29.Γεώργιος Βρακάς

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: 29.Γεώργιος Βρακάς

Δημοσίευση από danirifle »

ο βρακάς έχει ένα χαρακτηριστικό που σπανίζει πολύ στους έλληνες παίχτες, κι αυτό λέγεται ντρίμπλα και πολύ καλή αλλαγή κατεύθυνσης

δυστυχώς όμως ο ΠΑΟΚ θέλει τους εξτρέμ του να μαρκάρουν... οπότε..
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Και εδώ να συμπληρώσω ότι ο βρακας είναι ο μεσοεπιθετικός με τις περισσότερες πετυχημένες αμυντικές προσπαθείες ανά 90 (8.56) έναντι (7.66) του ζιφκο
Ενώ έχει επιπλέον 7.5 αμυντικές μονομαχίες ανά 90λεπτο με το πάρα πολύ υψηλο ποσοστό επιτυχίας 62%
Την ίδια στιγμή ο ζιφκο έχει 6.5 αμυντικές μονομαχίες ανά 90λεπτο με ποσοστό επιτυχίας 61,5

Ο λόγος που βάζω τον ζίβκοβιτς είναι γιατί θεωρείται αν όχι ο καλύτερος ένας από τους καλύτερους αμυντικούς μεσοεπιθετικους του πρωταθλήματος
Για παράδειγμα τα νούμερα του Ντελια ( ο οποίος έδειξε πολύ καλή αμυντική προσήλωση) είναι πολύ πιο χαμηλά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 18 Μάιος 2023, 21:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

απ'όσο τον έχω δει νομίζω ότι είναι λίγο lazy και δίνει μεγάλη έμφαση στη δημιουργία
μπορεί και να πέφτω έξω όμως

σίγουρα έχει σπιρτάδα και ευκινησία μεγάλη, αλλά δεν ξέρω τι γνώμη έχουν στην ομάδα για τον χαρακτήρα του παιδιού
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

renegade έγραψε:Μακάρι το πρόβλημα να ήταν αυτό που γράφεις.
Για μένα το πρόβλημα είναι η προβληματική αξιολόγηση των νεαρών παιδιών.
Μην ξεχνάμε ότι ακόμα και ο Γιαννούλης κατά τύχη έπαιξε. Αν έλεγε το ναι ο κοεντραο πιθανότατα να μην κέρδιζε ποτέ θέση βασικού
Rene εγω πιστευω οτι οι ακαδημιες μας φτασανε ταβανι. Για να κανουμε το αλμα και να φτιαξουμε πραγματικα επιπεδου ποδοσφαιρκα αναπτυγμενης Ευρωπης ακαδημιες χρειαζομαστε τεχνογνωσια μεσω ατομων απο εξω που γνωριζουν απο αυτα. Προπονητες γυμναστες κλπ κλπ. Τεχνοκρατες θελουμε με γνωσεις και εμπειρια. Στειλαμε τον Βρακα στην λειβαδια να τον προπονει ο εκαστοτε προπονητης του Λεβαδιακου που εχει αλλα προβληματα ο ανρθωπος. Και να τον γυμναζει ο χ ψ γυμανστης του Λεβαδιακου (χωρις να μειωνω τον οποιον ειναι εκει) και τον για χρονια αρχηγο των μικρων ομαδων μας στον Βολο του Μπεου….
Εχουμε τις καλυτερες στην Ελλαδα αλλα βλεπεις τον Τζολη δεν ειχε μαθει να μαρκαρει και τεχνικα δεν ηταν σε καλο επιπεδο. Τα ιδια και ο Ντελιας. Εξω θα επαιζε με αξιωσεις 2 χρονια νωριτερα. Πολλα παιδια απλα χανονται σαν τον μικρο που πηγε αμερικη. Ειναι κριμα εδω που φτασαμε.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εκτίμηση μου είναι ότι ο Βρακάς μέσα από τις προπονήσεις του Λεβαδειακού αλλά και τα 2.000' που πήρε αυτή τη σεζόν ψήθηκε αρκετά καλά και μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ.

