Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2022-2023

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Miles

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2022-2023

Δημοσίευση από Miles »

Παρεξήγησης! Φυσικά και θέλω ολοκληρωμένους ακραίους, δεν εννοούσα να είναι καλός μόνο επιθετικά.
Κι εδώ να πω κι ένα παράπονο, δεν γίνεται στους δύο ανταγωνιστές να σκάνε λεφτά για τους ξένους Μαρινάκης, Γιαννακόπουλος, μέχρι και ο Αλαφούζος, κι εμείς να ντρεπόμαστε να ζητήσουμε από τον Σαββίδη.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Κατάλαβα πως το λες. Όλοι μας θέλουμε να βλέπουμε τους ακραίους να είναι καλοί σε όλους τους τομείς. Αυτό είναι και το σημαντικό και "ανοίγει" και το παιχνίδι του πασαδόρου. Δυστυχώς όταν μετράς και το κάθε ευρώ τότε κυνηγάς το καλύτερο δυνατό. Αν κάτι μπορούμε να κάνουμε σε αυτό το κομμάτι είναι να βρίσκεις νεαρούς παίκτες με μάξιμουμ την ηλικία του Ράπτη και να έχεις έναν προπονητή σαν τον Μιλενκόσκι που να τους δουλέψει σε όλους τους τομείς. Ουσιαστικά να φτιάχνεις εσύ τον all-around.

Περί Σαββίδη, ο Γιώργος Σαββίδης έβαλε μόνο μια χρονιά χρήματα και ήταν τη χρονιά 2018-2019. Για την ακρίβεια πλήρωσε το συμβόλαιο του φίλου του, Ντίμα Φιλίπποφ, και το χειμώνα έβαλε ένα ποσό για να έρθουν οι Μουαγκουτουτία και Κλάπβαϊκ. Μετά το καλοκαίρι του 2019 απλά αποχώρησε και δεν ήθελε άλλη ανάμειξη. Προφανώς υπήρχε πρόβλημα στην επικοινωνία, καθώς τότε φτάσαμε 3 "ομάδες" να σχεδιάζουν τον ΠΑΟΚ, ο Σαββίδης, ο Κατσαρής και ο Τσαλόπουλος. Και έγινε η σαλάτα που απολαύσαμε.

Δεν ξέρω μετά γιατί δεν συνεχίστηκε, αλλά έχει πολύ παρασκήνιο. Προφανώς η λειτουργία του Α.Σ. είναι ένας λόγος, ίσως και πολύ απλά να μην ήθελαν να ασχοληθούν περισσότερο. Εξάλλου ο Σαββίδης έχει πει ότι δεν τον ενδιαφέρουν άλλα αθλήματα πέρα του ποδοσφαίρου (ασχολείται και με το χαντμπολ γυναικών αλλά αραιά).
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Maezono Masakiyo έγραψε:Άμα γινόταν να παραμείνουν Γουόλς και Ράπτης πέρα απο Κοκκινάκη προσωπικά θα ήθελα έναν ακραίο με τα χαρακτηριστικά του Γιαμπλόνσκι και ένα υγιή Κλάπβάικ η Ούντρις για διαγώνιους(αναφέρομαι σε επίπεδο παικτών και σταθερότητα και όχι στους παίκτες αυτούς καθ'αυτούς). Αν γινόταν αυτά πιστεύω οτι του χρόνου θα ξεκινούσαμε απο κοινή αφετηρία στην κούρσα του τίτλου.Μακάρι πέρα απο τα σημεία που βελτίωσε η διοίκηση να κάνει και κάποια κάπως καλύτερη έρευνα αγοράς του χρόνου και να βρει value for money παίκτες όπως ο Σκρεντού.

