Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
Αντε καλα εγω τσουβαλιαζω. Σε ολα τα ματς με ΠΑΟ ημασταν καλυτεροι αλλα εσυ λες οτι ο Λουτσε δεν προσαρμοζεται; Πως τον ξεφτελισε τον Γιοβανοβιτς στα 3 ματς δηλαδη; Εχει παιξει μπαλα φετος καποια ομαδα σαν τον ΠΑΟΚ των 3 εκεινων αγωνων; Ισως η χαρτινη αλλα μονο με direct game και πιεση, ακομα και οταν κερδισαν τον γαυρο με 3-0 δεν ηταν επιβλητικη. Και ο ΠΑΟΚ εκανε και ενσωματωση νεαρων παικτων. Εχει Ντελια Κουλιερακη Κοταρσκι Νταντας αλλη ομαδα απο την τετραδα; Θα ακουσουμε οτι βαζει και μικρους ο Γιοβανοβιτς αλλα ο Λουτσε οχι οπως γραφτηκε εδω μεσα για τους «μικρους του Γιοβανοβιτς»
Και για να μην παρεξηγηθώ, μαγκια του Γιοβανοβιτς και των πεναλτι που με θεωρητικα χειροτερο ροστερ παει για πρωταθλημα. Πολυ καλος προπονητης, καλυτερος για μενα ο Αλμειδα. Να ακουμε οτι παιζει καλυτερο ποδοσφαιρο απο εμας ειναι γελοιο. 1 φαση εκανε στον τελικο πηρε πεναλτι μας εσφαξε η διαιτησια εκλεψε το κυπελλο. Φετος 7 πεναλτι μετα το 85’ καθαριζαν τα ματς ενω εσενα σε εσφαζαν στην Τριπολη και τα Γιαννενα.
Ο ΠΑΟΚ κερδισε ολες τις ομαδες με καλο ποδοσφαιρο και λειψο ροστερ και εχασε πχ με χαρτινη το 2-0 στον πρωτο γυρο ή το 0-1 ή με γαυρο 3-1 γιατι ηταν κακη η διαχειριση απο τον κοουτς και οι παικτες επισης ειχαν κακο mentality. Παιζουν και οι αντιπαλοι
Αποψη μου, μπορεις να διαφωνεις οσο θελεις
Και για να μην παρεξηγηθώ, μαγκια του Γιοβανοβιτς και των πεναλτι που με θεωρητικα χειροτερο ροστερ παει για πρωταθλημα. Πολυ καλος προπονητης, καλυτερος για μενα ο Αλμειδα. Να ακουμε οτι παιζει καλυτερο ποδοσφαιρο απο εμας ειναι γελοιο. 1 φαση εκανε στον τελικο πηρε πεναλτι μας εσφαξε η διαιτησια εκλεψε το κυπελλο. Φετος 7 πεναλτι μετα το 85’ καθαριζαν τα ματς ενω εσενα σε εσφαζαν στην Τριπολη και τα Γιαννενα.
Ο ΠΑΟΚ κερδισε ολες τις ομαδες με καλο ποδοσφαιρο και λειψο ροστερ και εχασε πχ με χαρτινη το 2-0 στον πρωτο γυρο ή το 0-1 ή με γαυρο 3-1 γιατι ηταν κακη η διαχειριση απο τον κοουτς και οι παικτες επισης ειχαν κακο mentality. Παιζουν και οι αντιπαλοι
Αποψη μου, μπορεις να διαφωνεις οσο θελεις
papwolf θα πρότεινα να δεις 2-3 ματς κονσέρβα του ΠΑΟΚ φέτος , να έχεις και τη λίστα με αυτά που λες και να σημειώνεις κάθε φορά που βλέπεις ή δε βλέπεις κάτι.
Έχω την αίσθηση ότι θα εκπλαγείς με τα αποτελέσματα. Καμιά φορά στη ροή του παιχνιδιού είναι δύσκολο να παρατηρήσουμε κάποια πράγματα.
Φιλικα.
Έχω την αίσθηση ότι θα εκπλαγείς με τα αποτελέσματα. Καμιά φορά στη ροή του παιχνιδιού είναι δύσκολο να παρατηρήσουμε κάποια πράγματα.
Φιλικα.
Στα δυο ματς μεσα στην Τουμπα χασαμε απο μια ομαδα μ χειροτερο ρόστερsourmenetes έγραψε: Αααα.. Αφού είχε 15 τελικές είναι καλύτερος..
