Κάναν και την εμφάνισή τους μηνύματα, να φέρουμε τον Πελκα λέει, να βοηθήσει με τα γκολ του.
Γκολ και Πελκας μαζί σε μια πρόταση

Λίγους παίκτες έχουμε που δεν ξέρουν να βάλουν την μπάλα στο πλεκτό να φέρουμε και αυτόν που έχει διατριβή.....
JohnDag έγραψε:nunies4 έγραψε:JohnDag έγραψε:Δεν είμαι Χρυσοστομος και δεν λέμε το ίδιο πράγμα.
Εγώ καυτηριάζω μια συγκεκριμένη νοοτροπία την οποία ενώ είχαμε ξεχάσει τα τελευταία χρόνια άρχισε τώρα τελευταία να μας κάνει παρεα αρκετά συχνά.
Του φτωχού πλην τίμιου συγγενή.
Και όσο εξαπλώνεται αυτή η νοοτροπία τόσο πιο πολλοί Γκουερινοι θα εμφανίζονται.
Τέλος, το πρόβλημα μου εμένα δεν είναι το αν χειροκρότησε ή όχι ο κόσμος την ομάδα. Έτσι ένιωσαν όσοι ήταν στο γήπεδο έτσι έκαναν.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτό κατάλαβες από αυτό που έγραψα;
Κρίμα γιατί το μόνο που είχα σαν σκοπό είναι να καταδείξω πόσο σωστά αγωνιστικά δουλεύει αυτή η ομάδα. Αυτό και τίποτα άλλο
Είπα άλλωστε ότι αν δεν τα σκασεις για ποιότητα του χρόνου τότε πάλι μια τρύπα στο νερό θα έχουμε κάνει
Δεν αναφερόμουν συγκεκριμένα σε σένα, γνωρίζεις άλλωστε ότι παρότι διαφωνούμε συχνά υπάρχει εκτίμηση τουλάχιστον από μέρους μου.
Το σχόλιο ήταν γενικό.
Τέλος, και πέρσι δούλευε σωστά η ομάδα. Κάποιοι θα πούνε πιο σωστά ακόμα και από φέτος.
Πέρσι τέτοια εποχή τα ίδια λέγαμε. Η ομάδα έχεις βάσεις, έχει προπονητή, να ρίξουμε χρήμα επιτέλους το καλοκαίρι να φέρουμε ποιότητα, να, να.
Ένα χρόνο μετά είμαστε ακριβώς στο ίδιο σημείο και συζητάμε ακριβώς τα ίδια.
Αυτό σορρυ nunies αλλά δεν είναι πρόοδος. Αυτό είναι ο ορισμός της στασιμότητας.
Ας ελπίσουμε φέτος το καλοκαίρι (για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια) να αλλάξει ρότα το καράβι και από τα λόγια να περάσουμε στις πράξεις.
JohnDag έγραψε:Στο ποδόσφαιρο η ποιότητα κοστίζει και την πληρώνεις. Δεν υπάρχει παρακαμπτήρια οδός.
JohnDag έγραψε:Καμία αγωνιστική πρόοδος δεν έχει σημασία αν δεν μπορεί να αποτυπωθεί στα αποτελέσματα. Διότι στο ποδόσφαιρο τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Τα πάντα.
JohnDag έγραψε:Όλα τα παραδείγματα που ανέφερα ήταν συμβολαίων των 700-800Κ τον χρόνο plus.
Για να φτάσουν αυτοί οι παίχτες να παίρνουν τέτοια συμβόλαια κάποιος λόγος υπήρχε.
Το ποιος ήταν ο λόγος τον είδαμε στην πράξη.
Όπως και κάποιος λόγος υπήρχε που αυτοί που έφερες πέρσι στην πλειοψηφία τους παίρνουν 200-300Κ.
Κι αυτόν τον είδαμε στην πράξη.
Σε κάθε περίπτωση για τα υπόλοιπα που λες μπορούμε να κάνουμε κουβέντα για ώρες, όταν όμως μιλάμε για επιτυχίες και πρόοδο καλό είναι να υπάρχει κάτι μετρήσιμο. Αλλιώς ο καθένας μπορεί να κάνει την ανάγνωση που επιθυμεί.
Προσωπικά αν η χρόνια λήξει με μη κατάκτηση έστω της τρίτης θέσης (μέσω πρωταθλήματος ή μέσω κυπέλλου) για μένα είναι πλήρως αποτυχημένη.
Κι αυτό γιατί κανένας δεν μπορεί να μου εξασφαλίσει και να μου υποσχεθεί από τώρα ότι το καλοκαίρι θα κρατήσεις 100% τους παίκτες που πρέπει και θα καλύψεις 100% τα κενά σου με παίκτες ποιότητας.
Αν γίνει αυτό θα αφορά την επόμενη σεζόν και θα κριθεί στο τέλος αυτής.
icue έγραψε:Δεν ηξερα που να τα βαλω, οποτε τα βαζω εδω. Ενας αμερικανος ηρθε προχθες Θεσσαλονικη και πηγε και στο μπασκετ και στο ποδοσφαιρο.![]()
[youtube]_lNBTWfwEAg[/youtube]
renegade έγραψε:JohnDag έγραψε:Όλα τα παραδείγματα που ανέφερα ήταν συμβολαίων των 700-800Κ τον χρόνο plus.
