Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από Mīngus »

Φάγαμε σε 6 ματς όσα έχει φάει ο βαζελος σε όλο το πρωτάθλημα.
Καφενείο.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Patron έγραψε:
Jules Winnfield έγραψε:Joshua,σε βλέπω με μπλε χρώματα !!!

Πως γκένεν αυτό; Δεν πληροίς τις προδιαγραφές για μοντ( δεν κράζω ποτέ,ό,τι πει η ΠΑΕ ,ο Σαββίδης έχει πάντα δίκιο κλπ )....
Έχεις χάσει επεισόδια :lol:
Αφού όσο πήγαινε καλά η ομάδα δεν εμφανιζόταν. Και αυτός.
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

Στήριξη στον προπονητή και στην ομάδα. Και το γράφω σήμερα.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

pisakaipoupoula έγραψε:Ας φέρουμε τον Αντσελότι και με αυτούς τους παίκτες και αυτές τις μεταγραφές να δούμε πως θα τα πάει, έτσι από περιέργεια
Να έρθει να συμπληρώσει το τιμ Λουτσεσκου, η θέση του Λονγκο είναι άδεια ακόμα :D
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Montrealiotis έγραψε:
Patron έγραψε:

Πως γκένεν αυτό; Δεν πληροίς τις προδιαγραφές για μοντ( δεν κράζω ποτέ,ό,τι πει η ΠΑΕ ,ο Σαββίδης έχει πάντα δίκιο κλπ )....
Ναι πλάκα έκανα
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Έχω την άποψη ότι είναι άδικο να χρεώνουμε τόσα πολλά μετά από αυτό το παιχνίδι.
Χωρίς Ντάγκλας και ταισον.
Με ένα ανεπίτρεπτο λάθος στο 10'!!!
Δεν θα μάθουμε ποτέ ποια θα ήταν η πραγματική εικόνα της ομάδας εάν δεν υπήρχε το τεράστιο λάθος του 10λεπτου.

Καθόλη την διάρκεια της χρονιάς έχουμε εκφραστεί δεν θέλω να επαναλάβω τα ίδια.

Να σημειώσω ωστόσο την ακαιρη χρησιμοποίηση του μπισε και του ολιβειρα.

Ήρεμα και ψύχραιμα.
Έχουμε κάποια πολύ σημαντικά παιχνίδια και τον τελικό.
takispetinos

Δημοσίευση από takispetinos »

αν είχε έστω και λιγη αξιοπρέπεια ο ρουμάνος θα έπρεπε ν αφύγει χτές. τελος
Άβαταρ μέλους
Jules Winnfield

Δημοσίευση από Jules Winnfield »

Montrealiotis έγραψε:
Patron έγραψε:

Φιλαράκι μου,εγώ δεν κράζω κανέναν για να εμφανιστώ τώρα. Εγώ ό,τι έχω να πω το λέω το καλοκαίρι. Και είπα πως ο Λουτσέσκου είναι όλος ο ΠΑΟΚ και η αυτάρκεια-skroutz project ευθύνεται για τυχόν αποτυχία. Είναι πάγια η θέση μου και δεν αλλάζει με τα αποτελέσματα ,όπως κάποιων άλλων...

Χαίρομαι που με παρακολουθείτε πάντως. Να είστε καλά.
Pericles_4

Δημοσίευση από Pericles_4 »

Παρά τις τραγικές του αλλαγές σήμερα, το πρόβλημα είναι βαθύτερο και χιλιο-ειπωμένο.
Η κεφαλή της ομάδα είναι απούσα και μη θέλουσα (μη δυνάμενη?) να πληρώσει τα χρήματα που απαιτούνται για να πάρουμε πρωτάθλημα (κανονικό, όχι στα λόγια).

Παρ΄όλα αυτά, φέρει ευθύνη και ο Λουτσέσκου κυρίως για τον τραγικό φορ που μας φόρτωσε (κάποιοι τα λέγαμε από τότε), την αναέωση των παλαίμαχων Μπίσεσβαρ και Σβαμπ, τις μεταγραφές Τέυλορ και Κεντζιόρα κ.ο.κ.

