Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
john4serres
Δημοσιεύσεις: 32141
Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από john4serres »

Nikos 74 έγραψε:Ο Λουτσέσκου έχει το συνήθειο να βάζει το δεκάρι του αριστερό εξτρέμ , το έχει κάνει και με Μπίσε και με Καντουρί. Αν φύγουν αυτοί οι δύο ,ο Πέλκας θα χρησιμοποιηθεί εκεί χωρίς να θέλει προσαρμογή στα θέλω του Λουτσέσκου και στις ιδιαιτερότητες του ΠΑΟΚ.
Το συνήθειο που μπλοκάρει την ίδια την ομάδα του και κάνει τον αντίπαλο προπονητή χαρούμενο.
Totem_pk
Δημοσιεύσεις: 7567
Εγγραφή: Τετ 21 Αύγ 2019, 10:59

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από Totem_pk »

Ας δούμε και την πρωταθλήτρια χάρτινη φέτος. Γκαρσια, Αραούχο, τσουμπερ, έλιασαν, γκατσινοβιτς, φανφερτ, τον άλλο του Βόλου, αμραμπατ και μπορεί να ξεχνάω και κανέναν μανταλο. 8-9 τουλάχιστον. Και χωρίς Ευρώπη.

Το σίχαμα έχει καμία δεκαριά.

Δεν είναι πολλοί οι 8 παίκτες εκεί μπροστά. Ο ένας τραυματίας ο άλλος ντεφορμέ ο τρίτος κουρασμένος….
Άβαταρ μέλους
gika
Δημοσιεύσεις: 18273
Εγγραφή: Δευ 28 Ιαν 2008, 15:52
Τοποθεσία: Λονδίνο

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από gika »

Napoli4 έγραψε:Τα τελευταία 3 χρόνια πάντως, παίζει αρκετά συχνά αριστερά

Και με τις ομάδες του, και με την εθνική

Αλλά ακόμα και στο 10 κυρίως να υπολογίζεται, όπως είπαν πιο πάνω τα παιδιά, μια χαρά θα πάρουν χρόνο και οι 2.

Ο ΠΑΟΚ πάντα υστερούσε σε ποιότητα μεσοεπιθετικά, και ακόμα κι όταν είχε, δεν είχε ποσότητα.
Καλώς ή κακώς, θέλεις αρκετούς παίκτες που να δίνουν πράγματα σε αυτή τη γραμμή.

Εξτρέμ: Τάισον, Ζιφκο, Ναρει, Μεταγραφή
10: Ντελιας, Πελκας

Και είμαστε μια χαρά, ίσως για πρώτη φορά τόσο γεμάτοι
Χωρίς Ευρώπη και με στόχο την 4η θέση καλά είναι.

Αν θελουμε το κάτι παραπάνω θέλουμε τουλάχιστον άλλους 2 παίκτες.
Ο Τάισον ειναι 35 στα 36.
Ο Ναρει έχει θέμα με την υγεία του προς το παρόν.
Πελκας, Ντελιας αν δεν έχουν τραυματισμούς είμαστε οκ, αλλά επειδή θα υπάρξει και κάποια θλάση και με έναν παίκτη δεν βγαίνουν ευρωπαϊκά ή πλέι οφ, θελουμε άλλον ένα.
Ομάδα που στοχεύει σε 3 διοργανώσεις θέλει τουλάχιστον 5 εξτρέμ και 3 δεκαριά.
Αλλά τα εξτρέμ που θα έρθουν να ειναι παίκτες που θα κάνουν τα δεκαριά να μείνουν στο 10, όχι να μπαλώνουν τρύπες.

Θα χωρούσε μια έκπτωση στο τρίτο δεκάρι μόνο αν υπολογίσεις ότι ένα από τα χαφ σου μπορεί να παίξει και εκεί. Αλλά μετά θέλεις 5 δυνατά χαφ. Κι εμείς έχουμε Αουγκουστο, Σβαμπ, Σοαρες. Μας λείπουν δυο στο επιπεδο του Αουγκουστο για να πεις ότι ο Σοαρες θα παίζει λίγο και στο 10 και άρα είμαστε καλά με Πελκα Κωνσταντελια.

Αλλά 3 εξτρέμ, τα 2 επιπέδου για βασικοί, συν Πελκας, συν 2 χαφ επιπέδου Αουγκουστο, συν φορ πρωταθλητισμού. Και έναν βασικό πλάγιο μπακ επιπέδου Ματος/Βιεϊρίνια κι ένα στοπερ ακόμα επιπέδου Ιγκασον να συμπλήρωση Κουλιερακη, Νασμπεργκ.

Μιλάμε για 8Μ σε συμβόλαια στην καλύτερη και χωρια πιθανό κόστος αγοράς κάποιων από αυτούς.

