Jose Boto
Re: Jose Boto
... πες μου μονάχα πως ομίλους θα με πααααςςς ...joshua έγραψε:Μην μου μιλας για καλοκαιρια,για ακρογυαλιες και για αστερια...
(τι "φωνάρα" ήταν αυτή!)
Εφόσον δεν υπάρξει κάποια παλινωδία από αυτές που πολύ συχνά μας συνηθίζει η ΠΑΕ ο μποτο έχει την ευκαιρία να ελαφρύνει το ρόστερ από τα βαρίδια κι τα παρκαρισμένα συμβόλαια του εκατομμυρίου, μπορεί πολύ εύκολα να προχωρήσει στην απόκτηση επιτέλους ενός φορ σημείο αναφοράς για την ομάδα κι ενός χαφ που θα είναι πολύ καλός παίκτης. Το μίνιμουμ αριθμητικά εάν πετύχει με αυτές τις δύο κομβικές μεταγραφές θα αλλάξουν κι το πρόσωπο της ομάδας.
Μακαρι, να ερθουν ποιοτικοί παικτες...
Αλλα κρατω μια...πισινή...Καλό φόρ όνομα, με ταβανι 1-1.30 εκ. δεν νομίζω να βρεις...
Μακαρι να κανω λαθος...
Αλλα κρατω μια...πισινή...Καλό φόρ όνομα, με ταβανι 1-1.30 εκ. δεν νομίζω να βρεις...
Μακαρι να κανω λαθος...
Μπορεί να ανέβουμε στα 2 μύρια. Με Ολιβέιρα, Καντουρί,Μπισε, Κούρτιτς,Βιερίνια,Ντάντας,Κεντζόρια έχουμε -7 συμβόλαια και εάν πάρουμε μόνο τρεις παίκτες σε φορ,εξτρέμ και χαφ που όμως να κάνουν τη διαφορά θα είμαστε καλά.
- Μπαρκαρούτσος
Και από τον πάγκο ποιος θα έρχεται; Εγώ;
Αν φύγουν όλοι αυτοί και πάρεις 3 βασικούς, ποιοι θα τους ξεκουράζουν; Θα βγάλουν αυτοί οι 3 45 ολόκληρα 90λεπτα; Δεν θα πάρουν κάρτες; Δεν θα τραυματιστούν;
Αν φύγουν όλοι αυτοί και πάρεις 3 βασικούς, ποιοι θα τους ξεκουράζουν; Θα βγάλουν αυτοί οι 3 45 ολόκληρα 90λεπτα; Δεν θα πάρουν κάρτες; Δεν θα τραυματιστούν;
Καλά αν διαβάζεις στην Φόρτσα για 3 ήδη έτοιμους για Τούμπα και από κάτω βλέπεις ότι εξετάζονται και οι Πέλκας, Κρεμντσικ καταλαβαίνεις που θα πάει η δουλειά...
Με όλο το σεβασμό στον Μήτσο και στον ψηλό με την φιλοδοξία καριέρας να παίξει μπάλα στην Ινδονησία, Ταυλανδη, Σουαζιλάνδη που σ@@τα πήγε τέλος πάντων
Με όλο το σεβασμό στον Μήτσο και στον ψηλό με την φιλοδοξία καριέρας να παίξει μπάλα στην Ινδονησία, Ταυλανδη, Σουαζιλάνδη που σ@@τα πήγε τέλος πάντων
nunies4 έγραψε:Καλά αν διαβάζεις στην Φόρτσα για 3 ήδη έτοιμους για Τούμπα και από κάτω βλέπεις ότι εξετάζονται και οι Πέλκας, Κρεμντσικ καταλαβαίνεις που θα πάει η δουλειά...

Γιατί σε χαλάει να έρθουν οι Πέλκας στα 29 με 80 συμμετοχές έξω 10ροεξτρέμ για να καταλάβω; που είναι κ ΠΑΟΚ και ξέρει τι εστί ΠΑΟΚ(από τα σπλάχνα παλαιότερα της ομάδος) από το να τρώμε στην μάπα τον El-Kaddouri;
η να φέρει κανένα ο Ζαφείρης από 8η ομάδα της Πορτογαλίας αν βγει style F.Soares.
