Jose Boto

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 15504
Εγγραφή: Τετ 06 Μάιος 2009, 16:48

Re: Jose Boto

Δημοσίευση από Equalizer »

Μπαλόνια μας τα κάνανε στην Ιταλία με τον Μποτο


Και τολμώ να υποθέσω ότι μπαλόνια μας τα κάνει και ο ίδιος που δεν το ξεκόβει

Άμα θέλει να είναι ελεύθερο πουλί, ας θυμάται ότι ως τώρα περισσότερο πουλί μας έχει προκύψει παρά τεχνικός διευθυντής.

Ας κάνει τίποτα πιο χειροπιαστό φέτος το καλοκαίρι και ίσως αγχωθουμε αν θα φυγει
Άβαταρ μέλους
K_geo
Δημοσιεύσεις: 17929
Εγγραφή: Τετ 27 Μάιος 2009, 15:36
Τοποθεσία: 74χλμ απο Τουμπα.

Re: Jose Boto

Δημοσίευση από K_geo »

θεωρω οτι ειναι το πιο σημαντικο κεφαλαιο για την προοδο της ομαδας οτι και αν λετε :D :P
Άβαταρ μέλους
Darkm4n
Δημοσιεύσεις: 3713
Εγγραφή: Πέμ 01 Δεκ 2016, 02:49
Τοποθεσία: Western-Macedonia

Re: Jose Boto

Δημοσίευση από Darkm4n »

Δεν τον έχουν πχ που ακούστηκε για Napoli τελευταία σαν 1η επιλογή απλά τον έχουν 4αρτη επιλογή αν δεν κάτσουν ο 1ος-2ος-3ος όχι μόνο προς Ιταλία αλλά και Τουρκία μας τα είχαν κάνει μπαλόνια.
montekristo
Δημοσιεύσεις: 3990
Εγγραφή: Τετ 27 Μάιος 2009, 16:33

Re: Jose Boto

Δημοσίευση από montekristo »

Απορω πως εχει καταφερει να κλεισει
σχεδον εναμισι χρονο απ τα δυομισι που
υπεγραψε οταν ειχε ερθει σαν Μεσσιας!

Χρατσα χρουτσα χρατσα χρουτσα!




ΥΓ. Ευκολα δεν ξεχναμε κατι Τειλοραδες
κατι Μιτριτσαδες και κατι Σιντκλεηδες;
Άβαταρ μέλους
don PAOK
Δημοσιεύσεις: 1410
Εγγραφή: Παρ 29 Μάιος 2009, 22:16

Re: Jose Boto

Δημοσίευση από don PAOK »

Δεν ειμαι σίγουρος αλλά νομίζω αυτός ήρθε μετα απο αυτους που αναφέρεις μοντεκριστο.

Ειναι μεταγραφές του καλοκαιριου και ο Μποτο ηρθε το Δεκεμβρη
ron-swanson
Δημοσιεύσεις: 6547
Εγγραφή: Τετ 04 Δεκ 2013, 00:28

Re: Jose Boto

Δημοσίευση από ron-swanson »

Κι εγώ με εξαίρεση τον Κοταρσκι δεν βλέπω κάποια άλλη μεταγραφή που δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε χωρίς τον Μποτο. Ίσα ίσα που οι δύο "μεγάλες" μεταγραφές που έκανε (Φελίπε, Κουαλιατα) δεν έπαιξαν καν. Δηλαδή τους πλήρωσε η ομάδα για βασικούς και δεν είναι καν στους πρώτους 15-16 παίχτες της ομάδας.

Καλά για πωλήσεις και αποδεσμεύσεις δεν μιλάω γιατί τον Μουργκ και τον Κουρτιτς ακόμα τους πληρώνουμε.
Άβαταρ μέλους
Napoli4
Δημοσιεύσεις: 8020
Εγγραφή: Δευ 15 Φεβ 2010, 21:15

Re: Jose Boto

Δημοσίευση από Napoli4 »

Το ότι ο Κοταρσκι είναι η μόνη επιτυχία δεν σημαίνει πως ολοι οι άλλοι είναι αποτυχίες. Σαστρε, Νταντας, Ράφα, Νασμπεργκ, Ναρει, Μπράντον είναι πολύ καλές κινήσεις για τα λεφτά τους. Για παίκτες με ταβάνι τα 500Κ, απέδωσαν όλοι.

