Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Ένα ρόστερ χωρίς ποιότητα και προσωπικότητα, που δίνει στον προπονητή πολλά ελαφρυντικά για όλα τα σκαμπανεβάσματα μέσα στη σεζόν.
Από την άλλη, η μεγαλύτερη σημερινή αποτυχία είναι ότι η ομάδα δεν πίστεψε σε κανένα λεπτό ότι μπορεί να τα καταφέρει.
Αν δεν υπάρχει διάθεση από την διοίκηση για πραγματική ποιοτική ενίσχυση το καλοκαίρι, θα ήταν προτιμότερο να χωρίσουν οι δρόμοι μας, να μην φθείρεται άλλο αυτή η σχέση.
Αν υπάρχει η προθυμία, για ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ, τότε του χρόνου μπορεί να βρισκόμαστε στην θέση της σημερινής ΑΕΚ.

Είναι τεράστια η σημερινή απογοήτευση.
Άβαταρ μέλους
kotsidas9

Δημοσίευση από kotsidas9 »

Εγώ ξέρω ότι οι καλοί προπονητές προσαρμόζουν το σύστημα πάνω στους παίκτες που έχουν.
Ο λουτσος όλη τη χρονιά προσπαθεί να προσαρμόσει τους παίκτες πάνω στο ΕΝΑ σύστημα που έχει στο μυαλό του.
Και τι πάει και κάνει σε τελικό κυπέλλου, με αριθμητικό πλεονέκτημα και πίσω στο σκορ? Αλλάζει το σύστημα σε κάτι που από δικό του κόμπλεξ δεν έχει ξαναπαίξει και βγαίνεις στο δεύτερο ημίχρονο χειρότερος από το πρώτο.
Προπονηταρα..
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Εγω σ μια σειρα απο ποστ προσπαθησα ν αναλυσω τα εξης ποδοσφαιρικα δεδομενα μ βαση την ποδοσφαιρικη λογικη

Εχουμε ενα προπονητη που στην τελευταια διετια

1. Τερματισε περσι 19 ποντους απο την κορυφη

2. Τερματισε φετος 16 ποντους απο την κορυφη

3. Τερματισε φετος στην τεταρτη θεση εχοντας το δευτερο μπατζετ

4. Τερματισε φετος πισω απο προπονητη μ το τριτο μπατζετ π βγηκε στην πρωτη θεση

5. Τερματισε φετος πισω απο προπονητη μ το τεταρτο μπατζετ π βγηκε στη δευτερη θεση

6. Ειναι ο πιο ακριβοπληρωμενος προπονητης τ πρωταθληματος αμοιβόμενος με 1,8 εκατομμυρια το χρονο

7. Κατερρευσε η ομαδα δυο φορες στα playoffs 

8. Φετος εφαγε η ομαδα 17 γκολ σ 10 παιχνιδια στα playoffs

9. Φετος η ομαδα στα playoffs πηρε μονο 1 βαθμο μ τις ομαδες του ΠΟΚ

10. Φετος η ομαδα στα playoffs εκανε τρια συνεχομενα κλαρινα μ ολες τις ομαδες του ΠΟΚ στην Τουμπα για πρωτη φορα στην 97χρονη ιστορια της

11. Περσι η ομαδα ειχε σ 23 παιχνιδια μολις 4 νικες

12. Φετος η ομαδα αποκλειστηκε στην Ευρωπη απο ενα χωριο της βουλγαριας απο τ τελη Ιουλιου κ ειχε μολις ενα παιχνιδι την εβδομαδα

13. Περσι υποσχοταν στον Ιβαν πρωταθλημα κ φετος απλως χτισιμο ομαδας για τ μελλον 

14. Ξερει ν παιζει μονο ενα απολυτα προβλεψιμο σχηματισμο τ 4321 κ κανει μονο αλλαγες προσωπων

15. Κανει δημοσια κριτικη μονο σ μικρους σ ηλικια παικτες οπως ο Κωνσταντελιας κ ο Κουλιερακης ενω για αλλους οπως ο Μπισεσβαρ π δεν προσφεραν τιποτα δεν εχει πει τιποτα

