Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από sourmenetes »

Τρόμος έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Τρόμος έγραψε:Υπάρχει και ο αντίλογος Αποστολή: εάν κάνουμε τα χατίρια του Λουτσέσκου θα γεμίσει το ρόστερ με Κούρτιτς και Ολιβέιρα και ανεξάρτητα τι θα γίνει ακόμη και νταμπλ να πάρουμε θα χάσουμε αλλά 4 χρόνια μέχρι να φύγουν όλοι αυτοί. Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να υποκύψει στα θέλω του Λουτσέσκου σε καμία περίπτωση. Εάν πάρουμε πάλι αργοκαρούτες ξεχάστε Ευρώπη....
Αυτό δεν προκύπτει από κάπου.

Με τα λεφτά που δίναμε τότε ελεύθερο θα έβρισκες κάτι;

Επίσης ο κουρτιτς αργοκαρουτα αργοκαρουτα αλλά πέρυσι ήταν 1ος σκορερ και Mvp.

Να θυμίσουμε ότι όταν πήρες αυτούς τους παίκτες δεν είχαμε Τδ.

Αν θες την άποψη μου ο ολιβειρα δεν έδωσε πολλά. Έδωσε πολύ λίγα.

Ο κουρτιτς πάντως πέρυσι έδωσε πάρα πολλά.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το καλοκαίρι του 2021 ο Λουτσέσκου έφερε πίσω τον Μπίσε,ανανέωσε Καντουρί,και ενέκρινε τις μεταγραφές Κούρτιτς και Ολιβέιρα.Τρία διετή συμβόλαια και 1 που ανανεώθηκε για μια ακόμη χρονιά το 2022.Από τους 4 μόνο ο Κούρτιτς έκανε μια καλή χρονιά ΑΛΛΑ έκαψες τον Σβαμπ που είχε κάνει παρόμοια χρονιά .Όλος ο κόσμος ψάχνει ταχυδύναμους παίκτες εκτός από εμάς που ψάχνουμε αργοκαρούτες 33+.
Το καλοκαίρι του 21 ανανεώθηκε ο καντουρι.
Ο μπισε θα ερχόταν πίσω, είχε συμβόλαιο.

Ο ολιβειρα δε βγήκε αλλά ξαναλέω με τα λεφτά που δώσαμε τι θα παίρναμε καλύτερο;

Επίσης μετά τον μπισε και τον καντουρι έφερες καλύτερους;

Επίσης θεωρώ ότι ο κουρτιτς δεν έχει τόσο σχέση με σβαμπ. Πολύ πιο επιδραστικος, παίκτης με μέταλλο παίκτης που τράβηξε μεγάλο κουπί.

Να φέρουμε ταχυδυναμικους παίκτες και γω μαζί σου. Το θέμα είναι να τους βρεις γιατί έφερες και Τδ και δε βρήκε κάτι και επίσης πρέπει να δώσεις σεβαστό ποσό.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
tsaousila

Δημοσίευση από tsaousila »

το κυπελλο θα το παρουμε , για τον Σαββιδη. Αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι θα παραμεινει ο Λουτσεσκου , αν και θα ειναι μεγα λαθος αν προβουμε σε αντικατασταση . Με ολα τα στραβα ειναι ο μοναδικος και καταλληλος για να φερει παλι ενα πρωταθλημα . Σε περιπτωση φυγης ο επομενος ειναι ο Γκαρσια υπαρχει ηθικη δεσμευση του Προεδρου και συμφωνη γνωμη ολων περι τον προεδρο. Ο Μποτο ειναι μια χαρα , κατ εμε κανενας δεν μπορει να πετυχει απολυτα σε καμια ομαδα του κοσμου. Ολοι τρωνε νιλες απο ακριβες μεταγραφες μην μιλησω για καμια mantchester united! As εμπιστευτουμε τον Μποτο και να κοιταξουν να φερουν 4 πολυ καλους και να πιασουν οι 3 οπωσδηποτε !!!!
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Ας Περιμένουμε τις αποφάσεις της Οικογένειας Σαββίδη τι θα γίνει γιατί το μόνο που με εκνευρίζει είναι δεν μπορεί η Ομάδα μου με δισεκατομυριούχο Πρόεδρό που είμαι θα μας βάλει στο top20 να είμαστε χαρούμενοι ενώ και με την νεανική ομάδα +μφωνω έπεσε πολυ το Μ.Ο ηλικίας να είμασταν 4 αγωνιστικές κοντά να Πάρουμε Πρωτάθλημα και να βγαίνουμε 4η παρόλο τις διαιτησίες και τις αδικίες δεν είμασταν όπως άλλες Χρονιές 20βαθμούς πίσω βαθμολογικά
και να δικαιολογείται ο Lucesku για τις μ@λκι3ς φταίει αυτό μεταβατική περίοδος κτλπ κτλπ

