Pablo Gabriel García Pérez II
-
Re: Pablo Gabriel García Pérez II
Τον Πάμπλο τον θέλω, ξέρετε ποτε ;Όταν ανοίξει τα φτερά του και γίνει ένας Σέρτζιο Κονσεϊσάο.Μακρια από την ασφαλή αγκαλιά του ΠΑΟΚ.Κι ας μην μπορεί να τον κάνω να έρθει.Παλι ευχαριστημένος θα είμαι.Αν γίνει ένας τέτοιος είναι σίγουρος ότι θα κάνει αυτό που έκανε και ο Αντρέ.
Ο Γκαρσια θα μπορουσε να γινει ενα προτζεκτ του ΠΑΟΚ. Να επενδυσει πανω του. Και να μεινει για πολλα χρονια.
Σε μια αλλη χωρα ομως.
Σε μια αλλη χωρα ομως.
Αυτο φοβαμαι και θα καει κ ο ΠαμπλοMutasevic έγραψε:Αμα είναι να βγαίνουμε 4οι με κουλη κτλ κ να παμε χαλαρά ,ας το ξηγηθει η διοίκηση με ...τροπο κ διακριτικά
Αστην ομάδα στον Πάμπλο τουλάχιστον να υπάρχει νεύρο η ας φέρει ο μποτος έναν δικό του αν κ ουτε αυτό θα πολυδουλεψει με τις ειδικές συνθήκες της ομάδας κ της χωρας μέχρι να πάρει πρέφα σε τι κωλοχανειο βρίσκεται γαμα τα.
Στάλθηκε από το SM-A236B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιος οπαδος θα περιμενε τον Παμπλο 3-4 χρονια; Απαντηση: κανειςicue έγραψε:Ο Γκαρσια θα μπορουσε να γινει ενα προτζεκτ του ΠΑΟΚ. Να επενδυσει πανω του. Και να μεινει για πολλα χρονια.
Σε μια αλλη χωρα ομως.
Φανηκε προπερσι
- Mutasevic
Αυτό είναι θέμα ξηγας από τη διοίκηση. Αυτοί θα μαστε για 2μ3 χρόνια τέλος.
Όπως κ ο λουτσεσκου αν μείνει πρέπει να του πάρουν 2 3 παιχταράδες, αλλιώς δεν έχει νόημα
Είναι όλα θέμα που θα θέσουμε τον πήχη
Όπως κ ο λουτσεσκου αν μείνει πρέπει να του πάρουν 2 3 παιχταράδες, αλλιώς δεν έχει νόημα
Ηρθε η ωρα να τον εμπιστευτει η διοικηση. Ο Λουτσεσκου δε μπορει να κανει κατι αλλο χωρις ακριβους παικτες. Τουλαχιστον ας μας πουν οτι θα αξιοποιηθει φουλ η ακαδημια και τελος
Ο Ίβιτς ρε μάγκες μάλωσε με την ιδιοκτησία ,πως περιμένετε να έρθει ?
Ακριβως.Mutasevic έγραψε:Αυτό είναι θέμα ξηγας από τη διοίκηση. Αυτοί θα μαστε για 2μ3 χρόνια τέλος.
Γιατί είναι εδώ η ιδιοκτησία;Tolaros έγραψε:Ο Ίβιτς ρε μάγκες μάλωσε με την ιδιοκτησία ,πως περιμένετε να έρθει ?

Η πάμε με Πάμπλο ή παίρνουμε ξένο με εμπειρία από Ελλαντα πχ Ρασταβατς. Σε ένα μήνα παίζουμε Ευρώπη και εάν φέρουμε κανέναν από Ιβηρική μέχρι να μάθει τους παίκτες θα έχουμε αποκλειστεί από Ευρώπη και θα είμαστε στο -10 στο πρωτάθλημα.
Εκει ειναι το προβλημα. Καμια εταιρια δεν διοικειται εξ αποστασεως επι τρια χρονια χωρις να αποκτησει προβλημα
Pablo Gabriel García Pérez II
Muta αν ερθει ο Παμπλο και δεν του φερουν παικτες ομως; Εκει τι γινεται; Το ιδιο ταχα πηγε να γινει με Λουτσε και στον 2ο χρονο ιδου τα αποτελεσματα (μιλαω για τον κοσμο της ομαδας)Mutasevic έγραψε:Αυτό είναι θέμα ξηγας από τη διοίκηση. Αυτοί θα μαστε για 2μ3 χρόνια τέλος.
Παιδιά αν γίνει ξανά προπονητής α ομάδας ο Γκαρσία θα είναι χαλαρή η επόμενη χρονιά καθώς σύντομα θα μείνουμε εκτός στόχων οπότε δεν θα έχουμε να σκάμε για τίποτα. Το καλύτερο είναι να πάει σε άλλη ομάδα αν τον θέλει πχ.Παναιτωλικό που έφυγε ο Αναστασίου να δείξει αν μπορεί να ανταπεξέλθει και μετά αν δείξει κάποιο έργο και πιο έμπειρος καλώς να έρθει...
Η προηγούμενη φορά δεν ήταν καθόλου πειστική...το μόνο καλό που είχε είναι ότι μετά 4-5 ευκαιρίες σε παίκτες άμπαλους τύπου Εσίτι - Τσόλακ τους έστελνε μόνιμα εκτός κι ότι είχε βρει το κουμπί του τρελάρα Ουάρντα
Η προηγούμενη φορά δεν ήταν καθόλου πειστική...το μόνο καλό που είχε είναι ότι μετά 4-5 ευκαιρίες σε παίκτες άμπαλους τύπου Εσίτι - Τσόλακ τους έστελνε μόνιμα εκτός κι ότι είχε βρει το κουμπί του τρελάρα Ουάρντα
- Mutasevic
Το πιο πιθανό είναι ιδια αποτελέσματα να χουμε αλλά, και είναι μεγάλο αλλά, δεν θα έχουμε αυτή την εικόνα, θα υπάρχει κάποια ζωντάνια και κάποια προσαρμογή λογική σε άλλες καταστάσεις αρα και θα υπάρχει και κάποια προοπτική για το μέλλον. Τώρα υπάρχει ο τρόπος παιχνιδιού του λουτσεσκου ο οποίος είναι για τον λουτσεσκου πάνω από τις πιθανές επιτυχίες. Θα ζήσει και θα πεθάνει με το σύστημά του κ μπισε καντουρι κ σία .
Ο προπονητής όμως πρέπει να υπηρετεί την ομάδα κ οι παιχτες το πλάνο του. Εδω ο προπονητής υπηρετεί το πλάνο του και οι παίχτες τον προπονητή απευθείας
Ο λουτσεσκου αγαπάει τον ΠΑΟΚ του λουτσεσκου και οχι τον σκετο ΠΑΟΚ
Θες εναν προπονητή να υπηρετεί την ομάδα να νιωθει ΠΑΟΚ και να καταλαβαίνει ότι δεν είναι μεγαλύτερο μέγεθος από τη ομάδα
Ο προπονητής όμως πρέπει να υπηρετεί την ομάδα κ οι παιχτες το πλάνο του. Εδω ο προπονητής υπηρετεί το πλάνο του και οι παίχτες τον προπονητή απευθείας
Ο λουτσεσκου αγαπάει τον ΠΑΟΚ του λουτσεσκου και οχι τον σκετο ΠΑΟΚ
Θες εναν προπονητή να υπηρετεί την ομάδα να νιωθει ΠΑΟΚ και να καταλαβαίνει ότι δεν είναι μεγαλύτερο μέγεθος από τη ομάδα