Πρώτο βήμα η κλήση στην θερινή προετιμασία και να δείξει πράγματα εκεί.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Totem_pk έγραψε:
renegade έγραψε:Μακάρι το πρόβλημα να ήταν αυτό που γράφεις.
Για μένα το πρόβλημα είναι η προβληματική αξιολόγηση των νεαρών παιδιών.
Μην ξεχνάμε ότι ακόμα και ο Γιαννούλης κατά τύχη έπαιξε. Αν έλεγε το ναι ο κοεντραο πιθανότατα να μην κέρδιζε ποτέ θέση βασικού
Rene εγω πιστευω οτι οι ακαδημιες μας φτασανε ταβανι. Για να κανουμε το αλμα και να φτιαξουμε πραγματικα επιπεδου ποδοσφαιρκα αναπτυγμενης Ευρωπης ακαδημιες χρειαζομαστε τεχνογνωσια μεσω ατομων απο εξω που γνωριζουν απο αυτα. Προπονητες γυμναστες κλπ κλπ. Τεχνοκρατες θελουμε με γνωσεις και εμπειρια. Στειλαμε τον Βρακα στην λειβαδια να τον προπονει ο εκαστοτε προπονητης του Λεβαδιακου που εχει αλλα προβληματα ο ανρθωπος. Και να τον γυμναζει ο χ ψ γυμανστης του Λεβαδιακου (χωρις να μειωνω τον οποιον ειναι εκει) και τον για χρονια αρχηγο των μικρων ομαδων μας στον Βολο του Μπεου….
Εχουμε τις καλυτερες στην Ελλαδα αλλα βλεπεις τον Τζολη δεν ειχε μαθει να μαρκαρει και τεχνικα δεν ηταν σε καλο επιπεδο. Τα ιδια και ο Ντελιας. Εξω θα επαιζε με αξιωσεις 2 χρονια νωριτερα. Πολλα παιδια απλα χανονται σαν τον μικρο που πηγε αμερικη. Ειναι κριμα εδω που φτασαμε.
Πρόβλημα δεν είναι οι ακαδημίες όσο η μετάβαση .
Οι ακαδημίες πέρα ότι δουλεύουν πραγματικά σε πάρα πολύ υψηλά στάνταρ και το βλέπουμε αυτό με τα παιδιά στα μεγάλα ευρωπαϊκά τουρνουά που συμμετέχουμε, έχουνε να αντιμετωπίσουν και το εξής μεγάλο πρόβλημα του εξωτερικού ανταγωνισμού. Όταν το 90% των παιχνιδιών που δίνεις είναι με αντιπάλους της Πλάκας αυτός είναι ένας σημαντικός ανασταλτικός παράγοντας στην ανάπτυξη των παιδιών. Η οποία ανάπτυξη πλέον βασίζεται κατά κύριο ρόλο στον εσωτερικό ανταγωνισμό.

Όσο για τη μετάβαση, ακόμα και με τις β ομάδες αυτή είναι εξαιρετικά δύσκολη. Απλά σε αυτή την περίπτωση έχεις την δυνατότητα τα projects σου να προπονούνται κάτω από το δικό σου προπονητικό team και τα παιδιά να παίρνουν γεύση από το ανδρικό ποδόσφαιρο.

Για μένα Η μόνη λύση ούτως ώστε να μη χάνονται νεαροί ταλαντούχοι παίκτες είναι η συνεργασία με κάποια ομάδα του εξωτερικού ( πχ Πορτογαλίας) όπου οι παίκτες θα πηγαίνουν εκεί και αυτός θα είναι ο πραγματικός προθάλαμος για την Α ομάδα.
Πρέπει και ο κόσμος να καταλάβει αλλά πολύ περισσότερο οι άνθρωποι μέσα στην ομάδα ( που πιστεύω ότι το καταλαβαίνουν και το ξέρουν) ότι δεν ξεπετάγονται όλα τα ταλέντα από τα 17 τους ή τα 18.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 18 Μάιος 2023, 23:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Εγώ ξέρω ότι Κούλα και γαύρος σκοτώνονται για τον 22χρονο Πήλιο του ΠΑΣ Γιάννινα που έχει μια χρονιά γεμάτη. Εμείς έχουμε τους Βράκα και Παναγιώτη Τζίμα με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά ( λαμβάνοντας πάντα υπόψη την διαφορά θέσεως )και κάνουμε τους δύσκολους......
Άβαταρ μέλους
john4serres

