Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
Μόλις είδα το πέναλτι του αεχ. Πέναλτι βγαλμένο από εποχές Τζόρτζεβιτς, Νινιάδη κλπ κλπ. Άξιοι. Και πάντα διαφορετικό να είσαι χαρτοσακούλα.
-
PAOKAPOMONOSMOY
Ωραία τις δίνει τις πάσες ο στιχουργός.Μποτο στείλτον στη Μπενφίκα μαζί με τον χαφ μας και τον σέντερ φορ.ΥΣ Θέλαμε και πρωτάθλημα φέτος.
-
john4serres
Σε καμιά περίπτωση, οι ποινές πλέον είναι μαλακές.adman έγραψε:Μπήκαν μέσα οι γαύροι, για να δούμε, θα τους αφαιρέσουν βαθμούς;
Καλά τους κάνανε. Μακάρι να μπορούσαμε και μεις.billagorn έγραψε:Μόλις είδα το πέναλτι του αεχ. Πέναλτι βγαλμένο από εποχές Τζόρτζεβιτς, Νινιάδη κλπ κλπ. Άξιοι. Και πάντα διαφορετικό να είσαι χαρτοσακούλα.
Όχι μόνο φέτος, για 25 χρόνια σερί
-
john4serres
Καμια αντίρρηση, πεναλτι με βουτια απο το κεντρο τους αξιζει σε καθε ματς. Με τους μικρούς όμως. Οχι να επωφελούνται και οι χαρτοσακούλες και να στο παίζουν και διαοφρετικοι απο πανω.Tolaros έγραψε:Καλά τους κάνανε. Μακάρι να μπορούσαμε και μεις.billagorn έγραψε:Μόλις είδα το πέναλτι του αεχ. Πέναλτι βγαλμένο από εποχές Τζόρτζεβιτς, Νινιάδη κλπ κλπ. Άξιοι. Και πάντα διαφορετικό να είσαι χαρτοσακούλα.
Όχι μόνο φέτος, για 25 χρόνια σερί
- BlackMagicPAOK
Ο elite μας μάρανε..
Ελληνας διαιτητής, χεσμ@νος στο τέλος, σίγουρα θα έκανε τα στραβά μάτια
Αλλά ο Ιταλός αντι για διακοπή (ντου, μπούκες, μπάλες) σφύριξε πρόωρη λήξη!
Πάλι στα μαλακά ο χοντρός...
Ελληνας διαιτητής, χεσμ@νος στο τέλος, σίγουρα θα έκανε τα στραβά μάτια
Αλλά ο Ιταλός αντι για διακοπή (ντου, μπούκες, μπάλες) σφύριξε πρόωρη λήξη!
Πάλι στα μαλακά ο χοντρός...
Ειναι δυνατον ν σφυριζει ληξη προωρα κ να μην το διακόπτει με την μπουκα των γαυρων?
Αυτο ειναι σκάνδαλο
Η διακοπη θα ειχε κ μειον βαθμους
Αυτο ειναι σκάνδαλο
Η διακοπη θα ειχε κ μειον βαθμους
Ρε δεν γίνεται αυτή η κατάσταση. Έχει ξεφύγει η τοξικότητα και όποιον και να φέρουμε τα ίδια θα γίνουν. Πρέπει να γίνει restart. Γενικό. Ας φέρνουν ξένους κι ας απαγορεύσουν τις δηλώσεις περί διαιτητών και τις διαμαρτυρίες. Διαμαρτυρία και κόκκινη.
Επίσης πρέπει οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων, Ο ΠΣΑΤ, κάτι να βγάλει μια συνεννόηση τουσ τυλ κόψτε τα θέατρα, τα καραγκιοζιλίκια, είναι πέρα για πέρα αντιεπαγγελματικό. Ναι ξέρω, δεν γίνεται να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά η κατάσταση έχει φτάσει στο αμήν.
Ή απλώς αποβάλλουμε τον γαύρο. Απλά πράματα.
