Φερτε πισω τον ζωγράφο της καρδιάς μας!chri5ti9 έγραψε:Ούτε Λούτσε ούτε Πάμπλο. Κάτι καινούριο , βορειοευρωπαίο . Αέρας αλλαγής ,όχι άλλους γνώριμους και καμμένα χαρτιά .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
-
Ραζβαν τι λέει φίλος? Όλα καλά?
Από πέρσι φωνάζω κυριολεκτικά να σηκωθείς και να φύγεις αλλά εσύ μου έκανες την περσινή χρονιά και επιτυχημένη που θα γραφτεί στην ιστορία.
Στεναχωριέμαι πάρα πολύ για τον ΠΑΟΚ μας πάρα πολύ..
Άδειασε μας την γωνια σήμερα κιόλας είσαι Απάτη.
Α μην ξεχάσετε να μου ρίξετε άλλο ένα μπάν για 2 μήνες εξυπνακηδες...
Από πέρσι φωνάζω κυριολεκτικά να σηκωθείς και να φύγεις αλλά εσύ μου έκανες την περσινή χρονιά και επιτυχημένη που θα γραφτεί στην ιστορία.

Στεναχωριέμαι πάρα πολύ για τον ΠΑΟΚ μας πάρα πολύ..
Άδειασε μας την γωνια σήμερα κιόλας είσαι Απάτη.
Α μην ξεχάσετε να μου ρίξετε άλλο ένα μπάν για 2 μήνες εξυπνακηδες...
Με τέτοιο ρόστερ και ο Δερμιτζάκης ντάμπλ θα κάνει.Мир έγραψε:Ο Λουτσεσκου τιτλο θα φερει μονο με ροστερ 10-20εκ πανω απο του δεύτερου μεγαλύτερου της λιγκας.
Για να μπουν γερά θεμέλιαGospi έγραψε:Θα τον ανανεωσουν για καμια 3ετια ακομη. Θα χτιζουμε νον στοπ και θα καταληγουμε ολο και πιο χαμηλαParolos έγραψε:Σήκω και φύγε και πάρε και μαζί σου αυτούς που σε έβαλαν πάνω από την ομάδα.
Και σε όλους τους οπαδούς που σε έβαλαν πάνω από τον ΠΑΟΚ.
Άντε σήκω και φύγε που δε θέλεις η ομάδα να βγει Ευρώπη και κυνηγάς την αποζημίωση ένα χρόνο.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Amsterdamer_87
Οταν θελεις το φορ σου να παιζει αμυνα και τα εξτρεμ σου να κανουν τους χαμαληδες πανε καλυτερα να
προπονησεις καμμια ομαδα Ραγκμπυ..
προπονησεις καμμια ομαδα Ραγκμπυ..
Δεν αρκεί η αλλαγή προπονητή από μόνη της.
Η ομάδα παραπαίει εδώ και 4 χρόνια. Με 3 διαφορετικούς προπονητές.
Με μια μικρή παρένθεση το τελείωμα της χρονιάς επι Γκαρσια.
Ότι προπονητή και να φέρεις, τον Γκουαρντιόλα να φέρεις, δεν θα αλλάξει τίποτα αν δεν ασχοληθεί και πάλι ενεργά ο Ιβαν με την ομάδα.
Να δούμε ποτέ θα το πάρετε χαμπάρι.
Ότι προπονητή και να φέρεις, τον Γκουαρντιόλα να φέρεις, δεν θα αλλάξει τίποτα αν δεν ασχοληθεί και πάλι ενεργά ο Ιβαν με την ομάδα.
Κάποτε θα φαινόταν η ανεπάρκειά του. Όποιος χρειάζεται ρόστερ Ρεάλ ή Σίτυ για να κάνει τα βασικά είναι στην καλύτερη ένας μέτριος προπονητής για να μην πω διαχειριστής και φανώ υπερβολικός. Ένα πλάνο, ένα σύστημα, καμία προσαρμοστικότητα, καμία φαντασία, ανύπαρκτο κοουτσάρισμα, εμμονές, αλαζονεία. Σήμερα στέρεψαν οι δικαιολογίες και για τη διοίκηση που πρόπερσι ερχόταν σε συμφωνία μαζί του πανηγυρίζοντας, πριν κατακτήσουμε έναν παλικαρίσιο τίτλο, για το ότι θα έχει το άλλοθι αφού έφερε ''τον πιο πετυχημένο προπονητή της ιστορίας του ΠΑΟΚ''. Τον ΠΑΟΚ τον αγαπάμε γιατί πρωτίστως πρεσβεύει κάποιες αξίες κι ελπίζω σύντομα αυτές να επιστρέψουν, γιατί έχουμε χάσει το δρόμο...