Κοινώς να χαμε να λέγαμε. Ο Πελκας παίζει να είναι το μεγαλύτερο όνομα που θα έρθει φέτος.
Άβαταρ μέλους
Napoli4
Δημοσιεύσεις: 8013
Εγγραφή: Δευ 15 Φεβ 2010, 21:15

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από Napoli4 »

Το 5+3 (εξτρέμ+10αρια) το θεωρώ υπερβολικό αν μιλάς για παίκτες έτοιμους

Το 4+2, δηλαδή 2 παίκτες σε κάθε θέση είναι απόλυτα λογικό, ειδικά αν μιλάμε για παίκτες που δεν είναι βετεράνοι (πχ Μπισε) ή επιρρεπείς (πχ Καντουρι). Τον Τάισον δεν τον βάζω σε αυτή τη κατηγορία, παρά την ηλικία του, λόγω ποιότητας και προσφοράς.

Τώρα αν σε αυτό το 4+2 θες να έχεις σαν 7ο τον Ρικάρντο ή τον Βρακα, με την προοπτική να μπει στην 6αδα προς το τέλος αντί του Τάισον, μαζί σου.

Δες το και αλλιώς. Ποιους θα αφήνεις εκτός αποστολής αν έχεις 8 μεσοεπιθετικους; 3 παίζουν, 2-3 στον πάγκο, ποιοι θα μένουν εκτός; Ο Ναρει; Ο Ζιφκο; Ο Πελκας; Ο Τάισον; Ή θα φέρεις άλλους απλά για να τρώνε πάγκο;

Στην χειρότερη περίπτωση, πετάς τον κοντό σου επιθετικό στην πίσω γραμμή, και ο Τζίμας γίνεται αυτομάτως νο2. Ή αυτό που είπες, πετάς ένας χαφ στο 10 και ανεβάζεις τον 5ο χαφ (Τσιγγάρας) στο rotation.

Αν θυμάμαι καλά είσαι κι εσύ μανατζερικος.
Πάντα στο ρόστερ είχα 22 παίκτες (2/θέση) και επιπλέον τέρμα, χαφ, και επιθετικό για την 25αδα.
Μετά για να καλύψεις τυχόν απουσίες, βασίζεσαι και σε κάποιους παίκτες πολυθεσιτες. Πχ ξεμενεις από δεξιά μπακ, πας τον Ναρει πίσω. Ξεμενεις από εξτρέμ, πας τον Μπράντον αριστερά, κοκ.

Εσύ πως θα το έκανες;
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator
Δημοσιεύσεις: 3143
Εγγραφή: Παρ 25 Απρ 2014, 22:20

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Εγώ δεν είπα πως η ομάδα δεν χρειάζεται τον Πέλκα. Ίσα ίσα υποστηρίζω το εντελώς αντίθετο.
Αλλά επειδή μετά από 6 σερί μεταγραφικές περιόδους έχω αντιληφθεί λίγο πολύ που πάει το πράγμα, ποντάρω από τώρα, πως αν πάρουμε Πέλκα (που ζητάει 1 εκατομμύριο συμβόλαιο), δεν θα στάξουν φράγκα για τη θέση που πραγματικά πονάμε και είναι του αριστερού εξτρέμ.

Προφανώς το ιδανικό θα ήταν να έρχονταν και ο Πέλκας και ένα ΚΑΝΟΝΙΚΌ αριστερό εξτρέμ τύπου Γκάρι Ροντρίγκεζ, και Τζόλη, να έχουν το ένας με έναν και να δίνουν σταθερά νούμερα.
Να έρθει όμως ο Πέλκας και να παίξει έξω αριστερά, ΌΧΙ προσωπικά δεν συμφωνώ, Με κούρασαν τα ημίμετρα και οι αλχημείες.
Κεντρικός μεσοεπιθετικός είναι ο άνθρωπος. Εξτρέμ δεν ήταν ποτέ.
Που και στατιστικώς να το δούμε, έχει 141 συμμετοχές στο κέντρο (9.731 λεπτά) και 71 συμμετοχές (4.433 λεπτά) αριστερά.
Εκ των οποίων μόλις 1.500 λεπτά ως αριστερό εξτρέμ στον ΠΑΟΚ και τα περισσότερα από αυτά ΠΡΙΝ έρθει ο Λουτσέσκου.
Ε δεν θα τον βαπτίσω αριστερό εξτρέμ απλά για να τον χωρέσω στην ομάδα ρε μάγκες.

Το πιο σωστό είναι αυτό που έγραψε ένας φίλος πιο πάνω. Να έρθει για να αγωνιστεί στη θέση του και να αλλάζει με τον Ντέλια, τη στιγμή που λογικά θα έχουμε πολλά ματς λόγω Ευρώπης. Αυτό ναι θα ήταν το τέλειο.

