Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Ο Ιβαν είναι μεγιστάνας. Να πληρώσει για να έχει τον ΠΑΟΚ μας. Αλλιώς, να βγει να δηλώσει ότι δεν μπορεί ή δεν θέλει πια.
Να βάλουμε εμείς ως απλοί οπαδοί (πολλοί δεν βγάζουν το μήνα με τις πολιτικές του κούλη) χρήματα σε εταιρεία που ελέγχει ο Σαββίδης ?
Ελεος. Το Σαββίδη εχουμε ιδιοκτήτη όχι τον Γούμενο.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Όχι ρε....νετο....να μην βάλουμε

Αρκεί μόνο που έχουμε γνώμη.... για όλα... μέσα και έξω από τον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ναι μεν αλλά είμαι η φάση...
Προφανώς και είναι ουτοπικά όλα αυτά περί συμμετοχής στην ΑΜΚ όταν η εικόνα του γηπέδου και γενικά το ενδιαφέρον του κόσμου τελευταία είναι αυτό που είναι
Από την άλλη δεν θέλω και να κριτικάρω τον κόσμο γιατί ίσως βαλτωσε και κουράστηκε για τους Χ,Ψ λόγους.
Εγώ πάντως αν ήμουν Ιβάν βλέποντας φέτος την χάρτινη ένα πράγμα θα είχα καρφωμένο στο μυαλό μου.
Το γήπεδο και μόνο το γήπεδο. Η δυναμική που θα αποκτήσει η ομάδα μέσα από το νέο γήπεδο είναι σε λεβελ που δεν έχουμε φανταστεί.
Άβαταρ μέλους
Baldur

Δημοσίευση από Baldur »

viewtopic.php?f=5&t=2923&p=2202632#p2202632

Παραθέτοντας τη γνώμη της ίδιας της ΠΑΕ πηγαίνοντας μπροστά:
Προβλεπόμενη πορεία

Το γεγονός ότι η ομάδα δεν προκρίθηκε στους Ομίλους του EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2022-2023 αναμένεται
να επηρεάσει σημαντικά την πορεία των εσόδων και κατ’ επέκταση και την Καθαρή Θέση της ΠΑΕ. Παράλληλα όμως, η διατήρηση των εσόδων από εισιτήρια, διαφημίσεις, τηλεοπτικά δικαιώματα και χορηγίες, η συνεχής παρακολούθηση των λειτουργικών δαπανών και η σταθεροποίηση των εσόδων από την πώληση ή δανεισμό ποδοσφαιριστών αποτελούν διαρκή στόχο της Διοίκησης.

Τα παραπάνω σε συνδυασμό με τα ήδη πραγματοποιηθέντα έσοδα από πωλήσεις ποδοσφαιριστών, καθώς και τη συνεχή στήριξη του μετόχου, εκτιμάται συνολικά ότι θα διατηρήσουν την Καθαρή Θέση του συλλόγου σε θετικά επίπεδα.

Η ομάδα κατά τη μεταγραφική περίοδο ενισχύθηκε σημαντικά επενδύοντας σε παίκτες, οι οποίοι αναμένεται να
βοηθήσουν στην αγωνιστική περίοδο που ξεκίνησε, ώστε να πρωταγωνιστήσει και πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Επιπλέον, με τη συμμετοχή της ομάδας ΠΑΟΚ Β’ στο πρωτάθλημα της Super League 2 και στην κλειόμενη περίοδο, συνεχίζεται η σημαντική επένδυση στις ακαδημίες και στις ομάδες νέων, ενώ αρκετοί νέοι παίχτες προβιβάστηκαν στην πρώτη ομάδα από τις ομάδες νέων και τη δεύτερη ομάδα.

Η ΠΑΕ θα συνεχίσει και την επόμενη περίοδο τις επενδύσεις που ξεκίνησε τις προηγούμενες χρήσεις για βελτιώσεις στο προπονητικό κέντρο της Ν. Μεσήμβριας και στο γήπεδο της Τούμπας.
Το ωραίο με τις οικονομικές καταστάσεις και τα διάφορα 10-Κ είναι πως ο κάθε..."αναλυτής" της ερμηνεύει όπως θέλει. Ένας φύσει αισιόδοξος οπαδός θα διαβάσει το παραπάνω και θα αναφωνήσει "α, ο πρόεδρας είναι παρών, έχει μακροπρόθεσμο όραμα και θα συνεχίσει να διοικεί το καράβι νοικοκυρεμένα". Ένας πιο...απαιτητικός οπαδός θα ερμηνεύσει το παραπάνω ως ομολογία μιας περιορισμένης, ίσα βάρκα/ίσα νερά πολιτική χωρίς τρελά ανοίγματα για Πρωταθλητισμό όπως έγινε το 2016-2019.
Άβαταρ μέλους
VfB-G4

Δημοσίευση από VfB-G4 »

