ΑΕΧ-ΠΑΟΚ 4-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Κοτάρσκι
3
4%
Κεντζιόρα
1
1%
Κάργας
17
24%
Ίνγκασον
11
16%
Ράφα Σοάρες
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σβαμπ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ντάντας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ζίβκοβιτς
8
11%
Ελ Καντουρί
7
10%
Κωνσταντέλιας
2
3%
Μπράντον
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Νάσμπεργκ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ολιβέιρα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπίσεσβαρ
19
27%
Φελίπε Σοάρες
1
1%
Σάστρε
1
1%

Σύνολο ψήφων: 70

alexgarcia6

Re: ΑΕΧ-ΠΑΟΚ 4-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

thomas Murg έγραψε:Λοιπόν.
Τέτοια αποβολή σε αντίπαλο στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ δεν θα πάρει ποτέ με τους βρυκόλακες του ΠΟΚ. Για εκτός δεν μιλάμε καν.
Το αρχίδι ο ξανθοχάρτινος έπεσε κάτω πεθαμένος. Μόλις έβγαλε το κοράκι την κόκκινη σηκώθηκε σε κλάσματα δευτερολέπτου. Ούτε τα προσχήματα.
Το γαμωκοράκι δεν είναι μόνο ότι έδωσε την αποβολή αλλά γαμήθηκε να δίνει ανάποδα σφυρίγματα.
Είναι χρονιά εκλογών και οι καργιόληδες έχουν βαλθεί να ικανοποιήσουν επαρκώς στα αθλητικά τη χαβούζα. Με γήπεδα, παραχωρήσεις χώρων, επιτυχίες στις κωλοομάδες τους κτλ.
Από τη στιγμή που πέρασε από τον Βόλο ο λαγός ήταν επόμενο ότι έπρεπε να κερδίσουν και οι χάρτινοι.

Από τη στιγμή που δεν κέρδισε ο γάβρος σήμερα δεν χάθηκε τίποτε. Νίκη με το σκουλίκι και συνεχίζουμε.

Τέλος όταν σας τη λένε κάποιοι ότι στις νίκες εξαφανίζεστε και εμφανίζεστε μόνο στις ήττες για να κράξετε κάποιοι θίγονται. Ε! λίγη αυτοκριτική δεν βλάπτει πού και πού.
Ρε φιλαρακι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μη δωθει αυτη η κοκκινη μιλαμε για ΚΡΑΧΤΗ περιπτωση. Βρηκατε σημερα να πειτε οτι μας σφαξανε και να κανετε υποθετικα αν θα την διναν στο ΠΟΚ; Επαναλαμβανω ειναι ο ορισμος της κοκκινης καρτας και γινεται επανω σε αμυντικο χαφ στη ΠΛΑΓΙΑ ΓΡΑΜΜΗ του ΚΕΝΤΡΟΥ με ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ προς το τερμα του αντιπαλου.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Τώρα σοβαρά θέτετε θέμα γιατί δεν πήραμε τον Φερνάντες; Ξεχάσατε ήδη;
Ο μάνατζερ του τον είχε κλείσει ήδη στην χάρτινη. Εκτός εάν αυτά που γράφτηκαν την περίοδο εκείνη ήταν μαλακίες.
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

Το ζήτημα είναι ότι είχαμε φτάσει τελευταία στιγμή να εξαρτώμαστε από τον όποιο μάνατζερ κάποιου Φερναντες.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

paok vs all έγραψε:ο Μιχαηλιδης ειχε πει ο Ραζβαν θα εμπαινε τον Ιανουαριο.
Θα μας εξηγησει γιατι δεν μπηκε ?
Ο Κουλιερακης καθισε παγκο για να μαθει, ενω ο καργας που ξερει..... μπηκε για να κανει παιχνιδι
Σαν πολλοι να μαζευτηκαν που περνανε τον κοσμο για ηλιθιο....
Έπαιξε ο Κουλιερακης βασικός στον Πειραιά και έδωσε το ματς στο γαβρο. Δεν έγινε προπερσι, πριν μια βδομάδα ήταν.
Κ Και εκείνος στημένος ήταν ?
Και με βαζελο ο Καργας ήταν καλός.
Άντε με τις μλκς
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Tolaros έγραψε:Όσοι γράφετε ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ στήθηκε είστε καθυστερημένοι στην καλύτερη. Στην καλύτερη όμως.
Όποιος δε βλέπει τη διαφορά ποιότητας και με τι παίκτες καταντησαμε να παίζουμε να πάει στο γιατρό.