Φελίπε και Κουαλιατα είναι αποτυχίες ναι.

Έναν δανεισμο όπως του Κουρτιτς δύσκολα τον σπας, και είναι λογικό κάποιοι παίκτες να μένουν στο ράφι, όπως ο Μουργκ. Μην ξεχνάμε πως βρέθηκε ομάδα για τον Μουργκ, αλλά αυτός δεν ήθελε να πάει. Τι να κάνει ο Μποτο;

Για πωλήσεις δεν ξέρω τι ζητάμε. Τσολακ πωλήθηκε με 3Μ, ενώ εδώ μέσα λέγαμε και 1 να πάρουμε καλά είναι. Ο Κουτσιας με ελάχιστες συμμετοχες έφυγε με 2.5. Λάμπρου με 500Κ. Λεφτά είναι αυτά. Μόνο ο Μιχαι έφυγε σχετικά φθηνά, αλλά έληγε το συμβόλαιο του.

Εκτός των παραπάνω έχει οργανώσει το τμημα σκάουτινγκ, στο οποίο αν δεν κάνω λάθος έχουμε φέρει 3-4 άτομα πέρα του Μποτο.

Εγώ πάντως δεν θα βιαζομουν να τον διώξω.
Η θέση από μόνη της θέλει υπομονή, πόσο μάλλον ένας άνθρωπος που δεν έχει εμπειρία απο το ελληνικό πρωτάθλημα και τον ΠΑΟΚ.
ron-swanson
Δημοσιεύσεις: 6547
Εγγραφή: Τετ 04 Δεκ 2013, 00:28

Re: Jose Boto

Δημοσίευση από ron-swanson »

Σίγουρα ο άνθρωπος δεν είναι ούτε άχρηστος, ούτε λέω ότι κοροϊδεύει. Απλά αυτό το κάτι παραπάνω που θα περίμενα με βάση το βιογραφικό του και τις αποδοχές του, εγώ τουλάχιστον δεν το είδα.

Ότι είναι καλύτερος από Ρεμπε, Μπράνκο, Τσιτσιακοφ και λοιπούς οι οποίοι έκαναν την δουλειά αυτή μάλλον από σποντα, δεν είναι και κάποιο σπουδαίο κατόρθωμα με βάση το βιογραφικό του.

Κι εγώ δεν θα τον έδιωχνα, γιατί σιγά μην βρεις καλύτερο, αλλά ένα γκάζι ότι πρέπει να του βγαίνουν τουλάχιστον οι ακριβές μεταγραφές θα του εριχνα, αν ήμουν ο Ιβάν.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 15504
Εγγραφή: Τετ 06 Μάιος 2009, 16:48

Re: Jose Boto

Δημοσίευση από Equalizer »

Πολύ σημαντικό να απαντηθεί, το αν οι επεκτάσεις-επενδύσεις σε ακαδημίες της Αφρικής και του Μεξικό, είναι δουλειά της ομάδας Μπότο.

Είναι από τα πιο υποσχόμενα πρότζεκτ της ΠΑΕ, αρκεί να μη το εγκαταλείψουν στα μισά
Άβαταρ μέλους
joshua
Δημοσιεύσεις: 26248
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 19:33

Re: Jose Boto

Δημοσίευση από joshua »

Το προβλημα δεν ειναι μεμονωμενα ο Μποτο, αλλα για αλλη μια φορα ο τροπος λειτουργιας της ΠΑΕ που μεταφραζεται εν ολιγεις σε ταξιδι στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα...Τον Γεναρη πχ εγραψαν τον Μποτο να μην πω που και εφεραν εναν γνωστο του μπαμπα και μια καψουρα του Γιωργη.Δεν μπορω να φανταστω οτι ο Μποτο δεν βρηκε εναν επιθετικο η εναν μεσοεπιθετικο...Καποιος εκοβε συνεχως προτασεις.
Τωρα ξαφνικα ακουγονται ονοματα οπως Πελκας,Κρμεντσικ,Μπαμπα και γραφεται οτι ανακατεβεται πιο ενεργα στα μεταγραφικα ο Λουτσεσκου με τον Γιωργη.Εγω δεν θα κρινω αν αυτο γινεται καλως η κακως, αλλα οταν φερνεις στην ομαδα βιογραφικο οπως ο Μποτο η του δινεις τα κλειδια για τουλαχιστον 2 χρονια η μην τον φερεις καθολου.
Άβαταρ μέλους
Jules Winnfield
Δημοσιεύσεις: 222
Εγγραφή: Κυρ 31 Ιούλ 2022, 12:50

Re: Jose Boto

Δημοσίευση από Jules Winnfield »

Ετσι είναι, αν φέρνει ακριβούς παίκτες και έχει υψηλό συμβόλαιο,να φύγει. Να φέρουμε κάποιον που φέρνει πιο φθηνούς παίκτες . Ή καλύτερα κάποιον που δεν φέρνει κανέναν.