16. Ειχε φετος στον παγκο τον Κωνσταντελια μεχρι τ δεκατη αγωνιστικη κ ζηταγε 10αρι εδω κ δυο χρονια

17. Κρατησε στην ομαδα τον πολυτραυματια Καντουρι, επελεξε επιθετικο τον Ολιβειρα, επεμενε περσι μ τον Καγκαβα κ τον Εσιτι κ στη συνεχεια εβαλε επιτελους τον Τσιγγαρα κ η ομαδα ανεβηκε στα ευρωπαικα αλλα φετος εισηγηθηκε ν παει δανεικος κ δν τον κρατησε

18. Ειχε φετος σχεδον σ ολο τν πρωτο γυρο τον Σβαμπ, τον Σαστρε κ τον Ραφα Σοαρες στον παγκο γ να παιζουν οι κουρτιτς και βιερινια μ αποτελεσμα να χαθουν πολλοι βαθμοι με λειβαδειες, ατρομητους, οφηδες και τριοπλιτσες

19. Η ομαδα παιζει στα περισσοτερα παιχνιδια μ απολυτα προβλεψιμο τροπο μ μπιλντ απ απο πισω μ απειρες πασουλες κ ελαχιστα καθετο ποδοσφαιρο 

20. Η ομαδα εχει απειρους τραυματισμους τα τελευταια δυο χρονια κ το προβλημα δν εχει λυθει

21. Η ομαδα ειναι ελαχιστα δημιουργικη στην αναπτυξη δεν παταει περιοχη μ πολλους παικτες κ παιρνει ελαχιστα ως καθολου πραγματα απο τις στημενες φασεις 

22. Η ομαδα συμφωνα με τους αριθμους κ τη στατιστικη ενα παιχνιδι κερδιζει κ ενα χανει ή φερνει ισοπαλια αδυνατωντας ν κανει πρωταθλητισμο με αυτα τα στατιστικα δεδομενα

23. Δυο χαμενοι τελικοι κυπελλου σε δυο χρονια, ο φετινος μ παικτη παραπάνω απο το εκτο λεπτο 

24. Ομαδα μ απιστευτη ηττοπαθεια

25. Μηδενικη ψυχολογικη προετοιμασια

Εγω λεω οτι για μενα αυτος ο προπονητης τ δυο τελευταια χρονια ειναι αποτυχημενος κ πρεπει να απολυθει

Εχει δοθει απειρη ανοχη σ αυτον τον προπονητη π δεν εχει δοθει ποτε ξανα σ κανεναν αλλον μ αυτα τα αποτελεσματα τα τελευταια δυο χρονια

Απεναντι σ αυτα τ ποδοσφαιρικα επιχειρηματα που εγραψα οι απαντησεις π πηρα ηταν 

1. ειρωνειες

2. χαρακτηρισμους 

3. γελακια εμοτικον 

4. προτροπες ν μην γραφω στο τοπικ τ Λουτσεσκου γιατι σπαω καρυδια ενω προφανεστατα αν εγραφα τι καλα π τα κανει δεν θα υπηρχε κανενα προβλημα

5. θρησκευτικου τυπου πιστη κ προσδοκια οτι στο μελλον ο λουτσεσκου θ καταφερει οτι δν καταφερε αυτα τα δυο χρονια επειδη καποτε στο παρελθον μ τελειως διαφορετικα δεδομενα καταφερε αυτα που καταφερε

Επιβεβαιωθηκα δυστυχως οτι αυτος ο προπονητης οτι ειχε ν προσφερει στον ΠΑΟΚ το προσφερε κ πλεον δεν εχει ν προσφερει τιποτα αλλο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Special 4 την Τετ 24 Μάιος 2023, 22:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

«Ήταν πνευματικά πιο έτοιμοι από εμάς. Είχαν περισσότερη εμπειρία από εμάς, αλλά και αυτοπεποίθηση μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ξεκίνησε με ιδανικές προϋποθέσεις ο αγώνας για εμάς. Πήραμε ένα πλεονέκτημα από την αποβολή του Ρότα, αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν.

