8. Douglas Augusto
- sourmenetes
- Moderator
Re: 8. Douglas Augusto
Δεν ήταν και τόσο εύκολο. Εξωτερικό φάλτσο μικρή απόσταση χωρίς να μπορείς να βάλεις δύναμη..Shivaspace έγραψε:ενώ πατάει με ευκολία την αντίπαλη περιοχή, οι τελικές του προσπάθειες δεν γίνονται γκολ..καλό το πλασεδακι, ομως αμαρκάριστος απο τέτοια θεση πρέπει να κάνεις κάτι καλύτερο, με το σκορ στο 0 2 όλα θα ηταν διαφορετικά
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Παρατηρώ ότι συνεχίζονται τα αποθεωτικα άρθρα στο δίκτυο καθώς και αντίστοιχα σχόλια στα ερτζιανά
Μπορεί κάποιος να εξηγήσει σε εμένα τον αδαή τι το τόσο φοβερό έκανε φέτος ο Αουγκούστο ώστε να θεωρείται τόσο πετυχημένο στοίχημα;
Ανέβασε ποιοτικά την ομάδα;
Ήλεγξε το Ρυθμό των αγώνων;
Έκοψε επικίνδυνες επιθέσεις αντιπάλων;
Παρήγαγε γκολ με το παιχνίδι του;
Έδωσε εντυπωσιακες στιγμές;
Προσοχή δεν λέω ότι ήταν άχρηστος.
Λέω ότι ήταν ένα σχετικά σταθερό χαφ που όμως δεν έσυρε τον χορό και κυρίως δεν με έπεισε ότι έχει ξεπεράσει τις ψυχολογικές μεταπτώσεις που τον χαρακτηρίζουν χρόνια τώρα.
Είδα τουλάχιστον 3-4 περιπτώσεις που γκρινιαξε στον πάγκο όταν έγινε αλλαγή (ακόμα και σε αδιάφορα ματς που έβγαινε απλά για να ξεκουραστεί)
Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι ο παίκτης πρέπει να αποτελεί σταθερά για την ομάδα.
ΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ παρθεί ένα πραγματικά ηγετικό χαφ και αυτός παίζει πιο απελευθερωμένα και με λιγότερες ευθύνες, χωρίς να στηριζόμαστε πάνω του, τότε ίσως τον δω να παίζει πιο θετικά.
Αν όμως όχι, τότε συγνώμη δε με χαλάει και να πουληθεί (με καλά βεβαίως λεφτά όχι ξεπούλημα).
Έχουμε επενδύσει πάρα πολλά λεφτά πάνω του ώστε να λέμε πως μας ενθουσίασε επειδή έκανε τα βασικά ενός χαφ χωρίς καν να εχει καμία ηγετική παρουσία εντός ή πέριξ του γηπέδου
Μπορεί κάποιος να εξηγήσει σε εμένα τον αδαή τι το τόσο φοβερό έκανε φέτος ο Αουγκούστο ώστε να θεωρείται τόσο πετυχημένο στοίχημα;
Ανέβασε ποιοτικά την ομάδα;
Ήλεγξε το Ρυθμό των αγώνων;
Έκοψε επικίνδυνες επιθέσεις αντιπάλων;
Παρήγαγε γκολ με το παιχνίδι του;
Έδωσε εντυπωσιακες στιγμές;
Προσοχή δεν λέω ότι ήταν άχρηστος.
Λέω ότι ήταν ένα σχετικά σταθερό χαφ που όμως δεν έσυρε τον χορό και κυρίως δεν με έπεισε ότι έχει ξεπεράσει τις ψυχολογικές μεταπτώσεις που τον χαρακτηρίζουν χρόνια τώρα.
Είδα τουλάχιστον 3-4 περιπτώσεις που γκρινιαξε στον πάγκο όταν έγινε αλλαγή (ακόμα και σε αδιάφορα ματς που έβγαινε απλά για να ξεκουραστεί)
Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι ο παίκτης πρέπει να αποτελεί σταθερά για την ομάδα.
ΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ παρθεί ένα πραγματικά ηγετικό χαφ και αυτός παίζει πιο απελευθερωμένα και με λιγότερες ευθύνες, χωρίς να στηριζόμαστε πάνω του, τότε ίσως τον δω να παίζει πιο θετικά.
Αν όμως όχι, τότε συγνώμη δε με χαλάει και να πουληθεί (με καλά βεβαίως λεφτά όχι ξεπούλημα).