Επίσης ο Krmncic ειναι 30αρης αλλά δηλωμένος να μιλάει συνέχεια για τον ΠΑΟΚ ακόμα και σήμερα που λέει ο λόγος είναι τίμιος Παίχτης(αν είναι να έρθει θα είναι 2ο-3ος από τα πολλά ματς με το Καλό Πρωτάθλημα/Κύπελλο/Ευρώπη) από το να ανανεώσει ο Oliveira του 1,2 να σαν 9αρι με να βλέπει το goal με το κιάλι που γράφει στη Forza εξώφυλλο+λέει εξετάζουν το εξετάζω μέχρι να έρθουν έχει πολλά βήματα.
Μέχρι μετά να τελειώσουν τα playoff θα ακούγονται 1 κάρο ονόματα το μόνο σίγουρο που βγήκε από τη διοίκηση είναι ότι θα παρθούν 3 παίχτες Ποιότητας άρα θα ποντάρουν σε Παίχτες που λέμε και εμείς εδώ στο φόρουμ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Σάβ 29 Απρ 2023, 09:11, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Jose Boto
Το γεγονός όμως ότι το 2022 έχεις μπατζετ για φορ Ολιβέιρα + Ακπομ + Σβιντε + Τσολακ , δείχνει λίγο πολύ ότι μάλλον φέτος , θα αγοραστεί φορ εκατομμύριου αντι Ολιβέιρα , ένας τύπου Κρμε ή ο Κρμε και ο Τομας για 3ος , με τον Τζιμα 4ο.
Για να μην αρχίσω να παραληρω και να αρχίσω να ζήτω ελεύθερο Πέλκα , ελεύθερα Μπαμπα , δανεικό Λημνιό , Γιαννούλη .
Υ.Γ από το καλοκαίρι ο Αντριγια μπαίνει στο τελευταίο έτος συμβολαίου του . Εδώ σε θέλω Μποτο .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για να μην αρχίσω να παραληρω και να αρχίσω να ζήτω ελεύθερο Πέλκα , ελεύθερα Μπαμπα , δανεικό Λημνιό , Γιαννούλη .
Υ.Γ από το καλοκαίρι ο Αντριγια μπαίνει στο τελευταίο έτος συμβολαίου του . Εδώ σε θέλω Μποτο .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σε λίγο θα ακούσουμε ότι δεν μπορούμε να βρούμε καλύτερο επιθετικό από τον Ολιβέιρα.
Λοιπόν με 1 μύριο συμβόλαιο δεν βρίσκεις απλά φορ. Για τα δεδομένα της Σουπερλιγκα Βρίσκεις ΦΟΡΑΚΛΑ.
Λοιπόν με 1 μύριο συμβόλαιο δεν βρίσκεις απλά φορ. Για τα δεδομένα της Σουπερλιγκα Βρίσκεις ΦΟΡΑΚΛΑ.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Για Πέλκα και Κρμεντσικ διαβάζω στην Forza.
Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τον πρώτο μιας και είναι ιδιαίτερη περίπτωση, αλλά ο Τσέχος όπου πλέον παίζει στην Ινδονησία, πως είναι παίχτης που θα αναβαθμίσει ποιοτικά την ομάδα του χρόνου;;
Επειδή έκανε ένα καλό εξάμηνο σε εμας πριν 2 χρόνια και μετά πήρε την κάτω βόλτα;
Να τον δεχτώ μόνο σε περίπτωση που φύγουν πακέτο Ολιβέιρα - Μπράντον, όπου ναι εκεί είναι θα είναι αναβάθμιση σαν 2ο φορ.
Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τον πρώτο μιας και είναι ιδιαίτερη περίπτωση, αλλά ο Τσέχος όπου πλέον παίζει στην Ινδονησία, πως είναι παίχτης που θα αναβαθμίσει ποιοτικά την ομάδα του χρόνου;;
Επειδή έκανε ένα καλό εξάμηνο σε εμας πριν 2 χρόνια και μετά πήρε την κάτω βόλτα;
Να τον δεχτώ μόνο σε περίπτωση που φύγουν πακέτο Ολιβέιρα - Μπράντον, όπου ναι εκεί είναι θα είναι αναβάθμιση σαν 2ο φορ.
Έχεις κάποιον πρόχειρο κατά νου?