Εφόσον κρίνουμε έτσι το ποδόσφαιρο, οκ.
Να φανταστώ στα 2ματς στην Τούμπα που είχαμε 15 ευκαιρίες εμείς θα είπες ότι ήμασταν καλύτεροι.
Δεν είσαι καθόλου εμμονικος με τον Λουτσέσκου. Μήπως να σου θυμίσω την γκάφα κοταρσκι στο 1ο ματς;;
Στο 2ο ματς πριν 2 βδομάδες πόσες τελικές είχαμε εμείς;;
Προχθές το 1ο γκολ ποιανου ευθύνη είναι;
Οπως λες εσύ ότι σε έσωσε ο κοταρσκι έτσι λέω και γω ότι αν δε δίναμε δώρο το 1ο γκολ δε θα βγαζανε φάση.
Οπως και στο 1 2 στην Τούμπα. Αν δεν έκανε δώρο το πεναλτυ θα το παίρναμε το ματς.
Αλλά φταίει ο λουτσεσκου.
Εγώ λέω ότι αναγνωρίζω την απειρία του κοταρσκι και τα λάθη, όπως και τις καλές επεμβάσεις.
Αντίστοιχα λέω ότι και ο λουτσεσκου έχει αδυναμίες αλλά δεν παραποιω για να τα βγάλω όλα σκάρτα.
Εσύ λες ότι ο λουτσεσκου έφερε τον κάργα;
Εγώ λεω όχι!
Για πες μου εσύ...
Το ότι η ομάδα δεν είχε 2ο σέντερ μπακ ποιανου ευθύνη;; του λουτσεσκου;;
Αλλά λέμε...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χασαμε απο το τεταρτο ροστερ σ μπατζετ ενω εμεις εχουμε το δευτερο μπατζετ στη Λίγκα
Χασαμε γιατι ενας προπονητης μ χειροτερο ροστερ κ μικροτερο μπατζετ κερδισε τακτικα τον Λουτσεσκου δυο φορες στην Τουμπα
Ο ενας προπονητης μ το χειροτερο ροστερ παει για πρωταθλημα κ ο αλλος παλευει ν αποφυγει την τεταρτη θεση
Στο πρωτο παιχνιδι ειχε τον Βιερινια αριστερο μπακ κ τον Αιτορ ν κανει πλακα απο εκεινη την πλευρά
Ειδα τον Μπισεσβαρ σεντερ φορ
Ειδα τον Κουρτιτς μεσα κ τον Σβαμπ στον παγκο
Ειδα Κωνσταντελιας κανενα σκαρτο δεκαλεπτο μεχρι τ δεκατη αγωνιστικη
Στο δευτερο παιχνιδι π χασαμε στην Τουμπα δεν εβαλε τον Κουλιερακη κ εβαλε τον Κάργα
Ο Κουλιερακης δεν ηταν τραυματιας
Ποιο δευτερο σεντερ μπακ δεν είχε? Ειχε κ τον αφησε εκτος αποστολης
Ας μην τον αφηνε
Γιατι επαιξε μ δυο δεξια σεντερ μπακ?
Επιλογη του ηταν ο Καργας
κ στα δυο ματς
Ας μην τον εβαζε αν δεν τον ηθελε
Με το ζορι τον έβαλε?
Τον επελεξε ο ίδιος
Τον Γιοβανοβιτς δεν τον εχω ακουσει ν δικαιολογειται μια για το ενα μια για τ άλλο
Παει για πρωτάθλημα μ χειροτερο ροστερ κ τ τεταρτο μπατζετ
Ο Λουτσεσκου λεω ξεκαθαρα οτι υπολειπεται τακτικα του Γιοβανοβιτς
Το να χρησιμοποιειται καθε πιθανο κ απιθανο επιχειρημα για να φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο τον Λουτσεσκου μ προκαλει εντυπωση
Δεν φταιει κ ο Λουτσεσκου κ κατι αλλο
Φταιει πρωτα κ κυριως ο Λουτσεσκου για την αγωνιστικη πορεια μας δύο χρονια τωρα οσες δικαιολογιες κ ν ανακαλυπτονται καθε χρονο
- Amsterdamer_87
Αραξτε λιγο να τελειωσει το πρωκταθλημα..
Να δουμε τι θα γινει και στον τελικο,και μετα η σουμα..
Θα του φερουν τους παιχτες που ζηταει και οπως τους θελει ??
Η θα ζητησει,αν ζητησει,παραμονη Ολιβειρα-Καντουρι??
