Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Re: Fernando Santos
Σάντος σε παρακαλώ μην ξαναδούμε τον Σαβίνι δεξί μπακ... δεν υπάρχει αυτό το πραγμα είναι αστείο....
Κατάπιαμε τον Σέρτζιο συνέχεια βασικό κι ας σέρνεται, τον Φιλομένο αριστερό και ενίοτε δεξί εξτρέμ, τον Γκαρσία αριστερό χαφ στο 4-4-2, τον καλύτερο στόπερ του πρωταθλήματος (Κοντρέρας) δεξί μπακ...
Καλύτερα με δέκα παρά τον Σαβίνι δεξί μπακ... έλεος όλοι είδαμε στο πρώτο ματς ότι παίζαμε με δέκα... γιατί πάλι;;; ο Μπιζέρα δεν μπορούσε;;;
Κατάπιαμε τον Σέρτζιο συνέχεια βασικό κι ας σέρνεται, τον Φιλομένο αριστερό και ενίοτε δεξί εξτρέμ, τον Γκαρσία αριστερό χαφ στο 4-4-2, τον καλύτερο στόπερ του πρωταθλήματος (Κοντρέρας) δεξί μπακ...
Καλύτερα με δέκα παρά τον Σαβίνι δεξί μπακ... έλεος όλοι είδαμε στο πρώτο ματς ότι παίζαμε με δέκα... γιατί πάλι;;; ο Μπιζέρα δεν μπορούσε;;;
thrix έγραψε:Όλοι όσοι λέτε όχι σάντος, περιμένω να πείτε ΠΟΙΟΣ?
Κι εγώ είμαι τσαντίλας με τη γυναίκα μου, αλλά με ΠΟΙΑ να την αντικαταστήσω? Τελευταία φορά που που πήγα να μιλήσω για το θέμα στην Αντζελίνα Τζόλι, αντέδρασε με απαράδεκτο τρόπο. Κατέβασε το βρακί της και μου αμόλησε μια πορδή στα μούτρα. Όσο όμορφη είναι, τόσο βρωμερές κλανιές κάνει.
Μετά σκέφτηκα την Κούλα, αλλά αποφάσισα ότι θα μείνω με τη γυναίκα μου. Ποια Κούλα τώρα
Ρε υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιες.. Να σου δώσω την γκόμενα μου??? Καλή είναι... ΕΙλικρινά πολύ καλή...
Αλλά θα σε πρίζει να βγαίνεται και την Κυριακή, όταν πηγαίνεις στο γήπεδο μη φωνάζεις και προπαντώς μη βρίζεις, δεν σε καταλαβαίνει όταν χάνει ο ΠΑΟΚ και νομίζει ότι φταίει εκείνη που δεν είσαι χαρουμενος...

Απο την άλλη θα σε ανεβάζει πολλές φορές, θα ακούς τη φωνή της το πρωί και θα φτιάχνει η μέρα σου, θα βγαίνεις για καφέ και ο καφές που θα παραγγείλεις σκέτος θα σου φένεται γλυκός εξαιτίας της, θα γίνεις μαύρος μιας και λάμπει πιο πολύ απο τον ήλιο, θα λες μαλακίες το βράδυ αραγμένος σε κάποιο απο τα λίγα γρασίδια της πολης αγναντεύοντας τα αστέρια και θα λες αυτά τα αστέρια δεν θυμίζουν το δικεφαλο??? Και τότε θα σε λέει πάλι τον ΠΑΟΚ σκέφτεσε και πάλι στην προηγούμενη παραγραφο...