Και όχι απλά να έρχεται,αλλά να έρχεται αρχές Ιουλίου έτσι ώστε να είναι διαθέσιμος και έτοιμος στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Για αυτό το λόγο ( και βέβαια όχι μόνο) φωνάζαμε τον Ιανουάριο ότι ήταν επιτακτική ανάγκη η απόκτηση ενός επιθετικού.
Βέβαια από την άλλη μπορεί όντως να έχουνε συμφωνήσει με κάποιον επιθετικό και αυτός να βρίσκεται στην Τούμπα την 1η Ιουλίου...θα δούμε τις μας επιφυλάσσει το μέλλον.
Υγ μακάρι η επιστροφή του πέλκα. Όσο και αν είμαι εκνευρισμένος με τη συμπεριφορά του, θα πρόκειται για μία αναβάθμιση σε όλους τους τομείς .
Υγ2 επίσης εγώ προσωπικά θα πουλούσα τον ζίβκοβιτς και θα προσπαθούσα να φέρω πίσω τον Λημνιό.
Όχι γιατί είναι κάποιος υπερπαικταρας αλλά γιατί με το 1/3 του συμβολαίου του ζιφκο έχω έναν παίκτη ανάλογης απόδοσης και η οικονομική διαφορά μπορεί να πάει για τα συμβόλαια των επιθετικών και των χαφ .
Και όχι απλά να έρχεται,αλλά να έρχεται αρχές Ιουλίου έτσι ώστε να είναι διαθέσιμος και έτοιμος στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Για αυτό το λόγο ( και βέβαια όχι μόνο) φωνάζαμε τον Ιανουάριο ότι ήταν επιτακτική ανάγκη η απόκτηση ενός επιθετικού.
Βέβαια από την άλλη μπορεί όντως να έχουνε συμφωνήσει με κάποιον επιθετικό και αυτός να βρίσκεται στην Τούμπα την 1η Ιουλίου...θα δούμε τις μας επιφυλάσσει το μέλλον.
Υγ μακάρι η επιστροφή του πέλκα. Όσο και αν είμαι εκνευρισμένος με τη συμπεριφορά του, θα πρόκειται για μία αναβάθμιση σε όλους τους τομείς .
Υγ2 επίσης εγώ προσωπικά θα πουλούσα τον ζίβκοβιτς και θα προσπαθούσα να φέρω πίσω τον Λημνιό.
Όχι γιατί είναι κάποιος υπερπαικταρας αλλά γιατί με το 1/3 του συμβολαίου του ζιφκο έχω έναν παίκτη ανάλογης απόδοσης και η οικονομική διαφορά μπορεί να πάει για τα συμβόλαια των επιθετικών και των χαφ .
Ανάλογη απόδοση στο γκολ γιατί στα υπόλοιπα η διάφορες είναι χαοτικές. Ο Ζιφκοβιτς δε χάνει κοντρόλ και επίσης μπορεί να στρίψει όταν έχει την μπάλα στα πόδια.
Αν ο Λημνιός είναι οπως τον αφήσαμε γιατί παιχνίδι του δεν έχω δει από τότε
Αν ο Λημνιός είναι οπως τον αφήσαμε γιατί παιχνίδι του δεν έχω δει από τότε
Έλα ρε συ που δεν χάνει κοντρόλ ο ζιφκο που το καλύτερο του κοντρόλ είναι στα 3 μέτρα...σε παρακαλώ.
Που υποδέχεται με πλάτη του ην μπάλα σε συρτή Πάσα ανάμεσα στη μεγάλη περιοχή και το κέντρο και κατεβαίνει στο δικό μας μισό για να απαλλαγεί από τον αντίπαλο.
Μηδενική περιστροφή.
Απλά ο παίκτης στην Ιταλία από το 4-5 και κάτω μπορεί να κάνει και πολύ μεγάλη καριέρα ως Μπακ χαφ αφού οι περισσότερες ομάδες εκεί παίζουν με Τριάδα
Που υποδέχεται με πλάτη του ην μπάλα σε συρτή Πάσα ανάμεσα στη μεγάλη περιοχή και το κέντρο και κατεβαίνει στο δικό μας μισό για να απαλλαγεί από τον αντίπαλο.
Μηδενική περιστροφή.
Απλά ο παίκτης στην Ιταλία από το 4-5 και κάτω μπορεί να κάνει και πολύ μεγάλη καριέρα ως Μπακ χαφ αφού οι περισσότερες ομάδες εκεί παίζουν με Τριάδα