ΠΑΟΚ–ζέλα 1–2 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
trouman

Re: ΠΑΟΚ–ζέλα 1–2 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από trouman »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Όσοι χειροκροτήσατε χθες και όσοι υποστηρίζετε το χειροκρότημα
διαβάστε
https://www.sdna.gr/podosfairo/1076937_ ... so-adeiano
Αυτό χειροκροτήσατε
https://www.sdna.gr/podosfairo/1077213_ ... on-peiraia

κι αυτό
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Γκουερινο δικαίωμα σου να μην θες να χειροκροτήσεις την ομάδα.

Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι κομμάτι της ζωής μου.
Με πληγώνει, με τρελαίνει, θα με κάνει να χαρώ, θα με κάνει να κλάψω, αλλά προπαντώς είναι μια διέξοδος από όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα.

Οι παίχτες είναι άνθρωποι, με ψυχολογία, με αισθήσεις, με αδυναμίες , με χίλια δύο.

Της ήττες κανείς δεν τις γουστάρει, αλλά αν εσύ θεωρείς ότι γιουχαροντας αυτούς τους ανθρώπους που υποστηρίζουν την ομάδα σου, μπορείς να τους κάνεις καλύτερους, τότε μάλλον κάτι βλέπω εγώ πολύ λάθος..

Εγώ δεν είδα κανέναν παίχτη ή του Λουτσεσκου να κοροϊδεύουν, ίσα ίσα το αντίθετο.

6 παιχνίδια ακόμα για να βγει η χρονιά
Στο τέλος θα γίνει το τελικό ταμείο..
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Κράζετε την ομάδα εδώ, αλλά αυτοκριτική ελάχιστη. 13.000 εισιτήρια χθες.
Don't worry άμα γίνει το break αύριο στον Πειραιά, ο πανηγυρτζης λαός (στους οποίους ανήκει και ο Γκουερινο) θα τρέξει για sold out στο Παλατάκι για να δει τον Μενέλαο (τον οποίο εκραζε ως γαύρο εδώ και δύο χρόνια ο πανηγυρτζης λαός) να σηκώνει την κούπα (τα γουστάρει αυτά ο πανηγυρτζης λαός....και ας το σηκώνουν οι Μενελαοι)....

Που να τρέχει τώρα να υποστηρίξει κάτι ΠΑΟΚτσακια τύπου Ντελια, Λύρα, Κουλιε κλπ κλπ κλπ...
Ας πάνε και αυτά για τίτλο και βλέπουμε....
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

trouman έγραψε:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Όσοι χειροκροτήσατε χθες και όσοι υποστηρίζετε το χειροκρότημα
διαβάστε
https://www.sdna.gr/podosfairo/1076937_ ... so-adeiano
Αυτό χειροκροτήσατε
https://www.sdna.gr/podosfairo/1077213_ ... on-peiraia

κι αυτό
Ποια η σχέση μεταξύ των δύο κειμένων ?
Το ένα δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ τελικά είναι μια ομάδα που ψάχνεται αγωνιστικά τέλη Απριλίου 2023 και γνωρίζει ήττες έχοντας πολλά πολλά θέματα. Τι ακριβώς χειροκροτήθηκε χθες ?
Το άλλο διακρίνει μεταξύ συμπεριφοράς οπαδών σε πειραιά και Τούμπα στο λήξη των αγώνων. Ωραία. Εμείς πολιτισμένη ατμόσφαιρα κι οι γάβροι κάφροι. ΟΚ. Κανείς δεν ζήλεψε αντίδραση που θα οδηγήσει σε τιμωρία.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

nunies4 έγραψε:Πάντως για να βάζουμε τα πράγματα σε μια σωστή βάση σήμερα όλοι οι ρεπόρτερ ακόμα και του βαζελου παραδέχονται ότι δεν υπάρχει ομάδα μέσα στην σεζόν που να έχει μικρύνει τον Παναθηναϊκό αγωνιστικά ( την με διάφορα καλύτερη αμυντική λειτουργία στο πρωτάθλημα) όσο ο ΠΑΟΚ χθες αλλά και στα ματς του Γενάρη...

Ο ΠΑΟΚ που στους περισσότερους επικρατούσε χθες απογοήτευση ότι έκανε κακή εμφάνιση.
Μαλον δεν έχετε δει τι επιτρέπει ο βαζελος σαν αμυντική λειτουργία να του κάνουν μέσα στα ματς οι υπόλοιποι μεγάλοι και τι του έκανε ΚΑΙ χθες ο ΠΑΟΚ.

