3. Ivan Näsberg

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Re: 3. Ivan Näsberg

Δημοσίευση από Napoli4 »

Shivaspace έγραψε:θέλαν και χρήματα για να τον αποδεσμεύσουν νωρίτερα :mrgreen:
βέβαια μ αυτήν την καθυστέρηση έχασε το κομμάτι της προετοιμασίας και πολύτιμο χρόνο προσαρμογής..στα σίγουρα πρώτη χρονιά εκτός Νορβηγίας σύν την διαφορά στο τάιμινγκ αυτών των προταθλημάτων, ίσως χρειάζεται περισσότερο χρόνο

βλέπω όμως πως ο καλός, δυνατός παίκτης μπαίνει και παίζει χωρίς προσαρμογές κτλ..απ την άλλη οι Κουλιεράκηδες κοστίζουν ακριβά στον κόσμο του ποδοσφαίρου
Λ: Δεξιά στα στόπερ έχω τον Ίνγκασον, αριστερά έχω θέμα με τον τραυματισμό του Μιχαηλίδη
Μ: Μην ανησυχείς προπονητάρα μου, το έχω
Λ: Τέλεια, θα ανανεώσουμε τον Κρέσπο;
Μ: Όχι, καλύτερο σου έχω
Λ: Θα φέρουμε παίκτη;
Μ: Φυσικά, τον έκλεισα από τώρα, Μάρτη μήνα
Λ: Μια χαρά, θα είναι από την αρχή της προετοιμασίας τουλάχιστον
Μ: Βασικά, το συμβόλαιό του αρχίζει από 1η Αυγούστου
Λ: Δεν πειράζει, θα έχει παραστάσεις και δεν θα θέλει προσαρμογή φαντάζομαι, έτσι;
Μ: Βασικά πρώτη φορά βγαίνει από την χώρα του
Λ: Εντάξει, αν είναι από καμιά ποδοσφαιρομάνα, θα είναι καλός τακτικά
Μ: Μπα, από Νορβηγία έρχεται
Λ: Καλά εκεί παίζουν ερασιτέχνες, τουλάχιστον θα έχει εμπειρία πρωταθλητισμού, ακόμα και κόντρα σε άμπαλους
Μ: Εεεε, 6η τερμάτισε η ομάδα του
Λ: ...

Λ: Κουλιεράκη ντύσου παιδί μου, μπαίνεις
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Καλό :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Από Νορβηγία προέρχεται και κείνος ο άμπαλος ο φορ που θα δούμε απόψε...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Γάλλος ο Εμπαμπέ, Γάλλος και ο Λεβέκ
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Napoli4 έγραψε:Γάλλος ο Εμπαμπέ, Γάλλος και ο Λεβέκ

Καλύτερα Γάλλος ο Σορλεν, Γάλλοι και οι Λεβεκ(ειδικά) - Μουλεν
Мир

Δημοσίευση από Мир »

theo-drama έγραψε:
Napoli4 έγραψε:Γάλλος ο Εμπαμπέ, Γάλλος και ο Λεβέκ

Καλύτερα Γάλλος ο Σορλεν, Γάλλοι και οι Λεβεκ(ειδικά) - Μουλεν
Ή να σου τύχει Γάλλος που κάνει τον «Κινέζο» :-)
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Napoli4 έγραψε:
Shivaspace έγραψε:θέλαν και χρήματα για να τον αποδεσμεύσουν νωρίτερα :mrgreen:
βέβαια μ αυτήν την καθυστέρηση έχασε το κομμάτι της προετοιμασίας και πολύτιμο χρόνο προσαρμογής..στα σίγουρα πρώτη χρονιά εκτός Νορβηγίας σύν την διαφορά στο τάιμινγκ αυτών των προταθλημάτων, ίσως χρειάζεται περισσότερο χρόνο

