Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
- ΑποστόληςΑ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
Γιατί συζητάμε εδώ τα του αγώνα ΠΑΟ - ΠΑΟΚ και δεν ανοίγει κάποιος γουρλής το τόπικ;
-
papwolf
Νίκη με γκολ στα χασομέρια και πανηγυρισμός στιλ Πέλκα, όλης της ομάδας μπροστά στη 13.
Αν δεν το πάρει ο βαζελος με την εικόνα που έχει μπορεί του χρόνου να ξεφουσκώσει και να έχουμε έναν αντίπαλο λιγότερο ενώ η κουλα αν δεν το πάρει έχει έτοιμη ομάδα και για του χρόνου. Βέβαια έχει τον κάβουρα και αν χάσουν και το κύπελλο μπορεί να ξαναμπεί σε Σβάρνας-ανεστης μοουντ.
Σιχαμενοι και οι 2 . Εμείς πρέπει να κάνουμε το 4χ4 στα ματς που μείνανε και ας το πάρει οποίος ναναι . Σαν να μ λες ποιος θέλω να βγει πρωθυπουργός ο κουλής ή ο Τσίπρας ένα πραγμα
Σιχαμενοι και οι 2 . Εμείς πρέπει να κάνουμε το 4χ4 στα ματς που μείνανε και ας το πάρει οποίος ναναι . Σαν να μ λες ποιος θέλω να βγει πρωθυπουργός ο κουλής ή ο Τσίπρας ένα πραγμα
Οχι αδελφε. Δεν συμφωνω. Γιατι για τα δικα μας παιδια ο ποδοσφαιρικος εισαγγελεας θα αποφασισει οτι υπηρξε και θα φανε κανα 3-4 αγωνιστικες. Οι δικοι μας. Και θα παιζει και σε ΟΛΑ τα καναλια και τα σαιτ η φαση ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ. οχι σαν αυτους που τις κρυψανε.Jairo έγραψε:Θέλω στην προπόνηση για την Τετάρτη οι παίκτες μας να κάνουν εντατικά στην άσκηση Ντεουλοφέου.
Πριν αρχίσει τελείωσε το ζήτημα Αϊτόρ, καθώς ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έκρινε ότι δεν υπήρξε άσεμνη χειρονομία του Ισπανού ποδοσφαιριστή στον τελικό κυπέλου Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.
Έτσι λοιπόν ο MVP του τελικού του Κυπέλλου δεν θα κληθεί καν σε απολογία δεδομένου ότι δεν υπήρξε κάτι επιλήψιμο για το οποίο θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις, με τον ίδιο τον Αϊτόρ να ισχυρίζεται ότι δεν έκανε καμία προσβλητική χειρονομία αλλά αντέγραψε τον πανηγυρισμό του Ντεουλοφέου.
Απορω γιατι η παε μας δεν μεγαλωνει τετοια θεματα.
-
papwolf
Όποιος και να το πάρει το θέμα είναι να μη μπει ούτε αυτός, ούτε ο δεύτερος στους ομίλους του τσουλου.
Ας καταλήξουν στο κόφερανς να πάρουν και κάνα βαθμό για τη χώρα.
Ας καταλήξουν στο κόφερανς να πάρουν και κάνα βαθμό για τη χώρα.
-
john4serres
Για γούρι.ΑποστόληςΑ έγραψε:Γιατί συζητάμε εδώ τα του αγώνα ΠΑΟ - ΠΑΟΚ και δεν ανοίγει κάποιος γουρλής το τόπικ;
-
papwolf
Άρθρο του Μήλιου στο πορτοκαλί σάιτ:
Κρίμα που αυτός ο τεράστιος ποδοσφαιριστής δεν έπαιξε και στα κεντρικά, να αναδειχθεί πλήρως το ταλέντο του...!!!
Ήθος, όχι αστεία πράγματα ο Κόκας...!!!Ο παλιός παίκτης του Άρη, Σέρχιο Κόκε καταδικάστηκε σε εξαετή φυλάκιση, αφού ομολόγησε ότι ήταν αρχηγός του σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών!
Ποινή φυλάκισης έξι ετών επιβλήθηκε στον παλιό παίκτη του Άρη, Σέρχιο Κόκε ο οποίος ομολόγησε ότι ήταν αρχηγός σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών (κυρίως μαριχουάνα), τα οποία αγόραζε από το Μαρόκο και διοχέτευε σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις.
Ο 40χρονος Ισπανός, κινδύνευε αρχικά με ποινή 16 ετών, ωστόσο η ομολογία του βοήθησε ώστε η ποινή του να μειωθεί στα 6 χρόνια.
Ο Κόκε, ο οποίος είχε εκτίσει ήδη 20 μήνες φυλάκισης, είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους τον Ιούλιο του 2021, πληρώνοντας εγγύηση 15.000 ευρώ.
