Kυριάκος Κυριάκος
Re: Kυριάκος Κυριάκος
Ένα κάρο φανφάρες είπε, τίποτα ουσιαστικό και δεν βγαίνει καν είδηση. Μιλάμε για μεγάλο φιδέμπορα, ελπίζω να δρα μόνος και όχι κατ' εντολή της διοίκησης να μας τα λέει αυτά.
-
"Μετά την επιτυχία του 2019 είδα από πολλούς μία απαξίωση των παιδιών της φουρνιάς εκείνης. Αυτό αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος. Από ένα σημείο και μετά χάθηκε μία συνοχή που μας έβγαλε από τον δρόμο."
Αν οντως σκεφτονται ετσι στην παε, ειναι επικινδυνα τα πραγματα. Απαξιωση; Νομιζω πως το αντιθετο εγινε, δεν παρθηκαν κρυες αποφασεις και παρεμειναν παικτες που δεν επρεπε
Αν οντως σκεφτονται ετσι στην παε, ειναι επικινδυνα τα πραγματα. Απαξιωση; Νομιζω πως το αντιθετο εγινε, δεν παρθηκαν κρυες αποφασεις και παρεμειναν παικτες που δεν επρεπε
Δεν καταλαβαίνω τι θέλατε να πει και κράζετε?
Ότι στις 2/6 θα υπογράψει ο τάδε φορ και στις 26/9 θα μπουν μπουλντόζες? Τι μπορεί να περίμενε κανείς ?
Ότι στις 2/6 θα υπογράψει ο τάδε φορ και στις 26/9 θα μπουν μπουλντόζες? Τι μπορεί να περίμενε κανείς ?
-
Αντε για τα αλλά θέματα οκ ο καθένας έχει την άποψη του,αλλά για το γήπεδο τι θέλατε να πει ακριβώς ;Να σε λίγες μέρες έχουμε εκλογές δεν ξέρουμε με ποιον θα ξυπνήσουμε κυβέρνηση αλλά το γήπεδο ξεκινάει την Δευτέρα;κάπου να έχουμε και λογική ..
-
Οσα βασικα πραγματακια καταλαβαινω να λεει:Μπαρκαρούτσος έγραψε:Καλά κράζουμε, αλλά ας μπουν και τα λόγια του...
Αναλυτικά όσα είπε στην ιντερνετική εκπομπή του ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς:
Αν έχει γίνει συζήτηση για ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν: «Δεν μπορούμε να μιλήσουμε ακόμη για μεταγραφές έχοντας έναν τελικό μπροστά μας. Όπως και να' χει από τη δική μου θέση πρέπει να σας πω ότι υπάρχει από το περσινό καλοκαίρι το σχέδιο της εξέλιξης αυτής της ομάδας, που έλεγε ότι θα μπουν οι βάσεις φέτος και θα προστεθεί η ποιότητα αυτό το καλοκαίρι.
Φέτος οι ομάδες που είναι 1-2 ήταν πέρσι 4-5, μία κακή χρονιά δε μπορεί να θεωρηθεί χαμένη αν σου δίνει τη βάση με ποιοτικές προσθήκες να κάνεις το άλμα τη νέα χρονιά. Μία μεταβατική σεζόν έχει και... ξενέρες και κακές ήττες αλλά υπάρχει μία βάση που είχε ενθαρρυντικά μηνύματα, αντιλαμβάνομαι τη γκρίνια για την τέταρτη θέση αλλά αυτό θα πάει στο... βρόντο αν δεν κάνουμε αυτά που θέλουμε, δηλαδή τις λίγες προσθήκες που θα μας αναβαθμίσουν και από την θέση 4 θα παλέψουμε για τη θέση 1.
Πιο εύκολα διαχειριστήκαμε τις αποτυχίες, παρά τις επιτυχίες, δεν χτίσαμε πάνω σε αυτές σε πολλά επίπεδα, δεν αξιολογήσαμε αυτό που είχαμε στα χέρια μας και το εκτιμούμε όταν είναι αργά. Μετά την επιτυχία του 2019 είδα από πολλούς μία απαξίωση των παιδιών της φουρνιάς εκείνης. Αυτό αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος. Από ένα σημείο και μετά χάθηκε μία συνοχή που μας έβγαλε από τον δρόμο.