βλέπω όμως πως ο καλός, δυνατός παίκτης μπαίνει και παίζει χωρίς προσαρμογές κτλ..απ την άλλη οι Κουλιεράκηδες κοστίζουν ακριβά στον κόσμο του ποδοσφαίρου
Λ: Δεξιά στα στόπερ έχω τον Ίνγκασον, αριστερά έχω θέμα με τον τραυματισμό του Μιχαηλίδη
Μ: Μην ανησυχείς προπονητάρα μου, το έχω
Λ: Τέλεια, θα ανανεώσουμε τον Κρέσπο;
Μ: Όχι, καλύτερο σου έχω
Λ: Θα φέρουμε παίκτη;
Μ: Φυσικά, τον έκλεισα από τώρα, Μάρτη μήνα
Λ: Μια χαρά, θα είναι από την αρχή της προετοιμασίας τουλάχιστον
Μ: Βασικά, το συμβόλαιό του αρχίζει από 1η Αυγούστου
Λ: Δεν πειράζει, θα έχει παραστάσεις και δεν θα θέλει προσαρμογή φαντάζομαι, έτσι;
Μ: Βασικά πρώτη φορά βγαίνει από την χώρα του
Λ: Εντάξει, αν είναι από καμιά ποδοσφαιρομάνα, θα είναι καλός τακτικά
Μ: Μπα, από Νορβηγία έρχεται
Λ: Καλά εκεί παίζουν ερασιτέχνες, τουλάχιστον θα έχει εμπειρία πρωταθλητισμού, ακόμα και κόντρα σε άμπαλους
Μ: Εεεε, 6η τερμάτισε η ομάδα του
Λ: ...

Λ: Κουλιεράκη ντύσου παιδί μου, μπαίνεις
Να γελασω επειδη ειναι αστειο ή να κλαψω γιατι ετσι εγινε οντως; [FACE WITH TEARS OF JOY]
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Αχρείαστη τελείως μεταγραφή που το μόνο που κατάφερε ήταν να απαξιώσει τον Μιχαηλίδη.Πόσο πιο πρακτικό και απλό ήταν να παραμείνει ο Crespo ο οποίος πέρα από το αγωνιστικό όπου μπορούσε να αγωνιστεί και ως δεξί και ως αριστερό στόπερ, πρόσδιδε ηγετικό χαρακτήρα στα αποδυτήρια και σου έβγαινε και πιο οικονομικά από το πακέτο Nasberg-Καργα.Ποσο χειρότερα θα ήμασταν φέτος με Ingason-Crespo-Μιχαηλιδη- Κουλιερακη και με άνεση να ψάξουμε ένα ποιοτικό στόπερ ακόμα;
MikeStr4

Δημοσίευση από MikeStr4 »

boogeyman77 έγραψε:Αχρείαστη τελείως μεταγραφή που το μόνο που κατάφερε ήταν να απαξιώσει τον Μιχαηλίδη.Πόσο πιο πρακτικό και απλό ήταν να παραμείνει ο Crespo ο οποίος πέρα από το αγωνιστικό όπου μπορούσε να αγωνιστεί και ως δεξί και ως αριστερό στόπερ, πρόσδιδε ηγετικό χαρακτήρα στα αποδυτήρια και σου έβγαινε και πιο οικονομικά από το πακέτο Nasberg-Καργα.Ποσο χειρότερα θα ήμασταν φέτος με Ingason-Crespo-Μιχαηλιδη- Κουλιερακη και με άνεση να ψάξουμε ένα ποιοτικό στόπερ ακόμα;
Απλή λογική είναι αυτό που λες, αν το έλεγες πέρσι τέτοια εποχή οι "We trust boto για όλα φταίει ο ρουμανος" θα είχαν πέσει να σε φάνε!!
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Βρε παλικάρια κρύψτε λόγια .
Στην ηλικία του ήρθε ο Ινγκι και έτρεμε το φιλοκαρδι μας. 2 χρόνια μετά έγινε ηγέτης της άμυνας. Αφήστε το παλικάρι εν τελεί μπορεί να δείξει κάτι .
Ινγκι δε θα γίνει αλλά έστω ένας Βίτορ ίσως βγει .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