Στην υπόθεση Vinculada συνελήφθησαν συνολικά 18 άτομα (ανάμεσα τους και ο αδερφός του Κόκε), με τις διωκτικές αρχές να κάνουν λόγο για μία εγκληματική οργάνωση με πολύ ισχυρές δομές, που επέτρεπε την αγορά και την διακίνηση πολύ μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών, που διοχετεύονταν με φορτηγά σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.
Κρίμα που αυτός ο τεράστιος ποδοσφαιριστής δεν έπαιξε και στα κεντρικά, να αναδειχθεί πλήρως το ταλέντο του...!!!
-
montekristo
Ο Κοκες σε παρακαλω παρα πολυ!
Ηταν πολυ μεγαλες οι ποσοτητες.-
ΥΓ. Που ειναι εκεινες οι "παλιες καλες
μερες" που τα κεντρικα ειχαν Φουν(τ)ες;
Ηταν πολυ μεγαλες οι ποσοτητες.-
ΥΓ. Που ειναι εκεινες οι "παλιες καλες
μερες" που τα κεντρικα ειχαν Φουν(τ)ες;
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Ας κάνω ένα κουιζ
Για θύμηστε μου, την τελευταία δεκαετία, πόσες φορές παίξαμε με παραπάνω παίκτη, με τις ομάδες του ΠΟΚΙΣΤΑΝ και πόσες με λιγοτερο και ποτε ήταν η τελευταία φορά;
Γιατί εγώ δεν θυμάμαι τουλάχιστον όσον αφορά το σκέλος του παραπάνω παίκτη υπέρ μας.
Για θύμηστε μου, την τελευταία δεκαετία, πόσες φορές παίξαμε με παραπάνω παίκτη, με τις ομάδες του ΠΟΚΙΣΤΑΝ και πόσες με λιγοτερο και ποτε ήταν η τελευταία φορά;
Γιατί εγώ δεν θυμάμαι τουλάχιστον όσον αφορά το σκέλος του παραπάνω παίκτη υπέρ μας.
Νομίζω με βαζελο όταν μάζευαν τις 4 άρες κάτι χουλτ και τέτοια
Σίγουρα θυμάμαι με βαζελο 4-1 κόκκινη ο Μπασινας στο ημίχρονο Γτ κλώτσησε μπάλα δυνατά αλλά έχει 20 χρόνια για πλάκα.
Μπορεί και η αεχ14 όταν πρωτοανέβηκε και έπαιζε με κάτι αραβηδιδες γιατί έστηνε πούλμαν μην μαζέψει πολλά.
Με γαύρο δεν θυμάμαι ποτέ
Σίγουρα θυμάμαι με βαζελο 4-1 κόκκινη ο Μπασινας στο ημίχρονο Γτ κλώτσησε μπάλα δυνατά αλλά έχει 20 χρόνια για πλάκα.
Μπορεί και η αεχ14 όταν πρωτοανέβηκε και έπαιζε με κάτι αραβηδιδες γιατί έστηνε πούλμαν μην μαζέψει πολλά.
Με γαύρο δεν θυμάμαι ποτέ
- ΑποστόληςΑ
sdna
Στην Αθήνα έφθασαν από χθες 50 οπαδοί της Μαρσέιγ με την οποία οι φίλοι της ΑΕΚ είναι αδελφοποιημένοι για να δουν το μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακό.
Στην Αθήνα έφθασαν από χθες 50 οπαδοί της Μαρσέιγ με την οποία οι φίλοι της ΑΕΚ είναι αδελφοποιημένοι για να δουν το μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακό.
- PAOK_Antarctica
Επίδοξοι πρωταθλητές του πέους.
Όταν η μπάλα καίει χάνουν τα αυγά και τα πασχάλια.
Καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ του 2019 που τους έκανε πλάκα όλους.
Όταν η μπάλα καίει χάνουν τα αυγά και τα πασχάλια.
Καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ του 2019 που τους έκανε πλάκα όλους.
Δεκα λεπτα ειδα αφου τελειωσε το δικο μας. Ενταξει προφανως ηταν μεσα στο αγχος, αλλα δεκα λεπτα γιομα στη γιομια μπας και ο Λιβαι στρωσει καταλαθως σε κανα συμπαικτη μεσα στην περιοχη.
- potamda
- Bet Guru 2023
Και τώρα θα φανούν όλα. Γκέι - Βάζελος την Κυριακή.
Τα αποτελέσματα σήμερα ήρθαν όπως τους βόλευε.
Με διπλό ο ένας παίρνει πρωτάθλημα και ο άλλος δεν χάνει τίποτα. Είτε έρθει στην Τούμπα στο +3 είτε ισόβαθμος, του αρκεί η ισοπαλία για την 3η θέση.
Τα αποτελέσματα σήμερα ήρθαν όπως τους βόλευε.
Με διπλό ο ένας παίρνει πρωτάθλημα και ο άλλος δεν χάνει τίποτα. Είτε έρθει στην Τούμπα στο +3 είτε ισόβαθμος, του αρκεί η ισοπαλία για την 3η θέση.
Για παικτη περισσοτερο, σημεραtheo-drama έγραψε:Ας κάνω ένα κουιζ