Χάθηκε η αίσθηση ότι παλεύουμε όλοι μαζί απέναντι σε όλους για ένα όνειρο και αυτό το λέω ως αυτοκριτική. Όταν χάνεται ο... ρομαντισμός στην εξέλιξη των πραγμάτων και πάμε στο τεχνοκρατικό κομμάτι, είναι πιο εύκολο να βλέπεις ανθρώπους που δεν υπηρετούν τόσο καλά αυτό που κάνουν. Δε μπορέσαμε να βρούμε ένα σταθερό οργανόγραμμα καθώς αλλάξαμε πρόσωπα που δεν εντάχθηκαν στη λειτουργία. Είμαστε όλοι... σκασμένοι που βγήκαμε τέταρτοι, ειδικά ο προπονητής. Θα πάρουμε παίκτες που θα μας αναβαθμίσουν».
Για την προστασία σε Λουτσέσκου: «Δεν γύρισα για να κάνω τον εκπρόσωπο τύπου, προσπαθώ να ασχολούμαι με άλλα ζητήματα. Θεωρώ ότι η ΠΑΕ έχει πάρα πολύ συχνές τοποθετήσεις με ανακοινώσεις, οι προπονητές είναι υποχρεωμένοι να μιλάνε πριν και μετά τα ματς, είναι μέλη των ομάδων και δεν λειτουργούν μόνοι τους, ποτέ δεν θα άφηνα τον Λουτσέσκου να... πνιγεί και να πάρει έναν δικό μου ρόλο. Είναι λογικό αφού δεν υπάρχει αγωνιστική επιτυχία είναι και λογικό να υπάρχουν παράπονα σε πολλούς τομείς».
Για την σύνδεση ΠΑΕ - οπαδών: «Στην ΠΑΕ έχουμε ένα καλό τμήμα δημοσίων σχέσεων με τους οπαδούς, μπορούν να καταλάβουν, να συμμεριστούν και να θέσουν τα ζητήματα των οπαδών με σωστό τρόπο. Δεν θεωρώ ότι λείπουν πρόσωπα να μην κατανοούν τον κόσμο. Γίνονται συνεχώς προσθήκες με άτομα που έχουν το DNA του ΠΑΟΚ, είναι εκ των πραγμάτων μία δύσκολη σχέση σε κάθε ομάδα, το θέμα είναι να μένουν οι ισορροπίες ακούγοντας ο ένας τα θέματα του άλλου. Νομίζω έχουμε τους ανθρώπους για να συμβαίνει αυτό».
Για την στήριξη στον Λουτσέσκου: «Η διοίκηση πάντα καταρτίζει ένα αγωνιστικό σχέδιο, δεν λέει ποτέ η διοίκηση αν ο τάδε παίκτης είναι καλός, γίνεται κουβέντα ανάμεσα σε προπονητή και τεχνικό διευθυντή με βάση τα οικονομικά δεδομένα και από εκεί και πέρα γίνονται οι ανάλογες κινήσεις. Σίγουρα το κομμάτι της στρατηγικής μπορεί να πετύχει αλλά και να αποτύχει, αλλά η διάθεση στήριξης προς τον Λουτσέσκου φάνηκε από την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ. Θα μπορούσε να είναι σε άλλη Ελληνική ομάδα, αλλά ήρθε εδώ.
Τον φέραμε για να είναι αυτός ο... τιμονιέρης σε μία μετάβαση της ομάδας. Υπήρχε εξ' αρχής ένας στρατηγικός σχεδιασμός. Όσον αφορά τη φετινή σεζόν, μπορέσαμε μέχρι την δεύτερη αγωνιστική της Super League να πιστέψουμε ότι μπορούμε το κάτι παραπάνω αλλά η εντός έδρας ήττα με την ΑΕΚ μας έριξε πολύ. Ελπίζω τουλάχιστον να μπορέσουμε να κλείσουμε καλά τη σεζόν. Ο Παναθηναϊκός με ελάχιστες μεταγραφές από πέρσι τέταρτος, βγήκε δεύτερος φέτος, ενώ η ΑΕΚ από πέμπτη, πρώτη. Οπότε η αξιολόγηση γίνεται βάσει δυναμικής ρόστερ και όχι ποσότητας».
