Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Η ωμή αλήθεια δυστυχώς είναι αυτή..
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Επειδή καταλαβαίνω τι θα συμβεί δεν με ενοχλεί. Υπήρχε τεράστιο χρονικό διάστημα να το δούμε από όλες τις απόψεις.

Από τη στιγμή που ο κόσμος αποφάσισε αυτό όλα είναι οκ.

Ραντεβού στο ταμείο.
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Πάντα πίστευα πως λαός του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει. Κάποιοι που είναι και ΠΑΟΚ ναι, είδατε βαζελοι κ κουλες πως ψήφισαν στην γραμμή της ομαδας τους;
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Εντάξει μάγκες κάπου μπάστα, ΟΚ, δε θα χρεώσουμε τα πάντα στον ΠΑΟΚτσή.
Εννοείται με τον Ιβάν και εναντίον της ΕΟ αλλά κάπου φρένο με τις ευθύνες. Δεν έχω ξανακούσει δισεκατομμυριούχο να είναι τελείως άκαμπτος με κυβερνήσεις, ούτε τον Ιβάν έχω ακούσει δηλαδή κατά λέξη.
Ποιος δίνει τελεσίγραφα ή βγαίνει αυτός κυβέρνηση ή δεν ασχολούμαι? Σιγά μην αυτομαστιγωθούμε κιόλας επειδή η χώρα γουστάρει Κούλη.
Οι ζάμπλουτοι είναι ευέλικτοι, δεν κρατάνε μανιάτικα
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

rainmaker έγραψε:Σήμερα μπορεί να πανηγυρίζουν πολλοί, όχι μόνο από τη ΝΔ.

Αλλά είναι τεράστια παγίδα για τον τόπο το να επιβραβεύεται έτσι ένας αποδεδειγμένα εκτροχιασμενος πρωθυπουργός.

Πλέον και με τη βούλα του δόθηκε το οκ να παίζει με τους θεσμούς και τη νομιμοτητα
Θα συμφωνήσω με rain στο πως το έθεσε.
Πλέον π@@τσα κ ξ@λο θα έχουν οι ζωές μας, εντελώς ¨νομιμοποιημένα¨.

Στα περί ΠΑΟΚ κ Γιάνναρου Σαββίδη:
- εύχομαι ο ΠΑΟΚ μας να συνεχίσει με τα παιδιά του κ όσους μισθοφόρους γουστάρουν το δικέφαλο όπως πηγαίναμε και σε πιο δύσκολα χρόνια
- μη διαβάσω ¨γιατίς δεν τα χώνεις¨ ¨γιατ΄ιδεν προστατεύεις την ομάδα¨ κλπ πίπες... προσβάλλεται η νοημοσύνη μου.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

η διαφορα μεταξυ της ΝΔ και του Συριζα οσον αφορα τον Ιβαν Σαββιδη ειναι οτι οι μεν σε αντιθεση με τους δε συμπορευτηκαν με τον Αμερικανικο παραγοντα στην εξοντωση του, ενω οι δε κανανε τα στραβα ματια.

προφανως και οι γιανκιδες θελουν να τελειωσουν τον Ιβαν, ειναι γνωστα αυτα απο την στιγμη που πηρε το λιμανι και μετα. απλα ο Συριζα σφυριζε αδιαφορα ενω η ΝΔ εκανε οτι της υποδειχθηκε.

αμφιβαλω, αν το τελος της επομενης τετραετιας θα βρει ΠΑΟΚ και Ιβαν Σαββιδη μαζι πλεον.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Η κομματικοποίηση ενος αθλήματος είναι μια απο τις χειρότερες εκδοχές της κοινωνίας.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Ασφαλώς κι όλοι ίδιοι δεν είναι.
Μην μου πείτε όμως ότι όλες οι κυβερνήσεις μετά την μεταπολιτευση δεν μοιαζαν τόσο μα τόσο πολύ?!!

Οικογένειες κυβερνούν κι ο κόσμος πάντα ξωπίσω.
Συγνώμη αν γίνομαι λίγο αιρετικος στην παρέα.
Όμως δεν πιστεύω ότι τα πρόσωπα είναι ικανά να αλλάξουν πλέον πολιτικές.
Κι ούτε θα βάλω προτεραιότητα το γήπεδο. Γιατί ακόμη κι αυτό πιθανόν να χτιστεί και να εγκαινιαστεί με παρόντες τους οικογενειαρχες.
Κι όλα τριγύρω θα μένουν ίδια.
Τα μίντια σε έναν ή δύο που θα μας κατευθύνουν.
Ανεργία, ανομία, εκμετάλλευση, τα παιδιά θα συνεχίζουν να μεταναστευουν, τα ναρκωτικά στις γειτονιές, η βία στους δρόμους. Λιγότερο ή περισσότερο? Κύκλους θα κάνουμε.
Απαισιοδοξία? Αλήθειες? Ρεαλισμός?
Όποια ερμηνεία θέλετε.
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Επειδή έχει άμεσα σχέση με τον Ιβάν(κατά την γνώμη μου): Τι ψηφίσατε πάλι ρε μ@@@@@@ς;
:evil:
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Tolaros έγραψε:Εντάξει μάγκες κάπου μπάστα, ΟΚ, δε θα χρεώσουμε τα πάντα στον ΠΑΟΚτσή.
Εννοείται με τον Ιβάν και εναντίον της ΕΟ αλλά κάπου φρένο με τις ευθύνες. Δεν έχω ξανακούσει δισεκατομμυριούχο να είναι τελείως άκαμπτος με κυβερνήσεις, ούτε τον Ιβάν έχω ακούσει δηλαδή κατά λέξη.
Ποιος δίνει τελεσίγραφα ή βγαίνει αυτός κυβέρνηση ή δεν ασχολούμαι? Σιγά μην αυτομαστιγωθούμε κιόλας επειδή η χώρα γουστάρει Κούλη.
Ωραίος ο ΠΑΟΚτσης... Ρωσε χωσε και εγώ να ψηφίζω ΝΔ.
Όχι φίλε μου, και επειδή είσαι και λουτσεσκοσκυλο, κανονικά δε θα πρέπει από σήμερα να έχεις προπονητή 2μυριων.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
george188

