Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Re: Fernando Santos
πως να ξεχαστεί το θέμα Σάντος ρε φιλαράκι δηλαδή? 3 χρόνια έχουμε να δούμε τον ΠΑΟΚ να παίξει καλή μπάλα... εκτός αν τυφλοθούμε όλοι....moican4 έγραψε:Αναλογα το πως θα παει η ομαδα στην συνεχεια..Ο Ζαγορακης εχει δειξει οτι δεν παιρνει αποφασεις ουτε εν θερμω ,ουτε κατω υπο πιεση...Παντως πιστευω οτι αν ο Π.Α.Ο.Κ κανει καμια 2-3 νικες συνεχομενες ,θα ξεχαστει παλι το θεμα Σαντος...
Περσι ομως τον χειροκροτουσαν καποιοι ...ενω πηραμε 4-5 παιχνιδια απο φαρδος αλλα καποιοι νομιζαν οτι ο Π.Α.Ο.Κ εγινε Μπαρτσα...Φετος τι αλλαξε δηλ..?...Εδω θα ειμαστε με μια -δυο νικες..τελος το θεμα Σαντος...
Υπάρχει έστω ένας προπονητής στον κόσμο που να μπορούμε να πληρώσουμε και να συμφωνήσει έστω το 90% των ατόμων εδώ μέσα ότι είναι ο κατάλληλος?
Αν ναι ποιος?
Αν ναι ποιος?
thrix έγραψε:Υπάρχει έστω ένας προπονητής στον κόσμο που να μπορούμε να πληρώσουμε και να συμφωνήσει έστω το 90% των ατόμων εδώ μέσα ότι είναι ο κατάλληλος?
Αν ναι ποιος?
αυτός που θα κάνει τον ΠΑΟΚ να παίξει μπάλα..... όχι τσίκι τσίκι για την ισοπαλία και ότι γίνει...
- Isaak the Greek
Για συστηματα και αλλαγες δεν εχω να του προσαψω τιποτα....ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΕΡΝΑΝΤΟ....Πιαστους στο ημιχρονιο και τραβα τους το γαμ.. το αυτι λιγο!!!!!Δωστους λιγο νευρο....Αμα εσυ εισαι μαλθακος ετσι θα ναι και αυτοι....ΟΚ ετσι δουλευεις....Το καταλαβαινω....Αλλα αμα το παιδι σου προσπαθει να φτιαξει κατι και βλεπεις οτι δεν μπορει του λες και μια καλη κουβεντα....Του λες ξερω γω "συνεχισε , θα τη βρεις την ακρη"....Αμα τον κοιτας με αυτο το υφος τι να σε κανει το παιδι μετα?
Καλη η σοβαροτητα αλλα το παθος που ειναι?Το ποδοσφαιρο δεν ειναι γραφειο , ηρθα , συμπληρωσα κανα δυο χαρτια ηπια κι ενα καφε και αντε παλι στο σπιτι.Θελει παθος , θελει νευρο γαμωτ.Εσυ εισαι ο καπετανιος.Αμα δεν δωσεις τα "προς ολοταχως" τα "φυγαμε" απο τον παγκο πως θα δουλεψει το πληρωμα?????Δεν εχω δει εναν ανθρωπο ρε παιδια , ειλικρινα , που να φωναξει ενα "ΠΑΜΕ" σ' αυτη την ομαδα.Να εμψυχωσει λιγο.Πεστους και κανενα "Παιδια μπορουμε , παμε να φαμε συκωτια!!!!"...Τοση μαλθακοτητα δε λεει ρε γαμωτ.
Καλη η σοβαροτητα αλλα το παθος που ειναι?Το ποδοσφαιρο δεν ειναι γραφειο , ηρθα , συμπληρωσα κανα δυο χαρτια ηπια κι ενα καφε και αντε παλι στο σπιτι.Θελει παθος , θελει νευρο γαμωτ.Εσυ εισαι ο καπετανιος.Αμα δεν δωσεις τα "προς ολοταχως" τα "φυγαμε" απο τον παγκο πως θα δουλεψει το πληρωμα?????Δεν εχω δει εναν ανθρωπο ρε παιδια , ειλικρινα , που να φωναξει ενα "ΠΑΜΕ" σ' αυτη την ομαδα.Να εμψυχωσει λιγο.Πεστους και κανενα "Παιδια μπορουμε , παμε να φαμε συκωτια!!!!"...Τοση μαλθακοτητα δε λεει ρε γαμωτ.
-
Όταν από περυσι σας τα λέω με λέγατε κομπλεξικό, κακοήθη, μέχρι και ότι δεν είμαι ΠΑΟΚ........
Λουστείτε τον τώρα και ο θεός να βάλει το χερι του να μην ανανεώσει....
