Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
boogeyman77
Επικοινωνία:

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV

Δημοσίευση από boogeyman77 »

astral έγραψε:
Ξέσπασμα Γιοβάνοβιτς: «Σούπερ Λιγκ και ΕΠΟ με έκαναν να επιλέξω ανάμεσα στην υγεία και τα όνειρα των παικτών μου»!
:lol: :lol: :lol:
Παει και ο "τελευταιος των μοικανων" που αυτοθαυμαζοταν ενω οι παικτες του βουτουσαν. Ειχαμε και τους αρδ να αμς τα κανουν ζεπελιν. Μεχρι να ερθει το ζόρι ...
Γιατι χωριζει την Ελλαδα στη μεση? Τι τοξικοτητα ειναι αυτη? απαπα
Ακριβώς αυτό φίλε μου.Μεχρι τελείας
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Άντε βαζελε μπούλο και από τα προκριματικά και του χρόνου πίσω 4ος, κωλομαδα
icue

Δημοσίευση από icue »

Ακουω οτι οτι απο τους 11 βασικους του βαζελου οι 9 ηταν θετικοι. Τωρα δηλαδη οι γαυροι αμα κολλησουν θα μας πουν οτι θελουν αναβολη;
PAOKKOMOTINI4

Δημοσίευση από PAOKKOMOTINI4 »

Χαίρομαι που κόψαμε το πρωτάθλημα από την ομάδα που μας έκλεψε πέρσι το κύπελλο με παίχτες που δείξανε τα αρκιδια τους.
Στεναχωριέμαι που πήρε το πρωτάθλημα η χάρτινη που δεν μας σέβεται και μας έχει κλέψει ολόκληρο πρωτάθλημα.
Θέλω να σηκώσουμε το κύπελλο απέναντι στους κλέφτες ακόμα μια φορα
Ανυπομονώ του χρόνου τέτοια μέρα να πανηγυρίζουμε το 4ο μας.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Ο Βαζελιακός τους 3 τελευταίους του τίτλους τους έχει κλέψει από εμάς. Και το τελευταίο πρωκτάθλημα του Σπάθα και το κύπελλο που κατεβήκαμε με μισή ομάδα και πέρσι. Το χειρότερο όμως ήταν που τα είχαν βρει με τον Κοκαλιάρη και μας έκλεβαν στα πλέη οφ τη δεύτερη θέση που πριν την εποχή Σαββίδη ήταν και ο μόνος τρόπος να πληρωθούν τα χρέη και να επιβιώσει η ομάδα. Για όλα αυτά: ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΆΛΑΣΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ !!!
icue

Δημοσίευση από icue »

Γιατι το αναλυουμε; Δεν θα χαιρομασταν οποιος και να το επαιρνε, θα χαιρομασταν οποιος και να το εχανε.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV

Δημοσίευση από aivas19 »

