8. Douglas Augusto

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Re: 8. Douglas Augusto

Δημοσίευση από don PAOK »

Ο κουρτιτς τα καλύτερα του παιχνίδια τα έκανε σε 2αδα με τσιγγαρα που έτρεχε και γι αυτόν.

Σίγουρα πέτυχε πολλά γκολ που φέτος μας έλειψαν. Τα περισσότερα όμως ήταν από φάουλ και πέναλτι.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Μου θυμίζει τη συζήτηση, σπάνια και από ελάχιστους, τι πρόσφερε ο Μαουρίσιο.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

rainmaker έγραψε:Τι να πω ρε παιδί εγώ βλέπω ένα μέτριο κέντρο (δεν είναι προσωπική του ευθύνη αλλά εκεί παίζει και αυτός), βλέπω να τρώμε εύκολες αντεπιθέσεις και βλέπω στην επίθεση επιπολαιότητα και μέτρια ποιότητα (σε ότι αφορά τον Αουγκούστο).

Τώρα αν τα στατιστικά λένε ότι είναι ο πυλώνας του φετινου ΠΑΟΚ τι να πω οκ
Βασικά άσε τα στατιστικά απ έξω. Σε όσα παιχνίδια δεχτήκαμε γκολ στο 90, είχε βγει αλλαγή 10-20 λεπτά νωρίτερα. Έβγαινε και κατέρρεε η άμυνα.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Θέλω να πιστεύω πως έκανε καλά Παιχνίδια για εμένα έτσι μετά την ανανέωση που ζητούσε 1χαρτί και πως Καλοκαίρι θα έρθουν Προτάσεις για να πάρουμε φράγκα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Για μένα ο ιδανικός παρτενέρ του ντόουγκλας είναι ο κούρτιτς του 21-22
Ένας παίκτης που θα δώσει aggressiveness ,εμπειρία, νούμερα,ψηλό παιχνίδι
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πρέπει να είμαι ο μόνος που θέλει διακαώς ένα χαφ σκυλί με καλές ανασταλτικες ικανότητες.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να μην το θέλει....
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Σιώπης;
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

Έναν Βιτόλο 5-8 πόντους ψηλότερο θέλω χρόνια εγώ. Αν έχει και ικανοποιητική πάσα, ακόμα καλύτερα.
Γενικά το Βιτόλο - Γκαρσία θεωρώ πως είναι το πιο καλά κουμπωμένο δίδυμο στο κέντρο που είχαμε τα 20-25 χρόνια που θυμάμαι.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:Πρέπει να είμαι ο μόνος που θέλει διακαώς ένα χαφ σκυλί με καλές ανασταλτικες ικανότητες.
Που να ξέρει και μπάλα όμως φαντάζομαι ε?
Τότε θα πρέπει να ρισκάρεις γιατί τέτοιοι παίκτες έτοιμοι δεν είναι για το πορτοφόλι μας.
Πάνε στην Σεν ζιλουαζ και πάρε τον Λάζαρο και αν σου βγει...
Μπορείς? Δεν μπορείς λέω εγώ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τρί 16 Μάιος 2023, 21:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Napoli4 έγραψε:Ντούγκλας
Κούρτιτς --> Τοπ μεταγραφή
Ντάντας
Σβαμπ
Φελίπε --> Τσιγγάρας

Λογικά έτσι θα πάμε
Αποχώρηση Κούρτιτς, δανεισμός Φελίπε

Αυτο
+

renegade έγραψε:Για μένα ο ιδανικός παρτενέρ του ντόουγκλας είναι ο κούρτιτς του 21-22
Ένας παίκτης που θα δώσει aggressiveness ,εμπειρία, νούμερα,ψηλό παιχνίδι
Και αυτο.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Κακός παίκτης δεν είναι σίγουρα, έχει αρκετή ποιότητα, αλλά δεν είναι και ο παίκτης - ηγέτης στο κέντρο, αυτός που αν χρειαστεί θα πάρει την ομάδα πάνω του. Η μόνη ένσταση είναι με τις ψυχολογικές μεταπτώσεις που είχε μέχρι και πέρσι.
Προσωπικά θα προτιμούσα να πωληθεί και στη θέση του να έρθει το χαφ που περιέγραψα πιο πάνω συν ένας μέσος στο στιλ Σιώπη αλλά λίγο πιο ψηλό και με καλύτερη τεχνική.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Το γεγονός πως ο Αουγκούστο έμοιαζε (και δεν αμφισβητώ οτι ήταν) το πιο σημαντικό μας χαφ, που όταν έβγαινε αλλαγή η άμυνα κατέρεε, δεν σημαίνει αποκλειστικά οτι είναι καλός παίκτης αυτός. Αλλά οτι είχε πρόβλημα λειτουργίας η άμυνα και δεν έχουμε άλλα καλά χαφ.

