Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gospi έγραψε:Προσωπικα θα ηθελα να τον δω σε κανα δυο ματς τον Κουαλιατα. Δεν μπορω να πιστεψω οτι επεσε τοσο εξω ο Μποτο. Το Σοαρες τον γουσταρα τρελα, αλλα με απογοητευσε κυριως λογω της περιεργης ψυχοσυνθεσης π εχει. Δειχνει να μπλοκαρει ευκολα και να μην ξερει να διαχειριστεί ουτε την πιεση ουτε τον παγκο. Μακαρι να γινει κανα θαυμα, αλλα δεν το βλεπω.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στην Κουαιαμπα, νεοφωτιστη στην Ά Βραζιλιας εχει 1 συμμετοχη
Το post covid μπορει να κοψει καριερες.Δε γνωριζω κατι με βαση οσα ακουστηκαν το καλοκαιρι το λεω.
Οριστικό: Η Φενέρμπαχτσε άφησε ελεύθερο τον Δημήτρη Πέλκα
Έκλεισε ο κύκλος του Έλληνα μεσοεπιθετικού στα «Καναρίνια»
Ο Δημήτρης Πέλκας έμεινε ελεύθερος από τη Φενερμπαχτσέ μετά την απόφαση της Τουρκικής ομάδας να μη κάνει χρήση του όρου μονομερούς ανανέωσης του συμβολαίου του για ένα χρόνο.
Τον Οκτώβριο του 2020, ο ΠΑΟΚ είχε παραχωρήσει τον Πέλκα στον «Καναρίνια» με τα οποίο ο ποδοσφαιριστής είχε υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, με ένα ειδικό όρο. Η Φενερμπαχτσέ είχε δικαίωμα μέχρις τις 30 Απριλίου 2023 να ανανεώσει το συμβόλαιο του Πέλκα ως το 2024.
Κάτι τέτοιο δεν έγινε μέχρι το βράδυ της 30ης Απριλίου και έτσι από την 1η Μαΐου ο Πέλκας έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί ως ελεύθερος, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Η εφημερίδα FORZA γνωστοποίησε πως ο Πέλκας προτάθηκε στον ΠΑΟΚ.
Δεν τον έχω παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια , δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθούμε.
Λοιπόν... Ο αδερφός του κουμπάρου μου λέει πριν το πέναλτι : "Ο Κουεστα δεν θα πέσει, γιατί τον έχουμε κλείσει για του χρόνου"!!! Και όπως είδαμε όλοι μας, αυτό δεν ήταν πέσιμο! Λέτε?