Μην βιαζεστε σε 1 μηνα θα δουμε τι θα παιχτει..
Μεχρι τοτε εγω θελω την κουπα κι ας βγω και τεταρτος..
Να δουμε τι θα γινει και στον τελικο,και μετα η σουμα..
Θα του φερουν τους παιχτες που ζηταει και οπως τους θελει ??
Η θα ζητησει,αν ζητησει,παραμονη Ολιβειρα-Καντουρι??
Μην βιαζεστε σε 1 μηνα θα δουμε τι θα παιχτει..
Μεχρι τοτε εγω θελω την κουπα κι ας βγω και τεταρτος..
Razvan Lucescu II
Αλλαξε το τροπαριο τωρα [FACE WITH TEARS OF JOY] γαργαρα οι ευκαιριες πηγαμε στο μπατζετ. Ο Λουτσεσκου υπολειπεται του Γιοβανοβιτς αλλα ο ΠΑΟ εχει φαει 17 γκολ συνολο φετος και τα 9 ειναι απο τον ΠΑΟΚ. Οτι τον πεταξαμε εξω απο το κυπελλο και οτι δεν μας κερδιζει χωρις πεναλτι ειναι λεπτομερεια. Αν ηταν καλυτερος ας πηγαινε περσι στους 8 του κονφερενς. Οτι πεις mailo/toumba5/ντυσελντορφSpecial 4 έγραψε:Στα δυο ματς μεσα στην Τουμπα χασαμε απο μια ομαδα μ χειροτερο ρόστερsourmenetes έγραψε: Αααα.. Αφού είχε 15 τελικές είναι καλύτερος..
Να φανταστώ στα 2ματς στην Τούμπα που είχαμε 15 ευκαιρίες εμείς θα είπες ότι ήμασταν καλύτεροι.
Δεν είσαι καθόλου εμμονικος με τον Λουτσέσκου. Μήπως να σου θυμίσω την γκάφα κοταρσκι στο 1ο ματς;;
Οπως λες εσύ ότι σε έσωσε ο κοταρσκι έτσι λέω και γω ότι αν δε δίναμε δώρο το 1ο γκολ δε θα βγαζανε φάση.
Οπως και στο 1 2 στην Τούμπα. Αν δεν έκανε δώρο το πεναλτυ θα το παίρναμε το ματς.
Εγώ λέω ότι αναγνωρίζω την απειρία του κοταρσκι και τα λάθη, όπως και τις καλές επεμβάσεις.
Αντίστοιχα λέω ότι και ο λουτσεσκου έχει αδυναμίες αλλά δεν παραποιω για να τα βγάλω όλα σκάρτα.
Εγώ λεω όχι!
Για πες μου εσύ...
Αλλά λέμε...
Χασαμε απο το τεταρτο ροστερ σ μπατζετ ενω εμεις εχουμε το δευτερο μπατζετ στη Λίγκα
Χασαμε γιατι ενας προπονητης μ χειροτερο ροστερ κ μικροτερο μπατζετ κερδισε τακτικα τον Λουτσεσκου δυο φορες στην Τουμπα
Ο ενας προπονητης μ το χειροτερο ροστερ παει για πρωταθλημα κ ο αλλος παλευει ν αποφυγει την τεταρτη θεση
Στο πρωτο παιχνιδι ειχε τον Βιερινια αριστερο μπακ κ τον Αιτορ ν κανει πλακα απο εκεινη την πλευρά
Στο δευτερο παιχνιδι π χασαμε στην Τουμπα δεν εβαλε τον Κουλιερακη κ εβαλε τον Κάργα
Ας μην τον αφηνε
κ στα δυο ματς
Με το ζορι τον έβαλε?
Τον επελεξε ο ίδιος
Τον Γιοβανοβιτς δεν τον εχω ακουσει ν δικαιολογειται μια για το ενα μια για τ άλλο
Το να χρησιμοποιειται καθε πιθανο κ απιθανο επιχειρημα για να φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο τον Λουτσεσκου μ προκαλει εντυπωση
Φταιει πρωτα κ κυριως ο Λουτσεσκου για την αγωνιστικη πορεια μας δύο χρονια τωρα οσες δικαιολογιες κ ν ανακαλυπτονται καθε χρονο
- sourmenetes
- Moderator
Ωραίες οι απορίες σου.Special 4 έγραψε:Στα δυο ματς μεσα στην Τουμπα χασαμε απο μια ομαδα μ χειροτερο ρόστερsourmenetes έγραψε: Αααα.. Αφού είχε 15 τελικές είναι καλύτερος..
