Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από Falegkos »

eleos οχι ρε αδερφε να μην παρει ρισκο σε αυτο το ματς....
αυτο το ματς θέλω να το παρω το καταλαβαίνεις?

εκτός απο ρουλι και γρια δεν εχω χαρει ντερμπι......δεν μπορω να νικήσω μεγαλο ματς ακομα και αν παίξω με Γ' εθνικη αν το ματς ειναι κρίσιμο.

πλακα κανουμε τωρα?
ε δεν παει αλλο.

δηλαδή να παρουμε το ματς με τον λεβαδιακο και ολα καλα....
τη όνειρα να έχουμε για φετος???
Άβαταρ μέλους
savvas53

Δημοσίευση από savvas53 »

να φυγει....
α στα κομματια...
3ος χρονος.οκ στηριξαμε.φτανει.
δεν ειναι ο αποκλισμος...
μπαλα θελουμε να δουμε...
πλησιαζει κυριακη και απο το προηγουμενο βραδυ πινω και μιλαω με το διαρκειας μου...
"ερμο διαρκειας σκοτεινο
τι σ'εχω εγω στο χερι
οπου μου γινες βαρυ
κι ο αγαρινος το ξερει"
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Και τι να έκανε ρε φίλε Falegkos, να βάλει Φιλομένο Μούσλι Παπάζογλου και εμένα για να είναι ρίσκο? Σκέτη η αλλαγή συστήματος με 2 επιθετικούς δε σου έφτασε?

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ δεν είδες ότι ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ήταν ΧΩΜΑΤΑ και σου φταίει ο Σάντος?

Και όσο για τους υπόλοιπους που ούτε καν επιχειρηματολογουν, ας μας πουν ποιον θέλουν τουλάχιστον να ξερουμε ποιος ίναι τόσο καλύτερος του Σάντος..
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Εγω λεω να ανοιχτει ψηφοφορια.."ποιον θελετε προπονητη στον Π.Α.Ο.Κ"..Να εχουμε μια εικονα τουλαχιστον που συγκλινουμε...
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

εγω φιλε eleos δεν ειδα κανενα ρισκο.
και το ειπα και πριν το ματς
να παιζεις με 3 αμυντικα χαφ ειναι ρισκο?
για μενα δεν πηρε κανενα ρισκο και για αυτο και το αποτελεσμα ηταν και 0-0.

αν επαιρνε ρισκο μπορει να χαναμε 4-3 η να κερδιζαμε 1-3
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Που τα ειδες τα 3 αμυντικα χαφ;
Άβαταρ μέλους
Falegkos

αδερφε μιλάω πάντως γενικα για τον σαντος...εχει τοοοοοοοοοση στήριξη που αν την ειχε αλλος....τη να πω

οι παίκτες ηταν χώμα σε 3/4 ματς......δεν μπορεί να το αλλάξει?
ειναι άχρηστοι οι παίκτες? η πιστεύεις δεν ειναι τοσο καλοι γιαυτα τα ματς?

και βεβαια δεν θα παίξει μπαλα ο γκαρσια αν παίξει εξτρεμ.
και βεβαια ο σαβινι δεν θα μπορει να κανει πασα με λαθος ποδι
και βεβαια η ομαδα θα ειναι αργοί οσο παιζει ο ιβιτς (αν και εχθες ηταν καλος) οταν αντι να τρεξει την μπαλα την γυρνάει στον μαλεζα σε αντεπίθεση μας
και βεβαια δεν θα τρέχουν τα ακρα οταν βαζεις τον βιερινια σε πειραματική θεση στο κρισιμότερο για φέτος ματς ως τωρα.....

δεν ήθελα να κανω τον προπονητή μιας και την τύφλα μου δεν ξέρω αλλα αυτα ειναι απλα πράγματα που ....ε ναι φταίει παααρα πολυ για την πρόκριση.

δεν θελω να συνεχίσουμε.
ας δούμε το μέλλον.......μεσα στην τουμπα με λεβαδιακο με εναν επιθετικό.

ΠΣ/Δεν δίνω ελαφρυντικά στους παικτες...απαράδεκτοι και στα 3 ματς.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

Α ρε βρωμοελληνική νοοτροπία...που νομίζεις οτί φτάνει να ψάλεις το "Τη Υπερμάχω Στρατηγό" για να μήν μπούν οι Τούρκοι στην Πόλη.

Θέλει υπομονή, σύστημα,διαχείρηση,προσπάθεια,επιμονή και πίστη η επιτυχία. Θέλει και χαστούκια...κυρίως χαστούκια, αν δεν τα φάς μικρός θα τα φάς μεγάλος και θα ντροπιαστείς. Η αποτυχία είναι χρήσιμη για να βγάλεις συμπεράσματα και να δείς σε τί σημείο βρίσκεσαι.

Α ρε μετά Χριστόν προφήτες...όλοι καλοπροαίρετοι και παντογνώστες εμφανίζονται μετά τις αποτυχίες να πουν "εγώ τα έλεγα".

