Επικροτω και επαυξανω..JohnEconomist έγραψε:Καλησπέρα!giliopoulos έγραψε:Koυρασατε με τον αφαντο προεδρο και τις εξυπναδες σας.
Πετατε μια αρλουμπα απλα για να την πειτε.
Ο αφαντος προεδρος λοιπον πληρωνει 1,2 το χρονο για χαφ που δεν παιζει, πληρωσε 3 εκατομυρια συν 500χιλιαδες το χρονο για χαφ που επισης δεν παιζει, πληρωνει 1 εκατομυριο συμβολαιο για φορ, πληρωνει 800 χιλιαρικα για 8αρι σακατη, πληρωνει αλλο 1 μυριο για παλαιμαχους, πληρωνει 500 χιλιαρικα για ανυπαρκτο μπακ.
Και το σημαντικοτερο. Πληρωνει κορυφαιο κατα τα λεγομενα ουδετερων τεχνικο διευθυντη και πληρωνει τα περισσοτερα λεφτα για προπονητη στην Ελλαδα. Και αυτοι οι 2 εδωσαν τα παραπανω λεφτα και δεν παιρνουν απολυτως τιποτα.
Αντε γεμισαμε εξυπνακηδες εδω μεσα.
Τι θελετε ο ιβαν να διαλεγει και τους παικτες μηπως?
Γράφω μετά από καιρό, για να πω ότι συμφωνώ με αυτό το ποστ!!
αεχ - ΠΑΟΚ 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Amsterdamer_87
Re: αεχ - ΠΑΟΚ 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
obanebane έγραψε:trouman έγραψε:ΠΑΟΚΑΡΑ Σ ΑΓΑΠΩ!
Εμένα οι πηγές μου λένε ότι ο Σαββίδης έχει θέματα, που τα βάζουν άλλοι.
Όσοι θέτε να κάνετε "χτυπήματα" να τα κάνετε όχι σε τέτοιες δύσκολες βραδιές. Πολύ προβλέψιμο αυτό.
Στ @@ μας κι αν χάσαμε ενα κύπελλο. Σιγά μην είναι η μεγαλύτερη ντροπή της ιστορίας ρου ΠΑΟΚ. Εντάξει υπάρχει πίκρα. Κατανοητό. Αλλά υπάρχουν κι άλλες απόψεις και θα ειπωθούν.
Να αναλάβουν τις ευθύνες τους ο καθένας.
Οι αρμόδιοι να πάρουν τις σωστές αποφάσεις, όποιες κι αν είναι αυτές!
![]()
![]()
![]()
Δηλαδή ρε συ Τρούμαν, ένας εξαφανισμένος από προσώπου γης άνθρωπος με τα πάντα στην ομάδα παγωμένα και να υπολειτουργούν, θεωρείς ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα;
Όλα δηλαδή είναι μέλι γάλα;
Τι να πω,δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ, βοηθήστε λίγο να κατανοήσουμε κάποια ανεξήγητα πράγματα,πείτε τη γνώμη σας,γιατί συμβαίνει αυτό;
Όλοι έχουν τις ευθύνες τους.
Ο Σαββίδης ήταν στο γήπεδο αν δεν κάνω λάθος.
Για εμένα το να είσαι πρώτος στην Ελλάδα, σε αυτούς τους καιρούς σεν είναι τόσο απλό. Οπότε δε μ αρέσει και η εύκολη κριτική
Μπάλα επίσης δεν παίζουμε μόνο εμείς
Διαφωνώ με τις λογικές "όλοι άχρηστοι" .
Τώρα όταν ο άλλος βάζει λεφτά ( προχθές είχαμε αμκ) και ταυτόχρονα να είναι αδιάφορος εξαφανισμένος κλπ, δεν ξέρω πώς αυτά συμβιβάζονται. Δηλαδή γιατί κάποιος να χώνει λεφτά. Το επιχείρημα ότι έχει πλάτες τον λαό του ΠΑΟΚ το θεωρώ μεγάλη παπαριά, και νομίζω χωρίς τον ΠΑΟΚ τα χρήματα που επενδύει θα ήταν ακόμα πιο καλοδεχούμενα , όπως τόσων και τόσων επενδυτών...
Ο Ολιβειρα με τον Ινγκασον δεν παίρνουν με τίποτα αυτά τα λεφτά.
