Τι εννοείς τα έφτυσε? Κουράστικε απλά στο τέλος επειδή πήγαινε πάνω κάτω 90 λεπτά. Σε 6-7 μέρες μπάινει ξανά και σου κάνει το ίδιο. Ο όρος του box to box. Αφου να σκεφτείς δεν φάνηκε ότι παίζει ο ντάντας δίπλα του και ο καντουρί μπροστά του. Απο άποψη πρέσινγκ και κερδισμένων μονομαχιών εννοώ που και οι δύο υστερούν εκεί.sourmenetes έγραψε:Δεν ξέρω...ενα ματς έπαιξε ολόκληρο και τα φτυσε.VfB-G4 έγραψε:Επίσης ο Φιλίπε όταν είναι ξεμπλοκαρισμένος είναι ΠΑΙΧΤΑΡΑ. Κάθετες, ασσίστ, ταχύτητα, πάνω κάτω πρέσινγκ, κλεψίματα, και τι δεν έκανε. Πρέπει να βρει το κουμπί του ο Λούτσι.
Πως γίνεται αυτό;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βάζελος-ΠΑΟΚ 1-1 ΜVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Βάζελος-ΠΑΟΚ 1-1 ΜVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Δεδομένων των απουσιών η ομάδα σήμερα και κύρια στο β΄ ήταν καλή. Κάναμε βέβαια με το καλημέρα και πάλι δώρο, αλλά τουλάχιστον βγήκε μία αντίδραση. Μπορούσαμε και το διπλό.
Ο Κοτάρσκι έκανε το λάθος στο 9΄, αλλά οι μετέπειτα επεμβάσεις του και ειδικά στο φάουλ του Μπερνάρ που μετά την καραμπόλα τον βρίσκει σε αντίθετη φορά αλλά τελικά το βγάζει, ήταν όλα τα λεφτά. Αυτή μπορεί και να ήταν η απόκρουση της χρονιάς.
Μην τα βάζουμε με τον Λευτέρη, ήταν άτυχος φέτος και βγήκε εκτός ρυθμού, αλλά αμυντικά είχε πολλές σωστές και καίριες επεμβάσεις. Επιθετικά σαφώς και δεν βοήθησε, πάντως με τον Σάστρε σχηματίζουν ένα καλό δίδυμο στην θέση αυτή. Μάτος δεν βρίσκεις κάθε μέρα.
Ρε Φελίπε, προσόντα έχεις, φοβερή η ασίστ στο γκολ. Συγκεντρώσου ρε αγόρι μου και κυνήγα τις φάσεις αντί να διαμαρτύρεσαι. Πάντως άσχετα με την καλή του εμφάνιση σήμερα στο β΄, δεν είναι ο μέσος που θέλουμε.
Μπράβο στον Τόμας, πάρα πολύ τίμιος για το συμβόλαιο του. Πάλι γκολ σήμερα, πόσα θα έβαζε αν είχε παραπάνω χρόνο συμμετοχής; Αξίζει να μείνει για back up.
Ο Ζίφκοβιτς που τρέχει πάνω-κάτω και βοηθά σε όλες τις γραμμές παίζοντας στο κόκκινο, έχει σκάσει.
Ολιβέιρα πιστεύω τέλος. Κεντζιόρα και Νάσμπεργκ πολύ λίγοι.
Την Κυριακή διπλό στον Βόλο αλλά να μην πιστέψουμε πως ο Μπέος θα κατέβει αδιάφορος. Βλέπω χλιαρό διπλό του βάζελου στο τηγάνι, αφού το χαρτί σήμερα πέταξε το πρωτάθλημα παρά το δώρο μας. Από ότι άκουγα στο μπαρ από διπλανούς που παρακολουθούσαν παράλληλα σε διπλανή οθόνη, ο γαύρος μάλλον εύκολα πήρε το Χ.
Σε 12 μέρες πάμε γερά και ελπίζω πιο πλήρεις να κλειδώνουμε το Europa League.
