Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
- Μπαρκαρούτσος
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
Μακάρι να πάει.
Θέλω επιστροφή Insaurralde και Zambrano αν γίνει.
Και...παραμονή Κάργα
Θέλω επιστροφή Insaurralde και Zambrano αν γίνει.
Και...παραμονή Κάργα

- kataramenos5
- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος
Το Μπεριστέρι του Σπανούλη τις προάλλες έχασε από το βάζελο 101-57 και τώρα κέρδισε 73-58.
Ο βαζελος πήρε τεχνικό διευθυντή τον πρώην της κουλας.
Δεν μπορώ να χαρώ επιτυχία τού γάβρου πουθενά, ακόμη κι όταν έχει καλή ομάδα και κερδίζει δίκαια. Μακάρι να χάσει αύριο.
Ποτέ δεν χάρηκα επιτυχίες αντιπάλων εκτός από το πρώτο Κυπελλούχων τής αεκ το μακρινό 1968 κι αυτό ετεροχρονιαμένα αφού ήμουν πολύ μικρός.
Στα φάιναλ φορ τού σκουλικιού που άνοιγε ο κώλος του και η διαιτησία μαζί μας υποστήριζα πάντα τον αντίπαλο.
Τα 6 αστέρια τού Παναθηναϊκού με άφησαν αδιάφορο, δεν ήμουν ούτε υπέρ, είτε κατά, το ίδιο και το Τσάμπιονς Λιγκ τής αεκ πριν λίγα χρόνια.
Εμείς είμασταν πάντα η πιο αδικημένη και άτυχη ομάδα τής Ελλάδας και οι μπασκετικοί μας τίτλοι σε Ελλάδα και Ευρώπη πολλύ λιγότεροι από αυτούς που πραγματικά αξίζαμε. Όπως στη μπάλα δηλαδή.
Ποτέ δεν χάρηκα επιτυχίες αντιπάλων εκτός από το πρώτο Κυπελλούχων τής αεκ το μακρινό 1968 κι αυτό ετεροχρονιαμένα αφού ήμουν πολύ μικρός.
Στα φάιναλ φορ τού σκουλικιού που άνοιγε ο κώλος του και η διαιτησία μαζί μας υποστήριζα πάντα τον αντίπαλο.
Τα 6 αστέρια τού Παναθηναϊκού με άφησαν αδιάφορο, δεν ήμουν ούτε υπέρ, είτε κατά, το ίδιο και το Τσάμπιονς Λιγκ τής αεκ πριν λίγα χρόνια.
Εμείς είμασταν πάντα η πιο αδικημένη και άτυχη ομάδα τής Ελλάδας και οι μπασκετικοί μας τίτλοι σε Ελλάδα και Ευρώπη πολλύ λιγότεροι από αυτούς που πραγματικά αξίζαμε. Όπως στη μπάλα δηλαδή.
Καλημερα καλημερα. Εγω ξερω θα πω unpopular γνωμη, αλλα θαυμαζω το μπασκετ του γκει. Σαν παλιος μπασκετικος αυτο που κανει ειναι απιστευτα εξωπραγματικο και με σταθεροτητα. Μια ομαδα με winner mentality. Μου θυμιζει τον ΠΑΟΚ του Μπανε, Μπερι, Σαβιτς που και 18 ποντους να ηταν πισω περιμενες το αναποφευκτο ξεσπασμα.kataramenos5 έγραψε:Καλησπερα Ντιμ
Τερμα ουδετερα, θα ηθελα να το παρει γιατι το αξιζει. Σαν ΠΑΟΚ, γαμω τον πειραια
Psaras έγραψε:εμείς για το καυτατζογλειο πιο πολλά θα δωσουμεΣυγκεκριμένα, στη δεκασέλιδη σύμβαση προβλέπεται ότι:
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα καταβάλλει εγγυημένο ποσό 500.000 ευρώ σε ετήσια βάση για το δικαίωμα χρήσης του ποδοσφαιρικού γηπέδου. Στο παραπάνω ποσό προβλέπεται αύξηση 5% ανά πενταετία, αλλά και μπόνους σε περίπτωση εισόδου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα αποδίδει το 15% επί των εισιτηρίων και των διαφημιστικών πινακίδων για τα επόμενα 49 χρόνια, όπως είχε ψηφιστεί σχετικά και στην τελευταία νομοθετική ρύθμιση που πέρασε στη Βουλή των Ελλήνων προ εβδομάδων.