Ο Ζιφκοβιτς είναι ο μόνος, μαζί με τον Κουρτιτς που είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στον κόσμο που δεν ξέρουμε τι έχει λόγω Ιατρικού απορρήτου.
Ο Αγκουστο επεκτάθηκε το συμβόλαιο του με αυτά τα χρήματα γιατί θα τον έχαναν ελεύθερο το καλοκαίρι.
Ο Ζιφκοβιτς είναι ο μόνος, μαζί με τον Κουρτιτς που είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στον κόσμο που δεν ξέρουμε τι έχει λόγω Ιατρικού απορρήτου.
Ο Αγκουστο επεκτάθηκε το συμβόλαιο του με αυτά τα χρήματα γιατί θα τον έχαναν ελεύθερο το καλοκαίρι.
Για την τεράστια σημερινή ξεφτίλα φταίνε και ο προπονητής και οι παίκτες που έπαιξαν και η έλλειψη ποιοτικότερων παικτών, ειδικά με έφεση στο σκοράρισμα και ο Μπότο και η ΠΑΕ και ο Ιβάν.
Φταίνε όλοι αυτοί. Τώρα το σημαντικό είναι να βελτιωθεί ποιοτικά η ομάδα. Υπάρχει η δυνατότητα; Υπάρχει η θέληση;
Αλλιώς μόνιμοι τέταρτοι και φιναλίστ Κυπέλλου θα ξαναγίνουμε, να μην περιμένουμε κάτι παραπάνω.
Φταίνε όλοι αυτοί. Τώρα το σημαντικό είναι να βελτιωθεί ποιοτικά η ομάδα. Υπάρχει η δυνατότητα; Υπάρχει η θέληση;
Αλλιώς μόνιμοι τέταρτοι και φιναλίστ Κυπέλλου θα ξαναγίνουμε, να μην περιμένουμε κάτι παραπάνω.
...και ο Λυρατζής, ο Τζίμας, ο Βρακάς ίσως, ο Τσιγγάρας, χρειάζονται σαν εναλλακτικές. Στον πάγκο δεν μπορείς να έχεις πρωτοκλασάτους, δεν είσαι η Man. City για να έχεις δύο ενδεκάδες. Απαραίτητο είναι να έχεις πρωτοκλασάτους, δύο επίπεδα πάνω από τον Νάρεϊ ας πούμε που ήταν καλή μεταγραφή, σε όλες τις γραμμές, Και προπονητή με μοντέρνες ιδέες για aggressive και όχι slow motion ποδόσφαιρο.
Εγώ θα σε ξανά ρωτήσω.renegade έγραψε:Μακάρι το πρόβλημα να ήταν οι παίκτες.Tolaros έγραψε:Όχι να φύγουν αυτοί και να ανέβει ο Τζίμας ο Μπραντονιτς ο Βρακας ο Μιχαηλίδης ο Τσιγγαρας ο Λυρατζης και ο Κουαλιατα.
Ρε άντε πάρτε κανονικούς παίκτες
Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει παίκτες που να παίζει πάνω από το 60% των δυνατοτήτων του.
Καλά για τα τακτικά λάθη που γίνανε σήμερα μάλλον θα γράψω κάποια άλλη στιγμή κάνα δυο-τρεις σελίδες.
Φεύγει δηλαδή σήμερα ο Ραζβαν, οι παίκτες αρχίζουν να παίζουν στο 100% των δυνατοτήτων τους (άρα και ο Μποτο έκανε σωστές επιλογές) και με δεδομένο ότι όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν ρολόι στην ομάδα, πάμε του χρόνου να τα σαρώσουμε όλα.
Αυτό λες; Γιατί αυτό φαίνεται να λες.
Αν ισχύει αυτό που λες και η λύση στο πρόβλημα του επι 4 συναπτά έτη ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΠΑΟΚ είναι η φυγή Λουτσεσκου τότε είμαι πραγματικά χαρούμενος σήμερα.
Μπούλο σήμερα το βράδυ κιόλας και πάμε να τους μαμησουμε όλους του χρόνου!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Κρατήσαμε τη χειρότερη εμφάνιση για το τέλος. Πεθαμένη η ομάδα τελείως και σωματικά και ψυχικά, σε σημείο που ήθελα να πω από το ημίχρονο ότι ακόμα κι αν δεν βγει ο αντίπαλος στο δεύτερο το χάνουμε και μόνοι μας. Φυσιολογικό και το ξέσπασμα εδώ. Ωστόσο, Λουτσέσκου φεύγει μόνο αν το θελήσει ο ίδιος. Το σημερινό να γίνει ένα γερό μάθημα γι' αυτούς που πρέπει να πάρουν αποφάσεις, δηλαδή Ιβάν, Μπότο, Λουτσέσκου.