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Φιλε Τζον, συμφωνοι, δεν αρκει μόνο η αλλαγή προπονητή.JohnDag έγραψε:Δεν αρκεί η αλλαγή προπονητή από μόνη της.
Αλλα είναι βήμα προς τη σωστη κατεύθυνση.
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Λουτσε φύγε
Σήμερα κάηκε το τελευταίο διαθέσιμο σαμάρι.JohnDag έγραψε:Δεν αρκεί η αλλαγή προπονητή από μόνη της.
-
- Σασταλεγάκιας 2025
από alexgarcia6 » Πέμ 27 Μάιος 2021, 00:19
Επαληθεύτηκε αυτο το φαινόμενο με τις επιστρόφες. Ο άνθρωπος που μας έκανε να δούμε αυτην την τραγωδία Μπίσεσβαρ Καντουρι για άλλα 2 έτη, πρέπει να φύγει. Αν όχι για όλα τα άλλα, τότε μόνο γι'αυτόΜπορεί κάποιος να μου δώσει ένα παράδειγμα προπονητή που έκανε αξιομνημόνευτη πρώτη θητεία και μετά η δεύτερη δεν ήταν αποτυχία;
Ο ζιντάν μόλις υπέβαλε την παραίτηση του, δίνοντας τέλος στη δεύτερή του θητεία
Να φύγει, δεν έχω κανένα πρόβλημα.alexgarcia6 έγραψε:Φιλε Τζον, συμφωνοι, δεν αρκει μόνο η αλλαγή προπονητή.JohnDag έγραψε:Δεν αρκεί η αλλαγή προπονητή από μόνη της.
Αλλα είναι βήμα προς τη σωστη κατεύθυνση.
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Λουτσε φύγε
Φέτος απέτυχε παταγωδώς.
Αλλά η φυγή από μόνη της ΔΕΝ αρκεί.
Ειπε οτι χτίζει μια νεα ομαδα και εβαλε μπισε κεντζιορα καντουρι Βιερίνια που φευγουν σπο την ομαδα. Τον Τζιμα τον εβαλε στο 86 σε τελικο που χαναμε και ο αντίπαλος ηταν με 10. Δεν υπαρχει λογικη. Λες και ηθελε να χάσουμε. Ελπιζω να αποχωρησεις 2 χρόνια κανεις εγκλήματα εναντιων της ομαδας μας.
Στρατηγάρα μου!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 15_50 την Τετ 24 Μάιος 2023, 22:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όταν σε αποκλείει η Σλάβια έτσι όπως σε αποκλείει, και στο τελευταίο μάτς της χρονιάς, τελικό, εμφανίζεσαι ακόμα χειρότερος και ανίκανος να σκοράρεις, αργός και προβλέψιμος, νομίζω αυτό τα λέει όλα.
Βασικά ολοκλήρωσε ένα 2ετές έργο που προσπάθησε να περάσει, το οποίο ήταν μιά αποτυχία. Από περυσι είχε φανεί πού πήγαινε το πράγμα όταν ξέραμε οτι οι παλιοσειρές ΔΕΝ θα φεύγανε. Και φέτος μας λέει το περίφημο οτι η ομάδα χρειάζεται λίγες ποιοτικές προσθήκες.
Για μένα είναι καθαρά υπεύθυνος και άν δεν φύγει, μιά απ τα ίδια θα δούμε. Χωρίς 6άρια, χωρίς αμυντικούς και χωρίς κανονικά εξτρέμ και φορ με γκόλ. Θα βάζουμε τον Μπίσε πρώτη αλλαγή για να γυρίσει το ματς.
Βασικά ολοκλήρωσε ένα 2ετές έργο που προσπάθησε να περάσει, το οποίο ήταν μιά αποτυχία. Από περυσι είχε φανεί πού πήγαινε το πράγμα όταν ξέραμε οτι οι παλιοσειρές ΔΕΝ θα φεύγανε. Και φέτος μας λέει το περίφημο οτι η ομάδα χρειάζεται λίγες ποιοτικές προσθήκες.
Για μένα είναι καθαρά υπεύθυνος και άν δεν φύγει, μιά απ τα ίδια θα δούμε. Χωρίς 6άρια, χωρίς αμυντικούς και χωρίς κανονικά εξτρέμ και φορ με γκόλ. Θα βάζουμε τον Μπίσε πρώτη αλλαγή για να γυρίσει το ματς.