Το παραπάνω ποστ είναι λιγο οφ-τοπικ αλλά αγαπητοι μοντς αφηστε το... Να ξεφύγουμε λιγο απο την πικρα μας...
Τώρα είναι αργά για δάκρυα ... τώρα θα βγει η χρονιά με πουλέν Σάντος και μετά βλέπουμε...Καμία σοβαρή ομάδα δεν αλλάζει τώρα προπονητή γιατί πολύ απλά συνήθως δεν υπάρχει κανένας καλός ελεύθερος και διαθέσιμος και όποιος αναλάβει τώρα θα έχει το άλλοθι ότι δεν έκανε αυτός την προετοιμασία....Τώρα άμα κερδίσεις την 4η αγωνιστική τον γαύρο θα ξεχαστούνε όλα... αν όχι....ετοιμάστε τα νταούλια...thrix έγραψε:Όλοι όσοι λέτε όχι σάντος, περιμένω να πείτε ΠΟΙΟΣ?
Και θεωρώ γελοία τη δικαιολογία ότι δεν έχουμε παίκτες...
Ένα τυχαίο παράδειγμα...
-----------------------------Χαλκιάς-----------------------------
---------------Κοντρέρας----------------Τσιρίλο----------------Σνάουτσνερ---------------------------------------Λίνο----------
-------------------------------------------------------------------
------------------------------Γκαρσία----------------------------
----------------Φωτάκης------------------Σορλέν---------------
----Κονσεϊσάο-----------------------------------Βιερίνια-------
---------------------------Μουσλίμοβιτς-------------------------
Και πάγκο Βιτόλο, Ίβιτς, Φιλομένο, Βερόν, Κουτσιανικούλη, Μπιζέρα, Μαλέζάς, Παπάζογλου, κτλπ...
Δεν λέω ότι έχουμε το σούπερ υλικό αλλά δεν είναι και για τα σκουπίδια... Δεν γίνεται να μην παίζουμε καθόλου μπάλα... Να παίζουμε χειρότερη μπάλα απο το ΑΠΟΕΛ...
Ένα τυχαίο παράδειγμα...
-----------------------------Χαλκιάς-----------------------------
---------------Κοντρέρας----------------Τσιρίλο----------------Σνάουτσνερ---------------------------------------Λίνο----------
------------------------------Γκαρσία----------------------------
----------------Φωτάκης------------------Σορλέν---------------
----Κονσεϊσάο-----------------------------------Βιερίνια-------
---------------------------Μουσλίμοβιτς-------------------------
Και πάγκο Βιτόλο, Ίβιτς, Φιλομένο, Βερόν, Κουτσιανικούλη, Μπιζέρα, Μαλέζάς, Παπάζογλου, κτλπ...
Δεν λέω ότι έχουμε το σούπερ υλικό αλλά δεν είναι και για τα σκουπίδια... Δεν γίνεται να μην παίζουμε καθόλου μπάλα... Να παίζουμε χειρότερη μπάλα απο το ΑΠΟΕΛ...
Ο σαντος που ηταν προπονητης στα λιμα Μπενφικα και Πορτο, ειναι λιγος για το ευρωπαικο μεγαθηριο που λεγεται ΠΑΟΚ. Προτεινω Μουρινιο η Φεργκιουσον. Αυτοι θα μας κανουν ομαδα. Αν και παλι θα τα ακουν απο τους ζαγορες του ραδιοφωνου και τους ροναλντο του διαδικτυου και ολους τους αμπαλους γενικα.
Ειναι νωρίς λέει για σαρκικες απολαύσεις... (μαλακιες
)
Το αβατάρ είναι για ξεκαρφωμα... Νομιζει ότι έτσι ξεδίνω... Δεν ξέρει για το υπολοιπο ρόστερ που έχω στον πάγκο... Δεν ξέρει το ότι Φωτάκης Βιτόλο Κουτσιανικούλης είναι πάντα ετοιμοπόλεμοι στον πάγκο... Βεβαια το υπόλοιπο ρόστερ δεν πουλιέται...
Σαν την Μαντσεστερ πουλάω τον Ρονάλντο μου αλλά κρατάω την υπολοιπη ομάδα... 

Το αβατάρ είναι για ξεκαρφωμα... Νομιζει ότι έτσι ξεδίνω... Δεν ξέρει για το υπολοιπο ρόστερ που έχω στον πάγκο... Δεν ξέρει το ότι Φωτάκης Βιτόλο Κουτσιανικούλης είναι πάντα ετοιμοπόλεμοι στον πάγκο... Βεβαια το υπόλοιπο ρόστερ δεν πουλιέται...