Πολλοί οι τραυματισμοί, ένα ευχέλαιο ας κάνουμε μήπως και βάλει το χέρι του ο Θεός. Πού είσαι ρε Άγγελε;
Ο Κοτάρσκι έκανε το λάθος στο 9΄, αλλά οι μετέπειτα επεμβάσεις του και ειδικά στο φάουλ του Μπερνάρ που μετά την καραμπόλα τον βρίσκει σε αντίθετη φορά αλλά τελικά το βγάζει, ήταν όλα τα λεφτά. Αυτή μπορεί και να ήταν η απόκρουση της χρονιάς.
Μην τα βάζουμε με τον Λευτέρη, ήταν άτυχος φέτος και βγήκε εκτός ρυθμού, αλλά αμυντικά είχε πολλές σωστές και καίριες επεμβάσεις. Επιθετικά σαφώς και δεν βοήθησε, πάντως με τον Σάστρε σχηματίζουν ένα καλό δίδυμο στην θέση αυτή. Μάτος δεν βρίσκεις κάθε μέρα.
Ρε Φελίπε, προσόντα έχεις, φοβερή η ασίστ στο γκολ. Συγκεντρώσου ρε αγόρι μου και κυνήγα τις φάσεις αντί να διαμαρτύρεσαι. Πάντως άσχετα με την καλή του εμφάνιση σήμερα στο β΄, δεν είναι ο μέσος που θέλουμε.
Μπράβο στον Τόμας, πάρα πολύ τίμιος για το συμβόλαιο του. Πάλι γκολ σήμερα, πόσα θα έβαζε αν είχε παραπάνω χρόνο συμμετοχής; Αξίζει να μείνει για back up.
Ο Ζίφκοβιτς που τρέχει πάνω-κάτω και βοηθά σε όλες τις γραμμές παίζοντας στο κόκκινο, έχει σκάσει.
Ολιβέιρα πιστεύω τέλος. Κεντζιόρα και Νάσμπεργκ πολύ λίγοι.
Την Κυριακή διπλό στον Βόλο αλλά να μην πιστέψουμε πως ο Μπέος θα κατέβει αδιάφορος. Βλέπω χλιαρό διπλό του βάζελου στο τηγάνι, αφού το χαρτί σήμερα πέταξε το πρωτάθλημα παρά το δώρο μας. Από ότι άκουγα στο μπαρ από διπλανούς που παρακολουθούσαν παράλληλα σε διπλανή οθόνη, ο γαύρος μάλλον εύκολα πήρε το Χ.
Σε 12 μέρες πάμε γερά και ελπίζω πιο πλήρεις να κλειδώνουμε το Europa League.
Πολλοί οι τραυματισμοί, ένα ευχέλαιο ας κάνουμε μήπως και βάλει το χέρι του ο Θεός. Πού είσαι ρε Άγγελε;
- thomas Murg
Μεγάλα στράκια και στην πορνοτέ όπως και στη πορνονόβα.
Τις φάσεις του ΠΑΟΚ που ήταν ύποπτες για βαρ τις έδειχναν αφού γινόταν η επόμενη φάση και παιζόταν το παιχνίδι. Προφανώς για να μην προλάβουν από τον πάγκο και ζητήσουν παρέμβαση βαρ.
Χαρακτηριστική η φάση με το σουτ που ζητούν χέρι του Κότσιρα νομίζω οι δικοί μας και το γαμωκάναλο τη δείχνει αφού εκτελέστηκε το κόρνερ. Δεν ήταν χέρι αλλά και να ήταν θα το έτρωγε η μαρμάγκα.
Και το αμιγώς ποδοσφαιρικό σχόλιο. Τι σου είναι η ργιόλα η μπάλα? Στην Τούμπα παίξαμε πολύ καλύτερα τους κατάπιαμε στο β΄ημίχρονο και δεν πήραμε βαθμό.
Σήμερα, πάλι με τις γιόμες αυτοί, κατάφεραν και βγάλανε πέντε έξι φάσεις με τις οποίες θα μπορούσε να είχε σχολάσει ο γάμος από το α΄ημίχρονο αλλά στο τέλος με λίγη προσοχή στη μπαλιά του Μπράντον στον Ζίφκο άνετα θα τους κάναμε κηδεία.
Τις φάσεις του ΠΑΟΚ που ήταν ύποπτες για βαρ τις έδειχναν αφού γινόταν η επόμενη φάση και παιζόταν το παιχνίδι. Προφανώς για να μην προλάβουν από τον πάγκο και ζητήσουν παρέμβαση βαρ.
