Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Κοιταξε να δεις και εγω εχω περασει σουπερ με τη γυναικα μου αλλα αν μου κατσει η Μαργκοτ Ρομπι δεν θα με χαλουσε. Ξερεις αν παιζει να με γουσταρει?
Μα τωρα ειναι σοβαρη κουβεντα αυτη ρε Γκουερινο?
Η εμμονη και η ειρωνεία μας χαλάνε.
Επίσης προτιμώ να υπολογίζω σε υπαρκτά πρόσωπα και καταστάσεις και όχι σε κατασκευάσματα της φαντασίας, αν ίσως και μπορεί.
Ο πήχης έχει μπει παρα πολύ ψηλά για να υποθέτουμε ότι μπορεί κάποιος έτσι εύκολα να ξεπεράσει τον Ivan.
Επίσης προτιμώ να υπολογίζω σε υπαρκτά πρόσωπα και καταστάσεις και όχι σε κατασκευάσματα της φαντασίας, αν ίσως και μπορεί.
Ο πήχης έχει μπει παρα πολύ ψηλά για να υποθέτουμε ότι μπορεί κάποιος έτσι εύκολα να ξεπεράσει τον Ivan.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο εισαγγελέας ζήτησε την αθώωση του.
Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα του ελληνικού πρωταθλήματος, φτάνει στο τέλος του.
Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα του ελληνικού πρωταθλήματος, φτάνει στο τέλος του.
Ενας ανθρωπος να βρεθει να ρωτησει τον Κομινη γιατι αλλα εκανε στο χορτο και αλλα εγραψε στο φυλλο αγωνα. Ετσι για το γαμωτο, να δουμε τι θα πει.
- Mitsospaoki4
- Moderator
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Παντα πρέπει να προσδοκούμε το καλύτερο. Αν συμβεί.joshua έγραψε:Κοιταξε να δεις και εγω εχω περασει σουπερ με τη γυναικα μου αλλα αν μου κατσει η Μαργκοτ Ρομπι δεν θα με χαλουσε. Ξερεις αν παιζει να με γουσταρει?
Αυτό δεν μειώνει τη μεγάλη προσφορά Ιβάν. Ούτε στο ελάχιστο.
- PAOK_Antarctica
αθώος για την παρουσία του στο γήπεδο.
Αναμένουμε την απόφαση για το όπλο, ως αντικείμενο που μπορεί να προκαλέσει βλάβη.
Ελληνική Δικαιοσύνη.
Δικαζεται υπόθεση του 2018, που ακολουθεί τον άνθρωπο εδώ και 5 χρονια.
Αναμένουμε την απόφαση για το όπλο, ως αντικείμενο που μπορεί να προκαλέσει βλάβη.
Ελληνική Δικαιοσύνη.
Δικαζεται υπόθεση του 2018, που ακολουθεί τον άνθρωπο εδώ και 5 χρονια.
- navigator11
Ουδείς διαφωνεί. Κι εγώ, αν υπάρχει προοπτική να αναλάβει κάποιος που έχει τη διάθεση και τα εχέγγυα να πάει τον ΠΑΟΚ 50 βήματα πιο μπροστά από τον Σαββίδη, δε θα είχα θέμα να αποχωρήσει. Έχει εκδηλωθεί σχετικό ενδιαφέρον και το αγνοούμε εδώ μέσα;;;ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Παντα πρέπει να προσδοκούμε το καλύτερο. Αν συμβεί.joshua έγραψε:Κοιταξε να δεις και εγω εχω περασει σουπερ με τη γυναικα μου αλλα αν μου κατσει η Μαργκοτ Ρομπι δεν θα με χαλουσε. Ξερεις αν παιζει να με γουσταρει?
Αυτό δεν μειώνει τη μεγάλη προσφορά Ιβάν. Ούτε στο ελάχιστο.
- Montrealiotis
Ο Ιβάν Σαββίδης, αθωώθηκε για την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο και κρίθηκε ένοχος για κατοχή αντικειμένου που μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες κατά τη διάρκεια αθλητικής εκδήλωσης και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με τριετή αναστολή.
Ο τότε αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, αθωώθηκε για την κατηγορία για την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο, ενώ νωρίτερα, ο εισαγγελέας, είχε προτείνει την απαλλαγή και των δύο κατηγορουμένων
επισης ο εισαγγελεας αναρωτηθηκε γιατι ο δ#μ#τρι@δ#ς και αλλα χαρτια του παγκου ενω μπηκαν στον αγωνιστικο χωρο δεν κατηγορηθηκαν ποτε
Ο τότε αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, αθωώθηκε για την κατηγορία για την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο, ενώ νωρίτερα, ο εισαγγελέας, είχε προτείνει την απαλλαγή και των δύο κατηγορουμένων
επισης ο εισαγγελεας αναρωτηθηκε γιατι ο δ#μ#τρι@δ#ς και αλλα χαρτια του παγκου ενω μπηκαν στον αγωνιστικο χωρο δεν κατηγορηθηκαν ποτε