Υ.γ. Αν και δεν είμαι φαν του Ντεν Τρις (λόγω έλλειψης σταθερότητας κυρίως) οφείλω να αναγνωρίσω την άνοδο του
όχι μόνο στην πρωταρχική δουλειά του που φένεται αλλα και στο μπλοκ ώπου κούμπωσε πολύ καλά με τον Σκρέντου.
Γενικά φέτος έκανε value for money κινήσεις. Ο Ντε Ντρις έχει κάνει πάρα πολλά για τα λεφτά που έχει πάρει (περίπου 50.000 με 60.000). Ο Ράπτης επίσης που ήρθε χωρίς ιδιαίτερες οικονομικές απαιτήσεις (δε θυμάμαι νούμερο, αλλά δεν πήρε πολλά). Ο Σκρεντάου (Σκριέντοφ όπως λένε και καλά ότι τους είπε ο παίκτης) δεν ξέρω αν ήταν value for money με την έννοια ότι ήδη έπαιρνε αρκετά χρήματα στην Κίνα και ήρθε στα μισά της σεζόν. Αλλά όμως ήταν προϊόν καλής αναζήτησης. Αυτό φάνηκε κυρίως στο γεγονός ότι έψαξαν ένα Πρωτάθλημα που δύσκολα βρίσκεις ξένους και που κάποιοι παίρνουν και χρήματα υπερβολικά για αυτά που δίνουν.

Αυτό πρέπει να συνεχιστεί περαιτέρω καθώς η φετινή χρονιά είναι οδηγός στο τι πρέπει να κοιτάς ώστε να πάρεις το 100% από το μπάτζετ σου, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο Πρωτάθλημα. Κάποιες αγορές όπως η Ιβηρική, έχουν καλές περιπτώσεις και όχι μόνο γηγενών παικτών. Ή να κοιτάς περισσότερο τα κολλεγιακά στις Η.Π.Α και στον Καναδά. Ή να κοιτάξεις την αγορά της Κούβας και της Λατινικής Αμερικής με τη συμβολή ανθρώπων εμπιστοσύνης.

Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι η ομάδα δε θέλει πολλές αλλαγές. Εγώ θα ήθελα για παράδειγμα να μείνουν οι Ουολς και Ντε Ντρις στην ομάδα και οι Έλληνες. Από εκεί και έπειτα οι Γιόρνα και Σκρεντάου θα τους κράταγα εάν έβρισκα κάτι πολύ καλύτερο δεδομένο του μπάτζετ και των συμβολαίων τους. Γιατί τα παιδιά με όποια πλην έχουν, έχουν δώσει πολλά σε υποδοχή και άμυνα ο πρώτος και ο δεύτερος σε μπλοκ. Σε αυτό το σενάριο θα κυνηγούσα να βελτιώσω τον πάγκο μου με έναν 3ο ακραίο και με έναν 2ο διαγώνιο. Αλλά στην περίπτωση του δεύτερου, απλά οι επιλογές απαιτούν πολλά και ο Μπούτος παίρνει πολύ λίγα.