Χαρακτηριστική η φάση με το σουτ που ζητούν χέρι του Κότσιρα νομίζω οι δικοί μας και το γαμωκάναλο τη δείχνει αφού εκτελέστηκε το κόρνερ. Δεν ήταν χέρι αλλά και να ήταν θα το έτρωγε η μαρμάγκα.
Και το αμιγώς ποδοσφαιρικό σχόλιο. Τι σου είναι η ργιόλα η μπάλα? Στην Τούμπα παίξαμε πολύ καλύτερα τους κατάπιαμε στο β΄ημίχρονο και δεν πήραμε βαθμό.
Σήμερα, πάλι με τις γιόμες αυτοί, κατάφεραν και βγάλανε πέντε έξι φάσεις με τις οποίες θα μπορούσε να είχε σχολάσει ο γάμος από το α΄ημίχρονο αλλά στο τέλος με λίγη προσοχή στη μπαλιά του Μπράντον στον Ζίφκο άνετα θα τους κάναμε κηδεία.
- sourmenetes
- Moderator
Ότι ξέρει μπάλα όσο λίγοι νομίζω ότι το. Εχουμε παραδεχτεί όλοι.Asimos έγραψε:Ούτε καν εξαίρεση Σούρμε, ακόμη πιο σπάνια κι από την εξαίρεση έστω η εμφάνιση του Κανουρί πλέον. Αυτό δεν αναιρεί πως αυτά που κάνει δεν μπορεί να τα κάνει άλλος αυτή τη στιγμή.
Έχω μια μικρή ένσταση για τον Σοάρες. Τον Ράφα. Παίζει ασταμάτητα από τον Οκτώβριο νομίζω. Χωρίς αλλαγή χωρίς τίποτα. Λογικό να κάνει συντήρηση δυνάμων και να μη πολυφαίνεται.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι σου είναι τελικά το ποδόσφαιρο...!!!
Ο καθένας τα βλέπει όπως θέλει.
Άλλος βρίσκει καλό το Καντουρί, άλλος χάλια, άλλος αρκετά καλό το Κεντζιόρα, άλλος για τα σκυλιά, άλλος εντελώς χάλια την εμφάνιση του Φελίπε, άλλος ελπιδοφόρα και πάει λέγοντας. Τρέχα γύρευε δλδ...
Ο καθένας τα βλέπει όπως θέλει.
Άλλος βρίσκει καλό το Καντουρί, άλλος χάλια, άλλος αρκετά καλό το Κεντζιόρα, άλλος για τα σκυλιά, άλλος εντελώς χάλια την εμφάνιση του Φελίπε, άλλος ελπιδοφόρα και πάει λέγοντας. Τρέχα γύρευε δλδ...
Για να μην παρεξηγηθώ.. Τον ορεξάτο Καντουρί τον απολαμβάνω...
- falconakis
Για μια ακόμη φορά και παρά τις απουσιες η ομαδα έδειξε ότι φέτος αδικησε τον εαυτό της.
Δεν μπορεις όμως να περιμένεις κάτι διαφορέτικό από μια ομάδα που έχει τόσα νέαρά παιδια...
Ας ελπίσουμε το καλοκαίρι να καλυφθύν τα φανερα κενά και του χρόνου να δούμε ωραία μπαλίτσα.
Η τρίτη θέση και το κύπελο είναι μαι πού καλή επιτυχία εαν αναλογιστούμε τους πεταμένους βαθμούς φετος...

Δεν μπορεις όμως να περιμένεις κάτι διαφορέτικό από μια ομάδα που έχει τόσα νέαρά παιδια...
Ας ελπίσουμε το καλοκαίρι να καλυφθύν τα φανερα κενά και του χρόνου να δούμε ωραία μπαλίτσα.
Η τρίτη θέση και το κύπελο είναι μαι πού καλή επιτυχία εαν αναλογιστούμε τους πεταμένους βαθμούς φετος...

- Jules Winnfield
renegade έγραψε:Πώς ένα αποτέλεσμα κουκουλωνει όλα τα προβλήματα.
Σήμερα η απόδοση ήταν ερασιτεχνικη
Δώσε πόνο Λούτσι!
Μπράβο στην ομάδα. Ήταν η καλύτερη στο γήπεδο παρά τις σημαντικές απουσίες.