Για το γηπεδικό: «Είναι δύο άξονες, ένα οι κινήσεις της ΠΑΕ και ένα της κυβέρνησης. Το μόνο που δεν έγινε από πλευράς μας είναι η παρουσίαση των σχεδίων, γιατί θεωρήσαμε ότι χρειάζονται κάποιες αλλαγές και εγγυήσεις για να προχωρήσει το έργο, το ότι τραβήξαμε λίγο πίσω την επικοινωνία γύρω από το γήπεδο έχει να κάνει με τη στρατηγική που θέλουμε να ακολουθήσουμε. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι, ο φάκελος είναι πολύ... ώριμος μετά από μεγάλη μελέτη. Περάσαμε από πολλές δυσκολίες για να πάρουμε το προεδρικό διάταγμα, χρειάζεται πιο πρακτικά βήματα από την κεντρική πολιτική σκηνή».
Για τον τελικό κυπέλλου: «Για την έδρα, εμείς από την αρχή αποκλείσαμε το ΟΑΚΑ. Το ότι δεν βρέθηκε γήπεδο μία εβδομάδα πριν τον τελικό, ο μόνος που διευκολύνεται είναι ο Ολυμπιακός γιατί επιθυμεί να δηλωθούν ομάδες χωρίς να γίνει ο τελικός κυπέλλου και να πάει με βάση την βαθμολογία της Super League.
Εμείς αποφασίσαμε εξ' αρχής να πάμε βάσει προκήρυξης, προσπαθήσαμε να βρούμε γήπεδο ώστε να υπάρχει και κόσμος, δεν είναι χαρά μας να γίνει τελικός κεκλεισμένων των θυρών, ούτε η ΑΕΚ το ήθελε, για να είμαστε ειλικρινείς. Ο ΠΑΟΚ πάει να παίξει για πρώτη φορά ως αουτσάιντερ, θα θέλαμε σίγουρα τον κόσμο για στήριξη δίπλα μας και θα πάμε με το μέταλλο και το πείσμα που έχουμε δείξει στα μεγάλα ματς και να φέρουμε το κύπελλο στη Θεσσαλονίκη».
Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Από τα μέσα του 2018 και για ενάμιση χρόνο όλα τα κομμάτια του ΠΑΟΚ συνεννοούνταν με τα μάτια. Αναλαμβάνουμε και την ευθύνη που μας αναλογεί στα προβλήματα των τελευταίων ετών, αλλά δεν έχει πάντα σε όλα ο κόσμος δίκιο, σε κάποια έχει και η διοίκηση, οπότε χρειάζεται μία αμφίπλευρη σχέση αναφορικά με αυτό το κομμάτι. Το θέμα είναι να πάμε και πάλι σε αυτό το στάδιο. Δεν είμαστε μακριά από αυτό, έχουμε την τεχνογνωσία. Μας λείπει τα τελευταία χρόνια μία μεγάλη επιτυχία αλλά θεωρώ ότι δεν πρέπει να περιμένουμε την επιτυχία για να συσπειρωθούμε, αλλά να συσπειρωθούμε για να φέρουμε την επιτυχία».
1) Ιβαν Σαββιδη λειπεις και μαζι σου κι η συνοχη κι
ο ρομαντισμος που υπηρχε ως και πριν 3-4 χρονια.-
2) Απο τοτε που γυρισε ο Λουτσεσκου δεν ξερω
πραγματικα με τι θεματα πρεπει να ασχοληθω!
3) Η στρατηγικη της διοικησης ειναι η μεταβαση
στην αυταρκεια με τιμονιερη τον Λουτσεσκου
που μπορει να πετυχει μπορει ομως και να μην.-
4) Το γηπεδο θα ειμαστε ετοιμοι να ξεκινησει μολις
η κυβερνηση κανονισει να μπουμε Καυτανζογλειο.-
5) "Μην πυροβολειτε τον πιανιστα" γιατι (μαζι με
τον μπαρμαν) ειναι ο πιο χρησιμος στο σαλουν!
Παντα με την προσωπικη μου αναγνωση των λογων του!
- GREATANASTASIOS
- GREATANASTASIOS
Ομορφες γιατι είναι ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΕΣ.Patron έγραψε:Περί ορεξεως.... γλάστρες οκ αλλά όχι κ όμορφες.