Το πρόβλημα είναι απλό και είναι ένα: η ομάδα δεν παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Υποτίθεται ότι έλειπε η ταχύτητα και με βιτόλο βιειρινια φωτάκη θα ήμασταν πιο γρήγοροι. Δυστυχώς είναι λάθος η τακτική μας....παρεπιμτόντως για το στυλ παιχνιδιού που εφαρμόζει ο Σάντος καλύτερα να έπαιζε ο Βερον.
Σας τα είχα πει από περσι ότι με φάρδος και μπακαγιόκο πήραμε πολλά παιχνίδια χωρίς να δημιουργούμε φάσεις αλλά με κράζατε.
Δυστυχώς το ίδιο έργο θα δούμε και φέτος και επειδή το φάρδος τελείωσε μας βλέπω χαλαρά 4ους. Κρίμα γιατί με τα χάλια των αλλων με ένα πιο επιθετικογενή προπονητή και όλα τα άλλα λυμένα θα μπορούσαμε το μπαμ φέτος.
Ας βρεθεί ένας να μου πεί σε ποιο ματς με Σαντος χάρηκε να βλέπει τον ΠΑΟΚ. Αγχος, αγχος, αγχος......γκρινια. ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΣΤ ΜΟΥ... ΚΡΙΜΑΑΑΑ
Το πρόβλημα είναι απλό και είναι ένα: η ομάδα δεν παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Υποτίθεται ότι έλειπε η ταχύτητα και με βιτόλο βιειρινια φωτάκη θα ήμασταν πιο γρήγοροι. Δυστυχώς είναι λάθος η τακτική μας....παρεπιμτόντως για το στυλ παιχνιδιού που εφαρμόζει ο Σάντος καλύτερα να έπαιζε ο Βερον.
Σας τα είχα πει από περσι ότι με φάρδος και μπακαγιόκο πήραμε πολλά παιχνίδια χωρίς να δημιουργούμε φάσεις αλλά με κράζατε.
Δυστυχώς το ίδιο έργο θα δούμε και φέτος και επειδή το φάρδος τελείωσε μας βλέπω χαλαρά 4ους. Κρίμα γιατί με τα χάλια των αλλων με ένα πιο επιθετικογενή προπονητή και όλα τα άλλα λυμένα θα μπορούσαμε το μπαμ φέτος.
Ας βρεθεί ένας να μου πεί σε ποιο ματς με Σαντος χάρηκε να βλέπει τον ΠΑΟΚ. Αγχος, αγχος, αγχος......γκρινια. ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΣΤ ΜΟΥ... ΚΡΙΜΑΑΑΑ
και εγώ τους τα έλεγα φιλαράκι πέρισι ότι δν τραβάει αυτός ο προπονητής και εμένα με κράζανε ότι δεν είμαι παοκτσης και τέτοια βαρύγδουπα σχόλια εισέπραξα.... τώρα βέβαια δεν ξέρουν τι να πουν.....paokpatras35 έγραψε:Όταν από περυσι σας τα λέω με λέγατε κομπλεξικό, κακοήθη, μέχρι και ότι δεν είμαι ΠΑΟΚ........
να πω και κατι αλλο που εχω παρατηρησει το ποσο ευκολα ο σαντος αδειαζει τους ελληνες παιχτες μετα απο κακη εμφανιση ενω με τους ξενους οτι και να κανουν τους στηριζει.
που ειναι ο μαλεζας που περυσι ηταν ενας απο τους 2 μιας απροσπελαστης αμυνας?
εκανε ενα μετριο(οχι κακο) παιχνιδι με τη χερενφειν στην τουμπα και κατευθειαν παγκο
ο σαβινι ηταν τραγικοτατος στο πρωτο ματς και ξανα μεσα στο δευτερο.
γιατι εφαγε τον δαρλα περυσι?για ενα κακο ματς στον παναθηναικο εβαλε τη διοικηση να τον διωξει και ενω μεχρι τοτε λεγαμε ολοι παιχταρας ο δαρλας και τον πιασαμε κοροιδο τον παο.
και ηρθε ο λινο που αμυντικα τουλαχιστον ειναι επικινδυνος.
ενταξει για τον ηλιαδη ειναι μεγαλη ιστορια ας μη τα ξαναλεω
γιατι προτιμαει τον φιλομενο απο τον παπαζογλου?
εχει κανει τιποτα ο φιλομενο οσες φορες επαιξε?
ας δουμε και τον μικρο που δεν ειναι και αυτος κατι φοβερο αλλα γνωμη μου ειναι οτι ειναι μετα τον μουσλι ο δευτερος σε αξια επιθετικος μας.
ο κουτσιανικουλης θα αρκειται σε 10 λεπτα και τεταρτα?
ενταξει στο τελος μπορει να καταφερει να μας πεισει και για αυτον οτι ειναι σαρδελα.
οπως μας παρουσιασε και τον αρχηγο της εθνικης ελπιδων τον ηλιαδη.
