Το καλοκαίρι του 21 ανανεώθηκε ο καντουρι.Τρόμος έγραψε:Το καλοκαίρι του 2021 ο Λουτσέσκου έφερε πίσω τον Μπίσε,ανανέωσε Καντουρί,και ενέκρινε τις μεταγραφές Κούρτιτς και Ολιβέιρα.Τρία διετή συμβόλαια και 1 που ανανεώθηκε για μια ακόμη χρονιά το 2022.Από τους 4 μόνο ο Κούρτιτς έκανε μια καλή χρονιά ΑΛΛΑ έκαψες τον Σβαμπ που είχε κάνει παρόμοια χρονιά .Όλος ο κόσμος ψάχνει ταχυδύναμους παίκτες εκτός από εμάς που ψάχνουμε αργοκαρούτες 33+.sourmenetes έγραψε:Αυτό δεν προκύπτει από κάπου.Τρόμος έγραψε:Υπάρχει και ο αντίλογος Αποστολή: εάν κάνουμε τα χατίρια του Λουτσέσκου θα γεμίσει το ρόστερ με Κούρτιτς και Ολιβέιρα και ανεξάρτητα τι θα γίνει ακόμη και νταμπλ να πάρουμε θα χάσουμε αλλά 4 χρόνια μέχρι να φύγουν όλοι αυτοί. Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να υποκύψει στα θέλω του Λουτσέσκου σε καμία περίπτωση. Εάν πάρουμε πάλι αργοκαρούτες ξεχάστε Ευρώπη....
Με τα λεφτά που δίναμε τότε ελεύθερο θα έβρισκες κάτι;
Επίσης ο κουρτιτς αργοκαρουτα αργοκαρουτα αλλά πέρυσι ήταν 1ος σκορερ και Mvp.
Να θυμίσουμε ότι όταν πήρες αυτούς τους παίκτες δεν είχαμε Τδ.
Αν θες την άποψη μου ο ολιβειρα δεν έδωσε πολλά. Έδωσε πολύ λίγα.
Ο κουρτιτς πάντως πέρυσι έδωσε πάρα πολλά.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο μπισε θα ερχόταν πίσω, είχε συμβόλαιο.
Ο ολιβειρα δε βγήκε αλλά ξαναλέω με τα λεφτά που δώσαμε τι θα παίρναμε καλύτερο;
Επίσης μετά τον μπισε και τον καντουρι έφερες καλύτερους;
Επίσης θεωρώ ότι ο κουρτιτς δεν έχει τόσο σχέση με σβαμπ. Πολύ πιο επιδραστικος, παίκτης με μέταλλο παίκτης που τράβηξε μεγάλο κουπί.
Να φέρουμε ταχυδυναμικους παίκτες και γω μαζί σου. Το θέμα είναι να τους βρεις γιατί έφερες και Τδ και δε βρήκε κάτι και επίσης πρέπει να δώσεις σεβαστό ποσό.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk