Pablo Gabriel García Pérez II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Pablo Gabriel García Pérez II

Δημοσίευση από aivas19 »

mbison έγραψε:
aivas19 έγραψε:
mbison έγραψε:Ηρθε η ωρα να δοκιμάσει σε αντρική ομάδα κάνοντας και την προετοιμασία.
Πολύ θα γούσταρα να γίνει προπονητικά πχ Ζιντάν.
Μόνο αν φύγουν οι κατσαρίδες από τα γραφεία θα υπάρξει πιθανοτητα να γυρισει.
Ποιες ειναι οι κατσαριδες;
Το εχει δηλωσει ο ιδιος. Θυμαμαι ειχε πει οτι αν φυγω θα φυγουν ομως και οι κατσαριδες.
Ο Αγγελος ειχε πει εχθρός του ΠΑΟΚ ειναι ο ΠΑΟΚ.
Ο Δερμιτζακης ειχε πει τα καστρα πέφτουν από μέσα.
Ο Ιβιτς ειπε και αυτος για να γυρισει πρεπει να φυγουν πρωτα καποιοι αλλοι.
Εγώ το μόνο που είδα και κατάλαβα πολλά είναι η φώτο στο γραφείο του Ραζβαν με το Κυρ Κυρ να χαζογελά που ο Ρζαβαν υπογραφει και πάνω στο γραφείο ουίσκια. Η λεπτομέρεια είναι ότι αυτά γίνανε ενώ η ομάδα έδινε τελικό με το γαύρο, άρα ο προπονητης μας έπρεπε να στηρίζεται. Αυτοί όμως πριόνιζαν την καρέκλα του.
Τι μου τα λες αυτα; Εγω εσενα ρωτησα ποιες ειναι οι κατσαριδες και δεν απαντας. Ειναι ο Κυρ Κυρ δηλαδη η μια κατσαριδα επειδη εφερε τον Λουτσε; Ο Παμπλο εμεινε επειδη εφυγαν οι κατσαριδες ή οχι;
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Εγώ θα πω ποιες ειναι οι κατσαρίδες που είμαι έξω απ τα γραφεία ή αυτοί οι 4 που δούλεψαν εκεί?
Ο Πάμπλο δεν έμεινε στην α ομάδα. Διώχθηκε στη Β.
Ο Ιβάν είναι ο πλερών αλλά δυστυχώς είναι μακριά. Ο Γκαγκάτσης πχ διοικεί.
4 επώνυμοι τα είπαν, από μενα περιμένεις να σου πω ποιοι φταίνε?
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Κι εσείς τώρα λέτε, ότι, ότι έγινε, έγινε εν άγνοια του ΙΒΆΝ.
Μάλιστα.
george188

Δημοσίευση από george188 »

mbison έγραψε:Εγώ θα πω ποιες ειναι οι κατσαρίδες που είμαι έξω απ τα γραφεία ή αυτοί οι 4 που δούλεψαν εκεί?
Ο άγγελος και ο Γκαρσία συνεχίζουν στον οργανισμό ΠΑΟΚ πάντως, οπότε υπάρχει κάτι παράδοξο έτσι;. καλά τα μεγάλα λόγια αλλά αν είναι τα λες ας τα υποστηρίζεις με ονόματα και αυτό δεν πάει σε σένα αλλά σε αυτούς που το είπαν
Άβαταρ μέλους
aivas19

Pablo Gabriel García Pérez II

Δημοσίευση από aivas19 »

mbison έγραψε:Εγώ θα πω ποιες ειναι οι κατσαρίδες που είμαι έξω απ τα γραφεία ή αυτοί οι 4 που δούλεψαν εκεί?
Βρε εσυ το ανεφερες σαν επιχειρημα και σε ρωταω και δεν ξερεις ποιες ειναι. Μου την λες που ρωταω κιολας; Και η Β ομαδα και η Α η ιδια διοικηση τα τρεχει, δλδ εχει μονο στην Α κατσαριδες και στην Β οχι; Γιατι ειναι οκ εκει ο Παμπλο; Τα θελετε και τα λετε;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

john4serres έγραψε:Εικόνα

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

papwolf έγραψε:Υπομονή, στις 24 του Μάη το βράδυ θα ξεκαθαρίσουν όλα. Ο άλλος παίζει το κεφάλι του στο κύπελλο. Αν το χάσει φεύγει κι αρχίζει νέα εποχή στο ΠΑΟΚ, ίσως εποχή Γκαρσία ίσως και όχι. Αν το πάρει μένει για τον τελευταίο χρόνο τού συμβολαίου του και μάλλον παίρνουν πόδι ο Ουρουγουανός κι ο Πορτογάλος.
Δεν είναι σωστό να κρέμεται η παραμονή ενός προπονητή από το αποτέλεσμα ενός και μόνου αγώνα. Ο προπονητής είναι εδώ δύο χρόνια, έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο και δεν βλέπω το λόγο της πρόωρης φυγής του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι ο προπονητής μ' αρέσει, αλλά από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ έκανε μια μεγάλη επένδυση επάνω του οφείλει να την προστατεύσει και μέχρι τώρα δεν το έχει κάνει.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Κανονικά θα έπρεπε να σας χαρακτηρίσω.

Αλλά δεν θα το κάνω.

Θα το πω όμως μια φορά:

Πάρτε χαμπάρι οτι ο Πάμπλο Γκαρσία είναι και ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ εργαζόμενος στον ΠΑΟΚ.

Πάρτε χαμπάρι οτι είναι ΤΟΞΙΚΑ τα σενάρια που αναπαράγετε για να ικανοποιήσετε το ΕΓΩ ΣΑΣ.

Πάρτε χαμπάρι οτι ΔΕΝ θα το επιτρέψουμε εδώ μέσα.

Γυρίστε σε οτι σκατά κωλοσελίδες και ράδια θέλετε να ρίξετε το δηλητήριό σας. Αυτό θέλουν και αυτό θέλετε.

ΑΝ και ΟΤΑΝ ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να αλλάξει προπονητή, ΤΟΤΕ θα επιτραπούν τέτοιες συζητήσεις εδώ μέσα που σκάβουν το λάκκο ΔΙΑΦΟΡΩΝ στελεχών του (μεταξύ των οποίων και το λάκκο του ίδιου του Γκαρσία).

Δεν θα υπάρξει δεύτερη προειδοποίηση, ΜΟΝΟ διαγραφή ποστ.

Ξηγημένα πράγματα.

ΥΓ. Προσθήκη επειδή κάποιοι "δεν καταλαβαν": Κανείς δεν απαγορεύει σε κανέναν να επιθυμεί την απόλυση του Χ προπονητή. Αυτό όμως δεν έχει σχέση με το τόπικ του Γκαρσία. Εκτός αν θέλετε να απολυθεί ο Γκαρσία. ΕΙΔΙΚΑ επειδή είναι ΗΔΗ στέλεχος του ΠΑΟΚ ο Γκαρσία, ακριβώς για αυτό το λόγο είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ και ΤΟΞΙΚΟ το παραμύθι περί επικείμενης διαδοχής.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

+1926
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

mbison έγραψε:
aivas19 έγραψε:
mbison έγραψε:Ηρθε η ωρα να δοκιμάσει σε αντρική ομάδα κάνοντας και την προετοιμασία.
Πολύ θα γούσταρα να γίνει προπονητικά πχ Ζιντάν.
Μόνο αν φύγουν οι κατσαρίδες από τα γραφεία θα υπάρξει πιθανοτητα να γυρισει.
Ποιες ειναι οι κατσαριδες;
Το εχει δηλωσει ο ιδιος. Θυμαμαι ειχε πει οτι αν φυγω θα φυγουν ομως και οι κατσαριδες.
Ο Αγγελος ειχε πει εχθρός του ΠΑΟΚ ειναι ο ΠΑΟΚ.
Ο Δερμιτζακης ειχε πει τα καστρα πέφτουν από μέσα.
Ο Ιβιτς ειπε και αυτος για να γυρισει πρεπει να φυγουν πρωτα καποιοι αλλοι.
Εγώ το μόνο που είδα και κατάλαβα πολλά είναι η φώτο στο γραφείο του Ραζβαν με το Κυρ Κυρ να χαζογελά που ο Ρζαβαν υπογραφει και πάνω στο γραφείο ουίσκια. Η λεπτομέρεια είναι ότι αυτά γίνανε ενώ η ομάδα έδινε τελικό με το γαύρο, άρα ο προπονητης μας έπρεπε να στηρίζεται. Αυτοί όμως πριόνιζαν την καρέκλα του.

Πάντως ένας ούτε καν φωτογράφισε ποιους εννοούσε. Προσωπικά μου φαίνονται πολύ βολικά αυτά τα τσιτάτα προπονητών κατά την αποχώρησή τους. By the way ο Γκαρσία κατσαρίδες ξεκατσαρίδες μια χαρά πήρε τη συμβολαιάρα και έκατσε στη Β ομάδα. Ο Αναστασιάδης έγινε αντιπρόεδρος και ο Δερμιτζάκης εάν τον καλέσουν θα γυρίσει με τα γόνατα πίσω. Ο μόνος που το είπε κάτι (και υποψιαζόμαστε ότι έχει να κάνει με το ματς με τον ΠΑΟ) και δεν ξαναπλησίασε (ακόμα) είναι ο Ίβιτς.....

Και αυτά δεν τα λέω για τους προπονητές, το λέω για να δείξω πόσο αίολο είναι το επιχείρημά σου.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Συμφωνω απολυτα με τον Βροχοποιο..
Αφηστε στην ακρη τον Παμπλο και μην τον βαζετε σε καμμια εξισωση..
Εχει το ποστο του στην ομαδα και δινει και εξετασεις για το Ουεφα Προ..
Οσο για την "συμβολαιαρα" του,την κερδισε με το σπαθι του και με την δουλεια του..
Μην ξεχνατε οτι ως αρχαριος και απτυχιωτος κρατησε αξιοπρεπως την ομαδα και εφερε και ενα Κυπελλο..
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

psykoman έγραψε:Συμβουλη προς τους μοντ...
Ξαραχνιαστε λιγο το τοπικ γιατι σε λιγο δεν θα προλαβαινετε τα ποστς...
Βροχοποιε επειδή όλα ξεκίνησαν από αυτό το δικό μου ποστ...να αναφέρω ότι το ποστ το έγραψα για την φυγή Γκαρσία από τον ΠΑΟΚ ...καμία σχέση για διαδοχή και φυγή Λουτσεσκου...άλλωστε στο θρεντ του Λου είμαι φακελωμενος Λουτσικος... :D
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Λάθος μου που δεν το διορθωσα, πήγα για ύπνο κ μόλις τωρα βρήκα χρόνο.
Γύρισε ο Άγγελος σε διοικητικό πόστο, επομένως για μένα διασφαλίζεται η διαφάνεια στις διοικητικές αποφάσεις. Γιατί δεν νομίζω να υπάρχει εκεί μόνο για το νέο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
john4serres έγραψε:Εικόνα

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα
Ο καιρός γαρ εγγύς
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”