Εμείς δηλαδή οι υπόλοιποι δεν τα βλέπαμε? Μόνο εσείς είσαστε έξυπνοι? Δεν το ξέρατε πέρσυ οτι η ομάδα είχε ταβάνι? Γιατί δεν βγήκε κανένας να πεί "ρε παιδιά τί γίνεται, τί θαύμα είναι αυτό? Με τους πρώην ποδοσφαιριστές Παντέλη και Λάκη, τον τελειωμένο Κονσεϊσάο και τις σαρδέλες βγήκα δεύτερος?"
Τώρα όμως θα αλωνίσετε παντογνώστες. Ποιος τη χάρη σας.

Πότε είδατε μπάλα με τον Σάντος ε?
Ενώ με τον Άγγελο καθε Κυριακή μπάλα βλέπατε. Φούλ επίθεση με ξαφνικές άμυνες.
Με τον βάτραχο? Εκεί βλέπατε τους έκλεκτους Αμπονσάδες τους Μπράντιτσέους και τους Οκκάδες να τρώνε τις σάρκες του Π.Α.Ο.Κ. με τις μίζες και τα αβαβα συμβόλαια.
Φρίγκερ, Ντούμι, Παράσχο, Βούκοτιτς? Αλλά έτσι έιναι όταν μάθεις στην διαστημική μπάλα το τσουκου-τσουκο του καρπουζά δεν το σηκώνεις.

Ωραία απέτυχε να μας βάλει στους ομίλους ο Σάντος. Και λοιπόν? να τον κρεμάσουμε στο Λευκό Πύργο? Έγινε λοιπόν κακός προπονητής? Αυτά τα δυο χρονια διαγράφονται μονοκονδυλιά? όποιος μπορούσε να τα καταφέρει καλλίτερα απο τον Σάντος ντροπή του που δεν πήγε στην ΠΑΕ να αυτοπροταθεί.

ΣΑΝΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ. ΣΑΝΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2100.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Περισσοτερες ευθυνες ποιος εχει Ροναλντο?ο Σαντος ή ο Βρυζας που εκανε ενα καρο αποτυχημενες μεταγραφες..

Αδερφια,προσπαθω να τη δω αλλιως αλλα μπερδευομαι..ο Σαντος φταει γιατι τα κανει ολα λαθος ,ο Βρυζας γιατι κανει ενα καρο αποτυχημενες κινησεις αλλα εσυ πιστευεις οτι καποια μερρα αυτη η διοικηση θα φερει το πρωταθλημα..

Τα εχεις πει και τα 3...επαναλαμβαμω προς παμπλο που τσιτωνεται μαζι μου,,,δεν ειρωνευομαι..προσπαθω να καταλαβω
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Θέλει υπομονή, σύστημα,διαχείρηση,προσπάθεια,επιμονή και πίστη η επιτυχία. Θέλει και χαστούκια...
3 χρόνια τα βλεπω αυτα...την επιτυχία δεν βλεπω.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Δηλαδη τι θελεις ρε φαλεγκος για επιτυχια; Να παρουμε πρωταθλημα με 10 ποντους διαφορα απο τον γκει;;; Αυτα δεν γινονται στην παρουσα φαση,ξεχασε το...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

οχι...να περάσω την ομαδουλα την χερενφειν και να μπω στους ομίλους να χαρώ λιγο ευρωπη....
αντε να παρω και κανεναν γαυρο εδω μεσα γιατι πουτάνα με εχει...
αυτα.
οκ?
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

αν τον λεγαν mantos ή pantos ή όπως αλλιως θέλεις, τωρα θα ήταν παρελθόν ήδη από την ομάδα...
ειναι μακράν ο πιο άτολμος, ητοπαθείς και κοιμισμένος προπονητης που έχει περάσει από τον πάγκο μας...
έχει στα χέρια του εξαιρετικό υλικό όσον αφορά στους παίχτες και δεν ξέρει να τους εκμεταλευτεί!
έχουμε πάρει προκρίσεις με ομάδες (και αυτό διότι η χερενφειν δεν θυμιζε ομαδα...πιο πολυ χωριό ξυλοκόπων) ηρωϊκές με κούτσηδες γιασεμακηδες μάρκους και βόκολους!
και αποκλειστίκαμε με πάμλο γκαρσία βιτόλο μουσλίμοβιτς τσιρίλο και βιειρίνια!
ΑΙΣΧΟΣ

ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ! Δ Ρ Ο Μ Ο
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Για την χερενφειν και εγω πικραθηκα οπως ειπα παραπανω και θεωρω 50% υπευθυνο τον Σαντος για αυτό και αλλο 50% τους παιχτες...

...αλλά το θεμα δεν ειναι να παρεις τον γκει αλλα να εχεις σταθερη πορεια γενικως...

...Ασε που ο γκει εχει καλυτερη ομαδα απο εμας...δεν νομιζω οτι το αμφισβητει κανεις αυτό...Αρα ακομα και η νικη με γκει δεν ειναι σιγουρη...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ναι, βεβαια ,..θυμομαστε..τοτε με την Μακαμπι Χαιφα....Φοβερη προκριση..Τι λεμε ρε παιδια..?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”