- Amsterdamer_87
Καρεκλοκενταυρος με παχυλη αμοιβη χωρις να προσφερει ουσιαστικα,οπως ολοι οσοι ασχοληθηκαν με την πολιτικη..
- Μπαρκαρούτσος
Κάτσε ρε παιδιά...
Τι πάει να πει "δεν είπε τίποτα, δεν βγήκε είδηση";;;;
Δηλαδή αυτό μόνο εμένα με κάνει εντύπωση;;;;
Η ΠΑΕ βγαίνει δημόσια και λέει ότι έχει ιδρύσει ΤΜΗΜΑ (όχι ένα άτομο όπως πχ ήταν κάποτε ο Ποικιλίδης) για τις δημόσιες σχέσεις με τους οπαδούς, στο οποίο μάλιστα γίνονται συνέχεια προσθήκες με ανθρώπους που έχουν DNA ΠΑΟΚ;;
Πόσα άτομα; Ποια; Θα βρούμε τα ονόματα στο site της ΠΑΕ;
Ποια credentials διαθέτουν; Τι βιογραφικό; "Α έχεις DNA ΠΑΟΚ, έλα";; Πρέπει να είμαι ΣΦίτης; Πρέπει να έχω πάει εκδρομές; Πρέπει να έχω διαρκείας στο χάντμπολ γυναικών πέντε χρόνια; Πώς κρίνεται αξιοκρατικά αυτό;
Λευτεριά στα αδέρφια μας και τους ταϊσμένους οπαδούς.
Αντί να πέσει το φόρουμ με ποστς για το θέμα, ασχολείστε με τον Lucescu και το φορ και κολοκύθια τούμπανα.
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δηλαδή υπάρχει ολόκληρο ΤΜΗΜΑ δημοσίων σχέσεων με τους οπαδούς...στο οποίο μάλιστα γίνονται ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ...
Κατάλαβα.
Disclaimer: Σε βλέπω Jules, έτοιμος είσαι να γράψεις. Δεν εννοεί τους mods του Paokmania.
Η ΠΑΕ βγαίνει δημόσια και λέει ότι έχει ιδρύσει ΤΜΗΜΑ (όχι ένα άτομο όπως πχ ήταν κάποτε ο Ποικιλίδης) για τις δημόσιες σχέσεις με τους οπαδούς, στο οποίο μάλιστα γίνονται συνέχεια προσθήκες με ανθρώπους που έχουν DNA ΠΑΟΚ;;
Ποια credentials διαθέτουν; Τι βιογραφικό; "Α έχεις DNA ΠΑΟΚ, έλα";; Πρέπει να είμαι ΣΦίτης; Πρέπει να έχω πάει εκδρομές; Πρέπει να έχω διαρκείας στο χάντμπολ γυναικών πέντε χρόνια; Πώς κρίνεται αξιοκρατικά αυτό;
Αντί να πέσει το φόρουμ με ποστς για το θέμα, ασχολείστε με τον Lucescu και το φορ και κολοκύθια τούμπανα.
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Για την σύνδεση ΠΑΕ - οπαδών: «Στην ΠΑΕ έχουμε ένα καλό τμήμα δημοσίων σχέσεων με τους οπαδούς, μπορούν να καταλάβουν, να συμμεριστούν και να θέσουν τα ζητήματα των οπαδών με σωστό τρόπο. Δεν θεωρώ ότι λείπουν πρόσωπα να μην κατανοούν τον κόσμο. Γίνονται συνεχώς προσθήκες με άτομα που έχουν το DNA του ΠΑΟΚ, είναι εκ των πραγμάτων μία δύσκολη σχέση σε κάθε ομάδα, το θέμα είναι να μένουν οι ισορροπίες ακούγοντας ο ένας τα θέματα του άλλου. Νομίζω έχουμε τους ανθρώπους για να συμβαίνει αυτό».
Κι εμένα δεν με τρελαίνει ο κυρκυρ
Στο παρελθόν έχω γράψει τα παράπονα μου εδώ μέσα αναλυτικά
Αλλά ρε μάγκες, όταν έχεις να αντιμετωπίσεις βαρόνους, μαφιόζους, ένα ολόκληρο παρακράτος, μέσα σε έναν ποδοσφαιρικό κόσμο που σε αναγκάζει να μιλήσεις και να βγάλεις άκρη με αυγενακηδες, μπεους, κομποτηδες κλπ, δεν μπορουμε να μιλάμε για διακοσμητικα και για τύπους που απλά κάθονται στο γραφείο και κοιτάνε το ταβάνι.
