Razvan Lucescu II
- Jules Winnfield
Re: Razvan Lucescu II
Κανένας σκεπτόμενος ΠΑΟΚτσης δε θα κατηγορήσει τον Λουτσέσκου σε περίπτωση απώλειας του κυπέλλου και παράλληλα Τετάρτης θέσης..
Για την οποιαδήποτε αποτυχία ευθύνεται ο μεγαλομέτοχος και το ξέρουν όλοι. Με πορδές δε βάφονται αυγά ακόμη κι αν έχεις τον καλύτερο σεφ.
Ήδη άρχισαν να μας πουλάνε Κουλιεράκη και Τζήμα στο Sdna για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια. Αν στηριχθεί πάλι από τον λαό του ΠΑΟΚ ένα νέο skroutz project με αμούστακα ΠΑΟΚτσάκια ,είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Θα είμαστε γεννημένοι τέταρτοι και θα ακούμε τα μίζερα των δεκαετιών 80s-90s-00s πως "ΠΑΟΚ δε γίναμε για τους τίτλους" και λοιπές μπαρούφες.
Τότε ήμασταν φυτώριο του ΠΟΚ. Βγάζαμε ταλέντα και μας τους έπαιρναν οι Αθηναίοι. Και μόνιμα τεταρτοι φυσικά .Τώρα θα γίνουμε φυτώριο των Ευρωπαίων και πάλι τέταρτοι.
Να σταματήσουμε λοιπόν να χτυπάμε το σαμάρι και να ζητησουμε απ'τον Ιβάν να φτιάξει ομάδα πρωταθλήτρια. Είναι ο πιο πλούσιος από τους τέσσερις να δεν κάνω λάθος. Του αρέσει να είναι ο φτωχός συγγενής; Που είναι το ποντιακό πείσμα; Να βγει να μιλήσει.
Προσωπικά ,αν δε δω σοβαρή ενίσχυση το καλοκαίρι και όραμα για τον λαό, σταματάω να ασχολούμαι. Θα πηγαίνω να βλέπω τον ΠΑΟΚ Β. Άλλωστε τους ίδιους στόχους θα έχουν οι ομάδες. Να πουλήσουν ταλέντα δηλαδή. PAOK SELLING CLUB αφού...
Για την οποιαδήποτε αποτυχία ευθύνεται ο μεγαλομέτοχος και το ξέρουν όλοι. Με πορδές δε βάφονται αυγά ακόμη κι αν έχεις τον καλύτερο σεφ.
Ήδη άρχισαν να μας πουλάνε Κουλιεράκη και Τζήμα στο Sdna για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια. Αν στηριχθεί πάλι από τον λαό του ΠΑΟΚ ένα νέο skroutz project με αμούστακα ΠΑΟΚτσάκια ,είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Θα είμαστε γεννημένοι τέταρτοι και θα ακούμε τα μίζερα των δεκαετιών 80s-90s-00s πως "ΠΑΟΚ δε γίναμε για τους τίτλους" και λοιπές μπαρούφες.
Τότε ήμασταν φυτώριο του ΠΟΚ. Βγάζαμε ταλέντα και μας τους έπαιρναν οι Αθηναίοι. Και μόνιμα τεταρτοι φυσικά .Τώρα θα γίνουμε φυτώριο των Ευρωπαίων και πάλι τέταρτοι.
Να σταματήσουμε λοιπόν να χτυπάμε το σαμάρι και να ζητησουμε απ'τον Ιβάν να φτιάξει ομάδα πρωταθλήτρια. Είναι ο πιο πλούσιος από τους τέσσερις να δεν κάνω λάθος. Του αρέσει να είναι ο φτωχός συγγενής; Που είναι το ποντιακό πείσμα; Να βγει να μιλήσει.
Προσωπικά ,αν δε δω σοβαρή ενίσχυση το καλοκαίρι και όραμα για τον λαό, σταματάω να ασχολούμαι. Θα πηγαίνω να βλέπω τον ΠΑΟΚ Β. Άλλωστε τους ίδιους στόχους θα έχουν οι ομάδες. Να πουλήσουν ταλέντα δηλαδή. PAOK SELLING CLUB αφού...
Εγώ πάλι θα κατηγωρησω τον Ιβαν γιατί επέλεξε το τιμ Λουτσεσκου με 1.8εκ το χρόνο που ίσως δεν ταίριαζε με το προτζετ που ήθελε να προωθήσει η ΠΑΕ. Αυτό της βιωσιμότητας και αυτάρκειας ώστε να μην βρεθεί η ομάδα με 100-200εκ ευρώ χρέη και την πλάτη στο τοίχο αν κάποτε αποφασίσει να ο Σαββίδης να αποχωρήσει από της ομάδα.
Μπορούσε να το πετύχει με έναν προπονητή τύπου Ζωγράφου/Γκαρσία/κτλ με το 1/5 του κόστους, αλλά προφανώς πίστεψε στο μενταλιτι που θα περνούσε ο πιο πετυχημένος προπονητής της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας.
