Μπράντον 90210chri5ti9 έγραψε:Είδα όνειρο πως διάβαζα σε σχόλια του ΠΑΟΚμανια τη ροη του ματς . Στο 86 βάλαμε γκολ και έτσι έληξε 0-1. Δεν θυμάμαι σκόρερ όμως .
Sent from my iPhone using Tapatalk
ΠΑΟΚ-Αεκ 24/5-20:30,CosmotesportsHd
Re: ΠΑΟΚ-Αεκ 24/5-20:30,CosmotesportsHd
- PAOK_Antarctica
- ΑποστόληςΑ
Λέτε στο τελευταίο ματς του Μπισε να μπει επιτέλους αυτό το πλασέ στο απέναντι γαμα και να μας δώσει το τρόπαιο; Αντε ΠΑΟΚαρααααα
- ΑποστόληςΑ
Για να μπει το πλασέ πρέπει να παίξει.
Για να παίξει πρέπει να είμαστε σε κατάσταση απελπισίας.
Για να παίξει πρέπει να είμαστε σε κατάσταση απελπισίας.
- Amsterdamer_87
Επεισόδια κατά το μεσημεροαπόγευμα , αναβολή του τελικού και 3ος επίσημα ο γαύρος.
Βράζει το παοκμανια με ένα ακόμα εσωτερικό τρύπημα της ομάδας.
Βράζει το παοκμανια με ένα ακόμα εσωτερικό τρύπημα της ομάδας.
- john4serres
- Psuxo_logos
ΠΑΟΚ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ!
ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΓΙΑ 1926 ΛΟΓΟΥΣ!
ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΓΙΑ 1926 ΛΟΓΟΥΣ!
- PAOKevolution
Άντε βρε κοιμάστε?! Τί νέκρα είναι αυτή?! Κύπελλο θα πάρουμε ρεεε! Ξυπνήστε!!!
- hasio_john
Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας παιδιά, όλοι το νιώθουμε κάπου μέσα μας ότι πάμε για κλαρινέτο σήμερα ...
Η νέκρα δεν οφείλεται στους οπαδούς, θα πρέπει να σταματήσει το τροπάριο ότι πάλι εμείς φταίμε! Αποκλειστικά υπεύθυνοι για την κατάσταση αυτή είναι οι ίδιοι οι παίχτες και ο προπονητής που αυτοί με την μίζερη αγωνιστική και ψυχολογική κατάστασή τους μας έκαναν και μας έτσι. Εγώ προσωπικά είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που έχει η ομάδα μου τελικό σήμερα και δεν νιώθω αυτό το τρέμουλο, την τρέλα, την αγωνία, το πάθος...
Στο μόνο που ελπίζω είναι η πουτάνα η μπάλα και η τύχη να μας κάνει σήμερα το χατήρι και να πάρουμε το ματσάκι έστω και με ένωση πλανητών! Ας βρουν τουλάχιστον σήμερα οι παίχτες μας έστω και έναν κόκκο αξιοπρέπειας / σεβασμού και να μασήσουν σίδερα / να ματώσουν / να σκυλιάσουν / να σεληνιαστούν και να μπουν στο γήπεδο να γαμήσουν τα πάντα μπροστά τους. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ, έστω και προσωρινά για ένα μόνο τελευταίο ματς.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ, κάνε το θαύμα σου και βλέπουμε μετά για την επόμενη μέρα, φέρε το κύπελο σήμερα εκεί που πρέπει.
Η νέκρα δεν οφείλεται στους οπαδούς, θα πρέπει να σταματήσει το τροπάριο ότι πάλι εμείς φταίμε! Αποκλειστικά υπεύθυνοι για την κατάσταση αυτή είναι οι ίδιοι οι παίχτες και ο προπονητής που αυτοί με την μίζερη αγωνιστική και ψυχολογική κατάστασή τους μας έκαναν και μας έτσι. Εγώ προσωπικά είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που έχει η ομάδα μου τελικό σήμερα και δεν νιώθω αυτό το τρέμουλο, την τρέλα, την αγωνία, το πάθος...
Στο μόνο που ελπίζω είναι η πουτάνα η μπάλα και η τύχη να μας κάνει σήμερα το χατήρι και να πάρουμε το ματσάκι έστω και με ένωση πλανητών! Ας βρουν τουλάχιστον σήμερα οι παίχτες μας έστω και έναν κόκκο αξιοπρέπειας / σεβασμού και να μασήσουν σίδερα / να ματώσουν / να σκυλιάσουν / να σεληνιαστούν και να μπουν στο γήπεδο να γαμήσουν τα πάντα μπροστά τους. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ, έστω και προσωρινά για ένα μόνο τελευταίο ματς.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ, κάνε το θαύμα σου και βλέπουμε μετά για την επόμενη μέρα, φέρε το κύπελο σήμερα εκεί που πρέπει.

Πολύ άδικο να λέμε ότι οι παίκτες μας δεν έχουν αξιοπρέπεια, εγώ δεν είδα ούτε ένα παιχνίδι να είναι αδιάφοροι.
Δηλαδή ή κερδίζουμε ή σερνόμαστε?
Παίζει και ο αντίπαλος στο ποδόσφαιρο, μπορεί απλά να είναι καλύτερος
Δηλαδή ή κερδίζουμε ή σερνόμαστε?
Παίζει και ο αντίπαλος στο ποδόσφαιρο, μπορεί απλά να είναι καλύτερος
- ΑποστόληςΑ