Εάν βρεθεί κάτι καλύτερο γιατί όχι; Αλλά και πάλι μόνο σε 1 ή 2 θέσεις θέλεις κάτι. Ο μεγαλύτερος στόχος θεωρώ είναι ότι πρέπει να μείνουν περισσότεροι παίκτες. Κακά τα ψέματα και φέτος καινούριο ρόστερ κάναμε με μόνο 2 από τους βασικούς να είναι από την προηγούμενη χρονιά. Και αυτό κόστισε σε ομοιογένεια και μια πρόκριση στο Τσάλεντζ Καπ (ένας από τους λόγους). Μια βελτίωση θα ήταν να μείνουν περισσότεροι παίκτες. Δηλαδή από τη βασική επτάδα άμα κρατήσεις τουλάχιστον τους 5 θα είναι πολύ καλά. Το απόλυτο είναι το τέλειο αλλά υπό προϋποθέσεις. Άμα μπορείς να βελτιώσεις την ομάδα, πολύ ευχαρίστως.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Willie the Pimp έγραψε:Φίλε PaokCuba4 το σχόλιο μου δεν ήταν μομφή για τα γραφόμενα σου και δεν το απομόνωσα για να αλλάξω το νόημα τους, καθώς ότι αναφέρεις έχει και ειρμό και συνέχεια. Έχεις τα δίκια σου με την διατύπωση μου. Απλά ήταν ερέθισμα για μένα για το τι πρέπει να γίνει με το μπάτζετ και τα έσοδα του ΑΣ. Κι ενώ είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα πάνε με την (αποτυχημένη) πεπατημένη, δεν θέλω να ξεκινήσω προκαταβολικά την κριτική ελπίζοντας ότι με κάποιον μαγικό τρόπο θα αλλάξουν μυαλά.
Έχεις κάθε λόγο να κάνεις προκαταβολικά κριτική ή your nerves will get struck από τα σχόλια μου για τη διοίκηση. :mrgreen: Δεν κάνανε λίγα και μάλιστα κάποια ήταν λόγω της έλλειψης γνώσεων και κάποια λόγω της νοοτροπίας τους να θέλουν να περάσουν το δικό τους.

Μετά από όσα έγιναν μέχρι το 2021 η κατάσταση δείχνει ότι λόγω της οικονομικής στενότητας αρχίσαν να είναι πιο προσεκτικοί. Δηλαδή κατάλαβαν ότι το να αλλάζουμε προπονητή και παίκτες δεν είναι λύση και εκεί άρχισαν με προσεκτικό τρόπο να παρουσιάζουν ένα μπάτζετ. Έφεραν τον Καλμαζίδη, η ομάδα τερμάτισε 4η και πήρε το Κύπελλο και έκριναν ότι δεν πρέπει να συνεχίσουν. Μόνο και μόνο που τον άφησαν να δουλέψει και να τον κρίνουν στο τέλος ήταν ένα θετικό σημάδι και μάλιστα ήταν η πρώτη φορά μετά το 2013 όπου μέχρι τότε μόνο μια χρονιά είχαμε αλλάξει προπονητή πάνω 2 φορές (όντως δεκαετία 90 και 00 δεν είχαμε αλλαγές προπονητών). Έδειξαν ότι είχαν την υπομονή και να αφήσουν έναν προπονητή να παρουσιάσει τα πεπραγμένα του. Φέτος συνέχισαν με το ίδιο μοτίβο και μάλιστα έκαναν το κάτι παραπάνω με την άρνηση της παραίτησης Μιλενκόσκι. Είδαν κάτι που τους άρεσε ή θέλανε να αφήσουν τον άνθρωπο να κάνει τη δουλειά του. Αυτά είναι τα θετικά βήματα που έχω δει σε αυτή τη διοίκηση.

Ίσως η οικονομική κατάσταση της ομάδας να έπαιξε ρόλο. Σε αυτό ακριβώς το σημείο δεν μπορώ να πω ότι η διοίκηση τα έκανε μαντάρα σε κάτι. Όμως εδώ έρχονται αυτά τα βήματα παραπάνω που θέλω να δω. Μπορώ να δεχτώ ότι λόγω του ότι η διοίκηση δεν είχε ιδέα από Πρωταθλητισμό και από Διακρίσεις και έτσι προέβη σε λανθασμένες αποφάσεις που κόστισαν οργανωτικά και οικονομικά. Όμως τώρα που μετά από 8 χρόνια είναι πιο "σοφοί" και είδαν πως λειτουργούν τα πράγματα, θέλω να δω πως θα χτίσουν πάνω στην επιτυχημένη συνταγή της φετινής χρονιάς. Ασχέτως Πρωταθλήματος, εγώ θέλω να δω πράγματα όπως η παραμονή του προπονητή και περισσότερων παικτών από τη φετινή ομάδα (για μένα 5 από τους 7 βασικούς αν κρατήσεις θα είναι το ιδανικό), ενώ θέλω να δω και μεγαλύτερο αισθητήριο σε ενδεχόμενες κινήσεις παικτών. Το αγωνιστικό είναι ο πρώτος βαθμός προτεραιότητας. Μετά θα ήθελα να δω μια μεγαλύτερη κίνηση για συλλογή εσόδων, όπως φανέλες, διαρκείας και ένα καλύτερο μάρκετινγκ. Αυτό ίσως να πάρει αρκετά αλλά πιστεύω ότι κάποια βήματα μπορούν να κάνουν όπως το να πωλούνται φανέλες στη μπουτίκ και όχι μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας.