Εγώ είμαι σίγουρος ότι φέτος θα πετυχαίναμε αν αντί των Κουρτιτσ, Ολιβειρα, Καντουρι, Μπισε, Μουργκ, Νινουα, Νταντάς, Φελιπε, Νασμπεργκ είχαν έρθει πιο έτοιμοι και σε θέση να προσφέρουν παίκτες.
Μπορούσε να το πετύχει με έναν προπονητή τύπου Ζωγράφου/Γκαρσία/κτλ με το 1/5 του κόστους, αλλά προφανώς πίστεψε στο μενταλιτι που θα περνούσε ο πιο πετυχημένος προπονητής της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας.
Εγώ είμαι σίγουρος ότι φέτος θα πετυχαίναμε αν αντί των Κουρτιτσ, Ολιβειρα, Καντουρι, Μπισε, Μουργκ, Νινουα, Νταντάς, Φελιπε, Νασμπεργκ είχαν έρθει πιο έτοιμοι και σε θέση να προσφέρουν παίκτες.
-
papwolf
Δεν έχεις άδικο σε αυτά που γράφεις φίλε Мир.
*Νομίζω ο "Ζωγράφος" ήταν πιο ακριβός, 2εκ. το χρόνο πρέπει να έπαιρνε.
*Νομίζω ο "Ζωγράφος" ήταν πιο ακριβός, 2εκ. το χρόνο πρέπει να έπαιρνε.
-
Μπαρκαρούτσος
Πάντως, οι μόνες πηγές που παρουσιάζουν ως σίγουρο ότι θα μείνουν Biseswar & Kaddouri και ότι ο Oliveira θα ανανεώσει με τρελά λεφτά, είναι τα άτομα που δεν θέλουν να γίνει αυτό, και κράζουν εκ των προτέρων τη διοίκηση ή/και τους Lucescu & Boto! Απίστευτο.
- Jules Winnfield
Мир έγραψε:Εγώ πάλι θα κατηγωρησω τον Ιβαν γιατί επέλεξε το τιμ Λουτσεσκου με 1.8εκ το χρόνο που ίσως δεν ταίριαζε με το προτζετ που ήθελε να προωθήσει η ΠΑΕ. Αυτό της βιωσιμότητας και αυτάρκειας ώστε να μην βρεθεί η ομάδα με 100-200εκ ευρώ χρέη και την πλάτη στο τοίχο αν κάποτε αποφασίσει να ο Σαββίδης να αποχωρήσει από της ομάδα.
Σούλη Παπαδόπουλο λέω εγώ και να κρατήσουμε μόνο τον ΠΑΟΚ Β γιατί ο ΠΑΟΚ Α έχει ακριβά συμβόλαια. Θα μετονομαστεί η ομάδα από PAOK FC σε PAOK SC (selling club). Έτσι θα έχουμε αυτάρκεια,ταλέντα,πωλήσεις ,στήσιμο αγώνων στο στοίχημα (πολύ χρήμα) και δε θα κινδυνεύουμε με υποβιβασμό γιατί θα υποβιβαστούμε μόνοι μας. Δε θα μας ενδιαφέρει άλλωστε. ΠΑΟΚ δε γίναμε ούτε για τους τίτλους ,ούτε για τη superleague. ΠΑΟΚ γίναμε για την αυτάρκεια ,τις πωλήσεις και την τσέπη του Ιβάν.
- kataramenos5
Συζητηση με Μποτο κι αν συμφωνουν στα περισσότερα για το σχεδιασμο,αν υπαρχει κοινη φιλοσοφια να συνεχισουμε το ιδιο προτζεκτ.Αν οχι προπονητης που να ασπαζεται τη φιλοσοφια του ΤΔ και ανεχεται τη μουρλα του ΠΑΟΚ και της λιγδας
- pisakaipoupoula
Φταις και εσύ για τις μετριότητες που μας κουβάλησε ο Μπότο λες κ είμαστε Ζίμπρου Κισινάου θα ερχοτανε στη σούπερ λιγκ ο μέγας Φίλιπ Σοάρες και θα έκανε παπάδες ...
Θα μας πουν δικαιολογημενα γραφικους αν επιστρεψουμε σε μερες κραξιματος αλλα ρε αδερφε εναν προβληματισμο για αυτο το ντεζα βι που βιωνουμε με τη περσινη χρονια δεν γινεται να μην τον εκφρασουμε.Μια ομαδα να καταρρεει και παλι στο τελος της σεζον,ομαδα χωρις τη παραμικρη συγκεντρωση,παικτες σκασμενοι.Δεν ξερω,δεν εχω διαθεση να αρχισουμε παλι τα ιδια και τα ιδια,η κατασταση με την εικονα της ομαδας συνολικα εχει αρχισει και κουραζει επικινδυνα...
Δεν πειραζει, τουλαχιστον εβαλε Μπισε, Καντουρι, Κετζιορα και Ολιβειρα.
Ειναι κερδος για του χρονου μαλλον.
Ειναι κερδος για του χρονου μαλλον.