Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Jules Winnfield

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από Jules Winnfield »

icue έγραψε:Πανε βρες καποιον και πες του σου πουλαω ομαδα, που εχει παλιο γηπεδο που δεν το γεμιζουν κιολας, που την ταλαιπωρουν 2 χρονια και δεν την αφηνουν να παει να παιξει σε ενα ερειπιο που θελει να το φτιαξει και γενικα της βαζουν εμποδια για να φτιαξει καινουριο, που της εχουν κλεψει ενα πρωταθλημα και ενα κυπελλο τα τελευταια χρονια, που δεν καμια επιρροη στην ΕΠΟ και στην ΚΕΔ και εχει απεναντι της μια εχθρικη κυβερνηση που κατα πιθανοτητα θα μας κατσικωθει αλλα 4 χρονια και που το συνολο τον ΜΜΕ της χωρας ειναι εναντιων της και των οπαδων της.

Μονο κατι Τσακες και Καμπανηδες θα εμφανιστουν.

ΥΓ και αν δεν πειστει, πες του οτι προσπαθησε να μας ριξει και μια επιτροπη με κατι Αρκουδες και Μαρουπες αλλα δεν τα καταφεραν. Μπορει να αλλαξει γνωμη.
Πρώτη φορά ακούω πως φταίει το μαγαζί -γωνία (ΠΑΟΚ) και όχι ο ιδιοκτήτης!!!! Σιγά μην έχει και φαντάσματα η Τούμπα...

Όταν λέω πως κάποιοι δεν είστε πλέον ΠΑΟΚ αλλά Σαββιδαϊκός....
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

εσυ τι ομαδα εισαι και πετας απο τη χαρα σου αποψε? ολο "χιουμορ" και αστειακια βρε μπαγασα
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

icue έγραψε:Το ειπαν σε σενα;
Ναι. Εμένα αυτό μου είπαν.
Εσένα τι σου είπαν; Ότι φέτος είμαστε σε μεταβατική χρόνια;
icue

Δημοσίευση από icue »

Εγω δεν ξερω, για αυτο ρωταω.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Τον αγαπάω και τον σέβομαι τον Ιβάν, αλλά αυτό που γίνεται εδώ και πάρα πολλούς μήνες τι είναι; Θα μας πει κάποιος;

Επιχείρηση μεγέθους ΠΑΟΚ δεν βγαίνει από Skype.
Άβαταρ μέλους
Jules Winnfield

astral έγραψε:εσυ τι ομαδα εισαι και πετας απο τη χαρα σου αποψε? ολο "χιουμορ" και αστειακια βρε μπαγασα

Για έξυπνα παιδιά ,όπως εσύ, έχω ένα αίνιγμα: Τι είναι αυτό είναι αρχηγός ,ελέγχει τα πάντα,δε γίνεται τίποτα χωρίς την έγκρισή του αλλά δεν ευθύνεται για τίποτα. Σε βοηθώ:

α. Μητσοτάκης
β. Μαρινάκης
γ. Σαββίδης
δ. Όλοι οι παραπάνω.

ΥΓ. Το μόνο χιούμορ που έκανα απόψε είναι που σου απάντησα.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Ε καλά τώρα, δεν θέλει και πολυ μυαλό για να καταλάβει κάποιος ότι η επόμενη χρονιά θα είναι χειρότερη από την φετινή και πάει λέγοντας..

Προβλέπω του χρόνου και μακάρι να διαψευστώ, αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης θεατών στην Τούμπα.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Jules Winnfield έγραψε:
astral έγραψε:εσυ τι ομαδα εισαι και πετας απο τη χαρα σου αποψε? ολο "χιουμορ" και αστειακια βρε μπαγασα

Για έξυπνα παιδιά ,όπως εσύ, έχω ένα αίνιγμα: Τι είναι αυτό είναι αρχηγός ,ελέγχει τα πάντα,δε γίνεται τίποτα χωρίς την έγκρισή του αλλά δεν ευθύνεται για τίποτα. Σε βοηθώ:

α. Μητσοτάκης
β. Μαρινάκης
γ. Σαββίδης
δ. Όλοι οι παραπάνω.

Α δηλαδή οντως βάζεις κάθε μέρα το βίντεο του προέδρου με την Πάολα και κλαίς... κρίμας.

Σκατα στον Μητσοτάκη, τον Μαρινάκη και τα τσιράκια τους μιας και τους θυμήθηκες ;)
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Οι επενδυτές πρέπει να είναι μόνο Αμερικανοί; Γιατί έχω κάτι φίλους εδώ στον Καναδα…
Ρε σαν δεν ντρέπεστε, για να μην πω τίποτα χειρότερο και φάω μπαν για σας, που εξυπηρετείτε τα προσωπικα σας συμφέροντα εις βατός του ΠΑΟΚ. Το μόνο που λείπει είναι να πείτε λευτεριά στην Θεσσαλονίκη.
icue

Δημοσίευση από icue »

Κανεις δεν ειναι ευχαριστημενος. Εγω εχω πει οτι το μεγαλυτερο του λαθος ειναι οτι εξακολουθει να ειναι και προεδρος της ομαδας, περα απο μεγαλομετοχος. Μεγαλομετοχο στο αναθεμα μπορεις να εχεις, προεδρο οχι. Αυτη ειναι η μια οψη.