Εγώ λεω όχι!
Για πες μου εσύ...
Αλλά λέμε...
Ας μην τον αφηνε
κ στα δυο ματς
Με το ζορι τον έβαλε?
Τον επελεξε ο ίδιος
Δεν μπορώ να σου τις λύσω καθώς εγώ δεν είμαι ο προπονητής.
Αλλά να πουμε κάποια βασικά...
Όταν το καλοκαίρι αλλάζεις τη μισή ομάδα λογικό να ψάχνεις να βρεις σταθερές. Άρα στις σταθερές θα έχεις τον ΚΟΥΡΤΙΤΣ μέσα στο γήπεδο, θα έχεις τον Αντελινο θα έχεις και κάποιους ακόμα.
Δε γίνεται να βάλεις 11 νέους παίκτες από τους οποίους στο 1ο ματς είδαμε ένα ραφα σοαρες έτοιμο να πέσει κάτω, ένα σαστρε χάλια και ένα Κάργα χάλια.
Άρα στα πρώτα ματς ένας προπονητής λογικό να ψάχνει να βρει έναν κορμό την ώρα που άλλαξες κατά το ήμισυ την ομάδα.
Στο θέμα μπάτζετ δε γνωρίζω αλλά δε νομίζω να έχουμε το. 2ο.
Επίσης στο θέμα μπάτζετ έχουμε και τον ΚΟΥΡΤΙΤΣ εκτός, τον Φελίπε και τον κουαλιατα να μη δίνουν τπτ.
Το γιατί πήρες αυτούς δεν είναι μόνο θέμα λουτσεσκου.
Το γιατί ο Γιοβανοβιτς δε διαμαρτυρεται ίσως να έπρεπε να το καταλάβεις από τον περσινό τελικό.
Κατά τ άλλα στα 6 ματς που παίξαμε φέτος μεταξύ τους φάγανε 2 ξεγυρισμενες σφαλιάρες στο κυπελλο.
Φάγανε ένα τριμπαλο που θα μπορούσε να ήταν και 5μπαλο στο πρωτάθλημα (είχαμε 2 δοκάρια), προχθές με μισή ομάδα ήμασταν καλύτεροι και στο ματς του 1ου γύρου δώσαμε ένα πεναλτυ δώρο.
Και να σου θυμίσω ότι στο ματς των πλευ οφ ο κουρμπελης έπαιζε μπάσκετ αλλά κάρτα κόκκινη δεν πήρε.
Για να μη θυμηθω τις 2 απευθείας κοκκινες που δεν έδωσαν στο 0-3 σε 2 δρεπανια του βαζελου για καρατιες σε Μπίσεσβαρ και ντελια.
Πες μου λίγο για το Γιοβανοβιτς σε παρακαλώ...
Έχει χαθεί πλέον κάθε μέτρο.
Πλέον είμαι σίγουρος ότι εκείνο το @@ που έφτυσε τον προπονητή μας μέσα στην Τούμπα γράφει εδώ μεσα
Πλέον είμαι σίγουρος ότι εκείνο το @@ που έφτυσε τον προπονητή μας μέσα στην Τούμπα γράφει εδώ μεσα
Ο Λουτσεσκου συμφωνησε στο προτζεκτ? Συμφωνησεsourmenetes έγραψε:Ωραίες οι απορίες σου.Special 4 έγραψε:Στα δυο ματς μεσα στην Τουμπα χασαμε απο μια ομαδα μ χειροτερο ρόστερsourmenetes έγραψε: Αααα.. Αφού είχε 15 τελικές είναι καλύτερος..
Εγώ λεω όχι!
Για πες μου εσύ...
Αλλά λέμε...
Ας μην τον αφηνε
κ στα δυο ματς
Με το ζορι τον έβαλε?
Τον επελεξε ο ίδιος
Όταν το καλοκαίρι αλλάζεις τη μισή ομάδα λογικό να ψάχνεις να βρεις σταθερές. Άρα στις σταθερές θα έχεις τον ΚΟΥΡΤΙΤΣ μέσα στο γήπεδο, θα έχεις τον Αντελινο θα έχεις και κάποιους ακόμα.
Δε γίνεται να βάλεις 11 νέους παίκτες από τους οποίους στο 1ο ματς είδαμε ένα ραφα σοαρες έτοιμο να πέσει κάτω, ένα σαστρε χάλια και ένα Κάργα χάλια.
