ΠΑΟΚ-Αεκ 24/5-20:30,CosmotesportsHd
Re: ΠΑΟΚ-Αεκ 24/5-20:30,CosmotesportsHd
Εγώ προσωπικά δεν φοβαμαι την ομαδα και την ψυχολογια της. Ο Ραζβαν αν μη τι αλλο ειναι μανουλα για τετοια ματς. Ξερει να εμφανιζει ομαδες με το μαχαιρι στα δοντια!
Εγω θεωρω σχεδον σιγουρο το τρυπημα απο τον δημαρχο/τσιρακι του χοντρου, με σκοπο να μην γινει το ματς, και να παρει το καλο εισιτηριο για ευρωπη η ομαδα του χοντρου. Ξερει πολυ καλα πως αν παει προκριματικα κονφερενς παιζει να μεινει εντελως εκτος ευρωπης.
Αν το ματς γινει, που δεν το πιστευω, τοτε θα ειναι ενα πολυ ωραιο 1-0 υπερ μας
Εγω θεωρω σχεδον σιγουρο το τρυπημα απο τον δημαρχο/τσιρακι του χοντρου, με σκοπο να μην γινει το ματς, και να παρει το καλο εισιτηριο για ευρωπη η ομαδα του χοντρου. Ξερει πολυ καλα πως αν παει προκριματικα κονφερενς παιζει να μεινει εντελως εκτος ευρωπης.
Αν το ματς γινει, που δεν το πιστευω, τοτε θα ειναι ενα πολυ ωραιο 1-0 υπερ μας
- PAOKevolution
Ρε σεις ζήστε το! Παίζουμε τελικό και έχουμε το υφάκι των χορτασμένων! Φούτσα κάγκελο πρέπει να έχουμε όλη μέρα! Κι ας χάσουμε! Ζήστε το όμως! Μια αναδρομή στο τί γίνονταν τέτοια μέρα τα αντίστοιχα έτη των κυπέλλων θα σας πείσει. Σήμερα η μέρα θέλει ρετσίνα ή μπυράκια (3-4 κασόνια
) και απόλαυση της ΠΑΟΚΑΡΑΣ! Μην κατεβάζετ τα μούτρα ρε παλικάρια και μη γίνεστε ηττοπαθείς...Ότι γίνει! Πάμε!

- ΑποστόληςΑ
Ο Prijovic προέβλεψε ότι ο ΠΑΟΚ θα το πάρει στην παράταση.
Εγώ προβλέπω ότι θα το πάρει στα penalties.
Εγώ προβλέπω ότι θα το πάρει στα penalties.
- καφέ δερμάτινο
Προσοχή στο build-up, τσαγανό και κυνικότητα
ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Με αφορμή τον σημερινό τελικό ζητώ την άδειά σας και την υπομονή σας να αναφερθώ στον φίλο που κάνει αναδρομή στους τελικούς της ομάδας μας. Στους χαμένους τελικούς του 1977 με βάζελο και του 1983 με κούλα, πέραν της μεγάλης όντως ατυχίας που κυνήγησε τότε την ομάδα μας, δεν αναφέρεται καθόλου στην σφαγή από τον βρωμο-πειραιώτη Πλατόπουλο το 1977 που απέβαλλε όχι στο 65΄αλλά στο 59΄ τον Γούναρη στο πρώτο του φάουλ που ίσα-ίσα ήταν για κίτρινη και άφησε ατιμώρητους τους παίκτες του βάζελου Ελευθεριάδη (γνωστό τσεκούρι τότε), Βακάλη (σκόρερ του νικητήριου γκολ που δήλωνε αριστερός και ιδεολόγος!), Κύζα, Λιβαθηνό (άλλος αυτός) που χτυπούσαν εκτός φάσης και τον Αντωνιάδη που στο 0-0 αν θυμάμαι καλά χαστούκισε τον Σαράφη. Όσο για το 1983 τίποτα δεν αναφέρει για την σφαγή από τον συγχωρεμένο Αντώνη Βασσάρα και τους γνωστούς αντιΠΑΟΚ Κουκουλάκη και Γερμανάκο, που μας ακύρωσαν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ γκολ του Κωστίκου στην σέντρα του Δημόπουλου ο οποίος καλύπτονταν από δύο αμυντικούς, δεν μας δόθηκε πέναλτι στο απλωμένο χέρι του Μανωλά και κόπηκαν τουλάχιστον 5 τετ-α-τετ με ανύπαρκτα off side, που αν τότε υπήρχε VAR και το γκολ θα μετρούσε και η μπάλα θα στηνόταν στα 9,15 μέτρα από τον κ@λ@φαρδο το βράδυ εκείνο Αρβανίτη και στα off side θα παιζόταν κανονικά η συνέχεια.
Όταν ξεχνάς την ιστορία σου είσαι καταδικασμένος να την ξαναζήσεις.
Όταν ξεχνάς την ιστορία σου είσαι καταδικασμένος να την ξαναζήσεις.
- GREATANASTASIOS
Αν νικήσουμε η όχι θα φανεί απο το πρώτο πεντάλεπτο αν μπουν soft πέταξε το πουλάκι αν μπούνε τσαμπουκαλίστικα το πήραμε.
Καλά θα περάσουμε απόψε και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες είναι έτοιμοι να μας το εξασφαλίσουν.
Έχουμε λίστα τηλεοπτικά κανάλια για τους εκτός Ελλάδας; εκείνο το ιντερνετικό ιταλικό παίζει;
Έχουμε λίστα τηλεοπτικά κανάλια για τους εκτός Ελλάδας; εκείνο το ιντερνετικό ιταλικό παίζει;
- falconakis
Το έχετε ξανακάνει πολλές φορές...όπως είπε ο αρχηγός για μια ακόμη φορά οι τελικοί δεν παίζονται , κερδίζονται...
Μπείτε μέσα δώστε τα όλα και φέρτε το κύπελο στον Πύργο τον Λευκό!

Μπείτε μέσα δώστε τα όλα και φέρτε το κύπελο στον Πύργο τον Λευκό!

- Μπαρκαρούτσος
Kourdos έγραψε:Καλά θα περάσουμε απόψε και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες είναι έτοιμοι να μας το εξασφαλίσουν.

Νομιζω ναιKourdos έγραψε:Καλά θα περάσουμε απόψε και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες είναι έτοιμοι να μας το εξασφαλίσουν.
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Αν ξεκινήσουν βασικοί κωσταντελιας και κουλιερακης δεν φοβάμαι... Θα τους φάνε μόνοι τους... Παοκτσακια μου! 

Το στοίχημα δίνει 1,95 στην νίκη της αεχ και 4,25 στην δική μας με 3,50 το Χ, όταν στον τελικό της Ιταλίας δίνουν 2,05 στην νίκη της Ίντερ, με 3,90 στην Φιορεντίνα και 3,40 στο Χ.
Στείλτε τους ρε λεβέντες με το κεφάλι στον κουβά και να είναι γεμάτος σκ@@@.
Στείλτε τους ρε λεβέντες με το κεφάλι στον κουβά και να είναι γεμάτος σκ@@@.