Αυτά είναι τα βήματα που θέλω να δω. Άμα συνεχίσουν την πεπατημένη προηγούμενων ετών, τότε είναι άξιοι της μοίρας τους και πραγματικά δε θα πάρουμε ούτε το 20% από τις επιτυχίες του τμήματος. Ιδού η Ρόδος δε λέμε. Ας μας το αποδείξουν ότι σοβαρέψανε. Αν όχι, εδώ θα είμαστε να τα γράφουμε.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Ομάδα με τρεις παίκτες που μπορούν να κάνουν τον πασαδόρο μέσα στο παιχνίδι. Ουολς, Κοκκινάκης και Γιόρνα!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

danirifle έγραψε:ρε παιδιά αυτός ο γιόρνα, τι ακριβώς προσφέρει και πιάνει τη θέση του ξένου?

δε μπορεί να φορτώνεται συνέχεια ο ντεν ντρις και ο ράπτης
Έχει προσφέρει με το 60% στην υποδοχή (187/312 υποδοχές) μαζί με τον Κοκκινάκη (63% με 191/304 υποδοχές) την υποδοχή που έλειπε από τον ΠΑΟΚ πέρσι και τη δυνατότητα στον Ουολς να παίζει πρώτους χρόνους με τους κεντρικούς και να διευκολύνει το παιχνίδι των Ράπτη και Ντε Ντρις. Εαν ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα με την καλύτερη υποδοχή στο Πρωτάθλημα οφείλεται ξεκάθαρα στην τριπλέτα Ράπτης-Γιόρνα-Κοκκινάκη με τους 2 τελευταίους να έχουν βρει χημεία μεταξύ τους και συνεννόηση.

Επίσης είναι κομβικός στην άμυνα, καθώς συμμετέχει εξίσου με όλους τους παίκτες, τρέχει να βγάλει μπάλες, ξέρει να πηγαίνει στην πίσω ζώνη για να σκουπίζει όποια μπάλα έρχεται από σπασίματα, ενώ παράλληλα έχει κάνει καθοριστικές ενέργειες στο να μην δεχτεί πόντο η ομάδα.

Επιπλέον με τα τζαμπ φλοτ του έχει προκαλέσει προβλήματα από το σερβίς και αυτό δεν έγινε μόνο χθες, αλλά και στο Κύπελλο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, αλλά και στους ημιτελικούς.

Μπορεί να μην είναι ο καλύτερος στην επίθεση, αλλά είναι κατάφορη αδικία να μειώνουμε την προσφορά του. Πόσο μάλλον όταν δε διστάζει να πάει να πάρει κρίσιμα μπλοκ ή να πάρει κρίσιμους πόντους. Ειδικά στα ημιτελικά του Κυπέλλου και στην ημιτελική φάση του Πρωταθλήματος ο Γιόρνα έπαιρνε κρίσιμους πόντους όταν ο Ράπτης έψαχνε να βρει το ρυθμό του.

Αυτά που έχει προσφέρει στην άμυνα και στην υποδοχή δε τα έχουν προσφέρει πολλοί.

