5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Κρίμα που δεν πήρες ούτε σήμερα χρόνο συμμετοχής.
Αδυνατώ να πιστέψω πως ο κόουτς έχει προβλημα μαζι σου...
Αδυνατώ να πιστέψω πως ο κόουτς έχει προβλημα μαζι σου...
Το είπε ο Lucesku και χθες μετά τον Τραυματισμό του δεν επανήλθε <ότι ήταν πρέπει να δουλέψει και δεν αδικεί κανέναν χρησιμοποιούνται όλοι και το έδειξε άλλωστε μόνο τον Brandonjic δεν έβαλε τον Ricardo 4 συμμετοχές έχει.
- ΑποστόληςΑ
Αφού δεν έχει επανέλθει ακόμη γιατί δεν τον αφήνει στην β΄ ομάδα να παίρνει παιχνίδια;
Έλα ντε; υπήρχε και ο Κουλιεράκης ας έπαιρνε τον Παναγιώτου δεξί κεντρ.αμυντικό δεν είχαμεΑποστόληςΑ έγραψε:Αφού δεν έχει επανέλθει ακόμη γιατί δεν τον αφήνει στην β΄ ομάδα να παίρνει παιχνίδια;
- Amsterdamer_87
Δεν μας ειπε ομως,Σε τι ακριβως δεν εχει επανελθει..
Σωματικα η παιχτικα ??
Σωματικα η παιχτικα ??
Προσωπικα δεν με επεισε η απαντηση του Λουτσεσκου. Στην τελικη η πράξη εχει αποδειξει πως κατα καιρους πηραν παιχνιδια με την ορωτη ομαδα παρα πολυ που δεν το αξιζαν και δεν ηταν στο ιδιο επιπεδο με τους υπολοιπους. Δηλαδη σε τι επιπεδο ηταν ο Τσαουσης και σε τι επιπεδο ηταν ο Βρακας? Για να μην μιλησω για δηθεν πρωτοκλασατους χαμηλοταβανους. Υπηρξαν ενα σωρο αδιαφορα και ευκολα ματς στα οποια θα μπορουσε να του ειχε δωσει κανα δυο ευκαιριες. Ισα ισα η επάνοδος σε αγωνες με την πρωτη ομαδα μπορει να εδινε αυτοπεποιθηση και κινητρο στον Μιχαηλιδη να επανελθει πληρως. Δικαιολογιες της πλακας λοιπον
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω πλεον μετα απο 4 χρονια εχω καταλαβει την λογικη του Λουτσεσκου. Αν λεει οτι δεν ειναι ετοιμος, τοτε δεν ειναι.
- ΑποστόληςΑ
Δεν αμφισβητεί κανείς το αν είναι ή δεν είναι, αλλά το γιατί δεν παίζει με την β΄ ομάδα, ώστε να καταστεί έτοιμος γρηγορότερα.
Την ιδια απορια ειχα και εγω. Υποθετω πως εχει να κανει με την πνευματικη ετοιμοτητα και οχι την αγωνιστικη, κατι που δεν θα βοηθησει με το να ειναι στην Β' αλλα στις προπονησεις της πρωτης.
- ΑποστόληςΑ
Νομίζω ότι στις προπονήσεις της α΄ ομάδας μετέχουν όλοι της πρώτης ομάδας, άσχετα αν χρησιμοποιούνται στους αγώνες της β΄.
Ρε σεις πολλά μπορούν να συμβαίνουν σε έναν παίκτη που επέστρεψε από χιαστούς.
Ένα απ' αυτά είναι ο παίκτης ακόμα να φοβάται να βάλει δυνατα τα πόδια του στις μονομαχίες .
Με την καλοκαιρινή προετοιμασία πιστεύω ότι όλα θα μπουν σε μια σειρά γιατί δυστυχώς αυτός ο νεσμπεργκ που βλέπουμε δεν είναι για πολλά πράγματα
Ένα απ' αυτά είναι ο παίκτης ακόμα να φοβάται να βάλει δυνατα τα πόδια του στις μονομαχίες .
Με την καλοκαιρινή προετοιμασία πιστεύω ότι όλα θα μπουν σε μια σειρά γιατί δυστυχώς αυτός ο νεσμπεργκ που βλέπουμε δεν είναι για πολλά πράγματα
- WeWillRockYou
Δεν υπάρχει περίπτωση να βάλει ο Λουτσέσκου παίκτη, στο εύθραυστο κέντρο της άμυνας στα τελευταία παιχνίδια-τελικούς και να ρισκάρει, αν δεν θεωρεί τον παίκτη έτοιμο.