Στα aρχιδιa μου αν θα εξελιχθεί έστω και μισός νέος παίκτης, πιο στα aρχιδιa μου δε γίνεται. Σκοπός της πρώτης ομάδας είναι να παίρνει τρίποντα, τίποτα άλλο. Γαμω τα πρότζεκτ μου.

Μόνο καλό μπορεί να κάνει το σημερινό στον ΠΑΟΚ.
Από το να χάναμε στα χασομερια , χίλιες φορές το σημερινό μπας και αλλάξουν πράγματα
Δίκιο έχεις, ποια πρότζεκτ; κουλιερακης, κωνσταντελιας και να χαμε να λέγαμε με τα γατιά.

Κράτα μπισε, Νέλσον, καντουρι και ζιβκο που τους θέλει σαν τρελός ο προπονητής που "γνωρίζει" να χορτάσουμε τρίποντα! Ή τετραμπαλα...
paok vs all

Δημοσίευση από paok vs all »

sourmenetes έγραψε:
paok vs all έγραψε:ο Μιχαηλιδης ειχε πει ο Ραζβαν θα εμπαινε τον Ιανουαριο.
Θα μας εξηγησει γιατι δεν μπηκε ?
Ο Κουλιερακης καθισε παγκο για να μαθει, ενω ο καργας που ξερει..... μπηκε για να κανει παιχνιδι
Σαν πολλοι να μαζευτηκαν που περνανε τον κοσμο για ηλιθιο....
Άρα τι λες;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λεω οτι υπαρχει μια ανακολουθια σε αυτα που λεγονται σε σχεση με αυτα που γινονται
Να κατσει παγκο ο Κουλιερακης σωστα, να παρει λιγο χρονο (που δεν υπαρχει σε αυτο το σημειο) να ξελαμπικαρει
Δεν γινεται ομως να μπαινει ο Μπισε και οχι ο Τζιμας πχ.
Δικαιολογιες οτι θα καει το παιδι ειναι αστειες. Αφου ετσι και αλλιως μονο κανα δεκαλεπτο θα μπει το παληκαρι και οχι σε επαναληπτικο με Λαμιες κλπ...
Ενα μικρο παραδειγμα μονο απο αλλα λεμε το πρωι και αλλα κανουμε το βραδυ
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Επειδή δεν βρήκα στο σχόλιό μου στο live αγώνα, προφανώς σε κάποιον δεν άρεσε και επέλεξε να το διαγράψει,
το ξαναγράφω εδώ:

είχα δει παλαιότερα μια ταινία με την Μπελούτσι, όπου την βίαζε ασταμάτητα ένας τύπος για 15'.
Σιχαμερή και σοκαριστική σκηνή.
Υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην βιώσει ξανά τέτοιο θέαμα.

Στο ημίχρονο το γύρισα στο Σίτι-Άρσεναλ.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Βραδυα ισοπέδωσης.
Και για την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και για αυτά που γράφουν οι περισσότεροι εδώ.
Ακόμα προσπαθώ να θυμηθώ ποτε είπε κάποιος μέσα από την ομάδα ότι πάμε για πρωτάθλημα.