Επισης αν το δουμε στυγνα μας βολευε να το παρει η χαρτινη για να χασει ενδιαφερον για τον τιτλο του κυπελλου. Αν ειχε ερθει πληγωμενη απο τον χαμο του πρωταθληματος θα ηθελε να παρει κυπελλο περισσοτερο. Βεβαια ολα αυτα ειναι ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ και ΕΙΚΑΣΙΕΣ. Αυτο που λεει ο icue ειναι η αληθεια
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Παιδιά το πρωτάθλημα το διεκδίκησαν ο ψεύτης με τον κλέφτη και το κέρδισε ο κλέφτης. Δε χρειάζεται να προσπαθήσουμε να διαλέξουμε γιατί όσα στραβά βρεις για τον έναν άλλα τόσα θα και για τον άλλο. Ο καθένας επηρεάζεται και από τα βιώματά του. Εγώ για παράδειγμα δεν χωνεύω την άεκ καθόλου. Είμαι πολύ κοντά στο σκεπτικό του renegade. Και δε θα σταθώ μόνο στο χάρτινο.. Είναι πολλές οι αμαρτίες τους πολύ πριν το χάρτινο.
Αντίστοιχα όμως θα ακούσω και κάποιον που αντιπαθεί περισσότερο τον παναθηναϊκό.
Είπαμε, μεταξύ του ψεύτη και του κλέφτη δε μπορείς να διαλέξεις.
Άλλα είναι τα σημαντικά όμως και σχετίζονται με την ομάδα μας.
Είδα παράλληλα με εμάς ολυμπιακό. Αυτό το καινούριο που παίζει με 3 αμυντικά χαφ, δεν ανοίγεται καθόλου και παίζει αρκετά πιο χαμηλά στο γήπεδο του έχει βελτιώσει πολύ την αμυντική λειτουργία. Στα λίγα μέτρα η εμπειρία του Παπασταθόπουλου φαίνεται. Κλείνει όλο τον άξονα και αφήνει μόνο τα μπακ του να ανέβουν.
Εμείς από τα πλάγια θα δημιουργήσουμε αλλά δεν μπορούμε να γεμίσουμε την περιοχή απειλητικά και με αρκετούς παίκτες που έχουν το γκολ.
Είναι πολύ δύσκολο το ματς. Αν είχαμε το Χ θα ήμουν αισιόδοξος. Τώρα βλέποντας τον ολυμπιακό και με άεκ και με πάο να κρατάει ψιλοεύκολα το μηδέν απέναντι σε ομάδες που καιγόντουσαν να κερδίσουν και με δεδομένη τη δικιά μας δυσκοιλιότητα θα είναι μεγάλο κατόρθωμα να κερδίσουμε.
Αυτά τα λέω με δεδομένες επιστροφές τραυματιών. Χωρίς τους τραυματίες δε μας δίνω καμία πιθανότητα.
Σε τόσο μικρούς χώρους χωρίς τον Τάισον δύσκολα να τρυπήσουμε τον άξονα.
Χωρίς Ίνγκι δύσκολα να αντέξουμε στα στημένα γιατί είμαστε πολύ κοντή ομάδα. Σκεφτείτε να είμαστε χωρίς Ίνγκι και Κούλιε και να πρέπει να φυλάξουμε Μπα, Σωκράτη, Εμβιλά και Ελ Αραμπί σε κόρνερ.
Και φυσικά χωρίς Αουγκούστο απέναντι σε Χουάνγκ και Εμβιλά το κέντρο μας θα χαθεί.
Τη μεγαλύτερη δουλειά λοιπόν αυτήν την εβδομάδα την έχει το ιατρικό επιτελείο..
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

astral έγραψε:
Ξέσπασμα Γιοβάνοβιτς: «Σούπερ Λιγκ και ΕΠΟ με έκαναν να επιλέξω ανάμεσα στην υγεία και τα όνειρα των παικτών μου»!
:lol: :lol: :lol:
Παει και ο "τελευταιος των μοικανων" που αυτοθαυμαζοταν ενω οι παικτες του βουτουσαν. Ειχαμε και τους αρδ να αμς τα κανουν ζεπελιν. Μεχρι να ερθει το ζόρι ...
Γιατι χωριζει την Ελλαδα στη μεση? Τι τοξικοτητα ειναι αυτη? απαπα
Μανιτσα μου με την υγεια δεν παιζουν. Εαν ειχες προβλημα ας κατεβαζες τον βαζελο β και να εχανες το πρωταθλημα με το κεφαλι ψηλα. Ανταυτου εκανες ιδαιτερα στους παικτες σου να βουτανε.

