Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Οχι, τον πήραν γιατι ειναι παιχταρας...
Σιγα μην ειδε τον Καργα ο Μποτο και ενυουσιαστηκε. Τωρα αν τον ζητησε ο Λουτσεσκου, δεν το ξερω, αν και δεν μ βγαζει ο Καργας στυλ παιχτη π αρεσει στον Λουτσεσκου.
Τεσπα, εγω περσι θυμαμαι να ακουγεται πρωτα ο Καργας στα ραδια ως ιδανικος για τον ΠΑΟΚ και μετα να παιζει ως πιθανος μεταγραφικος στοχος!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σιγα μην ειδε τον Καργα ο Μποτο και ενυουσιαστηκε. Τωρα αν τον ζητησε ο Λουτσεσκου, δεν το ξερω, αν και δεν μ βγαζει ο Καργας στυλ παιχτη π αρεσει στον Λουτσεσκου.
Τεσπα, εγω περσι θυμαμαι να ακουγεται πρωτα ο Καργας στα ραδια ως ιδανικος για τον ΠΑΟΚ και μετα να παιζει ως πιθανος μεταγραφικος στοχος!
-
Η πιεση των ΑΡΔ ειναι μεσω των μανατζερς
προς τη διοικηση προσπαθωντας να εχουν
συμμαχο την κοινη γνωμη με οσα γραφουν.-
Οποιος πιστευει κατι αλλο πλαναται πλανην οικτραν!
ΥΓ. Φυσικα σε καμια σοβαρη ομαδα δεν
πιανουν αυτα.- Σοβαρη ομως επιμενω!
προς τη διοικηση προσπαθωντας να εχουν
συμμαχο την κοινη γνωμη με οσα γραφουν.-
Οποιος πιστευει κατι αλλο πλαναται πλανην οικτραν!
ΥΓ. Φυσικα σε καμια σοβαρη ομαδα δεν
πιανουν αυτα.- Σοβαρη ομως επιμενω!
Τι ειναι αυτος ο οκου. Κιαλλο σμερφ στην ομαδα. Τι να πω ρε παιδια. Καναν ντερεκι δεν υπαρχει να παιρνει καμια κεφαλια και να αντεχει στα τζαρτζ?
Αντε παλι με τους αερινους….
Αντε παλι με τους αερινους….
Κριμεντσικ πλεον ερασιτέχνης
Οκου μεταγραφή τύπου γκαρυ ροντρίγκες. Καλά στοιχεία αλλά για να παίξει στον ΠΑΟΚ του λουτσέσκου θέλει δυο χρόνια δουλειάς
Οκου μεταγραφή τύπου γκαρυ ροντρίγκες. Καλά στοιχεία αλλά για να παίξει στον ΠΑΟΚ του λουτσέσκου θέλει δυο χρόνια δουλειάς
Gospi έγραψε:Οχι, τον πήραν γιατι ειναι παιχταρας...

Ήταν βιαστική κίνηση γιατί δεν είχαμε κεντρικούς αμυντικούς και χρειαζόμασταν Ελληνες για την Levski αφού και ο Superman αποχώρησε άρεσε δεν άρεσε στον Lucesku.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Σάβ 06 Μάιος 2023, 16:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade έγραψε:Κριμεντσικ πλεον ερασιτέχνης

Τον δε Krmencic αναφέρθηκε γιατί ήταν παίχτης που έκανε 100φορές δηλώσεις για τον 'ΠΑΟΚ' κατά εμε είναι ο τελευταίος που θα ασχοληθούμε πέρα από τα ονόματα που πετάμε εδώ.
Για τον Πέλκας επίσης δήλωσε ο ίδιος πρόσφατα πως ήθελε να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και ήταν καλή προσθήκη γιατί ελευθερώθηκε από την Fener του bahce και είναι στον Lucesku χρήσιμος και αναφέρονται.
Θα τελειώσω με τον Teddy Okou λογικό να ακούγονται 24 χρόνοι Παίχτες με καλά νούμερα αφού ο Ζαφείρης ψάχνει τέτοιους στύλ Quagliata που και αυτός στην Montevideo Wanderers είχε 80 συμμετοχές στα άρα να πετάνε ονόματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Σάβ 06 Μάιος 2023, 16:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτή η σιγουριά ότι ο Τσεχος μολις στα 30 του ειναι πλέον πρώην ποδοσφαιριστης από που προκυπτει;
Μάλλον απο την επιλογη π εκανε να παιξει σε τοσο χαμηλου επιπεδου πρωταθλημα... και μαλιστα χωρις να θελξει με την παρουσια του εκει.
Ισως απο το ιστορικο παικτων που τραβανε σε εξωτικες χωρες και πολυ σπανια επανερχονται σε επαγγελματικο επιπεδο σε αυτη την ηλικια.
Από τα παιχνίδια που έβαλα να δω με την ομάδα του.joshua έγραψε:Αυτή η σιγουριά ότι ο Τσεχος μολις στα 30 του ειναι πλέον πρώην ποδοσφαιριστης από που προκυπτει;
Θέλεις να ανεβάσω βίντεο να δεις και συ ότι πλέον είναι ερασιτεχννης?
Εγω ειλικρινα ρωταω.Τοτε γιατι στο καλο ασχολουνται αν ασχολουνται βεβαια στην ομαδα?
Γιατί αυτόν ξέρουν αυτόν εμπιστεύονται....
Η ανακύκλωση στον ΠΑΟΚ είναι χούι που δεν κόβεται...
Μετά από Μπαμπα, Γιάννουλη, Πέλκα, Κρεμντσικ σε λίγο θα βγούν και τα ονόματα του Πριγιο, Σταφυ, Λημνιου, Τσιμιροτ κλπ κλπ κλπ
Η ανακύκλωση στον ΠΑΟΚ είναι χούι που δεν κόβεται...
Μετά από Μπαμπα, Γιάννουλη, Πέλκα, Κρεμντσικ σε λίγο θα βγούν και τα ονόματα του Πριγιο, Σταφυ, Λημνιου, Τσιμιροτ κλπ κλπ κλπ
Αλλο ο ΠΑΟΚ,αλλο το τι λενε οι δημοσιογραφοι.Αν ισχυει το ενδιαφερον νομιζω οτι Λουτσεσκου και Μποτο μπορει να εχουν τα ελαττωματα τους αλλα αμπαλοι δεν ειναι,οποτε λογικα το ενδιαφερον δεν ισχυει.
- john4serres
O Krmencik του 2021 ήταν ο καλύτερος επιθετικός που φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα τα τελευταία 15 χρόνια.
Και ήταν τρομερά άτυχος διότι ο Πέλκας είχε αποχωρήσει κάποιους μήνες νωρίτερα. Θα έφτιαχναν ένα δίδυμο φωτιά.
Και ήταν τρομερά άτυχος διότι ο Πέλκας είχε αποχωρήσει κάποιους μήνες νωρίτερα. Θα έφτιαχναν ένα δίδυμο φωτιά.
Μάθαμε ότι ο Τόμας ζητάει μεγαλύτερο συμβόλαιο.
Τι πιο λογικό να εκμεταλλευτούν την πρόταση των μάνατζερ του Τσέχου και το γεγονός ότι η ομάδα έχει συγκεκριμένο μπάτζετ για τη θέση του δεύτερου φορ
Τι πιο λογικό να εκμεταλλευτούν την πρόταση των μάνατζερ του Τσέχου και το γεγονός ότι η ομάδα έχει συγκεκριμένο μπάτζετ για τη θέση του δεύτερου φορ