Αν συμβαίνει αυτό τι σημαίνει;trouman έγραψε:Και ο ρεπόρτερ από τον πάγκο είπε ότι ο Λουτσέσκου ζητάει μακρινές μπαλιές αλλά ο Κοτάρσκι δεν ακολουθεί πάντα.Willie the Pimp έγραψε:Συγγνώμη λίγο, ο Λουτσέσκου φάνηκε στην κάμερα στο γκολ-μαλακία του Κοτάρσκι ωρυόμενος να δείχνει ότι έπρεπε να διώξει τη μπάλα με βαθειά μπαλιά. Από που βγήκε το συμπέρασμα ότι ο προπονητής ζήτησε να παίζουν με κοντινές πασούλες;; Οι παίκτες είναι ανεγκέφαλοι, δεν καταλαβαίνουν πότε πρέπει να το κάνουν;
Θα εκτονωθεί σήμερα πολύ πράμα...
AEX - ΠΑΟΚ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/4 21:00 COSMOTE SPORT 1 HD
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Re: AEX - ΠΑΟΚ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/4 21:00 COSMOTE SPORT 1 HD
Αδερφέ Τόλαρε από αύριο πάλι θα μας αρχίσουν στο γνωστό δούλεμα, "παίρνουμε τη ευθύνη", "από δω και πέρα μόνο νίκες", "ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε" κλπ. Μόνο λόγια και από πράξεις μηδέν.Tolaros έγραψε:Καταλαβες ρε φίλε τώρα γιατί το πρόβλημα δεν είναι ο Καντουρί και ο Μπισεσβαρ? Ούτε ο Λουτσεσκου ?paokovios1974 έγραψε:Μονο Αντριγια και ιγκασον εχουν εγωισμο σε αυτο το μπουρδελο .
Βγαλτε την φανελα γατακια
Άμα γίνει όμως καμία επίσκεψη στη Μεσημβρία θα φταίνε οι καφροι μετά.
Πόση κοροϊδία να αντέξουμε ρε πουστη μου
Τα εισιτήρια για την Κυριακή είναι 50 ευρώ στην 1, 40 στις 2 και 3 και 30 στις 5-6. Γιατί ρε παιδιά της ΠΑΕ δεν τα πάτε στα 80 μέχρι 100; Ο κόσμος του ΠΑΟΚ απολαμβάνει Κάργα, Ράφα, Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ολιβέιρα και βάλε. Τόσο φθηνά εισιτήρια; Ντροπή!
- sourmenetes
- Moderator
Και στα ματς που ήταν 10ευρω πόσοι ήταν μέσα;;
Αντε ας αφήσουμε την. Καραμέλα!
Το πιο φθηνό εισητηριο έχουμε απ όλους!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αντε ας αφήσουμε την. Καραμέλα!
Το πιο φθηνό εισητηριο έχουμε απ όλους!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Montrealiotis
AEX - ΠΑΟΚ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/4 21:00 COSMOTE SPORT 1 HD
Γιατί με αυτήν ξενερα θα παει κανένας;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Montrealiotis την Τετ 26 Απρ 2023, 20:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
.ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Αν συμβαίνει αυτό τι σημαίνει;trouman έγραψε:Και ο ρεπόρτερ από τον πάγκο είπε ότι ο Λουτσέσκου ζητάει μακρινές μπαλιές αλλά ο Κοτάρσκι δεν ακολουθεί πάντα.Willie the Pimp έγραψε:Συγγνώμη λίγο, ο Λουτσέσκου φάνηκε στην κάμερα στο γκολ-μαλακία του Κοτάρσκι ωρυόμενος να δείχνει ότι έπρεπε να διώξει τη μπάλα με βαθειά μπαλιά. Από που βγήκε το συμπέρασμα ότι ο προπονητής ζήτησε να παίζουν με κοντινές πασούλες;; Οι παίκτες είναι ανεγκέφαλοι, δεν καταλαβαίνουν πότε πρέπει να το κάνουν;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Τετ 26 Απρ 2023, 20:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Willie the Pimp
