Δε νομίζω ότι διαμαρτύρεται κάνεις για τη μη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το πρότζεκτ αφορούσε απόκτηση και εξέλιξη παιχτών με προοπτική. Που είναι αυτή; Οι παίκτες που αναδεικνύονται είναι κυρίως οι παίχτες των ακαδημιών, στις οποίες έχει γίνει επένδυση εδώ και χρόνια, όχι τώρα. Και πολύ καλώς και μπράβο. Κατά τα λοιπά μόνο Κοταρσκι και ίσως Ντάντας από αυτούς που ήρθαν. Οι υπόλοιποι είναι λίγοι, τι να κάνουμε. Και δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα στα play off ειναι για λύπηση. Τυχαίο είναι;nunies4 έγραψε:Τελικά τι πρότζεκτ και χαζομάρες και υπομονή και να είχαμε να λέγαμε...
Για να κρίνουμε ότι ένα πρότζεκτ απέτυχε πρέπει να ξέρουμε ποιος ήταν ο σκοπός του.
Πάντως εγώ την λέξη πρωτάθλημα από τον προπονητή του ΠΑΟΚ δεν την άκουσα όλη την χρονιά.
AEX - ΠΑΟΚ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/4 21:00 COSMOTE SPORT 1 HD
-
deathmassious
Re: AEX - ΠΑΟΚ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/4 21:00 COSMOTE SPORT 1 HD
Μη βάζεις λόγια στο στόμα μου, δεν είπα. Ρώτησα
Φοβάται μη τον κάψει.Totem_pk έγραψε:Δεν βγαζει Καντουρι να βαλει Τζιμα……
διασυρμό πάντως σήμερα δεν έχει
Η κουλα παίζει το πρωτάθλημα μέσα στη λεωφόρο, χεστηκε να έχει να λέει ότι έριξε 4 πχ στον ΠΑΟΚ που έπαιζε με 10.
Η ήττα ήταν αναμενόμενη, δυστυχώς φέτος γυρίσαμε πολλά χρόνια πίσω και μόνο με θαύμα θα κλείσει η χρονιά με τίτλο και θα βαυκαλιζόμαστε για λίγους μήνες μέχρι να μας προσγειωσει και πάλι η αυτάρκεια.
δεν πειράζει, ωραίο ήταν όσο κράτησε.
τώρα υπομονή.
που ξέρεις, μπορεί να πουλήσουμε 2-3 κανα 25αρι και να πάρουμε χαρά εκεί.
Η κουλα παίζει το πρωτάθλημα μέσα στη λεωφόρο, χεστηκε να έχει να λέει ότι έριξε 4 πχ στον ΠΑΟΚ που έπαιζε με 10.
Η ήττα ήταν αναμενόμενη, δυστυχώς φέτος γυρίσαμε πολλά χρόνια πίσω και μόνο με θαύμα θα κλείσει η χρονιά με τίτλο και θα βαυκαλιζόμαστε για λίγους μήνες μέχρι να μας προσγειωσει και πάλι η αυτάρκεια.
δεν πειράζει, ωραίο ήταν όσο κράτησε.
τώρα υπομονή.
που ξέρεις, μπορεί να πουλήσουμε 2-3 κανα 25αρι και να πάρουμε χαρά εκεί.
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Καλό να τους μεταφερθεί (σε καλομαθημένα και σε προπονητή) ότι σε περίπτωση που συνεχίσουν το σερι τους την Κυριακή δεν θα έχει χειροκρότημα.τσιριγωτης έγραψε:Εμείς απαγορεύουμε την γιούχα. ΠοταποΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Όταν ο κόσμος χειροκροτάει στις απανωτές ήττες, στα αρχίδια τους τα καλομαθημένα αν χάσουν ακόμα μια φορά με κατεβασμένα τα χέρια.
Η πλάκα είναι ότι θα περιμένουν χειροκρότημα πάλι την Κυριακή.............
Υπομονή να τελειώσει το φετινό.