Την τοξικοτητα τωρα τι την χρειαζεσαι….
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Παιδιά διαβάζω για Έλληνα διαιτητή την Κυριακή με ξένο στο Var. Πάλι θα μας πιάσουν κορόιδο. Όχι ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι αλλά είναι απίστευτο το τι μπορούν να μεθοδεύσουν για να πετύχουν το σκοπό τους.
Ακόμα απορώ πως πήραμε το πρωτάθλημα.. Και μην πει κάποιος ότι είχαμε ομαδάρα.. Γιατί καταλαβαίνουμε πως και τους γκαλάκτικος να έχεις στο ρόστερ σου, αυτοί είναι ικανοί για οποιοδήποτε σενάριο μπορεί να σκεφτεί ανθρώπινος εγκέφαλος.. Τι χωροχρονικό κενό δημιουργήθηκε εκείνη τη χρονιά και το εκμεταλλευτήκαμε μόνο αστροφυσικοί μπορούν να μας το απαντήσουν..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ο πόνος του μέσου βάζελου για τον ΠΑΟΚ απερίγραπτος. :lol: :lol: :lol:
Δεν μπορούν να χωνέψουν πώς δεν μπόρεσαν να μας νικήσουν με μισή ομάδα στο κοτέτσι τους. Κατά τα άλλα, κλαψομουνίαση και ... παραπονάκια που δεν κάτσαμε να χάσουμε. Δεν πήραν και κανένα βαρίσιο πέναλτι σε εκείνο το παιχνίδι να μη σπάνε τώρα πούτσες.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

σειρά να παίρνει ο Βαγγελας :opaokara:
Βαγγελα Βαγγελα ..ουτε ο κυριακος δε σε σώνει

και να είχαμε λεει το γαύρο μεσα τελευταια αγωνιστική να κρίνεται εκεί το πρωταθλημα..γιατίίίί ρε ΠΑΟΚ

το μονο που στενοχωρήθηκα λιγο, τον μαντσινι :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Τρί 09 Μάιος 2023, 02:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

PAOKKOMOTINI4 έγραψε:Χαίρομαι που κόψαμε το πρωτάθλημα από την ομάδα που μας έκλεψε πέρσι το κύπελλο με παίχτες που δείξανε τα αρκιδια τους.
Στεναχωριέμαι που πήρε το πρωτάθλημα η χάρτινη που δεν μας σέβεται και μας έχει κλέψει ολόκληρο πρωτάθλημα.
Θέλω να σηκώσουμε το κύπελλο απέναντι στους κλέφτες ακόμα μια φορα
Ανυπομονώ του χρόνου τέτοια μέρα να πανηγυρίζουμε το 4ο μας.

Το 5ο θα είναι του χρόνου..
Για μένα έχουμε 4 ΠΡΩΤΑΘΛΉΜΑΤΑ 8 ΚΥΠΕΛΛΑ και 2 ΝΤΑΜΠΛ.
Ότι και να γίνει αυτό λέω στους χαρτινους.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Αγωνιστικά ο βάζελος είναι χειρότερος και από τους άλλους τρεις, τουλάχιστον στα μεταξύ τους ματς αν κάποιον έπρεπε να περάσει είναι το συνονθύλευμα του γαύρου.
Από κει και πέρα το τι έκανε πάλι ο νιάου για να πάρει αυτό το πρωτάθλημα δεν λέγεται, αν τα κανε ο Ολυμπιακός θα τον είχαν σκίσει όλοι.
Μιλάμε επιστήμονες με τελευταίο αυτό της αναβολής για μια ημέρα και τον Κουέστα σήμερα τροχονόμο αχαχαχαχα αν είδατε πως πέφτει...!!!
Τι δοκάρια, τι μεθυσμένοι διαιτητές, τι μπούλινγκ και απειλές σε ξένους και Έλληνες διαιτητές, επιθέσεις σε αποδυτήρια, κλειστές κάμερες πάντα, τι δασκαλεμένοι παίκτες και προπονητές να την πέφτουν σε συγκεκριμένους παίκτες, όλος ο πάγκος μέσα με το παραμικρό φάουλ, μέχρι και ελίτ διαιτητής τους έπαιξε 100-0 μέσα στο Καραϊσκάκη.
Εντάξει αυτός είναι ο νιάου η ντροπή της προσφυγιάς τον ξέρουμε 30 χρόνια τώρα.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