Δυστυχώς όμως είπαμε....η έλλειψη ποιότητας στο τελευταίο τρίτο κόστισε για ακόμα μια φορά
Κι αυτό εγώ τι να το κάνω;

Δίνει πρωτάθλημα; Μας βγάζει Τσάμπιονς Λιγκ; Εξασφαλίζουμε το Europa;

Ρε σείς, καταντήσαμε στον ΠΑΟΚ του Σαββιδη να παίρνουμε χαρά από συγκαταβατικά άρθρα τα οποία μας ταΐζουν οι από κάτω λες και μοιράζουν καθρεφτάκια στους ιθαγενείς;

Δυσκολέψαμε λέει φέτος την αρμάδα του μεγιστάνα του Γιάννη του Αλαφούζου, μιλάμε για τεράστιο κατόρθωμα. Να βγούμε στο Λευκό να το πανηγυρίσουμε.

Θα το γυρίσουμε κι εμείς στο τρολ στο τέλος με αυτά που γράφετε πραγματικά!

Όλοι Γκουερινο θα γίνουμε :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Μόλις είδα τα highlights.

ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΡΙΣΑΜΕ
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

JohnDag έγραψε:
nunies4 έγραψε:Πάντως για να βάζουμε τα πράγματα σε μια σωστή βάση σήμερα όλοι οι ρεπόρτερ ακόμα και του βαζελου παραδέχονται ότι δεν υπάρχει ομάδα μέσα στην σεζόν που να έχει μικρύνει τον Παναθηναϊκό αγωνιστικά ( την με διάφορα καλύτερη αμυντική λειτουργία στο πρωτάθλημα) όσο ο ΠΑΟΚ χθες αλλά και στα ματς του Γενάρη...

Ο ΠΑΟΚ που στους περισσότερους επικρατούσε χθες απογοήτευση ότι έκανε κακή εμφάνιση.
Μαλον δεν έχετε δει τι επιτρέπει ο βαζελος σαν αμυντική λειτουργία να του κάνουν μέσα στα ματς οι υπόλοιποι μεγάλοι και τι του έκανε ΚΑΙ χθες ο ΠΑΟΚ.

Δυστυχώς όμως είπαμε....η έλλειψη ποιότητας στο τελευταίο τρίτο κόστισε για ακόμα μια φορά

Ρε σείς, καταντήσαμε στον ΠΑΟΚ του Σαββιδη να παίρνουμε χαρά από συγκαταβατικά άρθρα τα οποία μας ταΐζουν οι από κάτω λες και μοιράζουν καθρεφτάκια στους ιθαγενείς;

Δυσκολέψαμε λέει φέτος την αρμάδα του μεγιστάνα του Γιάννη του Αλαφούζου, μιλάμε για τεράστιο κατόρθωμα. Να βγούμε στο Λευκό να το πανηγυρίσουμε.

Πες τα χρυσόστομε.
Θα χειροκροταμε επειδή λέει δυσκολέψαμε τον πάο μέσα στην Τούμπα αλλά.. χάσαμε τελικά !!
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Δεν είμαι Χρυσοστομος και δεν λέμε το ίδιο πράγμα.

Εγώ καυτηριάζω μια συγκεκριμένη νοοτροπία την οποία ενώ είχαμε ξεχάσει τα τελευταία χρόνια άρχισε τώρα τελευταία να μας κάνει παρεα αρκετά συχνά.

Του φτωχού πλην τίμιου συγγενή.

Και όσο εξαπλώνεται αυτή η νοοτροπία τόσο πιο πολλοί Γκουερινοι θα εμφανίζονται.

Τέλος, το πρόβλημα μου εμένα δεν είναι το αν χειροκρότησε ή όχι ο κόσμος την ομάδα. Έτσι ένιωσαν όσοι ήταν στο γήπεδο έτσι έκαναν.

Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

JohnDag έγραψε:

Τίποτα να μην το κάνεις. Η κάντο ότι θες.
Από ότι καταλαβαίνω όμως κρίνεις τα πάντα εκ του αποτελέσματος και δεν λαμβάνεις τίποτα άλλο υπόψιν. Fair enough. Είναι και αυτό μια άποψη.
Δοκάρι και μέσα ήρωες, δοκάρι και έξω ανάθεμα...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

JohnDag έγραψε:Δεν είμαι Χρυσοστομος και δεν λέμε το ίδιο πράγμα.

Εγώ καυτηριάζω μια συγκεκριμένη νοοτροπία την οποία ενώ είχαμε ξεχάσει τα τελευταία χρόνια άρχισε τώρα τελευταία να μας κάνει παρεα αρκετά συχνά.

Και όσο εξαπλώνεται αυτή η νοοτροπία τόσο πιο πολλοί Γκουερινοι θα εμφανίζονται.