Από αύριο αρχίζει η νέα σεζόν και θέλει αισιοδοξία, δείτε τις ξαδέρφες πού ήταν πέρσι και πού είναι φέτος. Τα παραπάνω τρία ονόματα δεν είναι άχρηστοι.
Από αύριο αρχίζει η νέα σεζόν και θέλει αισιοδοξία, δείτε τις ξαδέρφες πού ήταν πέρσι και πού είναι φέτος. Τα παραπάνω τρία ονόματα δεν είναι άχρηστοι.
-
Κάποτε ένας έφυγε για το καλό της ομάδας. Λεγεται Βιερίνια.Ειχε πει ότι θα ξαναγυρίσω.Γυρισε και τα σάρωσε όλα επειδή ήταν γκαυλωμενος.Εφυγε και άλλος ένας.Οταν έφυγε πήρε μαζί του και τις καρέκλες από το γραφείο του.Τον λόγο προσωπικά δεν τον ξέρω.Λουτσεσκου λέγεται.Γυρισε πάλι αλλά δεν το έχει καταφέρει να πετύχει όσα θέλει.Δεν είμαι κατά των επιστροφών, αρκεί ο άλλος να ξέρει γιατί ήρθε πάλι πίσω.Ευθυνες για φέτος έχουν όλοι.Κατι για τους ποδοσφαιριστές.Καθε μέρα έχετε μια μπάλα δεν ασχολείστε με κάτι άλλο.Οταν πέφτετε για ύπνο βλέπετε μια μπάλα και τρια παλούκια σε σχήμα Π.Δεν μπορείτε μια φορά να τη στείλετε αριστερά δεξιά κι ας κάνει ο κιπερ την απόκρουση της σεζόν.Αυτο με τα δοκάρια φέτος λέγεται ένα κλικ παραπάνω σε ποιότητα.Αυτα για φέτος,τα ξαναλέμε στο επόμενο επίσημο παιχνίδι.ΥΣ Καλό καλοκαίρι υγεία να έχετε.
Περιττό να πούμε ότι μπήκε ο Βιεϊρίνια και μαζί με Τάισον είδαμε κοντρόλ και ντρίμπλα .
Για να μην παρεξηγηθώ, καμία μομφή από μεριάς μου για τον Ιβάν,κάθε άλλο.
Άλλωστε το πρώτο μου ποστ το δείχνει ξεκάθαρα.
Απλά θεωρώ ότι έχει αποστασιοποιηθεί,δεν είναι δίπλα στην ομάδα και αυτό έχει στοιχίσει.
Αυτό συμβαίνει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν γίνεται να πιστέψω έχοντας ζήσει τα πρώτα του 7-8 χρόνια στην ομάδα,ότι δεν συμβαίνει τίποτα.
Η ομάδα είναι πανηγυρικά 4η στην χώρα αυτή τη στιγμή με αβέβαιη επόμενη χρονιά, νέο γήπεδο ξεκάθαρα παγωμένο και οπαδούς θυμωμένους και ξενερωμένους.
Άλλωστε το πρώτο μου ποστ το δείχνει ξεκάθαρα.
Απλά θεωρώ ότι έχει αποστασιοποιηθεί,δεν είναι δίπλα στην ομάδα και αυτό έχει στοιχίσει.
Αυτό συμβαίνει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν γίνεται να πιστέψω έχοντας ζήσει τα πρώτα του 7-8 χρόνια στην ομάδα,ότι δεν συμβαίνει τίποτα.
Η ομάδα είναι πανηγυρικά 4η στην χώρα αυτή τη στιγμή με αβέβαιη επόμενη χρονιά, νέο γήπεδο ξεκάθαρα παγωμένο και οπαδούς θυμωμένους και ξενερωμένους.
- PAOK_Antarctica
Θλιβερή ομάδα που σέρνει το μίζερο κουφάρι της από γήπεδο σε γήπεδο.