Δημοσίευση από george188 »

van rooy έγραψε:Η κομματικοποίηση ενος αθλήματος είναι μια απο τις χειρότερες εκδοχές της κοινωνίας.
Ο πρωθυπουργός με τον εντολοδόχο του το έκαναν αυτό, όχι εμείς. Προχωράμε
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Καλά καμμιά κυβέρνηση δεν βγάζει κανένας λαός ομάδας. Ιδίως όταν οι διαφορές είναι τόσο μεγάλες.
Αλλά βγάζετε τα ίδια πρόσωπα ρε αστείοι;
Με 50% αποχή στη Μακεδονία νομίζατε ότι κάνατε επανάσταση; Ρε τι πλάκα έχουμε.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Αφού όλοι βρίζουμε εδώ μέσα το αποτέλεσμα...τελικά αυτοί οι 4/10 που ψήφισαν ΝΔ που είναι...

Ο Ιβάν πήρε εγγυήσεις από πουθενά η υπέγραψε κάνα συμβόλαιο ότι όσο είναι στον ΠΑΟΚ δεν θα βγει η ΝΔ κυβέρνηση η ότι θα έχει συνέχεια κυβερνήσεις της αρεσκείας του;

Υ.γ.ειπε κάποιος ότι οι άλλες ομάδες ψήφισαν κατ υπόδειξη των ομάδων τους ...Σ εμάς δόθηκε καμία γραμμή εκτός απ' τους συνδέσμους;;; Εγώ έβλεπα να υποστηρίζονται κατά καιρούς υποψήφιοι της ΝΔ...είτε εθνικές είτε τοπικές...

Υ.γ.Εγω έβλεπα το όπεν να πηγαίνει πίπα κωλο ΣΥΡΙΖΑ και πασοκ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psykoman την Δευ 22 Μάιος 2023, 10:43, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Parolos έγραψε:
Tolaros έγραψε:Εντάξει μάγκες κάπου μπάστα, ΟΚ, δε θα χρεώσουμε τα πάντα στον ΠΑΟΚτσή.
Ωραίος ο ΠΑΟΚτσης... Ρωσε χωσε και εγώ να ψηφίζω ΝΔ.
Όχι φίλε μου, και επειδή είσαι και λουτσεσκοσκυλο, κανονικά δε θα πρέπει από σήμερα να έχεις προπονητή 2μυριων.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αχταρμάς, ρε φίλε. Πρώτον δεν έχω πει ποτέ Ρώσε χώσε. Ίσα ίσα λέω κουμάντο σε πορτοφόλι άλλων ποτέ. Η ομάδα θέλει ποιοτική αναβάθμιση , τη ζητάμε σαν οπαδοί αλλά μέχρι εκεί, ούτε γιούχα ούτε κατάληψη στα γραφεία.
Δεύτερον δεν ψήφισα τη συμμορία αλλά δε ζητάω λογαριασμό από όποιον το έκανε.
Τρίτον δεν είμαι Λουτσόσκυλο απλά τον θεωρώ καλό προπονητή για τα κυβικά μας και φοβάμαι τις αλλαγές. Από αύριο αν τον διώξει για φθηνότερο πάλι ΠΑΟΚ θα είμαι.
Όταν μια χώρα ψηφίζει ένα κόμμα σχεδόν αυτοδύναμο, ε δεν μπορεί να τα ρίχνουμε στον ΠΑΟΚτσή. Ο οποίος ΠΑΟΚτσής ποιος είναι ρε παιδιά, μη δουλευόμαστε. Οι 200 γραφικοί εδώ μέσα που τα λέμε κάθε μέρα, τα 12 χιλιάδες διαρκείας και οι 20 χιλιάδες στο γήπεδο? Ποιος χέστηκε για τον ΠΑΟΚτσή και πόση δύναμη πιστεύετε έχουμε?
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Τον σταυρακη τον καλαφατη κ τα μάτια μας, μάγκες. Εξελέγη κανονικά ε;; Όλοι όσοι μας έφτυσαν, όταν νταηλίκι πήγαν να μας υποβιβάσουν; Δε φαντάζομαι να έμεινε κανένας τους εκτός;;;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”