Από την άλλη, θυμάμαι ότι είχε γραφτεί πως υπήρξε εισήγηση να δοθεί δανεικός τον Γενάρη, γιατί δύσκολα θα έπαιρνε ευκαιρίες αυτό το εξάμηνο, αλλά ο παίκτης (;) αρνήθηκε. Σε συνδυασμό, με το γεγονός πως ανήκει στο μανατζερικό γραφείο της ROGON (βλ. Κουτσιολάκος), το οποίο παρακαλάμε εδώ και ένα χρόνο να φύγει δανεικός κάπου ο Μουργκ, μου μπαίνουν στο μυαλό και δεύτερες σκέψεις, ομολογώ.
Σε κάθε περίπτωση, ελπίζω να μην το βάλει κάτω ο Μιχαηλίδης, να δουλέψει και να είναι έτοιμος στην προετοιμασία της ομάδας, καθώς έχει όλο το μέλλον μπροστά του.
Από την άλλη, θυμάμαι ότι είχε γραφτεί πως υπήρξε εισήγηση να δοθεί δανεικός τον Γενάρη, γιατί δύσκολα θα έπαιρνε ευκαιρίες αυτό το εξάμηνο, αλλά ο παίκτης (;) αρνήθηκε. Σε συνδυασμό, με το γεγονός πως ανήκει στο μανατζερικό γραφείο της ROGON (βλ. Κουτσιολάκος), το οποίο παρακαλάμε εδώ και ένα χρόνο να φύγει δανεικός κάπου ο Μουργκ, μου μπαίνουν στο μυαλό και δεύτερες σκέψεις, ομολογώ.
Σε κάθε περίπτωση, ελπίζω να μην το βάλει κάτω ο Μιχαηλίδης, να δουλέψει και να είναι έτοιμος στην προετοιμασία της ομάδας, καθώς έχει όλο το μέλλον μπροστά του.
Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Ραζβάν που καταλήγει στην περίπτωση του Μιχαηλίδη.
Το βάζω ολόκληρο μιας και ξεκινάει με Τζoλη και Ντέλια γιατί είναι χρήσιμο να φανεί τι περιμένει από τους νέους.
Πολύ αυστηρό, αλλα και δίκαιο κατά τη γνώμη μου. Ελπίζω ο Μιχαηλίδης να καταλάβει τι έχει συμβεί και να αρχίσει να ακούει τον προπονητή του πάνω από οποιονδήποτε άλλο. Ακόμα και από τον εαυτό του.
Το βάζω ολόκληρο μιας και ξεκινάει με Τζoλη και Ντέλια γιατί είναι χρήσιμο να φανεί τι περιμένει από τους νέους.
Πολύ αυστηρό, αλλα και δίκαιο κατά τη γνώμη μου. Ελπίζω ο Μιχαηλίδης να καταλάβει τι έχει συμβεί και να αρχίσει να ακούει τον προπονητή του πάνω από οποιονδήποτε άλλο. Ακόμα και από τον εαυτό του.
Ο Τζόλης την πρώτη μέρα της προπόνησης ήρθε να μου πει να τον βοηθήσω να φύγει
Δεν πιστεύω σε τέτοια πράγματα. Ο παίκτης στα 19 έχει το δικαίωμα να πάει και να πει στον προπονητή ότι πρέπει να είναι συγκεντρωμένος μόνο σε ένα πράγμα, να παίζει σωστά σε μια ομάδα και αυτός να βελτιώνει τη νοοτροπία του νικητή.
Μόνο αυτό, το γήπεδο είναι ο καθρέφτης σου.
Παίξε, δούλεψε, δώσε όσα μπορείς και άσε τους άλλους να έρθουν να μιλήσουν για εσένα, παίξε μπάλα κι άσε τον μάνατζέρ να ασχολείται με τα υπόλοιπα.
Αυτός είναι άλλος ένας λόγος που εκτιμώ τον Κωνσταντέλια, ποτέ δεν είπε ότι θέλει να πάει κάπου ή το όνειρό του είναι να φύγει, ποτέ
Είναι εκεί για να παίξει για τον ΠΑΟΚ και πρέπει να μάθει αυτό που σου είπα πριν, γιατί έτσι θα χτίσει και την νοοτροπία του.