Εμένα προσωπικά είμαι full απογοητευμένος δεν έχουμε πρόεδρο σαν τον Ρούλη και Χάρτινους και Αφραγκούζους που αγοράζει λιμάνια επιχειρήσεις ανοίγει και και και εγώ προσωπικά βλέπω στα μεταγραφικά φέτος να το καταλάβουν να και αφού θέλουν να ανανεώσουν τον Brandon και 2οΔανεισμό του Dantas ας το κάνουν να φέρουν 5παιχταράδες από πάνω ράφι και φύγουν Murg και Taylor(αν επιστρέψει)+Κedziora(να μη γίνει κινήσει να μείνει) και Ninua = 1 ποιοτική μεταγραφή επιπλέον
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Πάντως φυγή Λουτσεσκου και επιστροφή Γκαρσία, θα είναι ακόμα μεγαλύτερο πισωγυρισμα..
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

tsaousila έγραψε:το κυπελλο θα το παρουμε , για τον Σαββιδη. Αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι θα παραμεινει ο Λουτσεσκου , αν και θα ειναι μεγα λαθος αν προβουμε σε αντικατασταση . Με ολα τα στραβα ειναι ο μοναδικος και καταλληλος για να φερει παλι ενα πρωταθλημα . Σε περιπτωση φυγης ο επομενος ειναι ο Γκαρσια υπαρχει ηθικη δεσμευση του Προεδρου και συμφωνη γνωμη ολων περι τον προεδρο. Ο Μποτο ειναι μια χαρα , κατ εμε κανενας δεν μπορει να πετυχει απολυτα σε καμια ομαδα του κοσμου. Ολοι τρωνε νιλες απο ακριβες μεταγραφες μην μιλησω για καμια mantchester united! As εμπιστευτουμε τον Μποτο και να κοιταξουν να φερουν 4 πολυ καλους και να πιασουν οι 3 οπωσδηποτε !!!!
:pano: Μακάρι να το Πάρουμε για τον Κόσμο που πονάει την Ομάδα + Μετά για τον Σαββίδη.
Ο δε Lucesku για εμένα πρέπει να δηλώσει Παραίτηση και ας έχει κάποιον έτοιμο ο Boto να κόβει&να ράβει 1style αυτόν Με την Χαίτη που έχουν οι <χάρτινοι+μεζούρες fc προποτζίδικο arena(το είπε σήμερα και ο Αφραγκούζος άσχετο)

:pano: Κορμό έχουμε χρειαζόμαστε Ποιοτικές Προσθήκες από Πάνω Ράφι να δέσουν με την Νεανική Ομάδα που΄χουμε
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Mitsospaoki4 έγραψε:Πάντως φυγή Λουτσεσκου και επιστροφή Γκαρσία, θα είναι ακόμα μεγαλύτερο πισωγυρισμα..
:arrow: Δεν νομίζω αυτός τελειώνει το συμβόλαιό του από ΠΑΟΚ Β' και δήλωσε πως θέλει να φύγει να προπονεί την Osasuna αν δεν κάνω λάθος
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ο Garcia τιμήθηκε στο γήπεδο της Osasuna τις προάλλες, αλλά δεν είπε ότι θέλει να προπονήσει την Osasuna. Είπε ότι θα ήθελε να αγωνιστεί ως παίκτης.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Darkm4n έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:Πάντως φυγή Λουτσεσκου και επιστροφή Γκαρσία, θα είναι ακόμα μεγαλύτερο πισωγυρισμα..
:arrow: Δεν νομίζω αυτός τελειώνει το συμβόλαιό του από ΠΑΟΚ Β' και δήλωσε πως θέλει να φύγει να προπονεί την Osasuna αν δεν κάνω λάθος
Η Οσασούνα έχει νεαρό προπονητή και την κρατάει μαλιστα ψηλά.
Είναι στην ομάδα πέντε σεζόν και έχει συμβόλαιο.

Ποιος ο λόγος να ρισκάρουν και να παρουν τον "άπειρο" από Ισπανία Πάμπλο Γκαρσία;
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Ένας από τους δύο θα πρέπει να αποχωρήσει.
icue

Δημοσίευση από icue »

Darkm4n έγραψε:
Την Οσασουνα την ρωτησε;
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

:arrow: Αυτούς αν έφερνες που είναι λογική άποψη και εφικτή έως κάποιο % θα περνούσες για πλάκα στο Europa League και με τις αποδεσμέυσεις-πωλήσεις Murg/Κάργα/Ninua/Taylor(αν είμαστε τυχεροί και ενεργοποιήσουν τη ρήτρα τότε -1 Παίχτης) και δοθεί δανεικός ο F.Soares(γιατί για Πώλησε δεν το βλέπω ούτε 1%)+θα έκανες πορεία μέχρι τελευταίες αγωνιστικές για Πρωταθλητισμό&τον κορμό που έχεις χτίσει με την νεανική-Ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

sourmenetes έγραψε:
Ο ολιβειρα δε βγήκε αλλά ξαναλέω με τα λεφτά που δώσαμε τι θα παίρναμε καλύτερο;
Με 1,1 μυριο συμβόλαιο το χρόνο οφείλαμε να έχουμε βρει κάτι πολύ καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Γιατι το λες αυτο !!!
Θεωρεις τον Γκαρσια αμπαλο ??
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Ο Μπότο έδειξε οτι ειναι ικανός για το καλυτερο (Κοταρσκι, Ναρει) και το χειρότερο (Κουαλιάτα).
Ενδιαφέρον θα είχε να ξέραμε τις επιλογές του για προπονητή. Είχε καποτε αναφερθεί σ ενα Ιταλό από το κάτω ράφι, ότι θα έχει καλό μέλλον, θυμάστε ποιος ήταν?
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Ettien26 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Με 1,1 μυριο συμβόλαιο το χρόνο οφείλαμε να έχουμε βρει κάτι πολύ καλύτερο.
Τσουμπα Σβι Πριγιο βγήκαν μια χαρά. Και με λιγότερα. Αν ψαχτούν σωστα θα βρουνε ειδικά με 1,1 μυρια το χρόνο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”