Ακομα και χωρίς προσαρμογή ο Τζίμας αν δεν είναι καλύτερος, σίγουρα δεν είναι χειρότερος του Πορτογάλου. Χρησιμοποίηση του Biseswar στον τελικό μόνο ως κακόγουστο αστείο μπορώ να το εκλαβω.Δεν πρέπει σε κανένα διάστημα του αγώνα να παίξουμε με παίκτη λιγότεροМир έγραψε:Εκτός ο Ολιβέιρα ... μένουμε με Μπράντον και Μπισε στα ΦΟΡ![]()
Έπρεπε να είχε δωθεί περισσότερος αγωνιστικός χρόνος στον Τζίμα ή έστω να ανέβει κάποιος από τους Γκορτε/Πανίκα στις προπονήσεις για να υπάρχει έστω μια στοιχειώδης προσαρμογή τους στο πλανο της ομάδας.
Δηλαδή αν χτυπήσει ο Μπράντον στη ροή του αγώνα τι θα κάνουμε Ράσβαν;
ΠΑΟΚ-Αεκ 24/5-20:30,CosmotesportsHd
-
- Επικοινωνία:
Re: ΠΑΟΚ-Αεκ 24/5-20:30,CosmotesportsHd
- Μπαρκαρούτσος
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πωπω ξενερα.
Τελικό παίζουμε αύριο και εδώ μέσα επικρατεί νεκρική σιγή.
Δεν με νοιάζει τι λένε τα προγνωστικά, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΟΥΜΕ
Τελικό παίζουμε αύριο και εδώ μέσα επικρατεί νεκρική σιγή.
Δεν με νοιάζει τι λένε τα προγνωστικά, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΟΥΜΕ
- kataramenos5
Νταξ μη τα ξαναλεμε .Τα πε ο tzo παραπανω.Εγω οταν βλεπω τετοιο κλιμα εδω και χαρες και πανηγυρια στους απεναντι χασκογελαω σα το χαζο απ τη χαρα μου.*
ΥΓ Σου στελνω το λογαριασμο με sms.
*το μονο που με σκιαζει ειναι μην εχει επηρεαστει η ομαδα απο κακο ......Αλλα αυτα μετα το παιχνιδι.Ισως.
Νταξ το οριο μπαινει οταν δε ξερεις τον αλλο.Εδω δεν εχει νοημα.Dimg4a έγραψε:χαχαχα βαλε κανα κονε να μειωθοει το οριο σχολιων αν θελετε να παρουμε κυπελλο.kataramenos5 έγραψε:Καλησπερα Ντιμ
ΥΓ Σου στελνω το λογαριασμο με sms.
*το μονο που με σκιαζει ειναι μην εχει επηρεαστει η ομαδα απο κακο ......Αλλα αυτα μετα το παιχνιδι.Ισως.
- kataramenos5
Έχει γίνει κάτι κακό στα πέριξ της ομάδας;kataramenos5 έγραψε:
- ΑποστόληςΑ
Η καρδιά λέει το κύπελλο θα το πάρει ο ΠΑΟΚ. Το μυαλό λέει ότι το πιο πιθανό είναι να πάρει το κύπελλο η ΑΕΧ.
- ΑποστόληςΑ
Πολύ περίεργη ανακοίνωση Μπεου. Πιστεύω ότι θα κάνουν τα πάντα, ακόμη κ με στημένα επεισόδια προκειμένου να μη γίνει ο τελικός κ να πάρει την 3η θέση ο γαυρος. Για μένα είναι δεδομένο ότι ο Μπεος τα χει ξαναβρεί με τον Βαγγελα.
- ΑποστόληςΑ
Τίποτε από αυτά δεν θα γινόταν αν είχαμε κερδίσει τον γαύρο. Δυστυχώς για έναν ακόμη αγώνα δεν είμασταν καλοί.
Αποστολε σωστο μεν, ωστόσο δεν είναι δυνατόν να συνυπολιγίζεις τέτοια δεδομένα..
- paokovios1974
Δεν υπάρχει λογική στους τελικούς μόνο καρδιά και ψυχή.
Όποιος το θέλει πιο πολύ θα το πάρει.
Μπαίνεις τους πατάς στο λαιμό δε σταματάς μέχρι να ακουστεί το "καμπανάκι" και αφού έχεις αφήσει και την τελευταία ικμάδα αντοχής μέσα στο γήπεδο σε συνδιασμό με την ψυχή και την καρδιά...
Σηκώνεις το κύπελλο και φωνάζεις: Εδώ είμαι ρε κουφάλες. Είμαι ακόμα ζωντανός. Είμαι ακόμα δυνατός.
Και όσο υπάρχω θα με φοβάσαι γιατί...
ΘΕΝΕΜ ρε μ#νια.
Όποιος το θέλει πιο πολύ θα το πάρει.
Μπαίνεις τους πατάς στο λαιμό δε σταματάς μέχρι να ακουστεί το "καμπανάκι" και αφού έχεις αφήσει και την τελευταία ικμάδα αντοχής μέσα στο γήπεδο σε συνδιασμό με την ψυχή και την καρδιά...
Σηκώνεις το κύπελλο και φωνάζεις: Εδώ είμαι ρε κουφάλες. Είμαι ακόμα ζωντανός. Είμαι ακόμα δυνατός.
Και όσο υπάρχω θα με φοβάσαι γιατί...
ΘΕΝΕΜ ρε μ#νια.
Λαθος παρατηρηση,παραμονες τελικου.ΑποστόληςΑ έγραψε:Τίποτε από αυτά δεν θα γινόταν αν είχαμε κερδίσει τον γαύρο. Δυστυχώς για έναν ακόμη αγώνα δεν είμασταν καλοί.