Εγώ θα ήθελα να μείνει πολλά χρόνια, με την προϋπόθεση ο Ιβάν να ασχοληθεί ξανά σοβαρά με την ομάδα και τις μεταγραφές να τις κάνει ο Γιώργης σαν το πλέυστέισιο. Όταν γίνονταν αυτά, πήραμε 2 νταμπλ.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Χθες τα γραφα, από σήμερα κιόλας άρχισαν τα όργανα...
Με αυτή τη κατάσταση στην ομάδα, που φέρει αποκλειστικά την υπογραφή του προπονητικού Τιμ, ας ξεχάσουμε τη τρίτη θέση.
Όλη η χρονιά ένας αγώνας, ένα τρόπαιο, μια θέση στο Γιουρόπα λιγκ, είτε μας αρέσει, είτε όχι εκεί θα παίξει το κεφάλι του. Και με έναν αντίπαλο που διψάει για εκδίκηση, χωρίς ανάγκη να κάνει ροτέισον.
Εκεί θα παίξεις φίλε μου τα ρέστα σου...
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Gospi έγραψε:Απο ενα σημειο και μετα παυει το προβλημα να ειναι ποιοτητας παιχτων, αλλα κατανταει προβλημα οσον αφορα δτο τροπο προετοιμασιας της ομαδας απο το προπονητικο τιμ τοσο εγκεφαλικα οσο και σωματικα για την σεζον.
Δεν γινεται ο ΠΑΟΚ του Λουτσεσκου καθε χρονο να σερνεται στα προκριματικα της Ευρώπης και να χαιρεταει, να χανει το πρωτο μισο της σεζον με τραγικες εμφανίσεις με τα χωρια του ελληνικού πρωταθλήματος, να παιζει ωραια μπαλα ενα διμηνο και στο τελος να ξεφουσκωνει εμφατικα και εξευτελιστικα.
Δεν φταινε οι παιχτες γ αυτο.
ΟΛΗ Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΎ ΤΙΜ

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπάρχει θέμα όντως. Ο ΠΑΟΚ διαχρονικά επί λουτσεσκου όταν ξεκινά η σεζόν είναι επιεικως μέτριος,φορμαρεται λίγο πρίν τον Νοέμβριο και στο τέλος ξεφουσκώνει με κρότο.
Δεν είναι θέμα ρόστερ, ούτε ηλικίας των παιχτών ξεκάθαρα.Κατι πρέπει να γίνει.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ο Ραζβαν δεν θα παει πουθενα. Ακομη κι αν μας ξανα αποκλεισει κανα χωριο στην ευρωπη. Για να φυγει θα πρεπει να παραιτηθει. Δεν υπαρχει διοικηση και ιδιοκτητης για να τον διωξουν. Εξαλλου ξερουν πολυ καλα πως ειναι η τελευταια ασπιδα που τους απεμεινε. Αν φυγει ο Ραζβαν, οποιοσδηποτε αλλος σοβαρος προπονητης θα ζητησει να γινουν τα αυτονοητα,και μολις δεν γινουν θα αποχωρησει. Μακαρι να μπορεσει να το αλλαξει το εργο και να δουμε αρχικα κυπελο φετος και ευρωπη του χρονου. Ειδικα το δευτερο δεν το πιστευω καθολου.
Το χειροτερο θα ειναι πως του χρονου οταν θα φυγει θα ειμαστε σε χειροτερο επιπεδο απο αυτο που μας παρελαβε.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Το πρώτο (κύπελλο) φέρνει αυτόματα και το 2ο (είσοδο σε ομίλους Κόνφερενς το λιγότερο).
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Καλά ας το χάσει και θα δούμε αν μπορεί να αντέξει τα λαϊκά δικαστήρια που θα στηθούν για πάρτυ του.
Κρίμα που υπάρχουν συνοπαδοί που έχουν τόσο κακή εικόνα για την ιδιοκτησία, πραγματικά πολύ κρίμα...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

takispetinos έγραψε:αν είχε έστω και λιγη αξιοπρέπεια ο ρουμάνος θα έπρεπε ν αφύγει χτές. τελος
1 ποστ ο νεοσυστατος λογαριασμος. Καλησπερα και καλωσηρθες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”