Άρα στα πρώτα ματς ένας προπονητής λογικό να ψάχνει να βρει έναν κορμό την ώρα που άλλαξες κατά το ήμισυ την ομάδα.
Επίσης στο θέμα μπάτζετ έχουμε και τον ΚΟΥΡΤΙΤΣ εκτός, τον Φελίπε και τον κουαλιατα να μη δίνουν τπτ.
Το γιατί ο Γιοβανοβιτς δε διαμαρτυρεται ίσως να έπρεπε να το καταλάβεις από τον περσινό τελικό.
Κατά τ άλλα στα 6 ματς που παίξαμε φέτος μεταξύ τους φάγανε 2 ξεγυρισμενες σφαλιάρες στο κυπελλο.
Φάγανε ένα τριμπαλο που θα μπορούσε να ήταν και 5μπαλο στο πρωτάθλημα (είχαμε 2 δοκάρια), προχθές με μισή ομάδα ήμασταν καλύτεροι και στο ματς του 1ου γύρου δώσαμε ένα πεναλτυ δώρο.
Και να σου θυμίσω ότι στο ματς των πλευ οφ ο κουρμπελης έπαιζε μπάσκετ αλλά κάρτα κόκκινη δεν πήρε.
Για να μη θυμηθω τις 2 απευθείας κοκκινες που δεν έδωσαν στο 0-3 σε 2 δρεπανια του βαζελου για καρατιες σε Μπίσεσβαρ και ντελια.
Αν δεν συμφωνουσε ας μην εμενε
Αν δν ηταν ικανος ν εχει τν ομαδα ετοιμη για το ευρωπαικο παιχνιδι μ τν υπερομαδα της βουλγαρικης λεφσκι ειναι δικη τ ευθυνη
Τα τακτικα λαθη ηταν απειρα σ εκεινα τ παιχνίδια
Δυο δεξια στοπερ παιζοντας παλι μ καργα ενω ειχε κανει προετοιμασια κ μ Κουλιερακη
Εβαζε Νταντας σε θεση 10
Ναρει σεντερ φορ κ Μπραντον στον παγκο
Απετυχε ν εχει τν ομαδα ετοιμη κ αποκλειστηκαμε
Τ οτι εχουμε τ δευτερο μπατζετ δν αμφισβητειται
Το ν νικαμε τον βαζελο ειναι τ φυσιολογικό
Το ν χανουμε δυο φορες στην Τουμπα απο το τέταρτο μπατζετ δεν είναι φυσιολογικο
Σ παιρνει τ πορτοφολι ο αλλος προπονητής μ χειροτερο ροστερ
Δε νομιζω οτι χασαμε στην Τουμπα λογω διαιτησιας
Οι 13 ποντοι θ ηταν 1 ποντος κ θα παλευες τωρα για τ δευτερη θεση
Κορμο εψαχνε κ ο Αλμειδα ως καινουριος προπονητης κ ο Γιοβανοβιτς
Οχι μονο ο Λουτσεσκου
Τ βαθμολογικη διαφορα π εγινε στο πρωταθλημα εγινε στις πρωτες αγωνιστικες οταν τον ευρωπαϊκο αποκλεισμο τον πληρωσαν μονο ο Σαστρε, ο Σοαρες, ο Κωνσταντελιας, ο Σβαμπ π εφαγαν παγκο
Δεν την πληρωσε ουτε ο Κουρτιτς ουτε ο Βιερινια, Μπισεσβαρ, Καντουρι κ συνεχισαν ν παιζουν χανοντας βαθμους μ κατι ομαδες τυπου ΟΦΗ, αστερα κ λεβαδειακου
Η καλη πορεια των επομενων μηνων εγινε οταν τραυματιστηκαν κ βγηκαν οι παλαιμαχοι κ μπηκαν αναγκαστικα κανονικοι ποδοσφαιριστες οπως ο Σαστρε, Σβαμπ, Ραφα, Κωνσταντελιας
Δυο προετοιμασιες εκανε φετος κ τ καλοκαιρι κ τ χειμωνα κ παλι κατερρευσε η ομαδα στα playoffs
Δεν ειναι ικανος ν καταφερει ν εχει την ομαδα ετοιμη στα ευρωπαϊκα
Δεν καταφερνει ν ειναι η ομαδα ετοιμη στο φιναλε
Δεν καταφέρνει ν ενσωματωσει εγκαιρα τους νεους παικτες μενοντας προσκολλημενος στους παλιους κ μενοντας πισω βαθμολογικα στ πρωταθλημα
Καταφερε ν παιξει ποδοσφαιρο η ομαδα για τρεις μηνες βαρια οταν ψιλοπαρατησε για λιγο καιρο τ κουραστικο build up απο πισω κ επαιξε μ κανονικους παικτες
Αυτο ομως δν ειναι αρκετο κ ειναι επαναλαμβανομενο δυο χρονια τωρα
Ειναι ολοφανερη η ευθυνη τ Λουτσεσκου για τ πισωγυρισματα δυο χρονια τωρα
Καταφερε ν παιξει ποδοσφαιρο η ομαδα για τρεις μηνες βαρια οταν ψιλοπαρατησε για λιγο καιρο τ κουραστικο build up απο πισω κ επαιξε μ κανονικους παικτες
- PAOK_Antarctica
Εν τω μεταξύ τα "πισωγυρίσματα δύο χρόνια τώρα" είναι που φέτος ίσως βγούμε 4οι ή 3οι.Special 4 έγραψε:Ειναι ολοφανερη η ευθυνη τ Λουτσεσκου για τ πισωγυρισματα δυο χρονια τωρα
Γιατί κατά τ'άλλα "δύο χρόνια τώρα" έχουμε 2η θέση σε πρωτάθλημα, ευρωπαϊκή πορεία στους 8 και δύο τελικούς κυπέλλου.
