Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
- DimisK
- Επικοινωνία:
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Μα τις χίλιες φάλαινες, σωστή παρατήρηση!
Δεν πειράζει όμως, εμείς είμαστε ικανοί να αρπαχτούμε και με αυτές τις...προϋποθέσεις!

Δεν πειράζει όμως, εμείς είμαστε ικανοί να αρπαχτούμε και με αυτές τις...προϋποθέσεις!
- PABLO GARCIA2
Ευτυχώς πρόλαβε και τον πήρε η Ξάνθη και έτσι γλυτώσαμε καινούριο διχασμό λόγω Μάριου....
Νομίζω όμως πολύ σοβαρό θέμα είναι αν θα πρέπει να αποδοκιμαστεί όταν θα παίξουμε με Ξάνθη στο Ναό.
Προτείνω ψηφοφορία και ξεχωριστό topic με βρισίδια, προδότες,εγώ ξέρω και συ όχι, Παοκάρχες και λίγους Παοκτσήδες,ξύδια top κ.λ.π. συγγενείς....
ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΑΡΙΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
ΠΕΝΤΕ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΟ.
Νομίζω όμως πολύ σοβαρό θέμα είναι αν θα πρέπει να αποδοκιμαστεί όταν θα παίξουμε με Ξάνθη στο Ναό.
Προτείνω ψηφοφορία και ξεχωριστό topic με βρισίδια, προδότες,εγώ ξέρω και συ όχι, Παοκάρχες και λίγους Παοκτσήδες,ξύδια top κ.λ.π. συγγενείς....
- Maximus
Απορώ ρε γ@μωτο τι κανει αυτη η αχρηστη η διοικηση...
Χτες ο Σισε εφαγε απευθειας κοκκινη καρτα...
Και ερωτώ εγώ...
Δεν θα χωρουσε ανετα σε ενα σχημα με τους Γκαρσια, Βιτολο, Κοντρερας και Τσιριλο;!
Πως αφηνεις Κυρια Διοικηση τετοιους παιχτες που ταιριαζουν τοσο πολυ στην ιδιοσυγκρασια της ομαδος;;;
Ελεος! Να φυγετε! Να πατε αλλου!
Και ερωτώ εγώ...
Δεν θα χωρουσε ανετα σε ενα σχημα με τους Γκαρσια, Βιτολο, Κοντρερας και Τσιριλο;!
Πως αφηνεις Κυρια Διοικηση τετοιους παιχτες που ταιριαζουν τοσο πολυ στην ιδιοσυγκρασια της ομαδος;;;
- DimisK
- Επικοινωνία:
Γειά σου ρε Pablo με τα ωραία σου!PABLO GARCIA έγραψε:Ευτυχώς πρόλαβε και τον πήρε η Ξάνθη και έτσι γλυτώσαμε καινούριο διχασμό λόγω Μάριου....
Πάμε.........
- ΑποστόληςΑ
Ο Τεν Κάτε ξεκίνησε με Σαλπιγγίδη έξω και Gabriel μέσα. Δεν παίζεται ο άνθρωπος!
Δεν έπαιζε ο Καραγκούνης και έβαλε και τον Νίνη και ολοκληρώθηκε το πακέτο! Και με Δάρλα αριστερά! Μπήκε και ο Λάζαρος, και είχαμε μόνο τον Χρηστάκο τον Μελίσση στην απόξω. Καλούτσικος είναι όταν παίζει με τα δεύτερά μας!
Δεν έπαιζε ο Καραγκούνης και έβαλε και τον Νίνη και ολοκληρώθηκε το πακέτο! Και με Δάρλα αριστερά! Μπήκε και ο Λάζαρος, και είχαμε μόνο τον Χρηστάκο τον Μελίσση στην απόξω. Καλούτσικος είναι όταν παίζει με τα δεύτερά μας!
- PABLO GARCIA2
o Δάρλας πάντως με αντίπαλο τον Μάξι έκανε ένα τουλάχιστον αξιοπρεπές παιχνίδι...και ας μπήκε στην ομάδα στο παρα-πέντε...και ας μην έπαιξε ούτε σε ένα φιλικό του βάζελου...πως φαίνεται ότι πέρασε από μας το άτομο...κάτι του 'μεινε.