Μήπως σφίξουν λίγο οι κώλοι λέω γώ τωρα
σορρυ αν σε προσεβαλα,ναι αυτο εννοωPatron έγραψε:Μη βάζεις λόγια στο στόμα μου, δεν είπα. Ρώτησα
Ρε τον Καντουρι, διαιτητης θελει να γινει; Τι μιλαει με τον διαιτητη αντι να παιξει μπαλα;
Με 2-3 τελικο και με 9 παικτες, το συγχωρουμε το κακο πρωτο ημιχρονο.
Με 2-3 τελικο και με 9 παικτες, το συγχωρουμε το κακο πρωτο ημιχρονο.
-
τσιριγωτης
Για να οργανωσεις σωστα ενα προτζετ τετοιο θελεις και ενα πυρηνα πολυ καλων και εμπειρων παικτων. Επισης θελει να εχεις και 4-5 Ντελιες στο ροτεισον.deathmassious έγραψε:Δε νομίζω ότι διαμαρτύρεται κάνεις για τη μη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το πρότζεκτ αφορούσε απόκτηση και εξέλιξη παιχτών με προοπτική. Που είναι αυτή; Οι παίκτες που αναδεικνύονται είναι κυρίως οι παίχτες των ακαδημιών, στις οποίες έχει γίνει επένδυση εδώ και χρόνια, όχι τώρα. Και πολύ καλώς και μπράβο. Κατά τα λοιπά μόνο Κοταρσκι και ίσως Ντάντας από αυτούς που ήρθαν. Οι υπόλοιποι είναι λίγοι, τι να κάνουμε. Και δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα στα play off ειναι για λύπηση. Τυχαίο είναι;nunies4 έγραψε:Τελικά τι πρότζεκτ και χαζομάρες και υπομονή και να είχαμε να λέγαμε...
Για να κρίνουμε ότι ένα πρότζεκτ απέτυχε πρέπει να ξέρουμε ποιος ήταν ο σκοπός του.
Πάντως εγώ την λέξη πρωτάθλημα από τον προπονητή του ΠΑΟΚ δεν την άκουσα όλη την χρονιά.
Επισης αυταρκεια δεν σημαινει να μην ξοδευεις τιποτα. Περνας ομιλους και παιρνεις δεκα μυρια. Να πως ερχεται η αυταρκεια. Τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.
Κανένα πρόβλημα, είναι κ η σκηνή με τον πάγο κόφτη κ αμφιταλεντευτηκα αυτό ήταν όλοdimpaok4 έγραψε:σορρυ αν σε προσεβαλα,ναι αυτο εννοωPatron έγραψε:Μη βάζεις λόγια στο στόμα μου, δεν είπα. Ρώτησα
τσιριγωτης έγραψε:Ωραίος ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη; ;
Καλούτσικος
Ποια δικηγόρο; Για το βασικό ένστικτο μιλάς;trouman έγραψε:Εγω ψηφίζω τη δικηγόρο..
- Jules Winnfield
Θα έχει και webex. Θα ρωτήσει ο πρόεδρος γιατί δεν παίζει μπάλα η αυτάρκεια.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Καλό να τους μεταφερθεί (σε καλομαθημένα και σε προπονητή) ότι σε περίπτωση που συνεχίσουν το σερι τους την Κυριακή δεν θα έχει χειροκρότημα.τσιριγωτης έγραψε:Εμείς απαγορεύουμε την γιούχα. ΠοταποΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Όταν ο κόσμος χειροκροτάει στις απανωτές ήττες, στα αρχίδια τους τα καλομαθημένα αν χάσουν ακόμα μια φορά με κατεβασμένα τα χέρια.
Η πλάκα είναι ότι θα περιμένουν χειροκρότημα πάλι την Κυριακή.............
Υπομονή να τελειώσει το φετινό.
Μήπως σφίξουν λίγο οι κώλοι λέω γώ τωρα
-
aspro mavro