Τέλος, το πρόβλημα μου εμένα δεν είναι το αν χειροκρότησε ή όχι ο κόσμος την ομάδα. Έτσι ένιωσαν όσοι ήταν στο γήπεδο έτσι έκαναν.

Αυτό κατάλαβες από αυτό που έγραψα;
Κρίμα γιατί το μόνο που είχα σαν σκοπό είναι να καταδείξω πόσο σωστά αγωνιστικά δουλεύει αυτή η ομάδα. Αυτό και τίποτα άλλο
Είπα άλλωστε ότι αν δεν τα σκασεις για ποιότητα του χρόνου τότε πάλι μια τρύπα στο νερό θα έχουμε κάνει
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

nunies4 έγραψε:
JohnDag έγραψε:Δεν είμαι Χρυσοστομος και δεν λέμε το ίδιο πράγμα.

Αυτό κατάλαβες από αυτό που έγραψα;
Κρίμα γιατί το μόνο που είχα σαν σκοπό είναι να καταδείξω πόσο σωστά αγωνιστικά δουλεύει αυτή η ομάδα. Αυτό και τίποτα άλλο
Είπα άλλωστε ότι αν δεν τα σκασεις για ποιότητα του χρόνου τότε πάλι μια τρύπα στο νερό θα έχουμε κάνει
Δεν αναφερόμουν συγκεκριμένα σε σένα, γνωρίζεις άλλωστε ότι παρότι διαφωνούμε συχνά υπάρχει εκτίμηση τουλάχιστον από μέρους μου.

Το σχόλιο ήταν γενικό.

Τέλος, και πέρσι δούλευε σωστά η ομάδα. Κάποιοι θα πούνε πιο σωστά ακόμα και από φέτος.

Πέρσι τέτοια εποχή τα ίδια λέγαμε. Η ομάδα έχεις βάσεις, έχει προπονητή, να ρίξουμε χρήμα επιτέλους το καλοκαίρι να φέρουμε ποιότητα, να, να.

Ένα χρόνο μετά είμαστε ακριβώς στο ίδιο σημείο και συζητάμε ακριβώς τα ίδια.

Αυτό σορρυ nunies αλλά δεν είναι πρόοδος. Αυτό είναι ο ορισμός της στασιμότητας.

Ας ελπίσουμε φέτος το καλοκαίρι (για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια) να αλλάξει ρότα το καράβι και από τα λόγια να περάσουμε στις πράξεις.

Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

να αποδοκιμάσεις, πχ ποιόν, τον Βιερίνια? :) :lol:

ΠΑΟΚΑΡΑ και μετά το τέλος!

καλύτερα να κοιτάξουμε και το άλλο τελετουργικό, αυτό κατά την πρωτη αναγνωριστική βόλτα, που πετάμε μπουκάλια στους δικους μας παικτες..αυτο, μάλιστα ..μια χαρά παίζουν μετά :)

λενε πως είσαι, μια ουτοπία
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Τον βάζελο τον ξεσκίσαμε τον πάτο πριν δυό μήνες σε τρία παιχνίδια, η ίδια ομάδα έπαιξε και χτές με κάποιες απουσίες
και απλά δέν μπόρεσε να κερδίσει.
Δέν θα γίνω οπαδός της νίκης, αγαπώ την ομάδα μου και την στηρίζω.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Βλέποντας πάλι τα hl τραβάς τα μαλλιά σου που δεν έχουμε κάποιον σκόρερ. Ο Brandon προσπάθησε, μπήκε σφίνα στα στόπερς, συμμετείχε στο γκολ της ισοφάρισης. Αυτός που ήταν να τον κλαιν κι οι ρέγγες ήταν ο Oliveira. Ο Taison θα έπρεπε να πάρει περισσότερες προσπάθειες για τελική, ενώ ο Andrija είχε απογοητευτικές τελικές.
Κανένα σουτ της προκοπής, σαν το πρώτο γκολ του βάζελου.
Την ομάδα την παράτησαν μεταγραφικά, ειδικά φέτος που θα μπορούσαμε άνετα να χτυπήσουμε πρωτάθλημα, ενώ και η δεύτερη θέση έβγαζε Ch.L.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Και πέρυσι στα πλει οφ η ιδια εικόνα κατάρρευσης.
Πριν δύο μήνες ξεσκίσαμε τον παο. Ωραία.
Κάθε χρόνο έτσι θα πάει ? Θα ξεσκίζουμε κατά το Γενάρη-Φεβρουάριο τους άλλους και μόλις μπαίνουμε πλέι οφ θα χάνουμε μέσα έξω ?
Μηδεν εις το πηλίκον. Εξασφαλίζουμε 4η θέση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”