Θλιβερός προπονητής που έχει εμποτίσει την ομάδα με λουζεριλα και ανασφάλεια.
Θλιβερός ΤΔ που μας φόρτωσε ένα σωρό παικτακια της σειράς.
Θλιβεροι παίκτες αλλά δεν φταίνε αυτοί που βρέθηκαν να παίζουν στον ΠΑΟΚ.
Θλιβεροι οπαδοί που θεωρούν ότι κάτι τυχαίοι Τομες και κάτι απίθανοι Ραφες είναι παίκτες για τον ΠΑΟΚ.
Θλιβερός προπονητής που έχει εμποτίσει την ομάδα με λουζεριλα και ανασφάλεια.
Θλιβερός ΤΔ που μας φόρτωσε ένα σωρό παικτακια της σειράς.
Θλιβεροι παίκτες αλλά δεν φταίνε αυτοί που βρέθηκαν να παίζουν στον ΠΑΟΚ.
Θλιβεροι οπαδοί που θεωρούν ότι κάτι τυχαίοι Τομες και κάτι απίθανοι Ραφες είναι παίκτες για τον ΠΑΟΚ.
-
Amsterdamer_87 έγραψε:Επικροτω και επαυξανω..JohnEconomist έγραψε:+1926giliopoulos έγραψε:Koυρασατε με τον αφαντο προεδρο και τις εξυπναδες σας.
Πετατε μια αρλουμπα απλα για να την πειτε.
Ο αφαντος προεδρος λοιπον πληρωνει 1,2 το χρονο για χαφ που δεν παιζει, πληρωσε 3 εκατομυρια συν 500χιλιαδες το χρονο για χαφ που επισης δεν παιζει, πληρωνει 1 εκατομυριο συμβολαιο για φορ, πληρωνει 800 χιλιαρικα για 8αρι σακατη, πληρωνει αλλο 1 μυριο για παλαιμαχους, πληρωνει 500 χιλιαρικα για ανυπαρκτο μπακ.
Και το σημαντικοτερο. Πληρωνει κορυφαιο κατα τα λεγομενα ουδετερων τεχνικο διευθυντη και πληρωνει τα περισσοτερα λεφτα για προπονητη στην Ελλαδα. Και αυτοι οι 2 εδωσαν τα παραπανω λεφτα και δεν παιρνουν απολυτως τιποτα.
Αντε γεμισαμε εξυπνακηδες εδω μεσα.
Τι θελετε ο ιβαν να διαλεγει και τους παικτες μηπως?
Καλησπέρα!
Γράφω μετά από καιρό, για να πω ότι συμφωνώ με αυτό το ποστ!!
το σημερινό, η δική μας γενεά θα το κουβαλάει έως το θάνατό μας.
Μας γελάει όλη η Ελλάδα.
Πιστεύω πως για να μπορέσουνε να κερδίσουμε ξανά την άεκ, θα περάσουν πολλά χρόνια.
Για εμένα αποκλειστικός υπεύθυνος αυτής της λυπηρής εικόνας, μιας εικόνας που δεν σου έβγαζε νευρα ή οργή αλλα λύπη κ συμπόνοια, είναι η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμηματος, όχι ο μεγαλομέτοχος.
Αυτός θα φταίει αν τελικά δεν αλλάξει την αποτυχημένη διοίκηση.
σε
Μας γελάει η Ελλάδα.
Και εμείς το δεχόμαστε διότι η εικόνα του αγώνα δεν έδειξε πως το αξίζαμε.
Μπίσε κ Βιερίνια.
Μπράντον κ Σβάμπ.
Ο Ράφα, θυμαστε αν έκανε μια σωστή ενέργεια;
Ανέτοιμη η ομάδα κύριε Λουτσέσκου.
Μας έπιασε στο ύπνο η κόκκινη κάρτα.
Επρεπε να δείξεις στρατηγική ευφυΐα και δυστυχώς πιάστηκες ανίκανος να ανταπεξέλθεις.
Σε κρίνω αυστηρά, διότι ο μεγαλομέτοχος σου έδωσε ότι του ζήτησες: λεφτά για μεταγραφές, ακαδημίες έτοιμες να σε προμηθεύσουν με νέα ταλέντα, ομάδα ΠΑΟΚ Β', ώστε να δοκιμάσει για εσένα νέα ταλέντα ή κ να κρατάς σε.φόρμα όσους μένουν εκτός αποστολής, στα έδωσε όλα
Τώρα, αν εσύ επέλεξες τα λεφτά για μεταγραφές να τα μοιράσεις σε ανανέωση μπίσε και σε κουαλιάτα, σε Ράφα και σε Τόμας, επιλογή σου μάγκα μου.