Για να φτάσουν αυτοί οι παίχτες να παίρνουν τέτοια συμβόλαια κάποιος λόγος υπήρχε.
Το ποιος ήταν ο λόγος τον είδαμε στην πράξη.
Όπως και κάποιος λόγος υπήρχε που αυτοί που έφερες πέρσι στην πλειοψηφία τους παίρνουν 200-300Κ.
Κι αυτόν τον είδαμε στην πράξη.
Σε κάθε περίπτωση για τα υπόλοιπα που λες μπορούμε να κάνουμε κουβέντα για ώρες, όταν όμως μιλάμε για επιτυχίες και πρόοδο καλό είναι να υπάρχει κάτι μετρήσιμο. Αλλιώς ο καθένας μπορεί να κάνει την ανάγνωση που επιθυμεί.
Προσωπικά αν η χρόνια λήξει με μη κατάκτηση έστω της τρίτης θέσης (μέσω πρωταθλήματος ή μέσω κυπέλλου) για μένα είναι πλήρως αποτυχημένη.
Κι αυτό γιατί κανένας δεν μπορεί να μου εξασφαλίσει και να μου υποσχεθεί από τώρα ότι το καλοκαίρι θα κρατήσεις 100% τους παίκτες που πρέπει και θα καλύψεις 100% τα κενά σου με παίκτες ποιότητας.
Αν γίνει αυτό θα αφορά την επόμενη σεζόν και θα κριθεί στο τέλος αυτής.
Συγνώμη αλλά από προχθές εισαι μόνο υπερβολές.
Και ναι έπεσε το μπάτζετ το οποίο δεν είναι όπως την χρονιά του ντάμπλ αλλά ακόμα και τώρα μιλάμε για μια ομάδα που έχει 5 συμβόλαια του εκατομμυρίου και πάνω.
Ναι η ομάδα χρειάζεται προσθήκες αλλά απόψεις του τύπου " αν έδινες τρία εκατομμύρια για τρεις παίκτες θα έπαιρνες τι πρωτάθλημα" δεν είναι ούτε καν καφενειακες.
Ο πιο ακριβοπληρωμένις μεσοεπιθετικος σου δεν κατάφερε να κάνει γκολ στο 15ο λεπτό σε φάση που θα σκόραρε και παίκτης της Μαλακοπής,ένα γκολ που θα άλλαζε όλο το παιχνίδι.
Ο πιο ακριβοπληρωμένος σου αμυντικός μετά τον τραυματισμό του είναι η σκιά του εαυτού του κ τεράστια τρύπα στην άμυνα.
Το πιο ακριβό σου συμβόλαιο παίζει σαν επιθετικός β κατηγορίας σε όλα τα πλέι οφ.
Και ναι η χρονιά ακόμα και αν δεν κερδίσουμε κανένα τίτλο είναι άκρως επιτυχημένη γιατί έχει δημιουργηθεί ένας πολύ σημαντικός κορμός . Ακόμα και αν αυτή η ομάδα κατέβει του χρόνου χωρίς καμία μεταγραφική προσθήκη ( πράγμα απίθανο ) μόνο καλύτερα μπορεί να πάει,για αυτό και οποιαδήποτε σύγκριση με την περσινή ομάδα είναι τελείως άστοχη.
Επίσης τα συμβόλαια που αναφέρεις για τους παίκτες της ομάδας του νταμπλ τα περισσότερα απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.
Ο Βαρελά είχε συμβόλαιο κατω από 6 κατοσταρικα ( η ανανέωση του έγινε μετά τον νταμπλ)
Κρέσπο, κανιας,σαχοφ,ματος,ζαμπα είχαν range 500-600 χιλιάδες
Πέλκας και Λημνιός 2-3 κατοσταρικα
Η τεράστια διαφορά και επιτυχία της τότε ομάδας ήταν ότι πέρα από ελάχιστες εξαιρέσεις οι περισσότεροι έπαιζαν πάνω από τα χρήματα που έπαιρναν,με την μεγάλη διαφορά να γίνεται σε αυτούς που ήταν στην κλίμακα 500-600.
Ο οργανισμός επέλεξε ( καλώς για εμένα ) να αντικαταστήσει ένα μεγάλο μέρος των παικτών της δεύτερης κλάσης συμβολαίων με παίκτες με μικρότερα συμβόλαια αλλά πρότζεκτ.
Έτσι αντί για κανιας σαχοφ έχεις τώρα Φελίπε Νταντας.
Μπορεί να μην βγήκαν αλλά αυτή είναι η σωστή οδός. Την ίδια στιγμή έχει κρατήσει σχεδόν τον ίδιο αριθμό συμβολαίων του εκατομμυρίου.
Φυσικά έχουν γίνει και μεγάλα λάθη όπως στην περίπτωση του στόπερ ή του επιθετικού ή του μεσοεπιθετικού, αλλά δεν οφείλονται τόσο στο μειωμένο μπάτζετ όσο στις λάθος επιλογές
Κώδικας: Επιλογή όλων
Ο Ισπανός αμυντικός συμφώνησε σε όλα με τον ΠΑΟΚ (τριετές συμβόλαιο έναντι περίπου 400.000 ευρώ ετησίως) και μάλιστα έχει έρθει στη Θεσσαλονίκη μέσω Κωνσταντινούπολης, καθώς έχει επιτευχθεί συμφωνία και με την Άστον Βίλα (οι Άγγλοι ζητούσαν ποσό κοντά στις 650.000 ευρώ).