Στο ελληνικό ποδόσφαιρο γίνονται παρά πολλά πράγματα στο παρασκήνιο, καθημερινά, που ζήτημα ακόμα και οι πιο δικτυωμενοι να ξέρουν το 20-30%.
Η δουλειά και του κυρκυρ και του γκαγκατση δεν φαίνεται. Άλλο αν ένα κομμάτι (της επικοινωνίας εντός και εκτός) θα θέλαμε να φαίνεται περισσότερο.
Το ότι δεν έχουν καταφέρει να βγάλουν άκρη σε κάποια πράγματα, δεν εξαρτάται μόνο από τους ίδιους. Αν μεγαλομέτοχος ήταν ο Αλαφούζος (λέμε τώρα), μια χαρά θα άνοιγαν κάποιες πόρτες.
Τέλος, κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν μπλέκει με τα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αν δούμε ποια άτομα είναι και ήταν σε αντίστοιχες θέσεις σε άλλες ομάδες, ίσως εκτιμήσουμε αυτούς τους 2. Όχι πως είναι κάτι το ξεχωριστό, αλλά από το να έχουμε καραπαπαδες, και πρώην χουλιγκανια που αν δεν είχαν πλάτες θα ήταν μέσα με ισόβια, χίλιες φορές κυρκυρ και Μάκης.
Στο παρελθόν έχω γράψει τα παράπονα μου εδώ μέσα αναλυτικά
Αλλά ρε μάγκες, όταν έχεις να αντιμετωπίσεις βαρόνους, μαφιόζους, ένα ολόκληρο παρακράτος, μέσα σε έναν ποδοσφαιρικό κόσμο που σε αναγκάζει να μιλήσεις και να βγάλεις άκρη με αυγενακηδες, μπεους, κομποτηδες κλπ, δεν μπορουμε να μιλάμε για διακοσμητικα και για τύπους που απλά κάθονται στο γραφείο και κοιτάνε το ταβάνι.
Στο ελληνικό ποδόσφαιρο γίνονται παρά πολλά πράγματα στο παρασκήνιο, καθημερινά, που ζήτημα ακόμα και οι πιο δικτυωμενοι να ξέρουν το 20-30%.
Η δουλειά και του κυρκυρ και του γκαγκατση δεν φαίνεται. Άλλο αν ένα κομμάτι (της επικοινωνίας εντός και εκτός) θα θέλαμε να φαίνεται περισσότερο.
Το ότι δεν έχουν καταφέρει να βγάλουν άκρη σε κάποια πράγματα, δεν εξαρτάται μόνο από τους ίδιους. Αν μεγαλομέτοχος ήταν ο Αλαφούζος (λέμε τώρα), μια χαρά θα άνοιγαν κάποιες πόρτες.
Τέλος, κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν μπλέκει με τα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αν δούμε ποια άτομα είναι και ήταν σε αντίστοιχες θέσεις σε άλλες ομάδες, ίσως εκτιμήσουμε αυτούς τους 2. Όχι πως είναι κάτι το ξεχωριστό, αλλά από το να έχουμε καραπαπαδες, και πρώην χουλιγκανια που αν δεν είχαν πλάτες θα ήταν μέσα με ισόβια, χίλιες φορές κυρκυρ και Μάκης.
Ότι είναι σοφτ και προσπαθούν να περάσουν μια γραμμή που δεν την αντιλαμβάνονται ούτε τα ΠΑΟΚια, είναι δεδομένο.
Για μένα όποιο ποστ μιλάει για εκδίωξη τους αν δεν αναφέρει ρητώς τους αντικαταστάτες τους θα έπρεπε να διαγράφεται αυτόματα.
Ο από πάνω συνάδελφος τα έγραψε καλύτερα κι από μένα.
Για μένα όποιο ποστ μιλάει για εκδίωξη τους αν δεν αναφέρει ρητώς τους αντικαταστάτες τους θα έπρεπε να διαγράφεται αυτόματα.
Ο από πάνω συνάδελφος τα έγραψε καλύτερα κι από μένα.
