Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
για drobnjiak που το είδατε επίσημα γραμμένο???anyway καλή μεταγραφή κι αυτή, φαίνεται οτι είναι active ο παίκτης ακόμα (παίζει και στην εθνική νομίζω), θα βοηθήσει αν δεν τον πιάσουν τα σέρβικα τα εγωιστικά σαν τον Tomo πέρισυ (μέχρι τα χριστούγεννα γιατί μετά μπήκε στην καρδιά μας)
PS1: είναι ένας από τους ταλαντούχους παίκτες που έβλεπα όταν ήταν στα ντουζένια τους και δεν μου άρεσε καθόλου το στυλ του αλλά anyway...
PS2: για τη χημεία της ομάδας κρατάω μικρό καλάθι αν και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο σούλη (τον οποίο τον έχουμε βγάλει εδώ μέσα ένα κράμμα duda-aza nikolic-phil jackson και bob knight)
PS1: είναι ένας από τους ταλαντούχους παίκτες που έβλεπα όταν ήταν στα ντουζένια τους και δεν μου άρεσε καθόλου το στυλ του αλλά anyway...
PS2: για τη χημεία της ομάδας κρατάω μικρό καλάθι αν και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο σούλη (τον οποίο τον έχουμε βγάλει εδώ μέσα ένα κράμμα duda-aza nikolic-phil jackson και bob knight)
Το άκουσα στον metropolis (δεν κάνω διαφήμιση)
Φίλε D.A.A.T. με κάνεις να κοκκινίζω!
Του Γκρέγκορι είναι οριστικό?
Φίλε D.A.A.T. με κάνεις να κοκκινίζω!
Του Γκρέγκορι είναι οριστικό?
Δεν με αφορά το θέμα Ταπούτου... Τον είπα "ακατανόματο" όχι λόγω του γνωστού συμβάντος, αλλά λόγω του ότι δεν τον συμπαθώ καθόλου, μάλλον το αντίθετο... Ίσως να είμαι και εμπαθής απέναντί του... Απο τότε που πλακωνόμασταν καθε φορά που παίζαμε στον Αχιλλέα Τριανδρίας... Κωλοπαιδάκι απο μικρό ήταν... 
Αλλά αυτά δεν αφορούν τον ΠΑΟΚ... Δικές μου μαλακίες είναι...

Αλλά αυτά δεν αφορούν τον ΠΑΟΚ... Δικές μου μαλακίες είναι...

Για να μην παρεξηγούμε. Δεν βάζω χέρι σε κανέναν (και ποιος είμαι στο φινάλε) Περισσότερο για να ανάψω τα αίματα το έγραψα.
Υ.Γ. Αν δεν είσαι και λίγο κωλόπαιδο, δεν προχωράς (υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια)

Υ.Γ. Αν δεν είσαι και λίγο κωλόπαιδο, δεν προχωράς (υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια)
arisk αρα παιξαμε και αντιπαλοι στη τελικη φαση των εφηβων (τοπικο) το 96, μας πηρατε στη τριανδρια τοτε με καμια δεκαρια ποντους διαφορα, με σαρανταρα ή πενηνταρα του ταπουτου...ο γραφων ειχε παστελωσει 32 αν και απο εγχειρηση....ειχαν ξεχειλωσει οι αμυνες τοτε.....
Γιατί σε όλη την ευρώπη υπάρχουν μόνο 5-6 ομάδες που πληρώνουν καλα συμβόλαια. ΑΝ δεν σε θέλει μια απ' αυτές πέφτει το κασέ κατακόρυφα.palok έγραψε:χαχα thanx coach για την εμπιστοσύνη. καλός ο gregory, πολύ καλός κοντά στο καλάθι, και με πλάτη, βγαίνει στον αιφνιδιασμό, μπορεί να βοηθήσει στο rebound στο 3.άμα κάνει και 150 χιλιάρικα είναι ο lebron για μένα..απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας παίκτης της efes που έβαζε 30αρες όταν ήταν τραυματίας ο drew μετά από 1.5 χρόνο κοστίζει 150 χιλιάρικα...
PS: το ίδιο ισχύει και με τον ξένο της ΑΕΚ (Green) που με κασε μισό μύριο και 11 πόντους μέσο όρο στην ACB έκλεισε στο χατζηχρήστο στο 1/3 της τιμής του
Ότι συμβαίνει στην ελλάδα συμβαίνει και στην υπόλοιπη ευρώπη. Σταμάτησε και η ΤΣΣΚΑ (και μαζί της όλες οι άλλες ρώσικες τύπου χιμχι κλπ) να τα χώνει και έγιναν χειρότερα τα πράγματα.
αδερφε κανε τα κονε σου και με την ΚΑΕ...ξερεις εσυ...στο τοπικ των μεταγραφων ειμαστε.arisk έγραψε:Άρα ώς τώρα μια σύνοψη... Ντρόμπνιακ, Γκρέγκορι, Χέλιγουελ και ο ακατονόμαστος... Ξεχνάω κανέναν...??

φτιαξε μας λιγο να ανεβει η ακροαματικοτητα...

Είμαι ευχαριστημένος από τις μέχρι τώρα κινήσεις αλλά και από τα ονόματα που ακούγονται ως υποψήφιοι. Με δεδομένο ότι η κίνηση των εισιτηρίων θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα (προσωπική εκτίμηση) και τα τηλεοπτικά δεν θα είναι κανένα τρελό νούμερο, πως θα πληρωθούν όλοι αυτοί, αλλά και οι ρυθμίσεις παλαιών οφειλών? Έχω αυτή την απορία, αν και είμαι σίγουρος πως δεν θα έχουμε τα περσινά.
μενει να ανακοινωθει ο ντρομπνιακ..
και φυσικα τωρα να δουμε στο 1-2 τι θα παρουμε
και φυσικα τωρα να δουμε στο 1-2 τι θα παρουμε
arisk έγραψε:Άρα ώς τώρα μια σύνοψη... Ντρόμπνιακ, Γκρέγκορι, Χέλιγουελ και ο ακατονόμαστος... Ξεχνάω κανέναν...??
νομιζω οτι ξεχνας τον καλαϊτζίδη...
chris monroe ανακοινωθηκε...πρωτος σκορερ στη ρουαν γαλλια
21π στο ουλεμπ
21π στο ουλεμπ