Εγώ προσωπικά έχω την άποψη ότι δεν πρέπει να αντικαταστήσουμε τον Σάντος... Η άποψή μου είναι πίστωση χρόνου, υπομονή και στήριξη στην ομάδα... ΟΜΩΣ...thrix έγραψε:Όλοι όσοι λέτε όχι σάντος, περιμένω να πείτε ΠΟΙΟΣ?
Όμως δεν μπορώ να διανοηθώ ότι οι επιλογές του ΠΑΟΚ εξαντλούνται απο τον Σάντος ώς τον Αναστασιάδη ή το πολύ-πολύ στον Μπάγεβιτς... Υπάρχουν περίπου 100.000 επαγγελματίες προπονητές στον πλανήτη...
Και όμως ξαναλέω... Δεν πιστεύω ότι πρέπει να αντικαταστήσουμε (τουλάχιστον φέτος) τον Σάντος...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisk την Πέμ 27 Αύγ 2009, 22:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατί όλοι οι πρόεδροι θέλουν προπονητές που να κάναν το αγροτικό τους στην Ελλάδα και γνωρίζουν την Ελληνική νοοτροπία και πραγματικότητα.
Είπαμε είναι πολύ καλός προπονητής ο Σάντος για τον ΠΑΟΚ φέτος...αν τελειώσει η χρονιά και πετύχει τους υπόλοιπους στόχους που μείνανε... μπορεί να τον κρατήσουν ... αν όχι πρέπει πάντα να ποντάρουν σε μια αξιόπιστη λύση πρώτα όπως Σουμ – Μπαγεβιτς κτλ... και μετά τα ρίσκα....
Είπαμε είναι πολύ καλός προπονητής ο Σάντος για τον ΠΑΟΚ φέτος...αν τελειώσει η χρονιά και πετύχει τους υπόλοιπους στόχους που μείνανε... μπορεί να τον κρατήσουν ... αν όχι πρέπει πάντα να ποντάρουν σε μια αξιόπιστη λύση πρώτα όπως Σουμ – Μπαγεβιτς κτλ... και μετά τα ρίσκα....
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
ωραιο σχηματακι arisk...ζωγραφισε και τη περιοχη να δουμε ποιοι τη πατανε!
σορυ παιδια...να πουμε και καμια λαλακια να πεσουν οι τονοι...

Ολόκληρη Αργεντινή και καταλήγει μετά από χιλιάδες πειράματα στη γελοία λύση μαραντόνα. Ολόκληρη Βραζιλία και δεν στεριώνει προπονητής για πάνω από χρόνο ακόμα κι αν πάρει το παγκόσμιο κύπελλο (ναι με εξαιρέσεις αλλά..)
Για να μην πω για το τι έχει ακούσει ο μουρίνιο στη Ιντερ παρόλο που πήρε το πρωτάθλημα ή για χιλιάδες άλλα τέτοια παραδείγματα.
Ναι υπάρχουν 10 χιλιάδες λύσεις αλλά και οι 9999 βγαίνουν άνετα άχρηστοι σε όλες μα όλες τις ομάδες του κόσμου.
Η κριτική είναι εύκολη (αλλά πρέπει να γίνεται δεν λέω). Το δύσκολο είναι η απόφαση επιλογής!!! Ούτε ψήλος στον κόρφο αυτού που την κάνει.
Για να μην πω για το τι έχει ακούσει ο μουρίνιο στη Ιντερ παρόλο που πήρε το πρωτάθλημα ή για χιλιάδες άλλα τέτοια παραδείγματα.
Ναι υπάρχουν 10 χιλιάδες λύσεις αλλά και οι 9999 βγαίνουν άνετα άχρηστοι σε όλες μα όλες τις ομάδες του κόσμου.
Η κριτική είναι εύκολη (αλλά πρέπει να γίνεται δεν λέω). Το δύσκολο είναι η απόφαση επιλογής!!! Ούτε ψήλος στον κόρφο αυτού που την κάνει.
'''''''''''''''''''ehemithos 199 έγραψε:ωραιο σχηματακι arisk...ζωγραφισε και τη περιοχη να δουμε ποιοι τη πατανε!![]()
να ρίξω κι άλλους τόνους?
Μπορούμε να κάνουμε μια ανταλλαγή συντρόφων για απόψε να ξεμπουκώσουμε και μετά ούτε γάτα ούτε ζημιά...