Παραδόξως η διαιτησία του Άγγλου σφαγέα ήταν πολύ καλή. Κάτι που δεν περίμενε κανένας
Παραδόξως η διαιτησία του Άγγλου σφαγέα ήταν πολύ καλή. Κάτι που δεν περίμενε κανένας
Re: Βάζελος-PΑΟΚ 1-1 ΜVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Καλύτερα να θέλουμε ένα μόνο αποτελέσμα με το γαυρο..nunies4 έγραψε:Κόντρα σε όλες τις προβλέψεις η ομάδα ανταπεξηλθε..
Φοβερός Μπράντον νόμιζε έλυσε τα χέρια πολλών για το πώς πρέπει να κινηθούμε στην υπόθεση φορ
Δυστυχώς ο βαθμός δεν άλλαξε κάτι λόγω του αποτελέσματος του γαύρου.
Νίκη με Βόλο και μόνο νίκη με γαύρο για 3η θέση και Γιουρόπα
ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΠΑΡ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ εισαι τυχερος που η χαρτινη δεν κερδισε.....ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Re: Βάζελος-PΑΟΚ 1-1 ΜVP, σχόλια & παραλειπόμενα
ΚΑΙ ΕΓΩ....Totem_pk έγραψε:Δεν ειναι μονο το γκολ. Ειναι το παθος η ψυχη η δυναμη. Ας φερουν 2 σεντερ φορια. Ακομη και ετσι εγω τον θελω τον τρελο Ισπανο στην ομαδα του χρονου.ΑποστόληςΑ έγραψε:Brandon παιχταράς και το μοναδικό κέρδος, μετά την ισοπαλία, από τον αγώνα.
O Μπράντον σήμερα μας έδειξε την γύμνια του Ολιβέιρα στο σκοράρισμα και στην πίεση του αντιπάλου.
Αν είχαμε αξιοπρεπή παρουσία από τον βασικό μας Φορ, αν δεν ήμασταν στο κόλπο της διεκδίκησης πρωταθλήματος, θα είχαμε πολύ καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία.
2 χρόνια χωρίς φορ σοβαρο δεν παίρνεις πρωτάθλημα.
Αν είχαμε αξιοπρεπή παρουσία από τον βασικό μας Φορ, αν δεν ήμασταν στο κόλπο της διεκδίκησης πρωταθλήματος, θα είχαμε πολύ καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία.
2 χρόνια χωρίς φορ σοβαρο δεν παίρνεις πρωτάθλημα.
Κάτι που είναι ακόμη πιο εξοργιστικο για τότε. Δεν ήταν ανίκανος. Ήταν στημένος.Logistis έγραψε:Μπράβο στην ομάδα. Ήταν η καλύτερη στο γήπεδο παρά τις σημαντικές απουσίες.
- buffalobill4
Η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο κατέβηκε ως σάκος του μποξ για το ποκ όπως συνηθίζει στα πλέι οφφ φέτος. Στο β βγάλαμε λίγο νεύρο Παρολαυτα η εμφάνιση εμένα δεν μου άρεσε.
Κοταρσκι εξαιρετικός
Ραφα σοαρες πολύ καλός
Μπραντον καταπληκτικός
Φιλιπε σοαρες ενθαρρυντικό ματς.
Κεντζιορα Νασμπεργκ σαν να μην υπήρξαν στο γήπεδο. Τους περνούσαν όλοι όπως ήθελαν όποτε ήθελαν. Με αποκορύφωμα το πρώτο γκολ (το οποίο θύμισε το πρώτο του βαζελου στην Τούμπα). Τι κάνετε ρε παλικάρια. Κουτουλατε;
Κοταρσκι εξαιρετικός
Ραφα σοαρες πολύ καλός
Μπραντον καταπληκτικός
Φιλιπε σοαρες ενθαρρυντικό ματς.
Κεντζιορα Νασμπεργκ σαν να μην υπήρξαν στο γήπεδο. Τους περνούσαν όλοι όπως ήθελαν όποτε ήθελαν. Με αποκορύφωμα το πρώτο γκολ (το οποίο θύμισε το πρώτο του βαζελου στην Τούμπα). Τι κάνετε ρε παλικάρια. Κουτουλατε;