Δεχτήκαμε ένα χαζό γκολ σε μία φάση που θα μπορούσαμε να το αποφύγουμε. Από εκεί και πέρα ήμασταν νευρικοί».

Ξανα μανα τις ιδιες δικαιολογιες. Πιο εμπειροι, πιο ετοιμοι πνευματικα και ιστοριες για αγριους.
Εσυ κοιμοσουν στον παγκο, κανενας αλλος δεν σ φταιει.
Και φυσικα ουτε κουβεντα για παραιτηση απο τον κυριο που οταν ξαναηρθε περσι δηλωσε πως αν αποτυχω θα φυγω μονος μου...
Ουτε ντροπη ουτε αξιοπρεπεια.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα παιδιά από το κολλημένο μυαλό στον προπονητή. Δεν υπάρχει normal προπονητής που δεν θα έβαζε Τσίμα στο ημιχρονο. Ο Λουτσεσκου είναι ικανός να ζητήσει ανανέωση Μπράντον και να παίζει και του χρόνου βασικός. Περιορίζετε παρά πολύ από το μυαλό του δυστυχώς και ειδικά σε δύσκολες καταστάσεις είναι αυτό που λένε ότι προτιμάει να πεθάνει με τις επιλογές του παρά να κάνει αλλαγές για να βρει λύση. Δεν υπάρχει μέλλον με Λουτσεσκου.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Μόνο ότι δεν έχουμε παίχτες φταίει?Το ότι αποκλείστηκε από τα λιμά της Λεφσκι φταίει ο Σαββίδης και η ομάδα δεν είχε έσοδα από την Ευρώπη!Τό ότι εισηγήθηκε την παραμονή των Μπισεςβαρ, Ελ Καντουρί, Νέλσον Ολιβέιρα με αυτα τα συμβόλαια φταιει ο Σαββίδης!Το ότι πότε δεν έχει αναλάβει για μια και μοναδική φορά την ευθύνη μιας ΗΤΤΑΣ φταίει ο Σαββίδης?Τό ότι έχει εξαφανίσει τον κουαλιάτα, δεν έχει δώσει συνεχόμενα παιχνίδια να αποκτήσει ρυθμό στον Φελιπε Σοάρες σε ματς πιο εύκολα και επιμένει σε κάτι παλαίμαχους φταίει ο Σαββίδης?Το επιμένει στον λαθερ Κουλιεράκη και δεν έχει δώσει καποια παιχνίδια στον Μιχαηλίδη που είναι ενα λέβελ πάνω ποδοσφαιρικά φταίει ο Σαββίδης?
Ακόμα μερικοί συνοπαδοί κάνετε τις γκόμενες του Ρουμάνου κλόουν ενώ βγάλανε νύχια στον μοναδικό προπονητη που μπορούσε να μας αλλάξει λεβελ αν είχε τα σωστά εργαλεία στον Αμπελ!
Εχω διαρκειας τα τελευταια 5 χρονια αν μείνει ο Ρουμάνος δεν το ανανεώνω!
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Τι μου έβγαλες το Ράφα ρε να νεκρωσουμε αριστερά ? Με το κελεκι τον Κουλιερακη και τον ημινεκρο Τάισον θα κάναμε δουλειά ?
Άντε αλλαγές του Τόμας και του Ζιλε δεν έχουμε, τον Ντελια τον αόρατο τι τον κράτησες μέσα και δεν έβαλες μισή ώρα τον Νταντας? Τραγικός σήμερα , όλοι στα χαμένα
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Στρατηγος
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Αλλαγές για 5χ5 και μόνο. Ότι νάναι.
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

Gospi έγραψε:Ξανα μανα τις ιδιες δικαιολογιες. Πιο εμπειροι, πιο ετοιμοι πνευματικα και ιστοριες για αγριους.
Τα γράφεις πολύ ωραία φίλε μου. Μπορείς να γράψεις και να εξηγήσεις επ' ακριβώς για να καταλάβω εγώ που είμαι και λίγο βραδύκαυστος,τι έπρεπε να κάνει; Αναλυτικά αν θα είχες την καλοσύνη.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Αν είναι να μείνεις απαίτησε να σου φέρουν παίκτες .. αλλιώς φύγε από σήμερα .. 3η χρόνια κοροϊδία δεν αντέχεται .. και αν το ανεχτείς είσαι άξιος της μοίρας σου ..
σήμερα τα μαμησες.. τι να πούμε , δεν έχεις πάγκο αλλά κατάφερες να το αποτελειώσεις ..
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

rainmaker έγραψε:Όποιος διώξει τον Λουτσεσκου κάνει μεγάλη μαλακία.

