20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
- ΑποστόληςΑ
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Ό, τι αποφασίσει η ΠΑΕ. Ειδικά για τον αρχηγό δεν με ενοχλεί καθόλου να του ανανεώσουν το συμβόλαιο.
τν ευχαριστουμε για οσα προσφερε
οχι κ αλλη ανανεωση ομως σ αυτη την ηλικια π ηδη εχει πολλους τραυματισμους
ας συνεχισει σ αλλο ποστο
οχι κ αλλη ανανεωση ομως σ αυτη την ηλικια π ηδη εχει πολλους τραυματισμους
ας συνεχισει σ αλλο ποστο
Η λογική λέει όχι, το συναίσθημα ναι.
Όπως και να χει δε θα ήθελα να δω τον αρχηγό με τη φανέλα άλλης ομάδας, αν και θα προτιμούσα να τον δω με κοστούμι και γραβάτα σε κάποιο σημαντικό διοικητικό πόστο.
Όπως και να χει δε θα ήθελα να δω τον αρχηγό με τη φανέλα άλλης ομάδας, αν και θα προτιμούσα να τον δω με κοστούμι και γραβάτα σε κάποιο σημαντικό διοικητικό πόστο.
- Μπαρκαρούτσος
Αρχηγέ μου, παλικάρι μου. Αν είχα αδερφή, θα την έδινα στο Renfro κι αν είχα γιο θα τον έδινα στη κορούλα σου!!
300 αγώνες μαζί μας και ένας άλλος αγώνας που δίνεις μαζί μας για το μπάσκετ...
Σε ευχαριστώ για ΟΛΑ!
300 αγώνες μαζί μας και ένας άλλος αγώνας που δίνεις μαζί μας για το μπάσκετ...
Σε ευχαριστώ για ΟΛΑ!
- WeWillRockYou
Η σύγχρονη ιστορία της ομάδας και ο μεγαλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής που πέρασε από τον σύλλογο 
Το ευχαριστώ είναι λίγο. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον καταλάβουμε το πραγματικό του impact.

Το ευχαριστώ είναι λίγο. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον καταλάβουμε το πραγματικό του impact.
Με αφορμή τις 300 συμμετοχές θυμήθηκα ένα από τα λιγοστά μου ποστ που μάλιστα έφαγε και κράξιμο

12 χρόνια μετά θεωρώ ότι άξια κερδίζει το βραβείο "σαςταλεγα"
Αρχηγέ είσαι μια από τις σημαίες του ΠΑΟΚ.
Σε ευχαριστούμε!

12 χρόνια μετά θεωρώ ότι άξια κερδίζει το βραβείο "σαςταλεγα"

Αρχηγέ είσαι μια από τις σημαίες του ΠΑΟΚ.
Σε ευχαριστούμε!

Μάλλον δεν ήταν το τελευταίο του ματς χθες.
Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του. Μάλλον να περάσει τον Φουντουκίδη για να μπει στο τοπ5 συμμετοχών, αλλά θέλει 34 ακόμα.
Λογικά 1-2 χρόνια. Ας είναι. Να τους έχει κοντά στα αποδυτήρια τουλάχιστον, γιατί πολύ σοφτ γίναμε.
Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του. Μάλλον να περάσει τον Φουντουκίδη για να μπει στο τοπ5 συμμετοχών, αλλά θέλει 34 ακόμα.
Λογικά 1-2 χρόνια. Ας είναι. Να τους έχει κοντά στα αποδυτήρια τουλάχιστον, γιατί πολύ σοφτ γίναμε.
Napoli4 έγραψε:Μάλλον δεν ήταν το τελευταίο του ματς χθες.

Αλλά αν ζητήσει από τον συμπατριώτη του τον Ζαφείρη να μείνει για +1 και η Βάσω(η γυναίκα του δεν έχει Πρόβλημα) 37-38 είναι θα δείξει μετά τον Τελικό Κυπέλλου να το σηκώσουμε με το Καλό τι θα γίνει soft γίναμε δεν το συζητάω