Τέλος πάντων....εγώ επιμένω ότι οι βάσεις υπάρχουν. Τα σκας για 3-4 βασικούς ποιοτικούς και πας τρένο του χρόνου. Δεν τα σκας και πας με λαχεία; Θα έχεις μια απο τα ίδια
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

alexgarcia6 έγραψε:
thomas Murg έγραψε:Λοιπόν.
Τέτοια αποβολή σε αντίπαλο στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ δεν θα πάρει ποτέ με τους βρυκόλακες του ΠΟΚ. Για εκτός δεν μιλάμε καν.
Το αρχίδι ο ξανθοχάρτινος έπεσε κάτω πεθαμένος. Μόλις έβγαλε το κοράκι την κόκκινη σηκώθηκε σε κλάσματα δευτερολέπτου. Ούτε τα προσχήματα.
Το γαμωκοράκι δεν είναι μόνο ότι έδωσε την αποβολή αλλά γαμήθηκε να δίνει ανάποδα σφυρίγματα.
Είναι χρονιά εκλογών και οι καργιόληδες έχουν βαλθεί να ικανοποιήσουν επαρκώς στα αθλητικά τη χαβούζα. Με γήπεδα, παραχωρήσεις χώρων, επιτυχίες στις κωλοομάδες τους κτλ.
Από τη στιγμή που πέρασε από τον Βόλο ο λαγός ήταν επόμενο ότι έπρεπε να κερδίσουν και οι χάρτινοι.

Από τη στιγμή που δεν κέρδισε ο γάβρος σήμερα δεν χάθηκε τίποτε. Νίκη με το σκουλίκι και συνεχίζουμε.

Τέλος όταν σας τη λένε κάποιοι ότι στις νίκες εξαφανίζεστε και εμφανίζεστε μόνο στις ήττες για να κράξετε κάποιοι θίγονται. Ε! λίγη αυτοκριτική δεν βλάπτει πού και πού.
Ρε φιλαρακι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μη δωθει αυτη η κοκκινη μιλαμε για ΚΡΑΧΤΗ περιπτωση. Βρηκατε σημερα να πειτε οτι μας σφαξανε και να κανετε υποθετικα αν θα την διναν στο ΠΟΚ; Επαναλαμβανω ειναι ο ορισμος της κοκκινης καρτας και γινεται επανω σε αμυντικο χαφ στη ΠΛΑΓΙΑ ΓΡΑΜΜΗ του ΚΕΝΤΡΟΥ με ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ προς το τερμα του αντιπαλου.

Φίλε, ήμουν απόλυτα σαφής. Ο ΠΑΟΚ δεν θα πάρει ποτέ τέτοιο σφύριγμα. Να σου θυμίσω την απευθείας κόκκινη που είχε πάρει ο Ζαμπά στο ΟΑΚΑ γιατί σήκωσε το πόδι χωρίς να βλέπει και χτύπησε αντίπαλο. Από τότε έχουν γίνει αρκετές παρόμοιες φάσεις και σε κάποιες δεν δόθηκε ούτε κίτρινη.
Σε προηγούμενο ματς με τη χάρτινη ο Άμραμπατ μοίραζε μπουκέτα σε όποιον έβρισκε μπροστά του και ...έγινε αλλαγή όταν αποφάσισε ο προπονητής του.
Gangster

Δημοσίευση από Gangster »