-
gate4mitsos
- PAOK_NORTH_ARMY
Αυτόν τον χέστη πήρανε? Α ρε κουφάλα Αμερικάνε, έχε χάρη που δεν παίζει πλέον ο Τσέκος.
Τί έγινε ρέ παιδιά; Τήν θέση τού γαύρου στήν Ευρώπη τήν πήρε τώρα ό βάζελος; Θά μού πείτε τώρα μία είναι η καλύτερη π......να τής Ευρώπης, δέν τό συζητάω, αλλά όσο έχουν αυτόν τόν προπονητή καί αυτή τήν διοίκηση οί φλώροι, κατά 'κεί τούς βλέπω νά οδεύουν.
Όμως τί νά πεί κανείς; Μέ Σισσέ καί Λέτο, σίγουρο τό κλαρινέτο!!!
Άν προσθέσεις καί τόν Βύντρα, άστα νά πάνε!

Όμως τί νά πεί κανείς; Μέ Σισσέ καί Λέτο, σίγουρο τό κλαρινέτο!!!
Άν προσθέσεις καί τόν Βύντρα, άστα νά πάνε!
- ContrerasPablo
αφου εχει ψυχολογικα που εφυγε απο τον παοκ,δεν το ξερεις?εκλεγε 2 μηνες.PABLO GARCIA έγραψε:o Δάρλας πάντως με αντίπαλο τον Μάξι έκανε ένα τουλάχιστον αξιοπρεπές παιχνίδι...και ας μπήκε στην ομάδα στο παρα-πέντε...και ας μην έπαιξε ούτε σε ένα φιλικό του βάζελου...πως φαίνεται ότι πέρασε από μας το άτομο...κάτι του 'μεινε.
- ContrerasPablo
αν τον κλαδευαν στην προπονηση?αυτος πιο πολλεσς τρωει παρα δινει....Maximus έγραψε:Απορώ ρε γ@μωτο τι κανει αυτη η αχρηστη η διοικηση...
Και ερωτώ εγώ...
"Ακόμη μία σπουδαία μεταγραφή ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα στην επίσημη ιστοσελίδα του ο Αρης, καθώς προχώρησε στην απόκτηση του πρώην αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας Μιχάλη Κακιούζη! Ο Ελληνας φόργουορντ προορίζεται για αντικαταστάτης του Αϊρα Νιούμπλ και συμφώνησε να αγωνίζεται με τα «κίτρινα» για ένα χρόνο."
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=105359
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=105359
- DimisK
- Επικοινωνία:
Πλακα-πλάκα ο ρούλης πάει να φτιάξει καλή ομαδούλα και φέτος. Και με καλούς Έλληνες....
- Maximus
Σχετικά με το μεταγραφικό κομμάτι, ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν έβγαλε είδηση και συνέστησε υπομονή: "Ο κόσμος περιμένει μεταγραφή κι εμείς περιμένουμε. Δεν υπάρχει τίποτα. Αν είναι θα το μάθετε. Σίγουρα οι μέρες λιγοστεύουν και το ξέρουμε όλοι αυτό".
http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/ ... 48238.html
Επειδη ακουσα τις δηλωσεις του θειου...δεν με φανηκε ακριβως ετσι οπως τα γραφουν εδω...Πιο πολυ σαν ειρωνια-κοροιδια φανηκε...Οποιος το ειδε live, καταλαβαινει τι θελω να πω...
Κ.Κοκκαλη...(ερωτηση για μεταγραφες)
Απαντηση κροκου:
''Ο κοσμος περιμενει...και εμεις περιμενουμε! χοχοχο! ''
YΓ.
http://www.youtube.com/watch?v=47luAG3RgZ4
Στο 0:40 δειτε...
http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/ ... 48238.html
Επειδη ακουσα τις δηλωσεις του θειου...δεν με φανηκε ακριβως ετσι οπως τα γραφουν εδω...Πιο πολυ σαν ειρωνια-κοροιδια φανηκε...Οποιος το ειδε live, καταλαβαινει τι θελω να πω...
Κ.Κοκκαλη...(ερωτηση για μεταγραφες)
Απαντηση κροκου:
''Ο κοσμος περιμενει...και εμεις περιμενουμε! χοχοχο! ''
YΓ.
http://www.youtube.com/watch?v=47luAG3RgZ4
Στο 0:40 δειτε...