Έχουμε επενδύσει πάρα πολλά λεφτά πάνω του ώστε να λέμε πως μας ενθουσίασε επειδή έκανε τα βασικά ενός χαφ χωρίς καν να εχει καμία ηγετική παρουσία εντός ή πέριξ του γηπέδου
Η επιδραστικοτητα του φετινού ντουγκλας στην ομάδα ήταν τόσο μεγάλη που αν βάλεις τα νούμερα του στις βασικές κατηγορίες ενός χαφ όπως
Συνολικες επιτυχημένες αμυντικές προσπάθειες
Συνολικες επιτυχημένες επιθετικες προσπάθειες
Λάθη
Αμυντικές και επιθετικές μονομαχίες και ποσοστό κερδισμένων
Κλεψίματα
Γκολ,XA,shot assist,deep compilations
Aαπο καμία 35.000 χαφ ούτε 5 δεν έχουν καλύτερες επιδόσεις
Συνολικες επιτυχημένες αμυντικές προσπάθειες
Συνολικες επιτυχημένες επιθετικες προσπάθειες
Λάθη
Αμυντικές και επιθετικές μονομαχίες και ποσοστό κερδισμένων
Κλεψίματα
Γκολ,XA,shot assist,deep compilations
Aαπο καμία 35.000 χαφ ούτε 5 δεν έχουν καλύτερες επιδόσεις
Rainmaker το μονο "αρνητικο" του Αουγκουστο φετος ήταν αυτές οι 3-4 φορές που γκρίνιαξε όταν έγινε αλλαγή.
Από αυτά που είδαμε, χωρίς να ξέρω τα νούμερα που λέει ο renegate. Τρομερή η απόδοσή του φέτος
Από αυτά που είδαμε, χωρίς να ξέρω τα νούμερα που λέει ο renegate. Τρομερή η απόδοσή του φέτος
Τι να πω ρε παιδί εγώ βλέπω ένα μέτριο κέντρο (δεν είναι προσωπική του ευθύνη αλλά εκεί παίζει και αυτός), βλέπω να τρώμε εύκολες αντεπιθέσεις και βλέπω στην επίθεση επιπολαιότητα και μέτρια ποιότητα (σε ότι αφορά τον Αουγκούστο).
Τώρα αν τα στατιστικά λένε ότι είναι ο πυλώνας του φετινου ΠΑΟΚ τι να πω οκ
Τώρα αν τα στατιστικά λένε ότι είναι ο πυλώνας του φετινου ΠΑΟΚ τι να πω οκ
Με 3,5 παικτες, που 1 ειναι για βασικος, δεν ειναι απλα μετριο το κεντρο μας. Ειναι αρκετα κακο.
Αγκουστο ο 1 που μπορει να σταθει βασικος
Σβαμπ για να ερχεται απο το παγκο
Νταντας μανουλα για τα μικρα ματς. τροφη για τα θηρια στα ντερμπι.
Φελιπε που δεν μπορεις να τον θεωρησεις σίγουρο ότι θα αποδόσει ούτε στο ροτέισον.
Δεν μπορει να κανει ολες τις δουλειες στο κέντρο ενας για 40 παιχνιδια.
Αγκουστο ο 1 που μπορει να σταθει βασικος
Σβαμπ για να ερχεται απο το παγκο
Νταντας μανουλα για τα μικρα ματς. τροφη για τα θηρια στα ντερμπι.
Φελιπε που δεν μπορεις να τον θεωρησεις σίγουρο ότι θα αποδόσει ούτε στο ροτέισον.
Δεν μπορει να κανει ολες τις δουλειες στο κέντρο ενας για 40 παιχνιδια.
Ναι σεβαστό, για αυτό λέω ας φέρουν ένα βασικό εγκέφαλο της ομάδας εκεί να απελευθερωθεί και ο Αουγκούστο
Με παραμονη Νταντας (με οποιο τροπο) και επιστροφη Τσιγγαρα θελεις 2 παικτες τοπ στο κεντρο.
Ντούγκλας
Κούρτιτς --> Τοπ μεταγραφή
Ντάντας
Σβαμπ
Φελίπε --> Τσιγγάρας
Λογικά έτσι θα πάμε
Αποχώρηση Κούρτιτς, δανεισμός Φελίπε
Κούρτιτς --> Τοπ μεταγραφή
Ντάντας
Σβαμπ
Φελίπε --> Τσιγγάρας
Λογικά έτσι θα πάμε
Αποχώρηση Κούρτιτς, δανεισμός Φελίπε
Συμφωνώ
Όλα θα εξαρτηθούν στα χαφ λοιπόν από το πόσο εύστοχη και πόσο ποιοτική θα είναι η προσθήκη του βασικού χαφ
Εγώ λέω ότι ο Κουρτιτς ήταν ποιοτικά μέτριος και ήταν άστοχη επιλογή γιατί δεν ήταν το είδος του χαφ που χρειαζόμασταν
Όλα θα εξαρτηθούν στα χαφ λοιπόν από το πόσο εύστοχη και πόσο ποιοτική θα είναι η προσθήκη του βασικού χαφ
Εγώ λέω ότι ο Κουρτιτς ήταν ποιοτικά μέτριος και ήταν άστοχη επιλογή γιατί δεν ήταν το είδος του χαφ που χρειαζόμασταν