Ξαναλέω δεν τον θεωρώ κακό, αλλά η τόση αποθέωση μου φαίνεται μεγάλη υπερβολή. Ξαναλέω χωρίς να είμαι σε θέση να δω και να κρινω τα στατιστικά.

Επιπλέον επαναλαμβάνω πως θέλω ένα σοβαρό χαφ δίπλα του, εγκεφαλικό μετρονόμο της ομάδας, ώστε να παίξει πιο απελευθερωμένα ο Ντούγκλας.

Εν κατακλείδι, τονίζω οτι ο Κούρτις έβαλε μεν πολύ σημαντικά γκολ, έχει δυνατό χαρακτήρα αλλά το είδος του ποδοσφαίρου που παίζει, οι κινήσεις του, η τεχνική του και η γενική τακτική του προσέγγιση, νομίζω πως ΔΕΝ ήταν αυτό που ψάχνει και που θέλει ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου.

Σπανιότατα τον έβλεπες στη γραμμή του κέντρου, ενώ σχεδόν κάθε φορά που παραλάμβανε τη μπάλα πίσω από τη σέντρα, ήταν επικίνδυνος για την ομάδα. Οχι απλά δεν προωθούσε σωστά το παιχνίδι, ούτε και μοίραζε ρόλους και μπάλα, αλλά πουλούσε μπάλες με το κιλό.

Επιθετικά και στην αντίπαλη περιοχή ήταν πολύ καλός. Δεν νομίζω πως είναι αυτό που λείπει όμως (άσχετα αν θέλουμε ΚΑΙ γκολ από πίσω ζώνες)
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

renegade έγραψε:
joshua έγραψε:Πρέπει να είμαι ο μόνος που θέλει διακαώς ένα χαφ σκυλί με καλές ανασταλτικες ικανότητες.
Που να ξέρει και μπάλα όμως φαντάζομαι ε?
Τότε θα πρέπει να ρισκάρεις γιατί τέτοιοι παίκτες έτοιμοι δεν είναι για το πορτοφόλι μας.
Πάνε στην Σεν ζιλουαζ και πάρε τον Λάζαρο και αν σου βγει...
Μπορείς? Δεν μπορείς λέω εγώ
Για να προσφέρω μία ακόμα οπτική

Ο Αουγκούστο δεν είναι ο παίκτης που περιγράφετε;
Σκύλος δεν είναι;
Ανασταλτικές ικανότητες δεν έχει;
Μπάλα δεν ξέρει; Μπορεί να μην είναι ντριμπλέρ, αλλά η τεχνική του είναι σίγουρα καλή
Βάλε και πάσα, βάλε και οργάνωση παιχνιδιού
Μπορεί να χάνει σε ταχύτητα, μέτρα με την μπάλα, αλλά γενικά είναι ολοκληρωμένος χαφ.

Έτσι κι αλλιώς είναι αυτός που παίζει πιο πίσω στο γήπεδο.
Για πιο αμυντικογενή παίκτη και αλλαγή του Ντούγκλας, θα έχουμε τον Τσιγγάρα.

Η άλλη θέση στο κέντρο, αυτή που παίζει πιο ψηλά στο σύστημα του Λου, έχει θέμα.
Εκεί έχουμε Ντάντας και Σβαμπ, και θέλουμε αναβάθμιση.

Οπότε πιστεύω πως ίσως χρειαζόμαστε παίκτη με διαφορετικά κύρια χαρακτηριστικά.
Σίγουρα θα είναι στα συν να βρούμε και παίκτη σκύλο, καλό αμυντικά, αλλά θα πρέπει κυρίως να έχει καλή τεχνική, καλές κάθετες, και να παίρνει μέτρα με την μπάλα.
Κάποιον σαν τον Μίσιτς θα έλεγα. Ακόμα και Τσίμιροτ αν δεν είχαμε ήδη τον μικροκαμωμένο Ντάντας.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ανασταλτικές ικανότητες έχει, σκύλος είναι, αλλά όχι γρήγορος. Αν χάσει τη μπάλα (ή αν την χάσει κάποιος άλλος χαφ) δεν πρόκειται να σπριντάρει για να προλάβει το αντίπαλο τρανζίσιον. Αντίθετα, η επιστροφή του είναι εκνευριστικά αργή. Επίσης τα σουτ του, παρότι Βραζιλιάνος, είναι συνήθως αδύναμα. Γενικά δεν έχει το γκολ. Σκοράρει μεν, αλλά λίγο, όχι σαν Βραζιλιάνος.
Ναι, είναι το καλύτερό μας χαφ, δεν θεωρώ όμως ότι είναι παίκτης του 1Μ ετησίως.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”