Ότι ο Κοτάρσκι δεν είναι συγκεντρωμένος ή επέδειξε λειψά αντιληπτικά αντανακλαστικά.ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Αν συμβαίνει αυτό τι σημαίνει;trouman έγραψε:Και ο ρεπόρτερ από τον πάγκο είπε ότι ο Λουτσέσκου ζητάει μακρινές μπαλιές αλλά ο Κοτάρσκι δεν ακολουθεί πάντα.Willie the Pimp έγραψε:Συγγνώμη λίγο, ο Λουτσέσκου φάνηκε στην κάμερα στο γκολ-μαλακία του Κοτάρσκι ωρυόμενος να δείχνει ότι έπρεπε να διώξει τη μπάλα με βαθειά μπαλιά. Από που βγήκε το συμπέρασμα ότι ο προπονητής ζήτησε να παίζουν με κοντινές πασούλες;; Οι παίκτες είναι ανεγκέφαλοι, δεν καταλαβαίνουν πότε πρέπει να το κάνουν;
Είδες την ομάδα σκασμενη εσύ ?gika έγραψε:Ο Ραζβαν -τον αγαπάω και θέλω να μείνει εδώ 10 χρόνια- 2 χρόνια τώρα στο τέλος της χρονιάς έχει την ομάδα σάκο του μποξ. Ίσως να φταίει το έλλειπες ρόστερ και οτι χωρίς βάθος η ομάδα σκάει, αλλά δεύτερη χρόνια το ίδιο και το αυτό. Περσυ λέγαμε για την υπερπροσπάθεια της Ευρώπης, φέτος;
Εντωμεταξυ το ματς μεχρι και το γκολ, αφου μειναμε και με δεκα, ηταν μια φλυαρια της κουλας που εδειχνε να εχει και καποιο αγχος. Και μετα ειπαμε να τους ηρεμισουμε λιγο.
Ο Λουτσεσκου τα εχει πει πολλες φορες για την νοοτροπια της ομαδας και οτι ειναι νεα ομαδα κλπ κλπ. Δεν θα τον αμφισβητησω. Απλα περιμενω στο πρωτο ευρωπαικο ειτε ειναι με τον Διαγορα Τυραννων ειτε με την Μπαρτσελονα, η ομαδα να μπει και να μασαει σιδερα. Ουτε νωρις στην σεζον, ουτε η προετοιμασια, ουτε μα, ουτε μου.
Ο Λουτσεσκου τα εχει πει πολλες φορες για την νοοτροπια της ομαδας και οτι ειναι νεα ομαδα κλπ κλπ. Δεν θα τον αμφισβητησω. Απλα περιμενω στο πρωτο ευρωπαικο ειτε ειναι με τον Διαγορα Τυραννων ειτε με την Μπαρτσελονα, η ομαδα να μπει και να μασαει σιδερα. Ουτε νωρις στην σεζον, ουτε η προετοιμασια, ουτε μα, ουτε μου.
Σαν να μαζεύτηκαν χτές οι παίκτες να παίξουν σήμερα παιχνίδι...δέν ξέρουν τι να κάνουν την μπάλα, αλλού ο ένας αλλού ο άλλος, με λίγο πρεσάρισμα έχουν χάσει τη μπάλα. Τι δουλεύετε ρε ένα χρόνο τώρα; Τι σκατά ομάδα χτίσατε;
- buffalobill4
Σήμερα ολοκληρώθηκε η ολική επαναφορά μας σε ομάδα φτωχό συγγενή του ποκ.
του χρονου θα χτισουμε το...χτισιμο αφου.....
Εχουμε χρονια μπροστα μας...μην σκάτε...
Εχουμε χρονια μπροστα μας...μην σκάτε...
Build up Arteta και τα σχετικά ενώ κοντεύεις να φας γκολ απ' αυτό σχεδόν κάθε ματς, και ενώ έχεις φάει στον πρώτο γύρο από αυτόν τον αντίπαλο.
Ταβάνι...
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ταβάνι...
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
papwolf
Το έλεγες Αποστόλη και επιβεβαιώθηκες. Μακάρι το χαρτί στο δεύτερο να κάνει συντήρηση δυνάμεων γιατί μας βλέπω να βγάζουμε αριθμητήριο σήμερα.ΑποστόληςΑ έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Ναι, είμαι υπερβολικός.
Για να δούμε σήμερα αν θα αντέξουμε ένα ημίχρονο χωρίς να φάμε γκολ. Όπως προβλέπω θα χάνουμε 2-0 στο 45λεπτο.