Επίσης πρέπει οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων, Ο ΠΣΑΤ, κάτι να βγάλει μια συνεννόηση τουσ τυλ κόψτε τα θέατρα, τα καραγκιοζιλίκια, είναι πέρα για πέρα αντιεπαγγελματικό. Ναι ξέρω, δεν γίνεται να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά η κατάσταση έχει φτάσει στο αμήν.
Ή απλώς αποβάλλουμε τον γαύρο. Απλά πράματα.
Παρεπιμπόντως και εμένα της κούλας μου φάινεται πέναλτι, τον βρίσκει στο γόνατο/μπούτι, και φαίνεται πιο ευδιάκριτα σε κανονική ροή κι όχι σε αργή κίνηση.
Δεν εχει πλεον νοημα οι ξενοι διαιτητες. Αντε σε κανα τελικο. Καηκε αυτο το χαρτι οριστικα.
Εξαρτάται τί είδε ο τέταρτος και τί έγραψε στο φύλλο αγώνα, πάντα.john4serres έγραψε:Σε καμιά περίπτωση, οι ποινές πλέον είναι μαλακές.adman έγραψε:Μπήκαν μέσα οι γαύροι, για να δούμε, θα τους αφαιρέσουν βαθμούς;
- V-olakiotis
Θυμισου τώρα και το πέναλτι στον Κωνσταντέλια στον πρώτο αγώνα φέτος με τον βσζελο που το πήραν πίσω και δες ξεκάθαρα τη μαϊμού...Immemoric έγραψε:Παρεπιμπόντως και εμένα της κούλας μου φάινεται πέναλτι, τον βρίσκει στο γόνατο/μπούτι, και φαίνεται πιο ευδιάκριτα σε κανονική ροή κι όχι σε αργή κίνηση.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Ναι μωρέ, δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος, αλλά έτσι μου φαίνεται. Βγάζουμε τα μάτια μας σε κάθε αγωνιστική να δούμε αν είναι πέναλτυ ή δεν είναι. Άλλη δουλειά κι αυτή.
Ο δε Γιαννάκης πέφτει εύκολα, και πολλές φορές χάνει το δίκιο του.
Με έβαλες να ξαναδώ την φάση και είδα και τον Κούρτιτς. πάει χάθηκε αυτή η ψυχή. Παρόλα αυτά δε νομίζω ότι τον βρίσκει τον Ντέλια ο Μάγκνουσσον.
Ο δε Γιαννάκης πέφτει εύκολα, και πολλές φορές χάνει το δίκιο του.
Με έβαλες να ξαναδώ την φάση και είδα και τον Κούρτιτς. πάει χάθηκε αυτή η ψυχή. Παρόλα αυτά δε νομίζω ότι τον βρίσκει τον Ντέλια ο Μάγκνουσσον.
- PAOKevolution
Το πέναλτι ανέκαθεν ήταν η εσχάτη των ποινών. Αν στο μυαλό σας έχετε ότι η εσχάτη των ποινών σε ματς που είναι στην κόψη του ξυραφιού, είναι το συγκεκριμένο της κούλας, τότε ΚΑΘΕ επαφή εντός περιοχής ειναι πέναλτι. Έχουμε χάσει την έννοια του πέναλτι πλέον.
Αλλά προσωπικά στα παπάρια μου. Έκαναν το ''καλύτερο πρωτάθλημα όλων των εποχών'' (κλαίω), σαν τα μούτρα τους. Ο ένας (Αθηναίος), αδικεί τον άλλον (Αθηναίο). Και όλοι βάζουν ΠΑΝΤΑ μπροστά το καλό της ομάδας τους. Εγώ ξέρω ότι μπάλα είναι και γυρίζει...
Αλλά προσωπικά στα παπάρια μου. Έκαναν το ''καλύτερο πρωτάθλημα όλων των εποχών'' (κλαίω), σαν τα μούτρα τους. Ο ένας (Αθηναίος), αδικεί τον άλλον (Αθηναίο). Και όλοι βάζουν ΠΑΝΤΑ μπροστά το καλό της ομάδας τους. Εγώ ξέρω ότι μπάλα είναι και γυρίζει...