Να μαζεψουν τα κομμάτια τους από αύριο, να σοβαρευτούν γτ έχουν μείνει αγώνες για την τρίτη θέση και μετά για το κύπελλο. Δεν μπορώ να βλέπω παίχτες χωρίς κίνητρο. Και στην περίπτωσή μας υπάρχει.
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Συμφωνούμε όλοι ότι πρέπει να στηριχθεί η ομάδα. Όμως
Το πρότζεκτ του Ζαφείρη δεν βγήκε, κανένας από τους νεαρούς που έφερε και για τους οποίους ξοδέψαμε αρκετά μύρια, δεν βγήκε, ακόμα και ο κοταρσκι μην γελιεστε θέλει πολύ δουλειά ακόμα.... άρα τι να κάνουμε; Να συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον Φιλίπε και τον κουαλιατα; Να πιστεύουμε ότι θα κατακτήσουμε τίτλους με τον Ράφα, τον ναρει τον νασμπεργκ και τον κάργα; Να δώσουμε οκτώ μύρια η ξέρω γω τέσσερα για τον νταντας;
Όσο για τον λουτσεσκου.... Ρε ραζβαν....πες μου πραγματικά.... δεν ντραπηκες σήμερα; Ρε είσαι head coach στον ΠΑΟΚ, με τόσο κόσμο να στηρίζει την ομάδα με άριστες συνθήκες για να κάνεις την δουλειά σου, με συνεργάτες, με πρότυπη ακαδημία με πλούσιο πρόεδρο....και παρουσιάζεις ομάδα με αυτήν την εικόνα; Να ξεφτυλιζεται στην παπσρενα από την κουλιτσα; Πες μου σε ποια δουλειά θα είχες τέτοιο καζο και δεν θα σε είχαν διώξει μέσα σε μία ώρα. Άσε λοιπόν τα mind games γιατί η χρονιά είναι ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΈΝΗ ... Επιτυχημένη είναι για τις Ακαδημίες... όχι για την πρώτη ομάδα...
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Ο άλλος γράφει έχασε ο γάβρος σήμερα άρα δεν έγινε τίποτα λες και υποστηρίζει τον Ατρόμητο η την δόξα Κολχικού. Να σας χαιρόμαστε

Το κλείνω εδώ γιατί αν γράψω αυτά που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή θα φάω Μπαν δια πάντως
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Πολλές απουσίες σήμερα και έλεγα μέσα μου να δεις που θα γίνει κανα τρελό και θα πάρουμε διπλό. Ήρθε η κόκκινη και το γκολ-δώρο και ηρέμησα.

Πολύ κακή εμφάνιση που είναι δύσκολο για τον οπαδό να μη βγάλει πίκρα.

Εγώ βλέπω ότι μπορούν να υπάρξουν και καποια θετικά μετά το σημερινό αγώνα. Θα δούμε.

Υπάρχουν και αυτες οι μερες δυστυχώς.

Μόνο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

quote="loukas karadimos"]Ο άλλος γράφει έχασε ο γάβρος σήμερα άρα δεν έγινε τίποτα λες και υποστηρίζει τον Ατρόμητο η την δόξα Κολχικού. Να σας χαιρόμαστε

Το κλείνω εδώ γιατί αν γράψω αυτά που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή θα φάω Μπαν δια πάντως[/quote]

Εγώ είμαι ο άλλος και ενόψει της συνέχειας αυτή είναι η προσέγγισή μου. Κι όχι ισοπέδωση σαν εσένα. Παίζεται η τρίτη θέση και το κύπελο.
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

thomas Murg έγραψε:
Φίλε, ήμουν απόλυτα σαφής. Ο ΠΑΟΚ δεν θα πάρει ποτέ τέτοιο σφύριγμα. Να σου θυμίσω την απευθείας κόκκινη που είχε πάρει ο Ζαμπά στο ΟΑΚΑ γιατί σήκωσε το πόδι χωρίς να βλέπει και χτύπησε αντίπαλο. Από τότε έχουν γίνει αρκετές παρόμοιες φάσεις και σε κάποιες δεν δόθηκε ούτε κίτρινη.
Σε προηγούμενο ματς με τη χάρτινη ο Άμραμπατ μοίραζε μπουκέτα σε όποιον έβρισκε μπροστά του και ...έγινε αλλαγή όταν αποφάσισε ο προπονητής του.
Αδερφε εισαι απλα λαθος. Υπερβαλλεις σε μεγαλο βαθμο. Δεν γινεται να μη δωθει αυτη η κοκκινη, δεν γινεται να μιλαμε για «κορακια» οταν αφορα τετοιες φασεις. Σε περιπτωση που δεν διναν τετοια κοκκινη σε αντιπαλο μας δικαιολογημενα θα τα καναμε ολα πουτανα και θα μιλουσαμε για τη σφαγη του αιωνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”