Ναι, του έκανες τα μούτρα κρέας τώρα, από την ντροπή του δεν θα ξαναγράψει εδώ, έλα ρε Αντάρκτικα...!!
-
papwolf
Καλά ειδήμον στο ποδόσφαιρο ή επαγγελματίας δεν είμαι, τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι είμαι και "αναλφάβητος" δικαίωμα σου, μπορεί τελικά να έχεις και δίκιο. Αλλά για πες μας εσύ, με αυτά που ξέρεις κι αυτά που είδες, με ποιο τρόπο αναπτύσεται φέτος ο ΠΑΟΚ από πίσω, από το Κοτάρσκι και μέχρι να φτάσει η μπάλα στην αντίπαλη περιοχή.Miles έγραψε:Να ξαναπώ ότι εμείς οι οπαδοί ξέρουμε απλά την αλφαβήτα του ποδοσφαίρου, κάποιοι ούτε αυτήν.papwolf έγραψε:Καλά τώρα σίγουρα με κοροϊδεύεις. Ναι είναι κακό να ακολουθείς ΜΟΝΟ ένα τρόπο ανάπτυξης κι ακόμη χειρότερο όταν συνεχίζεις να το κάνεις ενώ ο αντίπαλος το έχει αντιληφθεί και πιέζει τη πρώτη πάσα.giapas έγραψε:papwolf μπορείς να μου ορίσεις τι σημαίνει μονοδιάστατο build up;
Υποψιάζομαι , από το επίθετο "μονοδιάστατο" , ότι υπάρχει μια αρνητική χροιά σε αυτό.
Θα μπορούσες να μου περιγράψεις τι το αρνητικό υπάρχει και , στον αντίποδα, πως θα ήταν το "πολυδιάστατο" build up ;
Θες πολυδιάστατη ανάπτυξη?
- Η μπάλα από το τερματοφύλακα προς τα πλάγια μπακ για να προωθήσουν το παιχνίδι μπροστά τους ή να αλλάξουν παιχνίδι προς την άλλη πλευρά
- Η μπάλα σε κάποιο από τα σέντερ μπακ για να τη κατεβάσουν ή να πασάρουν στα χαφ ή τα πλάγια μπακ
- Πάσα του τερματοφύλακα στα χαφ στο χώρο του κέντρου
- Μακρινή μπαλιά του τερματοφύλακα σε κάποιο από τα δύο εξτρέμ που κάνει κίνηση στη πλάτη της αντίπαλης άμυνας
- Μακρινή μπαλιά του τερματοφύλακα στο φορ για να σπάσει τη μπάλα αριστερά ή δεξιά στα χαφ ή μπροστά του στο δέκα
Γρήγορα γρήγορα να άλλοι 5 τρόποι ανάπτυξης από πίσω. Σε κάθε αγώνα συνδιασμός όλων αυτών ή κάποιων ώστε ο αντίπαλος να μη μπορεί να σε μπλοκάρει. Αλλά όχι εμείς εκεί, από το τερματοφύλακα στο χαφ που έχει κατέβει λίγο έξω από τη περιοχή μας για να πάρει μπάλα κι από κει δεξιά ή αριστερά στο σέντερ μπακ, κτλ, κτλ...