Εν τω μεταξυ λεει οτι γινονται συνεχεια προσθηκες προσωπων...Μπαρκαρούτσος έγραψε:Κάτσε ρε παιδιά...
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δηλαδή υπάρχει ολόκληρο ΤΜΗΜΑ δημοσίων σχέσεων με τους οπαδούς...στο οποίο μάλιστα γίνονται ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ...
Κατάλαβα.
Disclaimer: Σε βλέπω Jules, έτοιμος είσαι να γράψεις. Δεν εννοεί τους mods του Paokmania.
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Για την σύνδεση ΠΑΕ - οπαδών: «Στην ΠΑΕ έχουμε ένα καλό τμήμα δημοσίων σχέσεων με τους οπαδούς, μπορούν να καταλάβουν, να συμμεριστούν και να θέσουν τα ζητήματα των οπαδών με σωστό τρόπο. Δεν θεωρώ ότι λείπουν πρόσωπα να μην κατανοούν τον κόσμο. Γίνονται συνεχώς προσθήκες με άτομα που έχουν το DNA του ΠΑΟΚ, είναι εκ των πραγμάτων μία δύσκολη σχέση σε κάθε ομάδα, το θέμα είναι να μένουν οι ισορροπίες ακούγοντας ο ένας τα θέματα του άλλου. Νομίζω έχουμε τους ανθρώπους για να συμβαίνει αυτό».
Σιγα το αντικειμενο με τον τεραστιο ογκο δουλειας που χρειαζεται συνεχη στελεχωση.
Ας επανδρωσουν καλυτερα το τμημα σκαουτινγκ με εξτρα σκαουτερς και το τιμ αποθεραπειας και αποκαταστασης με κανεναν καλυτερο φυσιοθεραπευτη κι ας αφησουν τις δημοσιες σχεσεις με τους οπαδους. Ποιο εσωστρεφης τακτικη δεν θα μπορουσε να εφαρμοστει! Στην τελικη η λυση για να χεις το κοινο σου happy ειναι να λειτουργεις σωστα στο κυρίως αντικειμενο σου, που ειναι το ποδοσφαιρο, να βγαζεις υγεια ως οργανισμος και να εχεις επιτυχιες!
Συνεχη επικοινωνια με τους οπαδους, και αναγκη για επικοινωνια στην γλωσσα τους εχουν μονο οι ΠΑΕ που εχουν θεματα και προσπαθουν να αποφυγουν την γκρινια και τις εντασεις.
-
τοπατε και το κανατε ρε μπαγασηδες
ηπια ηταν και η αποδοση της ομαδας ΚΑΙ σημερα
Αντε ερχεται και μεταγραφικη τωρα

ηπια ηταν και η αποδοση της ομαδας ΚΑΙ σημερα
Αντε ερχεται και μεταγραφικη τωρα

- Μπαρκαρούτσος
Κι επειδή δεν τις είδα πουθενά...και από ό,τι βλέπω συζητήθηκαν σε όλα τα topic εκτός από ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ (
):
«Οι προτάσεις μας δεν δείχνουν παραίτηση - Θα λάβετε σύντομα τις απαντήσεις του Ιβάν»
«Με κίνδυνο και πάλι να δεχτώ όλα τα πυρά, όπως συχνά γίνεται στον «αγγελιοφόρο», αλλά με πραγματικό αίσθημα ευθύνης να χαλιναγωγήσω όσο περνάει από το χέρι μου αυτήν την αυξανόμενη ανησυχία και εν τέλει αρνητικότητα, με πλήρη διάθεση να είμαι ειλικρινής, ευθύς και δίκαιος και παράλληλα δυστυχώς με κάποιους περιορισμούς να δημοσιοποιήσω πράγματα που δυσχεραίνουν τις διαπραγματεύσεις θέλω να επισημάνω τα εξής:
Η συμφωνημένη στρατηγική εντός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν είναι η ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ. Ήμουν παρών στην συνομιλία και τη συμφωνία όλων όσων εμπλέκονται στις μεταγραφές για εύρεση και απόκτηση έτοιμων παικτών για πρωταθλητισμό.