Εγώ δεν κρίνω αυτές τις επιλογές
Εγώ κρίνω το αποτέλεσμα.
Θα μου πείς "ο στόχος είναι τριετίας" για να δικαιολογηθείς, νομίζω.
Συμφωνώ, αλλα δεν νομίζω στον τριετή στόχο για πρωτάθλημα, να συμπεριλαμβάνει πως τα 2 πρώτα χρόνια θα είμαστε τα πουτανάκια των άλλων.
Δεν νομίζω να σου είπε ο Σαββίδης "πάρε τον τρίτο χρόνο το πρωτάθλημα και τα πρώτα δύο απλά ξύνε τα".
Η σημερινή ντροπή, η σημερινή χυδαιότητα, ξεπλένεται μόνο με θέση σε ομίλους champions league.
Θα μας κυνηγάει το σημερινό έως να πεθάνουμε.
Πως κατάντησες ρε οπαδέ του ΠΑΟΚ....
Μας γελάει όλη η Ελλάδα.
Πιστεύω πως για να μπορέσουνε να κερδίσουμε ξανά την άεκ, θα περάσουν πολλά χρόνια.
Για εμένα αποκλειστικός υπεύθυνος αυτής της λυπηρής εικόνας, μιας εικόνας που δεν σου έβγαζε νευρα ή οργή αλλα λύπη κ συμπόνοια, είναι η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμηματος, όχι ο μεγαλομέτοχος.
Αυτός θα φταίει αν τελικά δεν αλλάξει την αποτυχημένη διοίκηση.
σε
Μας γελάει η Ελλάδα.
Και εμείς το δεχόμαστε διότι η εικόνα του αγώνα δεν έδειξε πως το αξίζαμε.
Μπίσε κ Βιερίνια.
Μπράντον κ Σβάμπ.
Ο Ράφα, θυμαστε αν έκανε μια σωστή ενέργεια;
Ανέτοιμη η ομάδα κύριε Λουτσέσκου.
Μας έπιασε στο ύπνο η κόκκινη κάρτα.
Επρεπε να δείξεις στρατηγική ευφυΐα και δυστυχώς πιάστηκες ανίκανος να ανταπεξέλθεις.
Σε κρίνω αυστηρά, διότι ο μεγαλομέτοχος σου έδωσε ότι του ζήτησες: λεφτά για μεταγραφές, ακαδημίες έτοιμες να σε προμηθεύσουν με νέα ταλέντα, ομάδα ΠΑΟΚ Β', ώστε να δοκιμάσει για εσένα νέα ταλέντα ή κ να κρατάς σε.φόρμα όσους μένουν εκτός αποστολής, στα έδωσε όλα
Τώρα, αν εσύ επέλεξες τα λεφτά για μεταγραφές να τα μοιράσεις σε ανανέωση μπίσε και σε κουαλιάτα, σε Ράφα και σε Τόμας, επιλογή σου μάγκα μου.
Εγώ δεν κρίνω αυτές τις επιλογές
Εγώ κρίνω το αποτέλεσμα.
Θα μου πείς "ο στόχος είναι τριετίας" για να δικαιολογηθείς, νομίζω.
Συμφωνώ, αλλα δεν νομίζω στον τριετή στόχο για πρωτάθλημα, να συμπεριλαμβάνει πως τα 2 πρώτα χρόνια θα είμαστε τα πουτανάκια των άλλων.
Δεν νομίζω να σου είπε ο Σαββίδης "πάρε τον τρίτο χρόνο το πρωτάθλημα και τα πρώτα δύο απλά ξύνε τα".
Η σημερινή ντροπή, η σημερινή χυδαιότητα, ξεπλένεται μόνο με θέση σε ομίλους champions league.
Θα μας κυνηγάει το σημερινό έως να πεθάνουμε.
Πως κατάντησες ρε οπαδέ του ΠΑΟΚ....
Συμφωνώ. Ρίχνει χρήμα σε πηγάδι χωρίς πάτο. Παίρνω το Xanax και την βαλεριάνα και πάω για ύπνο.