Πιστεύω ότι αν υπάρχει ένα αρνητικό σημείο για τους Έλληνες παίκτες δεν είναι το ταλέντο, δεν είναι η σωματική ικανότητα, δεν είναι η επιθετικότητα, αλλά η νοοτροπία.
Οι Έλληνες δεν είναι προετοιμασμένοι να είναι μέρος μιας ομάδας, δεν είναι έτοιμοι να δώσουν στην ομάδα, είναι περισσότερο για τον εαυτό τους
Και αυτό, πιστεύω ότι υπάρχει και στην Ρουμανία. Μπορούμε να βρούμε το πολύ εύκολο, αυτή τη νοοτροπία.
Έχει να κάνει με την εκπαίδευση, τον πολιτισμό, την εκπαίδευση του λαού μας, των ανθρώπων, των φτωχών.
Βλέπουν στα παιδιά τους τη δυνατότητα να ξεφύγουν από μια κακή κατάσταση και έτσι τους μαθαίνουν να είναι μόνο για τον εαυτό τους.
Το ποδόσφαιρο είναι κάτι διαφορετικό. Αν θέλεις να κερδίσεις, πρέπει να αφήσεις το εγώ να φύγει από εσένα.
Και να είσαι μέλος της ομάδας και να έχεις υπομονή, γιατί μπορεί να μην παίξεις ένα παιχνίδι, δύο παιχνίδια, δέκα παιχνίδια, έξι μήνες, αλλά σε μια στιγμή θα έφτανες μια ευκαιρία και πρέπει να είσαι έτοιμος να την εκμεταλλευτείς.
Αλλά οι Έλληνες, δεν το κάνουν αυτό, τα παρατάνε πολύ εύκολα και έτσι αυτό δημιουργεί προβλήματα.
Και έχω ένα παράδειγμα για το οποίο μπορώ να μιλήσω πολύ ανοιχτά γιατί το νιώθω σωστό: Ο Μιχαηλίδης.
Αρχίζω να τον βάζω ως βασικό παίκτη. Ήρθε μετά τον τραυματισμό του, είχαμε μια συζήτηση, νιωθε ότι δεν χρησιμοποιείται. Έριξε την προσοχή του γενικά.
Υπήρξε η δυνατότητα να πάει κάπου δανεικός, να πάρει πάλι τα πάνω του, να αγωνιστεί σε διαφορετικό περιβάλλον, να δουλέψει και να δείξει πράγματα.
Ακόμα και να μην έπαιζε ούτε παιχνίδι, θα είχε βγει από τη ζώνη άνεσής του, θα είχε δοκιμάσει τις δυνάμεις του.
Ο Μιχαηλίδης δεν ήθελε να πάει, προτιμούσε να μείνει. "Δεν πάω, μένω. Κι αν παίξω στη δεύτερη ομάδα, πολύ καλά, αν δεν παίξω, δεν παίζω, αλλά θα είμαι εδώ. Δεν πάω αν δεν ξέρω 100% ότι θα παίξω".
Και σε ρωτάω εγώ τώρα: Ποιος θα εγγυηθεί τη θέση σε έναν παίκτη; Υπάρχει τέτοια ομάδα;
Ο Μιχαηλίδης δεν ήθελε, τα παράτησε, είναι ένα παράδειγμα και είναι ένας ταλαντούχος παίκτης
Αυτοί οι παίκτες πρέπει να έχουν όρεξη, πείσμα, να θέλουν να βελτιωθούν, να αγωνίζονται, να παλεύουν σε κάθε στιγμή για τον εαυτό τους, για την ομάδα που αντιμετωπίζει δυσκολία.
Αυτό είναι το σωστό, αυτό θα σε κάνει παίκτη.
Νομίζω πως θέλει να τον ξυπνήσει ο Ραζβαν με αυτά που είπε
Ήταν αρκετά σκληρός
Ελπίζω να θορυβηθεί γιατί έχει όλα τα στοιχεία να διαπρέψει και να καθιερωθεί στην ομάδα
Ήταν αρκετά σκληρός
Ελπίζω να θορυβηθεί γιατί έχει όλα τα στοιχεία να διαπρέψει και να καθιερωθεί στην ομάδα
Γιάννη κάτσε δούλεψε και ευκαιρίες φέτος ειδικά θα βρεις πολλές
Εκμεταλλευσου τες
Εκμεταλλευσου τες