Οι προτάσεις που έχουμε επίσημα κάνει με ποσά πάνω από 1,5 εκατομμύριο σε περισσότερους από 3 επιθετικούς και 3 μέσους είναι ακόμη στο τραπέζι, αλλά ποδοσφαιριστές αυτού του κασέ δεν βιάζονται να απαντήσουν θετικά σε ελληνική ομάδα. Ποσά για αγορά σε ομάδες από 2 ως 4 εκατομμύρια ευρώ έχουν γίνει επίσης. Θα έχετε διαπιστώσει οτι αντίστοιχα πενιχρές κινήσεις έχουν κάνει και οι αντίπαλοί μας.
Υπάρχει ένας εύκολος σχετικά τρόπος να κατευνάσεις την παραδοσιακή ανησυχία του Ιουνίου, να πας σε επιλογές χαμηλότερου κόστους και μεγαλύτερου ρίσκου, το έχουμε κάνει στο πρόσφατο παρελθόν και η διάθεσή μας είναι να μην το ξανακάνουμε. Γιατί η οργή που κατευνάζεις έτσι τον Ιουνίο, συχνά σου σκάει στα μούτρα τον επόμενο Μάιο. Προσπαθούμε και επιμένουμε να κλείσουμε τις πρώτες μας επιλογές.
Και πάω στη σοβαρότερη ανησυχία. Αυτή που εκφράζεται βουβά ή πιο έντονα για το αν ο Ιβάν Σαββίδης έχει τη διάθεση να επαναφέρει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή. Θα προσπεράσω το αυτονόητο επιχείρημα πως με προπονητικό τιμ 2 εκατομμυρίων, αθλητικό διευθυντή μισού εκατομμυρίου, με 11 εκατομμύρια για αγορές την «δύσκολη» χρονια 2022, με ένα από τα πιο ακριβά ρόστερ (και σίγουρα όχι το 4ο της κατηγορίας) και θα πω πως οι προτάσεις για ποδοσφαιριστές που έχουμε κάνει, δεν δείχνουν παραίτηση. Αρνούμαστε παράλληλα συνεχώς προτάσεις άνω των 10 εκατομμυρίων για πώληση παίκτη που δεν έχει στοιχίσει τίποτα και 5 εκατομμυρίων για παίκτη άνω των 30, αυτά δεν δείχνουν παραίτηση ή διάθεση κεφαλαιοποίησης.
Αντιλαμβάνομαι και δικαιολογώ πλήρως την ανάγκη του κόσμου για γρήγορες κινήσεις και για γρήγορη δημιουργία μιας ομάδας που θα δώσει όραμα. Η χρονιά τελείωσε εφιαλτικά και τους αξίζει σύντομα να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους. Είναι φανερός και επαναλαμβάνω κατανοητός ένας εκνευρισμός απέναντι σε όλους μας. Είμαι βέβαιος όμως ότι ο Ιβάν Σαββίδης σύντομα θα έχει απαντήσει με τις πράξεις του.
Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο είσαι όσο καλός είναι τα τελευταία σου αποτελέσματα και τα δικά μας δεν είναι καλά. Η ιστορία είναι για να μας διδάσκει, αλλά όχι για να μας έχει στο απυρόβλητο. Αν θέλουμε να έχουμε την στήριξη που μας δόθηκε απλόχερα πέρυσι, πρέπει να διορθώσουμε τα άμεσα αποτελέσματά μας, με πρώτη αυτονόητη υποχρέωση να περάσουμε την Μπεϊτάρ.
Δεν ξέρω και δεν είναι στο χέρι μου να υποσχεθώ πόσο γρήγορα θα δείτε ολοκληρωμένο τον φετινό ΠΑΟΚ, αλλά είναι υποχρέωσή μου να συμβάλλω στην κατανόηση του πλάνου».

«Οι προτάσεις μας δεν δείχνουν παραίτηση - Θα λάβετε σύντομα τις απαντήσεις του Ιβάν»
«Με κίνδυνο και πάλι να δεχτώ όλα τα πυρά, όπως συχνά γίνεται στον «αγγελιοφόρο», αλλά με πραγματικό αίσθημα ευθύνης να χαλιναγωγήσω όσο περνάει από το χέρι μου αυτήν την αυξανόμενη ανησυχία και εν τέλει αρνητικότητα, με πλήρη διάθεση να είμαι ειλικρινής, ευθύς και δίκαιος και παράλληλα δυστυχώς με κάποιους περιορισμούς να δημοσιοποιήσω πράγματα που δυσχεραίνουν τις διαπραγματεύσεις θέλω να επισημάνω τα εξής:
Η συμφωνημένη στρατηγική εντός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν είναι η ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ. Ήμουν παρών στην συνομιλία και τη συμφωνία όλων όσων εμπλέκονται στις μεταγραφές για εύρεση και απόκτηση έτοιμων παικτών για πρωταθλητισμό.