Η αλλη οψη ειναι οτι εχουμε δει και τι συμβαινει χωρις μεγαλομετοχο και μαλιστα στις εποχες των παχιων αγελαδων, οχι τωρα που καθε τρεις και λιγο σκαει η μια κριση πισω απο την αλλη.

Τωρα οσοι ονειρευονται οτι θα ερθει καποιος μεγιστανας ασχετος με την χωρα, που δεν εχει καμια αλλη δουλεια εδω ας αλλαξουν πλευρο. Ολοι αυτοι οι αραβοαμερικανοι που εμφανιζονται σαν μανιταρια σε ευρωπαικες ομαδες, ειτε μπορουν να βγαλουν λεφτα απο αυτες, ειτε εχουν καποια αλλα πολυ μεγαλυτερα συμφεροντα.

Απο Ελληνικη ομαδα δεν βγαζεις ουτε σεντ. Και οι μεγαλες δουλειες στη χωρα ειναι καπαρωμενες για τον επομενο αιωνα.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Το είχα γράψει και παλαιότερα, αλλά πέρασε αθόρυβα.

Ο Ιβάν μετά την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας, εξαφανίστηκε από παντού.

Ή όντως υπήρχε μαλακία, τον τσάκωσαν και τον ανάγκασαν σε συνθηκολόγηση πως θα κάνει πίσω για τα επόμενα χρόνια, για να μην ρίξουν την ομάδα και από ήρωας γίνει διαχρονική ρόμπα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ

ή όντως ήταν σκευωρία και σιχάθηκε τόσο πολύ την υπόθεση ''ελληνικό πρωτάθλημα'' που σταμάτησε πλέον να ασχολείται.

Άλλος λόγος που να δικαιολογεί την πορεία του Συλλόγου διοικητικά από την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας και μετά, εγώ προσωπικά δεν βλέπω.

Το σημερινό (4-0 από κούλα), έφερε τον ΠΑΟΚ πίσω στην εποχή προ Σαββίδη.
Ο Ιβάν πρέπει να ρίξει ιδρώτα για να φέρει τον ΠΑΟΚ πίσω στην εποχή Σαββίδη.
Ιδρώτα, χρήμα και καύλα.
Αν ισχύει στον παραπάνω συλλογισμό το β', τότε ίσως να το σημερινό να είναι εφαλτήριο για τον Ιβάν, να το πάρει προσωπικά και να πεισμώσει.

Εγώ από την πλευρά μου, μπορώ να συνεισφέρω μόνο με το διαρκείας μου και την παρουσία μου στο γήπεδο.
Δυστυχώς, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.
Άβαταρ μέλους
Jules Winnfield

astral έγραψε:
Jules Winnfield έγραψε:

α. Μητσοτάκης
β. Μαρινάκης
γ. Σαββίδης
δ. Όλοι οι παραπάνω.

Α δηλαδή οντως βάζεις κάθε μέρα το βίντεο του προέδρου με την Πάολα και κλαίς... κρίμας.

Σκατα στον Μητσοτάκη, τον Μαρινάκη και τα τσιράκια τους μιας και τους θυμήθηκες ;)
Ειρωνεία λέγεται. Τι ομάδα είπαμε πως είσαι;;;

Να ξέρεις πως δεν τα έχω με τον Σαββίδη αλλά με τους προσωπολάτρες .

Άντε καλό βράδυ.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Montrealiotis έγραψε:Οι επενδυτές πρέπει να είναι μόνο Αμερικανοί; Γιατί έχω κάτι φίλους εδώ στον Καναδα…
Ρε σαν δεν ντρέπεστε, για να μην πω τίποτα χειρότερο και φάω μπαν για σας, που εξυπηρετείτε τα προσωπικα σας συμφέροντα εις βατός του ΠΑΟΚ. Το μόνο που λείπει είναι να πείτε λευτεριά στην Θεσσαλονίκη.
Αν έχουν τίποτα χρυσωρυχεία δεν μας κάνουν
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Όταν λες μαλακια με την πολυιδιοκτησια , σαν τι εννοείς; Άντε γιατί πολλές μαλακιες μαζεύτηκαν εδώ μέσα
icue

Δημοσίευση από icue »

gpap έγραψε:Το είχα γράψει και παλαιότερα, αλλά πέρασε αθόρυβα.

Ο Ιβάν μετά την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας, εξαφανίστηκε από παντού.
Ο Ιβαν εξαφανιστηκε μετα τον κοβιντ και στο καπακι ειχαμε τον πολεμο στην Ουκρανια. Δεν νομιζω να μην ερχοταν για το λιμανι, το μακεδονια παλας ή το πορτο καρας επειδη κατι εγινε στον ΠΑΟΚ. Ειναι δυο παγκοσμιες κρισεις υπαρκτες που καποιους τους επηρεασαν πολυ παραπανω απο καποιους αλλους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”