boogeyman77 έγραψε:Αχρείαστη τελείως μεταγραφή που το μόνο που κατάφερε ήταν να απαξιώσει τον Μιχαηλίδη.Πόσο πιο πρακτικό και απλό ήταν να παραμείνει ο Crespo ο οποίος πέρα από το αγωνιστικό όπου μπορούσε να αγωνιστεί και ως δεξί και ως αριστερό στόπερ, πρόσδιδε ηγετικό χαρακτήρα στα αποδυτήρια και σου έβγαινε και πιο οικονομικά από το πακέτο Nasberg-Καργα.Ποσο χειρότερα θα ήμασταν φέτος με Ingason-Crespo-Μιχαηλιδη- Κουλιερακη και με άνεση να ψάξουμε ένα ποιοτικό στόπερ ακόμα;
Θα συμφωνούσα 100% αλλα μετα σκεφτηκα οτι η Κρεσπουρα στα 36 της και με 6-7 μυϊκούς τραυματισμους τη προηγουμενη σαιζον δυσκολα θα τα βγαζε περα σε αμυνα ανεβασμενη ψηλα.Ισως σε μια χρονια μεταβατικη (παλι?) προτιμηθηκε τα οποια χρηματα να επενδυθουν σε κατι με πιθανως μεγαλυτερη προοπτικη (νασμπεργκ).Οπως και να χει δυσκολη (ειδικα για μας) αποφαση.
Το θεμα Μιχαηλιδη ανεξηγητο.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Τον Κρέσπουρα τον βλέπω να έρχεται για Τ.Δ. ή γενικός αρχηγός, από Χοσέ Μποτό σε Χοσέ Κρέσπο.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

στα θετικά εως τωρα οτι στην επίθεση είναι ευέλικτος χώνεται και παίρνει τις κεφαλιές, ας ελπίσουμε να βρει το γκολ
renegade

Δημοσίευση από renegade »

chri5ti9 έγραψε:Βρε παλικάρια κρύψτε λόγια .
Στην ηλικία του ήρθε ο Ινγκι και έτρεμε το φιλοκαρδι μας. 2 χρόνια μετά έγινε ηγέτης της άμυνας. Αφήστε το παλικάρι εν τελεί μπορεί να δείξει κάτι .
Ινγκι δε θα γίνει αλλά έστω ένας Βίτορ ίσως βγει .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Πάντα πρέπει να συνυπολογίζουμε το πώς και το γιατί έρχεται ένας παίκτης.
Είναι διαφορετικό να έρχεσαι για Μπακ απ των Κρέσπο βαρέλα και διαφορετικο για να πάρεις θέση βασικού σε μια νέα άμυνα.
Βέβαια ο τελευταίος που μας φταίει είναι ο παίκτης. Στην βαλερεγκα έπαιζε,αυτά που βλέπουμε είναι λογικά και φυσιολογικά...το θέμα είναι γιατί επιλέχθηκε?
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

kataramenos5 έγραψε:
Θα συμφωνούσα 100% αλλα μετα σκεφτηκα οτι η Κρεσπουρα στα 36 της και με 6-7 μυϊκούς τραυματισμους τη προηγουμενη σαιζον δυσκολα θα τα βγαζε περα σε αμυνα ανεβασμενη ψηλα.Ισως σε μια χρονια μεταβατικη (παλι?) προτιμηθηκε τα οποια χρηματα να επενδυθουν σε κατι με πιθανως μεγαλυτερη προοπτικη (νασμπεργκ).Οπως και να χει δυσκολη (ειδικα για μας) αποφαση.
Το θεμα Μιχαηλιδη ανεξηγητο.
Κι όμως αγαπητέ μου kat, φέτος ο κύριος Κρέσπο στη Κύπρο δεν έβγαλε ούτε ένα τραυματισμό.
40 συμμετοχές (max αγωνιστικές του ΑΠΟΕΛ: 43)
3.583' (89,5' μέσο όρο)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”