Και μην ακούω βλακείες για μεταγραφές. Αυτά είναι για το ΠΟΚ. Εμείς δε γίναμε ΠΑΟΚ για τους τιτλους.Τα ΠΑΟΚτσάκια της Κ19 και του ΠΑΟΚ Β πότε θα παίξουν;

Μόνο αποδεσμεύσεις θέλω να ακούω. Ποιος είπε ,να δεις, να φύγει ο ακριβός ο Ζίβκοβιτς και να έρθει εκείνος με τα δύο αριστερά πόδια ο φθηνός; Ν'αγιάσει ο στόμας του.


Άγιε μου Ιβάν ,ο θεός να έχει γεμάτες τις τσέπες σου και να ανεβαίνεις στη λίστα Forbes για να πέφτει κανένα ψιχουλάκι και στον ΠΑΟΚ τον αυτάρκη και τον μεταβατικό. Χτίσε εσύ , άγιε μου Ιβάν, το γεφύρι της Άρτας και μην ακούς τιποτα.

Πάνω απ' τον αρη του Καρυπίδη και του Τερζή να είμαστε. Τίποτα άλλο δε θέλουμε.Πόντιοι είμαστε.
Άβαταρ μέλους
joshua
Δημοσιεύσεις: 26248
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 19:33

Re: Jose Boto

Δημοσίευση από joshua »

Δεν είναι οικονομικό το θέμα. Έχεις καψούρα με τη τσέπη του Ιβαν. Αν ξέρεις κάποιον έτοιμο να ρίξει δις να μας τον πεις και να τον φερεις. Το μοντέλο λειτουργίας ειναι το πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
Jules Winnfield
Δημοσιεύσεις: 222
Εγγραφή: Κυρ 31 Ιούλ 2022, 12:50

Re: Jose Boto

Δημοσίευση από Jules Winnfield »

Ακριβός είναι Joshua. Δεν είναι καιρός για έξοδα. Να πάρει και τον Λουτσέσκου μαζί. Καλύτερος είναι απ' τον Μιχάλη τον Μπέλλη; Ζει νομίζω. Ή τον Σούλη τον Παπαδόπουλο;

Αυτάρκεια Joshua. Μοντ έγινες, πρέπει να τα λες αυτά.
Άβαταρ μέλους
joshua
Δημοσιεύσεις: 26248
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 19:33

Re: Jose Boto

Δημοσίευση από joshua »

Το παιχνίδι της εξυπνάδας πίστεψε με μπορώ να το παίξω μια χαρά και εγώ...
Στα σοβαρά τώρα ο ΠΑΟΚ εξακολουθει να έχει ένα μπάτζετ της τάξης των 20 μυριων,ποσό που μπορεί να είναι μικρότερο σε σχέση με αυτό που μας οδήγησε στο νταμπλ αλλά και πάλι είναι τεράστιο για την ιστορία μας και εκτός των άλλων εξασφαλισμενο. Τι να κάνουμε δηλαδη; Να βγούμε στους δρόμους και να φωνάζουμε Ιβαν φύγε γιατί δεν βάζεις 20 μυρια από την τσέπη σου αλλά ξέρω γω 5; Έχεις να προτείνεις κάτι εκτός των ευφυολογηματων;
Άβαταρ μέλους
Jules Winnfield
Δημοσιεύσεις: 222
Εγγραφή: Κυρ 31 Ιούλ 2022, 12:50

Re: Jose Boto

Δημοσίευση από Jules Winnfield »

Δεν ξέρω ποιο παιχνίδι εξυπνάδας ξέρεις να παίζεις αλλά ακόμα δεν κατάλαβες ,ούτε εσύ ούτε οι άλλοι, πως δεν τα έχω με τον Ιβάν αλλά μ'αυτούς που γράφουν τέτοια σχόλια και υποτιμούν διαρκώς τον ΠΑΟΚ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”