε να γεμίσουν το γήπεδο, λες κι ο κόσμος δεν έχει αίσθηση, ούτε μάτια και βλέπει, ούτε κρίση αλλά θα έπρεπε να έχει χρήματα να ξοδεύει, χρόνο να κλέβει από την οικογένεια του και υγεία προσωπική βεβαίως, βεβαίως.

Τον προπονητή δεν θα τον επιλέγουμε εμείς.
Τον θέλετε?
Τότε στηρίξτε τον.
Γιατί τα λάθη δεν είναι μόνο δικά του. Πολλά τα δικά του.
Φέρτε του παίχτες αλλά και την εντολή να τρέξει το πρότζεκτ των νέων.
Τι θα πει είναι 17 και πρέπει να προστατευτεί?
Έχει χάρισμα?
Έχει δυνατότητες?
Τότε του δίνεις λεπτά συμμετοχής.

Δεν μπορεί να έχεις μπάτζετ για σαρδέλες και να ζητάς να αποκτηθουν λαβράκια.
Τότε θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για την αποτελεσματικότητα του μποτο.

Είχατε γράψει ότι στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα μπορούσαμε να κάνουμε ταμείο.
Ίσως να ήμουν λίγο σαρκαστικος αλλά πιστεύω ότι δεν είμαι αφοριστικος και μηδενιστης.

Πράγματι το κακό είναι μεγάλο.
Ναι, σίγουρα μια μερίδα του κόσμου γυρίζει την πλάτη του όταν τα τελευταία χρόνια γεννουσαμε νέα παοκτσακια.
Ασφαλώς μια κακή χρονιά δεν είναι θάνατος... αλλά εδώ και τρία χρόνια οδευαμε στο μαύρο σήμερα.
Εύχομαι να έχουν αντιληφθεί πλήρως την δική τους αποτυχία όλοι οι υπεύθυνοι.
Κι έτσι να Ελπίζω σε μια πραγματική και ουσιαστική ανάταση.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Οποιοσδήποτε στην θέση του μετά την χθεσινη ξεφτίλα που δέχτηκε σαν προπονητής θα ειχε παραιτηθεί.
Δεν νομίζω ότι ο λόγος που δεν το κάνει είναι οικονομικός.
Κάτι άλλο πρέπει να παίζει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”