Από αυτά που γράφεις, εγώ καταλαβαίνω ότι ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, και δεν είναι κακό. Το κακό είναι όταν θέλεις να δείξεις ότι είσαι στην πρώτη και κάνεις τον έξυπνο και τον ειδήμονα.
Παρεμπιπτόντως, τα μισά που γράφεις είναι build up, που το εφαρμόζουμε, με επιτυχία ή όχι, ανάλογα και την πίεση του αντιπάλου, ενώ εσύ το παρουσιάζεις σαν κάτι εύκολο, "θα πάρει την μπάλα ο στόπερ και θα τη δώσει στον χαφ" - χαίρω πολύ! Το προτελευταίο εφαρμόζεται δύσκολα έως καθόλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αν υπήρχαν εύκολα δε θα χρειαζόταν προπονητής, θα είχες καμιά 20-25 παίχτες και θα έκαναν αυτοί τη δουλειά.
- sourmenetes
- Moderator
1)Ο λουτσεσκου παραδέχθηκε ότι φέρει ευθύνη για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.Special 4 έγραψε:Ο Λουτσεσκου συμφωνησε στο προτζεκτ? Συμφωνησεsourmenetes έγραψε:Ωραίες οι απορίες σου.Special 4 έγραψε: Στα δυο ματς μεσα στην Τουμπα χασαμε απο μια ομαδα μ χειροτερο ρόστερ
Ας μην τον αφηνε
κ στα δυο ματς
Με το ζορι τον έβαλε?
Τον επελεξε ο ίδιος
Αν δεν συμφωνουσε ας μην εμενε
Αν δν ηταν ικανος ν εχει τν ομαδα ετοιμη για το ευρωπαικο παιχνιδι μ τν υπερομαδα της βουλγαρικης λεφσκι ειναι δικη τ ευθυνη
Τα τακτικα λαθη ηταν απειρα σ εκεινα τ παιχνίδια
Δυο δεξια στοπερ παιζοντας παλι μ καργα ενω ειχε κανει προετοιμασια κ μ Κουλιερακη
Εβαζε Νταντας σε θεση 10
Ναρει σεντερ φορ κ Μπραντον στον παγκο
Απετυχε ν εχει τν ομαδα ετοιμη κ αποκλειστηκαμε
Τ οτι εχουμε τ δευτερο μπατζετ δν αμφισβητειται
Το ν νικαμε τον βαζελο ειναι τ φυσιολογικό
Το ν χανουμε δυο φορες στην Τουμπα απο το τέταρτο μπατζετ δεν είναι φυσιολογικο
Σ παιρνει τ πορτοφολι ο αλλος προπονητής μ χειροτερο ροστερ
Δε νομιζω οτι χασαμε στην Τουμπα λογω διαιτησιας
Οι 13 ποντοι θ ηταν 1 ποντος κ θα παλευες τωρα για τ δευτερη θεση
Κορμο εψαχνε κ ο Αλμειδα ως καινουριος προπονητης κ ο Γιοβανοβιτς
Οχι μονο ο Λουτσεσκου
Τ βαθμολογικη διαφορα π εγινε στο πρωταθλημα εγινε στις πρωτες αγωνιστικες οταν τον ευρωπαϊκο αποκλεισμο τον πληρωσαν μονο ο Σαστρε, ο Σοαρες, ο Κωνσταντελιας, ο Σβαμπ π εφαγαν παγκο
Δεν την πληρωσε ουτε ο Κουρτιτς ουτε ο Βιερινια, Μπισεσβαρ, Καντουρι κ συνεχισαν ν παιζουν χανοντας βαθμους μ κατι ομαδες τυπου ΟΦΗ, αστερα κ λεβαδειακου
Η καλη πορεια των επομενων μηνων εγινε οταν τραυματιστηκαν κ βγηκαν οι παλαιμαχοι κ μπηκαν αναγκαστικα κανονικοι ποδοσφαιριστες οπως ο Σαστρε, Σβαμπ, Ραφα, Κωνσταντελιας
Δυο προετοιμασιες εκανε φετος κ τ καλοκαιρι κ τ χειμωνα κ παλι κατερρευσε η ομαδα στα playoffs
Δεν ειναι ικανος ν καταφερει ν εχει την ομαδα ετοιμη στα ευρωπαϊκα
Δεν καταφερνει ν ειναι η ομαδα ετοιμη στο φιναλε
Δεν καταφέρνει ν ενσωματωσει εγκαιρα τους νεους παικτες μενοντας προσκολλημενος στους παλιους κ μενοντας πισω βαθμολογικα στ πρωταθλημα
Αυτο ομως δν ειναι αρκετο κ ειναι επαναλαμβανομενο δυο χρονια τωρα
Ειναι ολοφανερη η ευθυνη τ Λουτσεσκου για τ πισωγυρισματα δυο χρονια τωρα
2) η βαθμολογική διαφορά δεν έγινε μόνο στις πρώτες αγωνιστικές! Μη λες ότι θες. Να θυμίσω ότι έχασες πόντους μέσα στον ατρόμητο 2,που έπαιζες μονοτερμα,εχασες 2 πόντους εντός έδρας με τον οφη, και σου έκλεψαν και 4 πόντους με Τρίπολη και γιαννενα
Επίσης άλλους 2 πόντους με Τρίπολη εντός.