ΠΡΩΤΑ να φέρουν παίκτες ικανούς για τίτλο και όχι χεσμενα κοτόπουλα και μετά θα κριθεί αν κάνει λάθη ο Λουτσεσκου

Αχαχαχαχα!!!!!

Είχαμε τον Πέτσα να ταΐζει τα ΜΜΕ, έχουμε και τον Ρουμανο απατεώνα να κάνει το ίδιο...

Ρε τον Φουκαρά τον ΠΑΟΚ!!
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

Tolaros έγραψε:Τι μου έβγαλες το Ράφα ρε να νεκρωσουμε αριστερά ? Με το κελεκι τον Κουλιερακη και τον ημινεκρο Τάισον θα κάναμε δουλειά ?
Άντε αλλαγές του Τόμας και του Ζιλε δεν έχουμε, τον Ντελια τον αόρατο τι τον κράτησες μέσα και δεν έβαλες μισή ώρα τον Νταντας? Τραγικός σήμερα , όλοι στα χαμένα
Εκ του αποτελέσματος η αλλαγή αυτή δεν βοήθησε, σωστός. Γενικά ο Κουλιεράκης θέλει πολύ δουλειά για να σταθεί. Αλλά για τον Ντάντας διαφωνώ, αν τον Κωνσταντέλια τον κάναν μια χαψιά τον Ντάντας θα προλάβαιναν να τον χωνέψουν κιόλας. Βέβαια όλα αυτά υποθετικά είναι.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Willie the Pimp έγραψε:
Gospi έγραψε:Ξανα μανα τις ιδιες δικαιολογιες. Πιο εμπειροι, πιο ετοιμοι πνευματικα και ιστοριες για αγριους.
Τα γράφεις πολύ ωραία φίλε μου. Μπορείς να γράψεις και να εξηγήσεις επ' ακριβώς για να καταλάβω εγώ που είμαι και λίγο βραδύκαυστος,τι έπρεπε να κάνει; Αναλυτικά αν θα είχες την καλοσύνη.
Βρε καλως τον οπαδου του Λουτσε. Δεν το χω με τις αναλυσεις φιλε μου, ειμαι δυσλεκτικος.Καλο βραδυ και καλη διασκεδαση
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Gospi έγραψε:«Ήταν πνευματικά πιο έτοιμοι από εμάς. Είχαν περισσότερη εμπειρία από εμάς, αλλά και αυτοπεποίθηση μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ξεκίνησε με ιδανικές προϋποθέσεις ο αγώνας για εμάς. Πήραμε ένα πλεονέκτημα από την αποβολή του Ρότα, αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν.

Δεχτήκαμε ένα χαζό γκολ σε μία φάση που θα μπορούσαμε να το αποφύγουμε. Από εκεί και πέρα ήμασταν νευρικοί».

Ξανα μανα τις ιδιες δικαιολογιες. Πιο εμπειροι, πιο ετοιμοι πνευματικα και ιστοριες για αγριους.
Και φυσικα ουτε κουβεντα για παραιτηση απο τον κυριο που οταν ξαναηρθε περσι δηλωσε πως αν αποτυχω θα φυγω μονος μου...
Ουτε ντροπη ουτε αξιοπρεπεια.
Το καταλαβαίνουμε ότι καιρό τώρα ο προπονητής μας δε λέει τίποτα ποδοσφαιρικό αλλά λέει για μενταλιτι και πνευματικότητα.

Κατά τα άλλα μας πειράζει η Παναγία μαζί μας του Άγγελου ξέρω γω..
Το πνευματικότητα είναι λεβελ πως να το κάνουμε.

Δεν τη βγάζουμε απόψε τέλος.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”