Και για αυτό πρέπει και ο Ουολς να παίξει περισσότερο τον πρώτο χρόνο όταν ξέρει ότι έχει πίσω παίκτες σαν τον Γιόρνα και τον Κοκκινάκη.
DikefalosG4

Δημοσίευση από DikefalosG4 »

Miles έγραψε:Παρεξήγησης! Φυσικά και θέλω ολοκληρωμένους ακραίους, δεν εννοούσα να είναι καλός μόνο επιθετικά.
Κι εδώ να πω κι ένα παράπονο, δεν γίνεται στους δύο ανταγωνιστές να σκάνε λεφτά για τους ξένους Μαρινάκης, Γιαννακόπουλος, μέχρι και ο Αλαφούζος, κι εμείς να ντρεπόμαστε να ζητήσουμε από τον Σαββίδη.
Miles για να είμαστε απόλυτα δίκαιοι, και φέτος απ' ότι έχω ακούσει ο μεγαλύτερος χορηγός του ΑΣ είναι το OPEN και λίγο πιο πίσω η Σουρωτή και δεν νομίζω ότι ένα κανάλι χρειάζεται να διαφημίζεται σε ερασιτεχνικό σωματείο.

Προφανώς λόγω της απόστασης, πλέον ο Ιβάν δεν μπορεί να δείξει φυσική παρουσία σε αγώνες του ΑΣ όπως έκανε (έστω και αραιά) στο παρελθόν και δεν βγαίνει προς τα έξω επικοινωνιακά ότι τον τάδε παίκτη τον "δώρισε" ο Ιβάν.

Πλέον η οικογένεια έχει επιλέξει να δίνει ένα σταθερό ποσό στον ΑΣ μέσω χορηγιών (που είμαι σίγουρος ότι το συνολικό ποσό είναι αρκετά μεγαλύτερο από το τυχόν "δώρο" παίκτη που έκαναν επικοινωνιακά ο Αλαφούζος και ο Μαρινάκης) και αφήνει τον ΑΣ να διαχειριστεί αυτό το ποσό σε όποιο άθλημα ή αθλήματα θέλει.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Εικόνα

Και τα στατιστικά της μεγάλης νίκης του Σαββάτου.

Όπως θα δούμε, το μπλοκ-άμυνα και η άμυνα ήταν καθοριστικής σημασίας στοιχεία που οδήγησαν στη νίκη. Στο φιλέ ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε έχοντας τόσο 17 πόντους όσο και αρκετά σπασίματα επιθέσεων που επέτρεψαν να έχει ο Δικέφαλος κόντρα μπάλα και δεύτερες επιθέσεις. Όμως το μπλοκ δεν έκανε την εμφάνισή του από την αρχή. Εμφανίστηκε από το 3ο σετ και μετά περιορίζοντας δραστικά την επιθετική αποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού.

Η άμυνα ήταν εξαιρετική σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κάτι που αποτυπώνεται και στην κόντρα μπάλα. Εκεί είχαμε σε 46 επιθέσεις από κόντρα μπάλα 48% έναντι 35% του αντιπάλου, γεγονός που έκρινε το παιχνίδι όσες φορές και αν ο Ολυμπιακός έχτιζε ή ροκάνιζε διαφορές.

Ήταν το συστατικό της επιτυχίας γιατί σε ένα παιχνίδι όπου ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός στην υποδοχή και στην επίθεση, οι δεύτερες ευκαιρίες του επέτρεπαν να μένει κοντά στο σκορ και να χτίζει διαφορές, ενώ παράλληλα κούραζε και τον αντίπαλο.

Στο σερβίς είχαμε πολλές χαμένες προσπάθειες. Όμως ήταν κάτι αναμενόμενο, καθώς η οδηγία ήταν να παίξουν οι παίκτες στα όρια του λάθους. Παρά τα χαμένα σερβίς, ο ΠΑΟΚ πέτυχε 11 άσσους, αλλά και χαλώντας σε καίρια σημεία την αντίπαλη υποδοχή, όπως για παράδειγμα στο 22-24 του 1ου σετ, σε όλο το 3ο σετ, στα μισά του 4ου και στο τέλος του 5ου σετ.