Ντρέπομαι που ακούω ότι θες να συνεχίσεις ...
πιστεύω ότι μέσα στα θέματα που δεν έχουν πάει καθόλου καλά τα τελευταία χρόνια είσαι και εσύ ...
φέτος στο τέλος της χρονιάς είπες σε δήλωση ότι έχεις μεγάλη ευθύνη για το ότι δεν πήγε καλά η χρονιά σαν αρχηγός της ομάδας ... συμφωνώ απόλυτα ... έχεις τεράστια ευθύνη και αυτή ξεκινάει από το ότι θέλεις να παίζεις ενώ η κοιλιά σου φτάνει μέχρι απέναντι ...
συγνώμη για την γλώσσα που χρησιμοποιώ για μία τεράστια μορφή του ποδοσφαίρου αλλά μόνος σου το δημιουργείς το πρόβλημα ... εγώ εάν ήμουν Σαββίδης και μου έλεγες θέλω να παίξω ακόμα μία χρονιά θα σου έλεγα έλα στην αρχή της προετοιμασίας στην κατάσταση που ήσουν όταν έπαιζες στην Βόλφσπουργκ. την ημέρα που θα έρθεις λοιπόν σε αυτή την κατάσταση και θα σε δουν όλοι οι άλλοι παίχτες της ομάδας ότι ο αρχηγός ξεπατώθηκε στην δουλειά για να είναι όπως πρέπει ... τότε θα είναι και έτοιμο το συμβόλαιο να υπογράψεις ...
πιστεύω ότι μέσα στα θέματα που δεν έχουν πάει καθόλου καλά τα τελευταία χρόνια είσαι και εσύ ...
φέτος στο τέλος της χρονιάς είπες σε δήλωση ότι έχεις μεγάλη ευθύνη για το ότι δεν πήγε καλά η χρονιά σαν αρχηγός της ομάδας ... συμφωνώ απόλυτα ... έχεις τεράστια ευθύνη και αυτή ξεκινάει από το ότι θέλεις να παίζεις ενώ η κοιλιά σου φτάνει μέχρι απέναντι ...
συγνώμη για την γλώσσα που χρησιμοποιώ για μία τεράστια μορφή του ποδοσφαίρου αλλά μόνος σου το δημιουργείς το πρόβλημα ... εγώ εάν ήμουν Σαββίδης και μου έλεγες θέλω να παίξω ακόμα μία χρονιά θα σου έλεγα έλα στην αρχή της προετοιμασίας στην κατάσταση που ήσουν όταν έπαιζες στην Βόλφσπουργκ. την ημέρα που θα έρθεις λοιπόν σε αυτή την κατάσταση και θα σε δουν όλοι οι άλλοι παίχτες της ομάδας ότι ο αρχηγός ξεπατώθηκε στην δουλειά για να είναι όπως πρέπει ... τότε θα είναι και έτοιμο το συμβόλαιο να υπογράψεις ...
- PAOKevolution
@Tad καταλαβαίνω το ύφος των όσων γράφεις, αλλά ξερνάω από τα μάτια με αυτά...Συγνώμη.
Δε γίνεται να μας πειράζει ο Βιειρίνια των 300.000 (και αν) που ζήτημα αν έπαιξε 300'. Μην εντάσσετε τον Αντρε στο γενικό τσουβάλιασμα. Είναι ΠΟΛΥ άδικο. Φιλικά.
Δε γίνεται να μας πειράζει ο Βιειρίνια των 300.000 (και αν) που ζήτημα αν έπαιξε 300'. Μην εντάσσετε τον Αντρε στο γενικό τσουβάλιασμα. Είναι ΠΟΛΥ άδικο. Φιλικά.
- john4serres
300' έπαιξε Σεπτέμβριο-Οκτώβριο
με μέτριες εμφανίσεις και μια ασίστ στο Ηράκλειο
με μέτριες εμφανίσεις και μια ασίστ στο Ηράκλειο
- PAOKevolution
900' έπαιξε σύνολο. Έχεις δίκιο. Μα, συνεχίζω να αναρωτιέμαι γιατί βλέπετε τον Αντρε ως το πρόβλημα και τον θέλετε επιτακτικά με κοστούμι.
θεωρώ ότι είναι ο αθλητής της σύγχρονης ιστορίας του ΠΑΟΚ που έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να ανανεώσει ή όχι ΑΝ αυτός το επιθυμεί. Και να σταματήσει ΟΤΑΝ αυτός το επιθυμεί. Και με τον τρόπο που αυτός το επιθυμεί.
αυτά, απλά, λιτά, κατανοητά.
αυτά, απλά, λιτά, κατανοητά.