Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2022-2023
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2022-2023
Το σενάριο ο Φιλιποφ να μην είναι ο Βασικός πασαδόρος παίζει?
Το αποκλείω, αλλιώς τέτοια τρεμουρα να τον φέρουμε δε θα γινόταν. Κακά τα ψέματα ως δεύτερος δεν έρχεται ένας τέτοιος παίκτης.
Ο Σαββίδης αν θέλει να κάνει δώρο, να φέρει ακραίο των 150.000 και πάνω.
Παρεμπιπτόντως είδα Χουαντορένα στο τουρκικό πρωτάθλημα...

Ας μην κρίνουμε προτού καν δούμε τον παίκτη. Άλλα πράγματα έκανε πριν 3 χρόνια και άλλα τώρα.danirifle έγραψε:όχι φιλιποφ ρε φίλε..
Δε σημαίνει ότι έμεινε ο ίδιος παίκτης.
Απ' ότι φαίνεται μας κάνει την πάσα ώστε να δώσουμε αλλού τα χρήματαMiles έγραψε:Ο Σαββίδης αν θέλει να κάνει δώρο, να φέρει ακραίο των 150.000 και πάνω.

Εγώ δε θα στεκομουν στον Οσμανι (πάει Ιταλία πάλι), αλλά στον Αλεξαντρε Φερρέιρα της Φενέρμπαχτσε.
Μεγάλη καψούρα και φοβερός ακραίος. Ισορροπημένος ακραίος και καλή χρονιά φέτος.
Άκουσε κανενας τι είπε πριν λίγο ο κουλιανος στο ράδιο για τις μεταγραφές; τον πέτυχα στο κλείσιμο και δεν πρόλαβα
Συγγνώμη που επεμβαίνω στα ακούσματα σας, αλλά ακούτε ακόμα αυτόν τον ρεμπεσκε;
Κουβανέ, ν' ανησυχώ αν αρχίσεις τα καλά λόγια και για τον Φράγκο; 

Απλά δε μου αρέσει να κρίνω κόσμο γιατί έκανε κακή χρονιά φέτος ή καλή χρονιά. Άλλα δεδομένα υπάρχουν το 2022-2023 και άλλα το 2023-2024.
Και μάλιστα πολλά είναι τα παραδείγματα παικτών που έκαναν καλή χρονιά και την επόμενη ήταν μέτριοι και το ανάποδο.
Δεν μπορεί να κρίνουμε χωρίς να δούμε. Πόσο μάλλον όταν έχουν περάσει και αρκετά χρόνια. Το ίδιο θα έλεγα και θα λέω για κάθε παίκτη.
Ακόμα και η καψούρα μου ο Φερρέιρα να έρθει. Εκανε καλή χρονιά φέτος αλλά δε μου λέει κάτι. Όλοι αρχίζουν από την ίδια αφετηρία.
Και μάλιστα είπα (και θα σε "μαλώσω" τώρα) ότι να δούμε και μετά να κρίνουμε. Δεν είπα ότι είναι παιχταρας ούτε τίποτα. Αλλά όχι και να είμαστε κατευθείαν με το κουμπουρι στο χέρι.
Και μάλιστα πολλά είναι τα παραδείγματα παικτών που έκαναν καλή χρονιά και την επόμενη ήταν μέτριοι και το ανάποδο.
Δεν μπορεί να κρίνουμε χωρίς να δούμε. Πόσο μάλλον όταν έχουν περάσει και αρκετά χρόνια. Το ίδιο θα έλεγα και θα λέω για κάθε παίκτη.
Ακόμα και η καψούρα μου ο Φερρέιρα να έρθει. Εκανε καλή χρονιά φέτος αλλά δε μου λέει κάτι. Όλοι αρχίζουν από την ίδια αφετηρία.
Και μάλιστα είπα (και θα σε "μαλώσω" τώρα) ότι να δούμε και μετά να κρίνουμε. Δεν είπα ότι είναι παιχταρας ούτε τίποτα. Αλλά όχι και να είμαστε κατευθείαν με το κουμπουρι στο χέρι.
Εγώ τον Φράγκο το πέταξα ότι θα σήμαινε πως δεν μένει ο Ράπτης, όχι για την αξιολόγηση που κάνεις στους παίχτες 

-
Αναβαθμιση του Ουολς ειναι ο Γιακομπσεν.-
Οχι ο ξεχασμενος φιλος του αφεντικου μας
με προβληματα στη μεση και παραπανισια κιλα!
Ελπιζω να μην δεχθει τετοιου ειδους αλλαγη
ο Μιλενκοσκι εκτος αν ερχεται για δευτερος!
ΥΓ. Ποιος Φιλιποφ βρε τωρα βρε;
Μη μας ξενερωνετε απο Μαη μηνα!
Πραγματικά δεν το κατάλαβα ότι αυτό εννοούσες.Miles έγραψε:Εγώ τον Φράγκο το πέταξα ότι θα σήμαινε πως δεν μένει ο Ράπτης, όχι για την αξιολόγηση που κάνεις στους παίχτες

Μην προτρεχετε παιδιά. Ακόμα δεν είδες το ρόστερ και μιλάς για ξενερωμα; Επίσης τον είδες στην Ελβετία χοντρό;montekristo έγραψε:Αναβαθμιση του Ουολς ειναι ο Γιακομπσεν.-
Κάτσε να έρθει ο χριστιανός να τον δούμε και μετά να αρχίσει η κριτική. Σεβαστό το να είμαστε επιφυλακτικοί, αλλά όχι και να αρχίσουμε "τα ξενερωματα" και "τα δεν πατάω γήπεδο".