μεχρι τοτε ας του σπασει σιγα σιγα τον τσαμπουκα και του κουτσιανικουλη
που ειναι ο μαλεζας που περυσι ηταν ενας απο τους 2 μιας απροσπελαστης αμυνας?
εκανε ενα μετριο(οχι κακο) παιχνιδι με τη χερενφειν στην τουμπα και κατευθειαν παγκο
ο σαβινι ηταν τραγικοτατος στο πρωτο ματς και ξανα μεσα στο δευτερο.
γιατι εφαγε τον δαρλα περυσι?για ενα κακο ματς στον παναθηναικο εβαλε τη διοικηση να τον διωξει και ενω μεχρι τοτε λεγαμε ολοι παιχταρας ο δαρλας και τον πιασαμε κοροιδο τον παο.
και ηρθε ο λινο που αμυντικα τουλαχιστον ειναι επικινδυνος.
ενταξει για τον ηλιαδη ειναι μεγαλη ιστορια ας μη τα ξαναλεω
γιατι προτιμαει τον φιλομενο απο τον παπαζογλου?
εχει κανει τιποτα ο φιλομενο οσες φορες επαιξε?
ας δουμε και τον μικρο που δεν ειναι και αυτος κατι φοβερο αλλα γνωμη μου ειναι οτι ειναι μετα τον μουσλι ο δευτερος σε αξια επιθετικος μας.
ο κουτσιανικουλης θα αρκειται σε 10 λεπτα και τεταρτα?
ενταξει στο τελος μπορει να καταφερει να μας πεισει και για αυτον οτι ειναι σαρδελα.
οπως μας παρουσιασε και τον αρχηγο της εθνικης ελπιδων τον ηλιαδη.
μεχρι τοτε ας του σπασει σιγα σιγα τον τσαμπουκα και του κουτσιανικουλη
Thrix τελικά είχες δίκιο 100%.
Όταν έκανε την σύγκριση με κάποια National εννοούσε τελικά την Μαδέιρα.
Τελικά πάλι τον παρεξηγήσαμε.
Μας ανέβασε δεν μας υποτίμησε σαν ομάδα.
Όταν έκανε την σύγκριση με κάποια National εννοούσε τελικά την Μαδέιρα.
Τελικά πάλι τον παρεξηγήσαμε.
Μας ανέβασε δεν μας υποτίμησε σαν ομάδα.
Δεν ξέρω τι θα πώ???????
Ρε και οι δύο έσεις από πάνω, τι καταφέρνετε με την γκρίνια???
Ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω και αυτό που ψήφισα πως φταίει ήταν η ατυχία, ξέρετε γιατί???
Γιατί άλλη ομάδα θα είμασταν με Sorlin, Sznaucer και στο πρώτο ματς με Bizera, Φωτάκη και τον Muslimovic χωρίς να προέρχεται από τραυματισμό!!!Αλλά μετά φταίει ο "καρπουζάς", η διοίκηση που δεν κάνει μεταγραφές και ο Γκαγκάτσης γιατί το έχει το όνομα...
Ο Santos δεν ταιριάζει με την νοοτροπία μας, θάβει Έλληνες και νέα παιδιά και τέλος προτιμάει τους δικούς του (πχ Sergio)

Ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω και αυτό που ψήφισα πως φταίει ήταν η ατυχία, ξέρετε γιατί???
Γιατί άλλη ομάδα θα είμασταν με Sorlin, Sznaucer και στο πρώτο ματς με Bizera, Φωτάκη και τον Muslimovic χωρίς να προέρχεται από τραυματισμό!!!Αλλά μετά φταίει ο "καρπουζάς", η διοίκηση που δεν κάνει μεταγραφές και ο Γκαγκάτσης γιατί το έχει το όνομα...
Ο Santos δεν ταιριάζει με την νοοτροπία μας, θάβει Έλληνες και νέα παιδιά και τέλος προτιμάει τους δικούς του (πχ Sergio)

μπορείς να μου θυμήσεις 1 εστο ματς που χάρηκες μπάλα με σάντος?Shady20 έγραψε:Δεν ξέρω τι θα πώ???????
μπορείς να θυμηθείς πότε ξανά είχες 3 ολοκληρα χρόνια να κερδίσεις το ποκ μέσα έξο? με την καλήτερη κλήροση που μπορούσε να σου τύχει και αποκλήστηκες με τα χέρια κάτο ρε συ, οι απουσίες ήταν όντος καθοριστικές αλλά έπαιζες με τις καρδουλες όχι με καμιά ομάδα φόβητρο....
Δεν παιζαμε καλυτερα με καμια Βερντερ ,να λεμε τουλαχιστον αποκλειστηκαμε απο την Βερντερ και οχι απο την ....Χερενφεν...Και θα ηταν και ολα καλα...ενω τωρα ...