Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Dimitrisou

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από Dimitrisou »

mbison έγραψε:Aν μεινει ο Βιερινια κ ερθει ο Πέλκας με κοντα 1 εκ συμβολαιο, τοτε δεν υπάρχει σωτηρία. Μετά δεν θα φταίνε οι άλλοι.
Αυτό με τον Βιεϊρίνια που γράφετε πόλλοι δεν το έχω καταλάβει ..ο αρχηγός ούτε μεγάλο συμβόλαιο έχει ούτε απαίτηση να παίζει έχει ..άρα ποιο το πρόβλημα που δημιουργεί;
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Metagrafakias έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=cDB938Vv4Xs

Αυτο το παιδι αξιζει μια ευκαιρια του χρονου,πολυ καλα στοιχεια!!!
Πολύ καλός ο Βρακάς. Νομίζω δυνάμωσε αρκετά και σίγουρα αν μπεί σε καλό σύνολο μπορεί να φτάσει σε ψηλό επίπεδο. Θεωρώ οτι είναι απ᾽τα παιδιά που πρέπει να πάρουν ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Ενθουσιαστηκα πολύ με τον Βρακά!!!!!
Να μην γράψω την άποψη μου για την περίπτωση αν ήταν φέτος στην ομάδα κι έπαιρνε κάποιο χρόνο στα πόδια του...
Να πω, μιας που επιστρέφει να κάνει την προετοιμασία, να δείξει αυτά τα εξαίρετα στοιχεία του, να τον εμπιστευτούν κι έχει πολλές δυνατότητες
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλούτσικος παίκτης ο Πέλκας, δικό μας παιδί, αλλά και 1Μ ετησίως; Για 3 ή 4 έτη; Εγώ δεν θα τα έδινα.
Πολύ το 1μ

Με ένα 700αρι ναι

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Που θα παίξει ο Πέλκας ρε μάγκες; Στη μόνη θέση που έχουμε παίκτη που δεν θέλουμε να βγει δευτερόλεπτο;
Η ομάδα επιβάλλεται να χτιστεί επάνω στον Κωνσταντέλια. Είναι παικταράς, είναι σημείο αναφοράς, είναι αυτός που μπορεί να σου φέρει τη μεγαλύτερη πώληση της ιστορίας σου (και όπως φαίνεται χρειαζόμαστε τα φράγκα όσο ποτέ άλλοτε) άρα που θα παίξει ο Πέλκας;
Ο Ντέλιας αριστερά, είναι 50% κάτω σε σχέση με τον άξονα. Εκεί κάνει παπάδες, όχι στο πλάι όταν τον κλείνουν τα μπακ.
Να έρθει ο Πέλκας για να δώσει βάθος στο ρόστερ; Εννοείται θα ήταν εξαιρετικό σενάριο, αλλά φουλ τραβηγμένο και με μεγάλο κόστος.
Χρειαζόμαστε αριστερό εξτρέμ τύπου Γκάρι Ροντρίγκεζ στα καλά του, Τζόλη κλπ που να έχει το ένας με έναν και να δίνει νούμερα.
Προτιμώ να δώσουν το συμβόλαιο του Πέλκα για κάποιον που θα παίξει αριστερά όπου αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ούτε μισό παίκτη που να είναι η βασική του θέση.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Αν και δεν ήθελα να μιλήσω για μεταγραφές λόγω του αυριανού αγώνα, είναι ενδιαφέρουσα η κουβέντα που γίνεται εδώ μέσα.
Ο Πέλκας είναι υπεραπαραίτητος. Τα χαρακτηριστικά του δεν τα έχει κανένας άλλος. Δηλαδή δεκάρι - second striker.
Καλός χρυσός ο Ντέλιας αλλά κίνηση κάθετη χωρίς τη μπάλα μέσα στην περιοχή δεν την έχει ακόμα.
Εννοείται να χτίσουμε πάνω στον Ντέλια αλλά ξεχνάμε κάτι.
Ευελπιστούμε όλοι ότι θα είμαστε Ευρώπη του χρόνου. Είναι δυνατόν ο Ντέλιας να ξεκινάει βασικός και Πέμπτη και Κυριακή;
Εδώ φέτος το παιδί που πήρε 2 μήνες σερί αγώνες είδαμε ότι μπούκωσε και κλάταρε πνευματικά.
Πέμπτη βασικός ο Ντέλιας και Κυριακή βασικός ο Πέλκας. Και αλλαγή στο 65' ο ένας στη θέση του άλλου. Έτσι κρατάς φρέσκο τον μικρό και δεν τον καις.
Χώρια που σε πολλά ματς που θέλεις να πιέσεις φουλ μπροστά, μπορούν να παίζουν και οι 2 στην εντεκάδα. Ο ένας αριστερά και ο άλλος στον άξονα.
Προσοχή. Όλα αυτά με δεδομένη την Ευρώπη. Τα ματς θα είναι πάρα πολλά. Σκεφτείτε δηλαδή να είμαστε ομίλους Europa, να παίζουμε Γιουβέντους Πέμπτη και άεκ την Κυριακή. Δε θα ήθελα με τίποτα και στα 2 τον Ντέλια βασικό γιατί αργά ή γρήγορα θα καιγόταν όπως κάηκε ο Νίνης..
Συμφωνώ για αριστερό εξτρέμ. Αρκετοί νομίζουν πως με τον Τάισον είμαστε εντάξει. Ο Τάισον ήδη φέτος έβγαλε 2 μυικούς. Του χρόνου ακόμα μεγαλύτερος, δε νομίζω ότι μπορείς να πεις στηρίζομαι σε αυτόν.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