Επειδή υπάρχει μια μικρή παρανόηση θα πρέπει να εξηγήσουμε πως η ΠΑΕ ΠΑΟ θα πληρώνει ετήσιο ενοίκιο και άλλα χρηματικά ανταλλάγματα, όχι στο ελληνικό Δημόσιο (το οποίο θα του κατασκευάσει, όπως είπαμε εντελώς δωρεάν και μέσω του Δήμου Αθηναίων, το γήπεδο) αλλά στον Ερασιτέχνη ΑΣ ΠΑΟ (στον αντίστοιχο Κατσαρή δηλαδή) κάτι που συμβαίνει και τώρα. Ο λόγος είναι ότι το ακίνητο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας έχει παραχωρηθεί (με νόμο του 1924 νομίζω) στον Ερασιτέχνη και έτσι η ΠΑΕ αναγκαστικά μισθώνει τη χρήση από αυτόν. Προκειμένου να δικαιολογηθεί η τζαμπατάν κατασκευή του Votanikos Arena, αυτή θα ανταλλαχθεί με το "Απ. Νικολαΐδης" ("Διπλή Ανάπλαση" το λένε εκεί) και το νέο γήπεδο θα ανήκει πάλι στον Ερασιτέχνη, που βρήκε ευκαιρία να αυξήσει, εκδικητικά, το μελλοντικό μίσθωμα από 250 χιλιάδες, που είναι σήμερα και τα οποία η ΠΑΕ ΠΑΟ καταβάλλει όποτε θυμάται (να ο εκδικητικός λόγος), στις 500 χιλιάδες.
Κοινό μυστικό στου Γκύζη και τους Αμπελόκηπους είναι ότι Ερασιτέχνης και ΠΑΕ είναι γενικά στα μαχαίρια μεταξύ τους και αυτό έγινε πιο έντονο στη διάρκεια της προεδρίας Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη. Αυτός, αν θυμάστε, προσπάθησε επίσης να πετύχει την τζαμπατάν κατασκευή ποδοσφαιρικού γηπέδου, μόνο που είχε τη φαεινή ιδέα να ζητήσει να τσοντάρουν οι επιφανείς αλλά και οι απλοί, μεροκαματιάρηδες, βάζελοι 20 εκατομμύρια ευρώ για τις μετοχές της ΠΑΕ σε ιντερνετικό έρανο (ώστε να τη βγάλει και ο ίδιος τζαμπατάν). Εν τέλει μαζεύτηκαν από 10 χιλιάδες άτομα, ξέρω 'γω, περίπου 132,45 ευρώ και τότε κατάλαβε ότι έχει να κάνει με ακόμα μεγαλύτερους τζαμπατζήδες και ότι δεν είναι τυχαίο που τους διοικεί ένας Αφραγκούζος.
Θα σας έλεγα και για μια άλλη, απίστευτη ιστορία, που συντελέστηκε πρόσφατα και αφορά το επίσης τζαμπατάν γήπεδο του έτερου βρυκόλακα του ΠΟΚ αλλά το εμφανώς γελοίο της απάτης είναι τέτοιο, που είναι απίθανο να μην έχει συντελεστεί με την ανοχή της πολιτικής ηγεσίας και των διοικήσεων κυριολεκτικά όλων των τραπεζών (ιδίως της Eurobank)...
Άντε και καλή ψήφο!
Σε άλλα νέα:Το τμήμα βόλεϊ γυναικών του Άρεως ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Μανώλη ΣκουλικΑΡΗ στη θέση του προπονητή.
Τετοια αγωνία σήμερα. Ρεαλ γιατί έτσι μάθαμε από παιδιά.
Το γίνεται στο Κάουνας ρε παιδιά; Όλοι με εκλογές ασχολείστε;