Η υποδοχή από την άλλη βρέθηκε σε μέτρια προς κακή ημέρα. Δεν βρήκε λύση στα σερβίς του Ιντάλγκο με τον Κοκκινάκη να είναι σε κακή μέρα. Κάτι που οδήγησε και στην ισοφάριση του 4ου σετ. Όμως παρά την μέτρια προς κακή ημέρα μας, ο Γιόρνα και ο Ράπτης κράτησαν γερά με τον δεύτερο να συντηρεί ένα υψηλό ποσοστό παρά τον "κανονιοβολισμό" που δέχτηκε με 40 προσπάθειες. Όμως θα χρειαστεί η τριάδα αρκετή δουλειά, ενώ πιστεύω ότι ο Κοκκινάκης δε θα είναι σε τόσο κακή μέρα.

Το πρόβλημα στην υποδοχή επηρέασε και την επίθεση όπου αρκετές φορές οι παίκτες βρέθηκαν σε μειονέκτημα με οργανωμένο μπλοκ και ο Ουολς δεν μπορούσε να μοιράσει γρήγορα το παιχνίδι. Επίσης λόγω της κακής υποδοχής δεν είδαμε πολλούς πρώτους χρόνους, όπου τους είδαμε όλους μαζεμένους στο 1ο σετ. Όμως θα μπορούσε, πιστεύω, ο Ουολς να παίξει πρώτους χρόνους και στην κόντρα μπάλα από το να μοιράζει συνεχώς στα άκρα.

Μάλιστα όπως θα δούμε με καλή υποδοχή είχαμε 50% σε 36 προσπάθειες στην επίθεση και 31% σε 29 προσπάθειες με κακή υποδοχή.

Πρέπει να δοθεί έμφαση στην υποδοχή και κυρίως συγκέντρωση και ηρεμία. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να τα δώσει όλα για όλα και θα έχει τον κόσμο πια στο πλευρό του. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει το μυαλό του στο τάραφλεξ και να ακολουθήσει το πλάνο του προπονητή. Πρέπει να γίνει μια μεγάλη υπέρβαση για να κλείσει η χρονιά με τον τελειότερο τρόπο. Ευχή όλων μας να ζήσουμε μεγάλες στιγμές αυτή την εβδομάδα.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Τεράστια νίκη για τη ψυχολογία της ομάδας χθες που κόντεψε να καταστρέψει όλη τη σεζόν με το τέταρτο χαμένο σετ

Ο Ντε τρις ανέβηκε πάρα πολύ σταδιακά ενώ ο κοκκινακης πρέπει να έκανε το χειρότερο του παιχνίδι φέτος (κουβανε?)

Ο Ουολς φάνηκε αρκετά καλός όπως κ ο Γιορνα ο Ραπτης με τα πάνω κ τα κάτω του. Έδωσε κ αρκετούς πόντους από χαμένα σέρβις
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

episimos73 έγραψε:Σίγουρα έχει αναφερθεί παλαιότερα αλλά δεν το θυμάμαι. Ποια είναι η διαφορά στο μπατζετ μας από τους κοκκινοπράσινους;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Χωρίς τώρα να ξέρω ακριβή νούμερα θα σου έναν μπακάλικο υπολογισμό.

Το μπάτζετ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού ήταν μεταξύ 1.000.000 και 1.200.000.

Αρκετοί δημοσιογράφοι λένε ότι έχουν το διπλάσιο από εμάς. Τώρα με βάση τα όσα γνωρίζω εμείς πρέπει να έχουμε φέτος ένα μπάτζετ μεταξύ 600.000 και 700.000. Και αυτό φαίνεται στο ότι κανένας παίκτης δεν έχει πάρει 80.000 ή 90.000. Από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω το μεγαλύτερο συμβόλαιο είναι γύρω στις 70.000 σε εμάς.