Ανάμεσα όμως σε κανονικό αριστερό εξτρέμ ή Πέλκα, εννοείται διαλέγω κανονικό αριστερό εξτρέμ.
Totem_pk
Δημοσιεύσεις: 7567
Εγγραφή: Τετ 21 Αύγ 2019, 10:59

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από Totem_pk »

Ναπολιτάνο, οι 8 έχουν και τους 2 σεντερφορ μεσα. Ζιφκο, Τάισον Ναρευ Ντελιας Μεταγραφή, Μεταγραφή και 2 σεντερφορια. Αυτοί μαζί με Βράκα και Τζιμα και κάνα άλλο μικρό μας αριθμητικά είναι ΟΚ πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
Napoli4
Δημοσιεύσεις: 8013
Εγγραφή: Δευ 15 Φεβ 2010, 21:15

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ναι αυτό λέω κι εγώ
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 14737
Εγγραφή: Τετ 06 Μάιος 2009, 16:48

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από Equalizer »

Σχετικό - άσχετο

Εγώ τον Γκάρι ακόμα και τώρα θα τον ήθελα στην ομάδα ΑΝ βεβαίως δεχτούμε ότι δεν θα ρίξουν πολλά λεφτά για αριστερό εξτρέμ αλλά θα πάρουν πχ ένα καλό δεκαροεξτρεμ τύπου Πέλκα και ένα λίγο πιο φτηνό εξτρέμ κανονικό

Ο Γκάρι πλέον είναι σε φάση κακή, δεν γίνεται να ζητάει τρελά λεφτά

Και επίσης το τσίρκο του ΟΣΦΠ δεν είναι κατάλληλο για παίκτες που θέλουν δάσκαλο. Και ο ραζβαν πιστεύω μπορεί να τον στρώσει.

Αν λοιπόν συντρέχουν αυτές οι συνθήκες, τον ηθελα
tsaousila
Δημοσιεύσεις: 505
Εγγραφή: Πέμ 22 Αύγ 2019, 23:33

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από tsaousila »

δηλ συγγνωμη ρε παιδια αλλα η φαση θυμιζει Μητσοτακη. Η μνημη μας ειναι κοντη. Εδω μεσα 650 σχολια για τον μιστερ ..λαθος τον Πελκα . 600 λαθος πασες στις 700 μυαλο κουκουκτσι το παιδι. Οσες φορες επαιξε εξτρεεμ κλαιγαμε και εδω μεσα την ακουγε!! αν ειναι δυνατον ! Και θα θελει 700.000!!! σοβαρα μιλαμε??? ΕΛΑ ΡΕ πΕΛΚΑ ΜΕ 200.000 εισαι ευπροσδεκτος αλλα τωρα να παιρνεις περισσοτερα απο τον παικταρα τον Ναρευ ε ελεος!!!! Τι να λεμε. Α και μια υποσημειωση. Ο βρακας ερχεται με φορα το παιδι ωριμος εξελιγμενος και υπομονετικος και ειναι χειροτερος του Πελκα?
Και που ειναι η διεθνης καριερα του Πελκα ?? Γιατι δεν στεριωσες καπου? Τι ειναι ο ΠΑΟΚ? ΘΕΡΕΤΡΟ??? δεν ειναι προσωπικο με το παιδι προφανως αλλα εδω μεσα πρεπει να κανεις τελικα copy paste να εχεις αρχειο ! Ο γιανουλης ναι ειναι προτιμοτερος αν και δεν μπορεσε εκει λογω ομαδας και τραυματισμου . Ξαφνικα παικταρας ο Πελκας
boogeyman77
Δημοσιεύσεις: 6357
Εγγραφή: Σάβ 20 Ιαν 2018, 14:15
Τοποθεσία: Κάτω Νευροκόπι
Επικοινωνία:

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Totem_pk έγραψε:Σε χρόνια 55 ματς δηλαδή καμία 5000 αγωνιστικά λεπτά με τραυματισμούς τιμωρίες κλπ κλπ κανένας δεν κόβει την πορεία και την διαχείρηση του Ντελια.

Με ματς κάθε τρεις μέρες και τόσα ματς οι έννοιες των βασικών και αναπληρωματικών πλέον δεν είναι αυτές που ήταν. Τώρα είναι όλοι μέλη του ρόστερ. Στα πλαίσια αυτά εγώ θέλω τον Πελκα όπως θέλω και τον τύπου Γκαρυ αριστερό επιθετικό. Όπως θέλω να μοιράζεται και η θέση του Ζιφκο με τον Ναρευ.