Κε σκε σε Πήλιος;
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Για εμένα έπρεπε να τον κλειδώσουν συμβόλαιο όπως τους άλλους που έχουμε μέχρι το 2026 το θέμα είναι σύμφωνα με το transfermarkt τελειώνει από τον ΠΑΟΚ το συμβόλαιο του και δεν έχει γίνει πρόταση ακόμα ενώ επέστρεψε διότι έπεσε ο Λεβαδειακός στην ομάδα να του προσφέρουν νέο-συμβόλαιο.

Εμείς συζητάμε τι μπορεί να προσφέρει και λεπτομέρειες αν αποχωρήσει; 30ιουν λήγει το συμβόλαιο του
https://www.transfermarkt.com/georgios- ... ler/481692
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Τρόμος έγραψε:Εγώ ξέρω ότι Κούλα και γαύρος σκοτώνονται για τον 22χρονο Πήλιο του ΠΑΣ Γιάννινα που έχει μια χρονιά γεμάτη. Εμείς έχουμε τους Βράκα και Παναγιώτη Τζίμα με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά ( λαμβάνοντας πάντα υπόψη την διαφορά θέσεως )και κάνουμε τους δύσκολους......
:arrow: Για τον Πήλιο λένε πως έκλεισε στον gayρο η Κούλα αλλιώς Προποτζίδικο Αρένα ασχολείται τι θα γίνει με τον Pineda.

*Εμείς έχουμε τον Παναγιώτη Τζίμα που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025
https://www.transfermarkt.com/panagioti ... ler/540064
και τον Βρακά που χαιρετάει https://www.transfermarkt.com/georgios- ... ler/481692
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Darkm4n έγραψε:
Τρόμος έγραψε:Εγώ ξέρω ότι Κούλα και γαύρος σκοτώνονται για τον 22χρονο Πήλιο του ΠΑΣ Γιάννινα που έχει μια χρονιά γεμάτη. Εμείς έχουμε τους Βράκα και Παναγιώτη Τζίμα με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά ( λαμβάνοντας πάντα υπόψη την διαφορά θέσεως )και κάνουμε τους δύσκολους......
:arrow: Για τον Πήλιο λένε πως έκλεισε στον gayρο η Κούλα αλλιώς Προποτζίδικο Αρένα ασχολείται τι θα γίνει με τον Pineda.

*Εμείς έχουμε τον Παναγιώτη Τζίμα που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025
https://www.transfermarkt.com/panagioti ... ler/540064
και τον Βρακά που χαιρετάει https://www.transfermarkt.com/georgios- ... ler/481692
Δεν τον είδα τον Βράκα στον Λεβαδειακό, αλλά όσες φορές έπαιξε στον ΠΑΟΚ δεν έδειξε τίποτα ιδιαίτερο. Ούτε κάποιο πολύ καλό χαρακτηριστικό. Είναι και 22 χρόνων. Όποτε ας παει και αυτός στην ευχή της Παναγίας
Demir

Δημοσίευση από Demir »

σιγουρα υπεγραψε ανανεωση πριν παει ρε παιδια, ειναι δυνατον να τον δωσαμε δανεικο για 2 χρονια και να μην επεκτεινε για ενα χρονο..?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το τρανσφερ τον εμφανίζει να έχει συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ μέχρι 30.06.2023
Άβαταρ μέλους
john4serres

Η Super League ανακοινώνει τα αποτελέσματα, μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων, του διαγωνισμού Stoiximan Player Of The Club του Λεβαδειακού:
Γ. Βρακάς 48,57%

:pano:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πρέπει να επεκταθεί το συμβόλαιο του παίκτη και να πάρει μέρος στην θερινή προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα.
Στην προετοιμασία να μετέχει και ο Παναγιώτης Τζίμας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”