marsantos έγραψε:Παιδιά το πρωτάθλημα το διεκδίκησαν ο ψεύτης με τον κλέφτη και το κέρδισε ο κλέφτης. Δε χρειάζεται να προσπαθήσουμε να διαλέξουμε γιατί όσα στραβά βρεις για τον έναν άλλα τόσα θα και για τον άλλο. Ο καθένας επηρεάζεται και από τα βιώματά του. Εγώ για παράδειγμα δεν χωνεύω την άεκ καθόλου. Είμαι πολύ κοντά στο σκεπτικό του renegade. Και δε θα σταθώ μόνο στο χάρτινο.. Είναι πολλές οι αμαρτίες τους πολύ πριν το χάρτινο.
Αντίστοιχα όμως θα ακούσω και κάποιον που αντιπαθεί περισσότερο τον παναθηναϊκό.
Είπαμε, μεταξύ του ψεύτη και του κλέφτη δε μπορείς να διαλέξεις.
Άλλα είναι τα σημαντικά όμως και σχετίζονται με την ομάδα μας.
Είδα παράλληλα με εμάς ολυμπιακό. Αυτό το καινούριο που παίζει με 3 αμυντικά χαφ, δεν ανοίγεται καθόλου και παίζει αρκετά πιο χαμηλά στο γήπεδο του έχει βελτιώσει πολύ την αμυντική λειτουργία. Στα λίγα μέτρα η εμπειρία του Παπασταθόπουλου φαίνεται. Κλείνει όλο τον άξονα και αφήνει μόνο τα μπακ του να ανέβουν.
Εμείς από τα πλάγια θα δημιουργήσουμε αλλά δεν μπορούμε να γεμίσουμε την περιοχή απειλητικά και με αρκετούς παίκτες που έχουν το γκολ.
Είναι πολύ δύσκολο το ματς. Αν είχαμε το Χ θα ήμουν αισιόδοξος. Τώρα βλέποντας τον ολυμπιακό και με άεκ και με πάο να κρατάει ψιλοεύκολα το μηδέν απέναντι σε ομάδες που καιγόντουσαν να κερδίσουν και με δεδομένη τη δικιά μας δυσκοιλιότητα θα είναι μεγάλο κατόρθωμα να κερδίσουμε.
Αυτά τα λέω με δεδομένες επιστροφές τραυματιών. Χωρίς τους τραυματίες δε μας δίνω καμία πιθανότητα.
Σε τόσο μικρούς χώρους χωρίς τον Τάισον δύσκολα να τρυπήσουμε τον άξονα.
Χωρίς Ίνγκι δύσκολα να αντέξουμε στα στημένα γιατί είμαστε πολύ κοντή ομάδα. Σκεφτείτε να είμαστε χωρίς Ίνγκι και Κούλιε και να πρέπει να φυλάξουμε Μπα, Σωκράτη, Εμβιλά και Ελ Αραμπί σε κόρνερ.
Και φυσικά χωρίς Αουγκούστο απέναντι σε Χουάνγκ και Εμβιλά το κέντρο μας θα χαθεί.
Τη μεγαλύτερη δουλειά λοιπόν αυτήν την εβδομάδα την έχει το ιατρικό επιτελείο..

Εγώ που λες πιστεύω ότι και χωρίς τους 5 τραυματίες μας μπορούμε να τους νικήσουμε.

Εξάλλου τους θέλω υγειεστατους, στον Τελικό Κυπέλλου με την κούλα.
Εκεί θα παιχτεί όλη η χρονιά, έτσι όπως έγινε.

Δεν θέλω δλδ, να παίξουν με το σιχ@μ@ στο Πλέι οφ,ακομη και αν εχουν επανέλθει από τραυματισμό,αυτοι θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά, να φάμε κόκκινες, τραυματισμό κλπ κλπ....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”