ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 23/4 20:00 NovaSports
- Montrealiotis
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 23/4 20:00 NovaSports
Εισαι ανοητος το λιγοτερο. Καμια ροη του αγωνα δεν αλλαξε. Οταν εγραψα οτι δεν πατάμε καλα, αυτο εβλεπα αυτο εγραψα. Δεν περιμενα να αλλαξει τπτ μετα. Θεωρω στα τοσα χρονια μου εδω μεσα εχω αποδειξει πως δεν περιμενω ουτε ελπιζω σε ηττες για να νιωσω δικαιωμενος. Μακαρι να στεναχωριοντουσαν ολοι οσο στεναχωριεμαι και χαλιεμαι εγω οταν δεν παιζουμε καλα και τρωμε γκολ. Αλλα κλασικα η ατακα σε οποιον διαφωνει μαζι μας ειναι η ιδια. Καραμελα το κανατε αυτο για την χαρα.nunies4 έγραψε:Περίμενες πότε θα αλλάξει η μορφή του παιχνιδιού για να μου το γράψεις; Μόνος μου το είπα πριν κανένα 10λεπτο ότι έχουν χαθεί οι γραμμές.Gospi έγραψε:Ακομη αυτο βλεπεις?nunies4 έγραψε: Αλήθεια το λες;; Γιατί εγώ βλέπω το καλύτερο 20λεπτο μας με την μεγαλύτερη ένταση στα πλευ οφ;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να φανταστώ χάρηκες με το 0-1 ε;
Βρε τι να ηρεμήσω; Έγραψα ότι το πρώτο 20λεπτο ήταν το καλύτερο μας στα πλευ οφ που κατά γενική ομολογία έχουμε κάνει κακά ματς. Γιατί ψέματα είναι;Montrealiotis έγραψε:Ηρέμησε νουνιες….
Η εικόνα της ομάδας είναι αντίστοιχη της κερκίδας… χωρίς πάθος, χωρίς πίστη
Λες και έγραψα κάτι φοβερά εξτριμ...
-
paok vs all
καλο το μπιλνταπ αλλα πρεπει να υποστηριχθει κιολας με καποιο τροπο.
Το μονο που κανουμε ειναι να αλλαζουμε μερικες επικινδυνες πασες και μετα γιομα οπου ναναι.
αυτο δεν νομιζω οτι λεγεται αναπτυξη με συστημα αλλα γιουργια
Το μονο που κανουμε ειναι να αλλαζουμε μερικες επικινδυνες πασες και μετα γιομα οπου ναναι.
αυτο δεν νομιζω οτι λεγεται αναπτυξη με συστημα αλλα γιουργια
Μπες μωρη πόρνη !
Μια χαρά παίζουμε . Δεν ξέρω γιατί τόση απαξίωση. Οκ φάγαμε γκολ. Έχει πολύ ακόμα
Μια χαρά παίζουμε . Δεν ξέρω γιατί τόση απαξίωση. Οκ φάγαμε γκολ. Έχει πολύ ακόμα
- ΑποστόληςΑ
Δοκάρι ο Augusto. Πολύ δραστήριος ο Taison. O μόνος που ξεχωρίζει.
Καλά που είναι και οι 2 Βραζιλιάνοι θα πω εγώ…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
@gospi
Αν προσβλήθηκες σου ζητώ συγνώμη.
Το να περιμένεις όμως το 38ο λεπτό για να μου απαντήσεις με ειρωνία για κάτι που έγραψα στο 19 φανερώνει ότι μου την φυλαγες.
Στο 20λεπτο αυτό έβλεπα αυτό έγραψα. Στο 30 που έβλεπα κάτι άλλο επίσης το εγραψα
Το να περιμένεις όμως το 38ο λεπτό για να μου απαντήσεις με ειρωνία για κάτι που έγραψα στο 19 φανερώνει ότι μου την φυλαγες.
Στο 20λεπτο αυτό έβλεπα αυτό έγραψα. Στο 30 που έβλεπα κάτι άλλο επίσης το εγραψα
Μιλάτε για κόσμο χωρίς πάθος για ομάδα χωρίς πάθος αλλά δεν βλέπω να λέτε κάτι για το κορακι ούτε για την ΠΑΕ που έβαλε εισιτήριο 30 ευρώ.
- Montrealiotis
Το ηρέμησε, που ίσως δεν έχω καν το δικαίωμα να το πω, πήγαινε στο χάρηκες για το 0-1.nunies4 έγραψε:Βρε τι να ηρεμήσω; Έγραψα ότι το πρώτο 20λεπτο ήταν το καλύτερο μας στα πλευ οφ που κατά γενική ομολογία έχουμε κάνει κακά ματς. Γιατί ψέματα είναι;Montrealiotis έγραψε:Ηρέμησε νουνιες….
Η εικόνα της ομάδας είναι αντίστοιχη της κερκίδας… χωρίς πάθος, χωρίς πίστη
Λες και έγραψα κάτι φοβερά εξτριμ...
Εσυ είδες το καλύτερο πρώτο 20λεπτο, διαφωνούμε, αλλά οκ, ο καθένας έχει την άποψη του.
Εγώ είδα πάθος από τον βαζελο, μανούρα στο διαιτητή για κάθε σφύριγμα και γενικότερα πάθος για την νίκη. Όχι κάτι ιδιαίτερο παικτικα.
Από ένας ξέρεις τι είδα; Απάθεια, λες και παίζουμε με την Λαμία. Βγήκαν όμως πιο ωραίοι συνδυασμοί από του βαζελου.
Τα ντέρμπι όμως δεν τα παίζεις, τα κερδίζεις.
Ρε συ, αληθεια τωρα, που το ειδες το ειρωνικο? Στο 38 μπηκα στο φορουμ και διαβασα αυτο π σχολιασες, και αλήθεια ηθελα να μου πεις αν αναθεωρησες ή αν ακομη βλεπεις την ομαδα καλη. Δεν υπαρχει λογος για ειρωνιες και αν μη τι αλλο ειμαι πολλα (γκρινιαρης μιζερος κλπ) αλλα ειρωνικος αποφευγω να ειμαι. Σορρυ κι απο μενα!nunies4 έγραψε:@gospi
Αν δεν αλλαξει κατι δραματικα στο δευτερο, θα παρει ο βαζελος το πιο εύκολο διπλο της ιστοριας του. Ξεκουραστο.
Κριμα
Κριμα
-
Asimos
Οι τιμές θα ανέβουν.giliopoulos έγραψε:Χαλια. Μηδενικη προπωληση. Βεβαια και οι τιμες ειναι αδιανοητες.Patron έγραψε:Τι υποτονικότητα (για να μην πω αδιαφορία) είναι αυτή; Εισιτήρια πως πάνε;
30 ευρω στην 5-6 και 40 και πανω απο την αλλη πλευρα.
Ουσιαστικα το μισο γηπεδο 30 ευρω και πανω. Σε ποιον πλανητη βρισκονται?
Ουτε με σαλκε και μαρσειγ να παιζαμε.