Δυο ηττες εχουμε απο τον βαζελο στην Τουμπα κ οχι μιαpsykoman έγραψε:@Special 4 γιατι τοση πρεμουρα να ξεπλενεις τον βαζελο εναντιον του προπονητη μας;
Σε καθε ποστ σου αναφερεις την ηττα μας στην Τουμπα που στην πηρε με νταηλικι ο βαζελος και πεναλντι.
Και το κανεις ολο αυτο γαργαρα για να την ''πεις'' στον προπονητη και να υμνησεις τον κοιμησμενο γιοβανοβιτς...που προχθες εχασε τακτικα απ τον Λου κατα κρατος.
Εγω λεω οτι κ τα δυο ματς τα εχασε ο προπονητης μας
Εσυ πες οτι εφταιγε η διαιτησια κ μας τα πηρε νταηλικι ο βαζελος
Καμια διαθεση δν εχω ν ξεπλυνω κανενα βαζελο αλλα ουτε κ να ξεπλενω συνεχως τ απειρα λαθη τ Λουτσεσκου μ χιλιες δικαιολογιες καθε φορα
Εσυ λες κοιμισμενο τ γιοβανοβιτς
Εγω λεω οτι τοσο ο Αλμειδα οσο κ ο Γιοβανοβιτς ειναι καλυτεροι προπονητες απο τν Λουτσεσκου π δεν ξερει ν παιζει τιποτα περισσοτερο απο ενα κ μοναδικο σχηματισμο
Ο Λουτσεσκου σαν προπονητης εχει ταβανι κ στον ΠΑΟΚ οχι μονο το ξεπερασε οπως εγραψε καποιος αλλος
αλλα το τρυπησε κιολας τ ταβάνι του πριν τεσσερα χρονια μ τ ακριβοτερο ροστερ στην ιστορια του ΠΑΟΚ
Θεωρω οτι δν εχει ν δωσει τιποτα παραπανω κ ευχομαι ν παρουμε φετος τ κυπελλο κ στη συνεχεια ν παρουμε εναν καλυτερο προπονητη απο τν Λουτσεσκου