Για βελτιώσεις στο προπονητικό κέντρο της Ν. Μεσήμβριας διαβάζω. Δηλαδή εγκαταλείφθηκε το πλάνο ανέγερσης ενός καινούριου προπονητικού κέντρου στην θέρμη, για το οποίο ανέλαβε πόστο ο Α.Α. στην ΠΑΕ;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εγώ λέω όσο είναι νωρίς ακόμα, εφόσον έχει αποφασιστεί κάτι συγκεκριμένο σχετικά με τον αγωνιστικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, να επικοινωνηθεί με τον πλέον επίσημο τρόπο από την ΠΑΕ προς τον κόσμο. Προσωπικά, αυτό θα με ικανοποιούσε ιδιαίτερα. Να ξέρω ρε αδερφέ πριν ακόμα τελειώσει η τρέχουσα χρονιά τι σκέψεις ή αποφάσεις υπάρχουν για την ερχόμενη. Κι ότι αποφασίσει ο Σαββίδης, συμφωνώ ή διαφωνώ, να προσπαθήσω φέτος - τις προηγούμενες χρονιές δεν μπόρεσα να αντεπεξέλθω οικονομικά για διαρκείας ωστόσο στήριξα μέχρι τέλους το ΠΑΟΚ τβ - να τον στηρίξω έμπρακτα. Αλλά να ξέρω τι στηρίζω. Όσο πιο καθαρά και ... νιανιά γίνεται.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Όπως βέβαια μου είπε ένας φίλος οικονομολόγος, οι συνεχείς ενέσεις ρευστότητας σε μια Α.Ε. (η πιο πρόσφατη 7,5 εκατομμυρίων πριν 5 μήνες), δείχνουν πως πιθανότατα δεν υπάρχει υγιής οικονομική βάση και σαφείς ενδείξεις αστοχίας και αποτυχίας της οικονομικής πολιτικής. Πιθανόν βέβαια να πληρωθούν αύριο τα αποτελέσματα του αποκλεισμού μας από την Ευρώπη, κάποιες αποτυχημένες μεταγραφές και υπέρογκα συμβόλαια για τις οποίες και τα οποία δαπανήθηκαν ποσά χωρίς αντίκρυσμα, πολλά ίσως.
Το τι θα ακολουθηθεί σε ότι αφορά αυτό που καίει τον κόσμο, ο εγγύς χρόνος θα το δείξει.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Για 100μετοχές, τι ποσό αναλογεί στην αύξηση;
Πως το υπολογίζουμε;
Μπορούμε να πάρουμε και περισσότερες μετοχές;

Αν κάτι θέλεις να γίνει σωστά, κάν'το μόνος σου - gpap
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

gpap έγραψε:Για 100μετοχές, τι ποσό αναλογεί στην αύξηση;
Πως το υπολογίζουμε;
Μπορούμε να πάρουμε και περισσότερες μετοχές;

Αν κάτι θέλεις να γίνει σωστά, κάν'το μόνος σου - gpap
Εξαρτάτε ποτέ τις πήρες
Εγώ έχω από το 2004
Λογικά μηδενική αξια
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Εχω κι εγω μετοχες "Ζαγορακη" και πολλες μαλιστα !!!
Υπαρχει περιπτωση αραγε να εχουν καποια σημασια ??
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Και εγώ έχω μετοχές από το το 1979 όταν γίναμε ΠΑΕ και από το 1984 και το 2004, αλλά η αξία κάθε μιας σήμερα είναι 0,0...
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Καλά μη τσιμπάτε, τρολλάρω στην προηγούμενη σελίδα.

Λογικά αύριο νέα εποχή στον ΠΑΟΚ, θα έρθουν οι Αμερικανοί μεγαλοεπενδυτές και ο Μυστακίδης.

Οκ, πέρα από το χαβαλέ...
Αύριο έχει ΓΣ. Πάτε εκεί και μιλήστε, ψηφίστε.

Βέβαια, τώρα που το τσεκάρω, είναι στις 10:00...
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Δεν με ενδιαφερει αν εχουν χρηματικη αξια..
Απλα θα ηθελα να ξερω αν μετρανε ακομα στο να εχω λογο στις συνελευσεις και αν χρειαστει
να παρω κι αλλες..
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Λόγο στις αποφάσεις δεν έχεις στις συνελεύσεις αφού το ποσοστό σου είναι κατω από 5%. Έχεις το δικαίωμα να παρευρεθείς όμως.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

navigator11 έγραψε:Εγώ λέω όσο είναι νωρίς ακόμα, εφόσον έχει αποφασιστεί κάτι συγκεκριμένο σχετικά με τον αγωνιστικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, να επικοινωνηθεί με τον πλέον επίσημο τρόπο από την ΠΑΕ προς τον κόσμο. Προσωπικά, αυτό θα με ικανοποιούσε ιδιαίτερα. Να ξέρω ρε αδερφέ πριν ακόμα τελειώσει η τρέχουσα χρονιά τι σκέψεις ή αποφάσεις υπάρχουν για την ερχόμενη. Κι ότι αποφασίσει ο Σαββίδης, συμφωνώ ή διαφωνώ, να προσπαθήσω φέτος - τις προηγούμενες χρονιές δεν μπόρεσα να αντεπεξέλθω οικονομικά για διαρκείας ωστόσο στήριξα μέχρι τέλους το ΠΑΟΚ τβ - να τον στηρίξω έμπρακτα. Αλλά να ξέρω τι στηρίζω. Όσο πιο καθαρά και ... νιανιά γίνεται.
Συμφωνω
Ενημέρωση, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ που πάμε, που στοχεύουμε, τι κάνουμε
Υπεύθυνα και συγκροτημένα.
Για όλα είμαστε έτοιμοι αν υπάρχει ενημέρωση.
Μην μας "γράφετε" πια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”