Ο Πελκας είναι εκτός των 4 γνωστών παικτών που χρειαζόμαστε και πρέπει να έρθουν. Καλό είναι να έρθει και ο Δημητράκης προσθετικά.
Με Πέλκα, ένα φορ για βασικό πχ Krasso,ένα χαφ πχ Zajc,Cimirot αν δεν μείνει ο Dantas,ένα στόπερ που να παίζει και αριστερά και δεξιά όπως πχ ο Nastasic,Baba η Γιαννούλη δανεικό ως αριστερό μπακ και ένα Τζολοειδες η ακόμα καλύτερα τον ίδιο τον Τζόλη για αριστερά θα είμαστε σούπερ και χωρίς να ξοδευτούν ιδιαίτερα.Επισης η απόκτηση βάθους από παίκτες που αξίζουν την ευκαιρία τους κάποιοι εξ αυτών όπως οι Τσιγγαρας, Bradonjic, Βρακάς,Παναγιώτης Τζίμας,Χατζηστραβός, Kanis θεωρείται από εμένα επιβεβλημένη. Όλα αυτά βέβαια αν φύγουν όλα τα συμβόλαια που λήγουν και δεν πρόσφεραν ιδιαίτερα και φυσικά τα βαρίδια τύπου Murg,Ninua & Taylor.Κερασακι στην τούρτα η απόκτηση ενός κανονικού τερματοφύλακα ως μπακ απ του Kotarski πχ Γισννιώτης
Totem_pk
Δημοσιεύσεις: 7567
Εγγραφή: Τετ 21 Αύγ 2019, 10:59

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από Totem_pk »

Τόσα χρόνια από τότε που έφυγε ο Δημητράκης φέτος με Ντελια είδαμε κάτι σε εκείνη την θέση. 3 χρόνια το κενό εκεί. Λεφτά που δώσαμε;;; Πολλά.

Εγώ τον θέλω τον Πελκα και για τα αποδυτήρια και για την κάψα του. Τα λεφτά είναι σχετικά και εμένα δεν με νοιάζουν ιδιαίτερα.

Α και άκουγα στο ράδιο τις γκολάρες μας στους τελικούς. Και γκολ και ασίστ. Και τα στραβά θυμόμαστε. Αλλά πρέπει όλοι μας να σκέφτονται και τα καλά.

Εξάλλου δεν θα περιμένει η ομάδα τον Πελκα να την τραβήξει από την λάσπη.
renegade
Δημοσιεύσεις: 17578
Εγγραφή: Κυρ 27 Ιαν 2019, 12:49

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από renegade »

Καταρχάς το 5+3 μεσοεπιθετικοι ( όταν όλοι είναι έμπειροι) μόνο σαν αστείο μπορεί να το εκλάβει κανείς.

Όσο για τον αριστερό μεσοεπιθετικο, για μένα δεν υπάρχει ιδανικότερος για αυτή τη θέση από τον Ντελια... ειδικά στον σχηματισμό που παίζουμε και τα συστήματα που ακολουθούμε.
Το ζητούμενο είναι... μπορείς να βρεις καλύτερο του πέλκα για μεσοεπιθετικο???
marsantos
Δημοσιεύσεις: 2758
Εγγραφή: Παρ 18 Δεκ 2020, 16:22

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από marsantos »

Εν τω μεταξύ πολύς κόσμος που δε θέλει τον Πέλκα και τον χαρακτηρίζει γατάκι κι ότι δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ, έχει επηρεαστεί από το χαμένο πέναλτι με την Κράσνονταρ. Όντως ήταν κακή και αγχωμενη εκτέλεση.
Το θέμα είναι όμως ότι ο ίδιος παίκτης λίγα λεπτά αργότερα βάζει γκολ απίστευτης οξυδερκειας και κάνει το 0-1. Δηλαδή το διόρθωσε άμεσα το χαμένο πέναλτι. Τη δουλειά του την έκανε. Προφανώς δε χρειάζεται να εξηγηθεί ότι αφού το πέναλτι είναι προγενέστερο του γκολ δεν αθροίζονται οι φάσεις και είναι εντελώς λάθος να πούμε ότι αν έμπαινε το πέναλτι θα ήταν 0-2 το σκορ. Για να το πούμε αυτό έπρεπε το πέναλτι να είναι μετά το γκολ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Δημοσιεύσεις: 100660
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας πρέπει να κάνουμε καλή πορεία στην Ευρώπη όπως πέρυσι. Αλλά κάθε χρόνο. Για να το πετύχουμε αυτό χρειαζόμαστε 22 βασικούς (δύο σε κάθε θέση).
Totem_pk
Δημοσιεύσεις: 7567
Εγγραφή: Τετ 21 Αύγ 2019, 10:59

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από Totem_pk »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας πρέπει να κάνουμε καλή πορεία στην Ευρώπη όπως πέρυσι. Αλλά κάθε χρόνο. Για να το πετύχουμε αυτό χρειαζόμαστε 22 βασικούς (δύο σε κάθε θέση).
Ευτυχώς η δυστυχώς έτσι είναι τα πράματα. Ακριβώς έτσι. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”