Οι προτάσεις που έχουμε επίσημα κάνει με ποσά πάνω από 1,5 εκατομμύριο σε περισσότερους από 3 επιθετικούς και 3 μέσους είναι ακόμη στο τραπέζι, αλλά ποδοσφαιριστές αυτού του κασέ δεν βιάζονται να απαντήσουν θετικά σε ελληνική ομάδα. Ποσά για αγορά σε ομάδες από 2 ως 4 εκατομμύρια ευρώ έχουν γίνει επίσης. Θα έχετε διαπιστώσει οτι αντίστοιχα πενιχρές κινήσεις έχουν κάνει και οι αντίπαλοί μας.
Υπάρχει ένας εύκολος σχετικά τρόπος να κατευνάσεις την παραδοσιακή ανησυχία του Ιουνίου, να πας σε επιλογές χαμηλότερου κόστους και μεγαλύτερου ρίσκου, το έχουμε κάνει στο πρόσφατο παρελθόν και η διάθεσή μας είναι να μην το ξανακάνουμε. Γιατί η οργή που κατευνάζεις έτσι τον Ιουνίο, συχνά σου σκάει στα μούτρα τον επόμενο Μάιο. Προσπαθούμε και επιμένουμε να κλείσουμε τις πρώτες μας επιλογές.
Και πάω στη σοβαρότερη ανησυχία. Αυτή που εκφράζεται βουβά ή πιο έντονα για το αν ο Ιβάν Σαββίδης έχει τη διάθεση να επαναφέρει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή. Θα προσπεράσω το αυτονόητο επιχείρημα πως με προπονητικό τιμ 2 εκατομμυρίων, αθλητικό διευθυντή μισού εκατομμυρίου, με 11 εκατομμύρια για αγορές την «δύσκολη» χρονια 2022, με ένα από τα πιο ακριβά ρόστερ (και σίγουρα όχι το 4ο της κατηγορίας) και θα πω πως οι προτάσεις για ποδοσφαιριστές που έχουμε κάνει, δεν δείχνουν παραίτηση. Αρνούμαστε παράλληλα συνεχώς προτάσεις άνω των 10 εκατομμυρίων για πώληση παίκτη που δεν έχει στοιχίσει τίποτα και 5 εκατομμυρίων για παίκτη άνω των 30, αυτά δεν δείχνουν παραίτηση ή διάθεση κεφαλαιοποίησης.
Αντιλαμβάνομαι και δικαιολογώ πλήρως την ανάγκη του κόσμου για γρήγορες κινήσεις και για γρήγορη δημιουργία μιας ομάδας που θα δώσει όραμα. Η χρονιά τελείωσε εφιαλτικά και τους αξίζει σύντομα να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους. Είναι φανερός και επαναλαμβάνω κατανοητός ένας εκνευρισμός απέναντι σε όλους μας. Είμαι βέβαιος όμως ότι ο Ιβάν Σαββίδης σύντομα θα έχει απαντήσει με τις πράξεις του.
Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο είσαι όσο καλός είναι τα τελευταία σου αποτελέσματα και τα δικά μας δεν είναι καλά. Η ιστορία είναι για να μας διδάσκει, αλλά όχι για να μας έχει στο απυρόβλητο. Αν θέλουμε να έχουμε την στήριξη που μας δόθηκε απλόχερα πέρυσι, πρέπει να διορθώσουμε τα άμεσα αποτελέσματά μας, με πρώτη αυτονόητη υποχρέωση να περάσουμε την Μπεϊτάρ.
Δεν ξέρω και δεν είναι στο χέρι μου να υποσχεθώ πόσο γρήγορα θα δείτε ολοκληρωμένο τον φετινό ΠΑΟΚ, αλλά είναι υποχρέωσή μου να συμβάλλω στην κατανόηση του πλάνου».