Σύνολο 10 πόντοι!
Αυτοί οι πόντοι ήταν χωρίς τον Μπισεσβαρ, τον ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ και τον ΚΟΥΡΤΙΤΣ!
Αλλά το φτιάχνεις ωραία...
3)ο γιοβανοβιτς για τι έψαχνε κορμό; 2 χρόνια είναι στο βαζελο και δεν άλλαξε τη μισή ομάδα.
4)Όταν μιλάς για ανάδειξη παικτών και ο ΠΑΟΚ παίζει φέτος με ντελια, κουλιερακη και έχουν παίξει λυρατζης και τσαουσης μάλλον μιλάς για άλλον προπονητή.
Αλλά όταν τελειώνει το θέμα με τους παλαίμαχους πιάνουμε τους νέους.
Συνοπτικά ο λουτσεσκου έχει όπως όλοι οι προπονητές τα κολλήματα του και τις αδυναμίες του.
Αυτό που κάνει όμως ειναι σωστό και η ομάδα μας, παρότι έχει λάθος δομημένο ροστερ, παίζει σωστο ποδόσφαιρο.
Με 4 5 σωστές κινήσεις θα δώσει πάρα πολλά στην ομάδα.
Αυτα από εμένα!
Η μόνη δικαιολογία που σας δίνω είναι ότι είστε φανατικοί τηλεθεατές του αγγλικού, του γερμανικού και του ισπανικό ποδοσφαίρου. Γιατι εάν βλέπετε μόνο Ελλάδα και σας βρωμάει το ποδόσφαιρο του Λουτσεσκου, καλύτερα να το παρατήσετε το άθλημα.
Ο βαζελος βάζει γκολ κωλοφαρδα, με μηδέν μπάλα. Δειτε όλα τα γκολ που φάγαμε από αυτόν, αλλά και το δοκάρι του Μαντσίνι πρόσφατα. Δεν παίζουν μπάλα, παίζουν μπιλιάρδο. Το μόνο που δουλευει καλά ο βαζελος είναι η άμυνα. Και αυτό κυρίως στο κατά τ αλλα κριαρι Κουρμπελη αλλά και στον Πέρεθ. Σαν να παίζουν με 4 στόπερ είναι.
Η ΑΕΚ έχει ποιότητα και βάθος φετος και παίκτες ταχυδυναμικους. Το ποδόσφαιρο της είναι ατομική ενέργεια ή κλέψιμο στο πρεσινγκ. Οταν παίζει με κανονικούς αντιπάλους είναι γιόμα και άγιος ο θεός.
Για τον γαυρο δεν χρειάζονται πολλά. Αλλαξε 124 προπονητές.
Ο βαζελος βάζει γκολ κωλοφαρδα, με μηδέν μπάλα. Δειτε όλα τα γκολ που φάγαμε από αυτόν, αλλά και το δοκάρι του Μαντσίνι πρόσφατα. Δεν παίζουν μπάλα, παίζουν μπιλιάρδο. Το μόνο που δουλευει καλά ο βαζελος είναι η άμυνα. Και αυτό κυρίως στο κατά τ αλλα κριαρι Κουρμπελη αλλά και στον Πέρεθ. Σαν να παίζουν με 4 στόπερ είναι.
Η ΑΕΚ έχει ποιότητα και βάθος φετος και παίκτες ταχυδυναμικους. Το ποδόσφαιρο της είναι ατομική ενέργεια ή κλέψιμο στο πρεσινγκ. Οταν παίζει με κανονικούς αντιπάλους είναι γιόμα και άγιος ο θεός.
Για τον γαυρο δεν χρειάζονται πολλά. Αλλαξε 124 προπονητές.