@ Blackgr4 : Ο Ντέλιας δεν θα μείνει για πάντα.Άρα θέμα καπελώματος σε περίοδο ειδικά Ευρώπης δεν υπάρχει. Στο οικονομικό ο παίκτης θα πρέπει να αποδεχθεί πως έχει φθίνουσα πορεία και δεν μπορεί να πάρει πάνω από τα χρήματα που έπαιρνε παλιά(500-600). Και ο μάνατζερ του θα πρέπει να βρει τρόπο να μας απαλλάξει από τον Μουργκ....
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Δεν είχα δει καθόλου τον Βρακά στον Λεβαδειακό.
είχα σχηματίσει για αυτόν, απο το λίγο που τον είχα δει στον ΠΑΟΚ, την αρνητική εικόνα ότι πρόκειται για παίκτη που τον "σπρώχνουν " λόγω του πατέρα του που είναι παράγοντας στην ΕΠΟ.
Απο το βίντεο που είχα παραπάνω, δείχνει αρκετά, έως πολύ , καλά στοιχεία. Κατ αρχάς δείχνεί γρήγορος με την μπάλα στα πόδια και με συμπαθητική ντρίμπλα.
Ισως αξίζει μια ευκαιρία στην ομάδα
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Σε χρόνια 55 ματς δηλαδή καμία 5000 αγωνιστικά λεπτά με τραυματισμούς τιμωρίες κλπ κλπ κανένας δεν κόβει την πορεία και την διαχείρηση του Ντελια.

Με ματς κάθε τρεις μέρες και τόσα ματς οι έννοιες των βασικών και αναπληρωματικών πλέον δεν είναι αυτές που ήταν. Τώρα είναι όλοι μέλη του ρόστερ. Στα πλαίσια αυτά εγώ θέλω τον Πελκα όπως θέλω και τον τύπου Γκαρυ αριστερό επιθετικό. Όπως θέλω να μοιράζεται και η θέση του Ζιφκο με τον Ναρευ.

Ο Πελκας είναι εκτός των 4 γνωστών παικτών που χρειαζόμαστε και πρέπει να έρθουν. Καλό είναι να έρθει και ο Δημητράκης προσθετικά.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Στη χειρότερη στέλνουμε Ντελια δανεικό στην Εουπεν
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Υπερβάλλεται παιδιά. Η ομάδα είναι γυμνή και οι υπεύθυνοι των μεταγραφών δεν έχουν δείξει καλά στοιχεία
Να βάζουμε και το πλαίσιο στο οποίο συζητάμε.
Τέλος εάν θέλεις να είσαι ανταγωνιστικός και εντός στόχων τότε πρέπει να έχεις καμία 20αρια παίκτες ενδεκάδατους
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Ο Λουτσέσκου έχει το συνήθειο να βάζει το δεκάρι του αριστερό εξτρέμ , το έχει κάνει και με Μπίσε και με Καντουρί. Αν φύγουν αυτοί οι δύο ,ο Πέλκας θα χρησιμοποιηθεί εκεί χωρίς να θέλει προσαρμογή στα θέλω του Λουτσέσκου και στις ιδιαιτερότητες του ΠΑΟΚ.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Δηλαδη μενουμε με Μουργκ, Μπίσε, Καντουρι οποτε δεν μας κανει ο Πελκας;
gio32

Δημοσίευση από gio32 »

Magpies4 έγραψε:
Metagrafakias έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=cDB938Vv4Xs

Αυτο το παιδι αξιζει μια ευκαιρια του χρονου,πολυ καλα στοιχεια!!!
Πολύ καλός ο Βρακάς. Νομίζω δυνάμωσε αρκετά και σίγουρα αν μπεί σε καλό σύνολο μπορεί να φτάσει σε ψηλό επίπεδο. Θεωρώ οτι είναι απ᾽τα παιδιά που πρέπει να πάρουν ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα.
πολυ καλος παικτης με εκρηξη και ταχυτητα.αξιζει μια θεση σαν αλλαγη εννοειται στην ομαδα.παιζει και τις 3 θεσεις πισω απο την επιθεση και εχει μεγαλη ενταση στο παιχνιδι του.απο το να φερεις τον χ αγνωστο για αλλαγη καυτερα να εμπιστευτουμε τον βρακα
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Τα τελευταία 3 χρόνια πάντως, παίζει αρκετά συχνά αριστερά

Και με τις ομάδες του, και με την εθνική

Αλλά ακόμα και στο 10 κυρίως να υπολογίζεται, όπως είπαν πιο πάνω τα παιδιά, μια χαρά θα πάρουν χρόνο και οι 2.

Ο ΠΑΟΚ πάντα υστερούσε σε ποιότητα μεσοεπιθετικά, και ακόμα κι όταν είχε, δεν είχε ποσότητα.
Καλώς ή κακώς, θέλεις αρκετούς παίκτες που να δίνουν πράγματα σε αυτή τη γραμμή.

Εξτρέμ: Τάισον, Ζιφκο, Ναρει, Μεταγραφή
10: Ντελιας, Πελκας

Και είμαστε μια χαρά, ίσως για πρώτη φορά τόσο γεμάτοι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”