Αυτό με κάθε επιφύλαξη καθώς δε γνωρίζω πόσα έχουν πάρει παίκτες όπως ο Ράπτης.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Ο Καναδός ή ο Ολλανδός το έχει;
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

sn0ufel4 έγραψε:Τεράστια νίκη για τη ψυχολογία της ομάδας χθες που κόντεψε να καταστρέψει όλη τη σεζόν με το τέταρτο χαμένο σετ

Ο Ντε τρις ανέβηκε πάρα πολύ σταδιακά ενώ ο κοκκινακης πρέπει να έκανε το χειρότερο του παιχνίδι φέτος (κουβανε?)

Ο Ουολς φάνηκε αρκετά καλός όπως κ ο Γιορνα ο Ραπτης με τα πάνω κ τα κάτω του. Έδωσε κ αρκετούς πόντους από χαμένα σέρβις
Κάθε σετ είναι ξεχωριστό. Και για αυτό το βόλεϊ είναι υπέροχο. Γιατί πρέπει να είσαι πάντα εκεί γιατί όλα μπορούν να αλλάξουν. Θα χαρακτήριζα υπερβολή ότι θα κατέστρεφε όλη τη σεζόν, γιατί πολύ απλά η σεζόν μας είναι ήδη πετυχημένη. Αν κάποιος μπορεί να μιλήσει για καταστροφή είναι ο Παναθηναϊκός. Ίσως να έμενε μια στεναχώρια για το πώς γύρισε αλλά μέχρι εκεί. Σε καμιά περίπτωση δεν θα ήταν κατεστραμμένη η χρονιά.

Αυτό όμως που κρατάω είναι η αντίδραση σε τέτοιες καταστάσεις, κάτι που έδειξαν και στον ημιτελικό όταν έπρεπε να γυρίσουμε το παιχνίδι στο Μαρούσι.

Ο Κοκκινάκης έκανε ίσως το χειρότερο παιχνίδι της καριέρας του. Ποτέ δεν έχω δει τον Κοκκινάκη με τέτοια ποσοστά στην υποδοχή. Ούτε όταν έπαιζε ακραίος ούτε όταν έγινε λίμπερο.

Θεωρώ ότι δε θα ξαναδούμε τέτοια κακή μέρα. Όλοι δικαιούμαστε μια κακή μέρα. Διδακτική όμως η νίκη για το τι πρέπει να προσέξουμε.

Η διακοπή επηρέασε την ομάδα, αλλιώς θα μιλούσαμε για αλλά αποτελέσματα. Αλλά βλέπω ότι η ομάδα μπαίνει ξανά σε ρυθμό και αυτό θα είναι κομβικό για τη συνέχεια.

Όσο μακραίνει η σειρά τόσο το καλύτερο για εμάς που επανερχόμαστε στα προ διακοπής επίπεδα.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Miles έγραψε:Ο Καναδός ή ο Ολλανδός το έχει;
Για την ακρίβεια δεν είναι μόνο ένας. Ο Γιορνα έχει το ένα και αυτό είναι πληρωμένο από τον Τσαλόπουλο. Το άλλο το έχει ο Βουλκίδης, καθώς ζήτησε πολλά για να έρθει. Και για τον Καναδό δεν ξέρω. Ίσως να είναι και αυτός αλλά δεν ξέρω.

Επαναλαμβάνω ότι τα νούμερα με κάθε επιφύλαξη, καθώς δεν έχω την ολοκληρωμένη εικόνα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μεγαλύτερο μπάτζετ από το μπάσκετ...
Αλλά οκ, το μπάσκετ δίνει άλλα τόσα κάθε μήνα για τα χρέη.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Σε άλλα νέα ο Τζουριτς θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά στον Ολυμπιακό.

Επομένως πια είναι ξεκάθαρο ότι δε θα δούμε 5 ξένους και τα φώτα στρέφονται στο που θα αγωνίζεται ο Βουλκιδης, ο Πετρεας και ο Παπαλεξίου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”